15:54 - 10/10/2017

Η “επιδημία” πυρκαγιάς στην Καλιφόρνια σκοτώνει τουλάχιστον 11 ανθρωπους μεχρι στιγμης ….

Η ξηρασία και οι ισχυροί άνεμοι πυροδότησαν ένα θανατηφόρο ξέσπασμα από πυρκαγιές στην Καλιφόρνια που γρήγορα εξαπλώθηκαν μέσω χιλιάδων στρεμμάτων δασους και οικιστικών γειτονιών σκοτώνοντας τουλάχιστον 11 άτομα και τραυματίζοντας πάνω από 100.

Περισσότερες από 12 πυρκαγιές που ξέσπασαν σε όλη την πολιτεία της Καλιφόρνια την Κυριακή και τη Δευτέρα έχουν καταστρέψει τουλάχιστον 1500 σπιτια και έχουν κάψει περίπου 100.000 στρεματα, 20.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να φύγουν από τα σπίτια τους.

Το φαινόμενο έχει ήδη χαρακτηριστεί ως ενα από τα πιο θανατηφόρα συμβαντα με πυρκαγιά στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών και οι αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να ανέβει καθώς οι ανταποκριτές τους φτάνουν σε περισσότερες περιοχές που έχουν πληγεί από τις τεράστιες φλογες που βρίσκονται εκτός ελέγχου.

Η λεγόμενη πυρκαγιά Tubbs στην επαρχία Σόνομα!!!! κόστισε τη ζωή σε επτά ανθρώπους, σύμφωνα με τους αξιωματούχους αυτο ειναι το γεγονός που την καθιστά μία από τις πιο καταστροφικές φυσικές καταστροφές στην ιστορία του νομού

Εδώ είναι μερικές από τις πιο θανατηφόρες πυρκαγιές στην ιστορία της πολιτείας της Καλιφόρνια

Griffith Park, Λος Άντζελες (Οκτώβριος 1933): 29 νεκροί

Σήραγγα – Oakland Hills, Επαρχία Alameda (Οκτώβριος 1991): 25 νεκροί

Κέδρος, κομητεία του Σαν Ντιέγκο (Οκτώβριος 2003): 15 νεκροί

Rattlesnake, κομητεία Glenn (Ιούλιος 1953): 15 νεκροί

Loop, Κομητεία του Λος Άντζελες (Νοέμβριος 1966): 12 νεκροί

Inaja, κομητεία του Σαν Ντιέγκο (Νοέμβριος 1956): 11 νεκροί

Hauser Creek, κομητεία του Σαν Ντιέγκο (Οκτώβριος 1943): 11 νεκροί

Συγκρότημα σιδηρικών Άλπεων, Trinity County (Αύγουστος 2008): 10 νεκροί

Harris, κομητεία του Σαν Ντιέγκο (Οκτώβριος 2007): 8 νεκροί

Canyon, Κομητεία του Λος Άντζελες (Αύγουστος 1968): 8 νεκροί

Hauser Creek, κομητεία του Σαν Ντιέγκο (Οκτώβριος 1943): 11 νεκροί

Συγκρότημα σιδηρικών Άλπεων, Trinity County (Αύγουστος 2008): 10 νεκροί

Harris, κομητεία του Σαν Ντιέγκο (Οκτώβριος 2007): 8 νεκροί

Canyon, Κομητεία του Λος Άντζελες (Αύγουστος 1968): 8 νεκροί

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 1
    0
    ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΡΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί