11:35 - 24/12/2020

Ο αριθμός 9 έχει σχέση με τις θυσίες ζώων και ανθρώπων που έκαναν οι βόρειοι βάρβαροι

Ο αριθμός 9 εμφανίζεται τελευταία μυστηριωδώς και μυστηριακώς στις αποφάσεις της μυστικώς καθοδηγουμένης δήθεν κυβέρνησης στην Ελλάδα. Αποφάσισαν και διέταξαν, απαγορεύεται η κυκλοφορία μετά τις 9, 9 άτομα να παρευρίσκονται στις κηδείες, 9 άτομα να συνεορτάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, 9 άτομα να παρευρίσκονται εντός των ιερών ορθοδόξων ναών στην διάρκεια των Θείων Λειτουργιών. Αλλά δεν ανέφεραν ότι 9 άτομα θα πρέπει να υπάρχουν τόσο στα τζαμιά όσο και στις εβραϊκές συναγωγές, και αυτό ίσως είναι μεροληψία ή ρατσισμός.

Ας επιχειρηθεί εδώ μια ανάλυση του αριθμού 9 σύμφωνα με την Ιστορία. Η «ιερότητα» του αριθμού 9 προέρχεται και από τους βόρειους, ευρωπαϊκούς σήμερα, λαούς. Στην αρχαιότητα, οι λαοί αυτοί, οι Βίκινγκς και λοιπές γερμανόρατσες, πραγματοποιούσαν κάθε 9 χρόνια μια σημαντική τελετουργία. Προσεύχονταν για 9 συνεχόμενες ημέρες στον θεό τους του πολέμου που ονομαζόταν Tiw ή Tyr. Ο Τιού>Tiw ήταν ο αντίστοιχος Άρης των Ελλήνων. Στον θεό αυτόν είχαν αφιερωμένη την ημέρα Τρίτη. Γι αυτό και στ’ αγγλικά η Τρίτη, η «ημέρα του Τιού», ονομάζεται Tiw’s day > Tuesday.

Στα γερμανικά, επίσης η ονομασία της Τρίτης προέρχεται από τον ίδιο θεό τους αλλά προέρχεται από τα λεγόμενα πρωτογερμανικά, και γι αυτό η Τρίτη στα γερμανικά λέγεται Dienstag. Στα γαλλικά επίσης συμβαίνει το ίδιο. Από τον θεό Άρη που ονομάζεται Mars, η ημέρα που είναι αφιερωμένη σ’ αυτόν, «η ημέρα του Άρεως», που είναι πάλι η Τρίτη, ονομάζεται Mardi.

Στις 9 ημέρες προσευχής των τότε βορειοβαρβάρων, σύμφωνα με ιστορικούς, θυσίαζαν κάθε ημέρα, ένα πτηνό, συνήθως χήνα, ένα λευκό αρνί και έναν λευκό άνδρα. Δηλαδή, συνολικά θυσίαζαν 9 χήνες, 9 αρνιά και 9 ανθρώπους. Όλα λευκά.
Οι βόρειοι έχουν ιδιαίτερη σχέση με τις χήνες. Δεν είναι τυχαίο, όπως ανέφερα παλαιότερα, ότι στην πρώτη σταυροφορία ο στρατός ακολουθούσε μια χήνα. Τόσο δεισιδαίμονες και προληπτικοί ήταν οι σταυροφόροι του Πάπα, που ξεκίνησαν ν’ απελευθερώσουν τους Αγίους Τόπους ακολουθώντας μία χήνα!

Μπορεί να ήταν ιερή η χήνα, ποιος ξέρει;
Η θυσία των αρνιών ήταν κατά κάποιο τρόπο παγκόσμιο, τότε, φαινόμενο. Ακόμη και ο πρώτος ιερέας που εμφανίζεται στην Ιστορία με το όνομα Μελχισεδέκ, φορούσε ποδίτσα καμωμένη από δέρμα θυσιαζομένου λευκού αρνιού. Αυτός ο Μελχισεδέκ είχε μυηθεί και στην «Αδελφότητα του ερπετού» ή «Αδελφότητα του φιδιού» σύμφωνα με όσα μας αναφέρει περί αυτού ο συγγραφεύς W. Bramley.

Όσον αφορά δε τις ανθρωπωθυσίες, αυτό είναι ένα θέμα που οι βόρειοι θέλουν να το κρύβουν, αλλά «γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε». Οι ανθρωποθυσίες εγίνοντο τότε, και όχι μόνο αυτό, ο γερμανικός όχλος όταν καταδικάζετο, συνήθως γυναίκα, για μαγεία, ορμούσε επάνω της, την ξέσκιζε με τα χέρια του και έτρωγε τα κομμάτια της.

Έπαιρναν λοιπόν οι τότε ιερείς το αίμα από τους 27 πρώην ζωντανούς οργανισμούς το αίμα και αναμίγνυαν. Μ’ αυτό το αιμάτινο μίγμα εραντίζοντο οι πολεμιστές όταν επρόκειτο να πολεμήσουν. Ήταν ο «αγιασμός» τους. Θεωρούσαν ότι το αίμα από τις θυσίες τους τούς καθιστούσε δυνατούς, ατρομήτους και ηρωικούς.

Τώρα, αν υποθέσουμε ότι κάτι κρύβεται πίσω απ’ αυτά τα σημερινά νεοδημοκρατικά 9άρια, ας πάμε να δούμε τι έγινε πριν 9 χρόνια, καθόσον οι θυσιαστικές τελετές γινόντουσαν, την εποχή των βαρβάρων πάντα, κάθε 9 χρόνια. Πηγαίνοντας πίσω περίπου οκτώμισι χρόνια, θα βρεθούμε χρονικά στην τελετή ενάρξεως των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012.

Από τότε, μας είχαν παρουσιάσει αυτό που συμβαίνει σήμερα. Στην «μαύρη» τελετή ενάρξεως των αγώνων που επραγματοποιήθη στις 12 Αυγούστου 2012, μας έδειξαν ένα στάδιο γεμάτο με νοσοκομειακά κρεβάτια με ασθενείς και έναν γιγάντιο μαύρο θάνατο, τον μαύρο χάρο, με μία σύριγγα στο χέρι.

Επομένως, 9 χρόνια συμπληρώνονται, από την τελετή της ενάρξεως των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο, τον Αύγουστο του 2021. Μέχρι τότε, σύμφωνα με την λογική των τότε βαρβαρικών εθνοτήτων, πρέπει τα 9 υποψήφια θύματα, να θυσιασθούν. Ίδωμεν τι θα προκύψει. Αλλά ότι και να προκύψει, εκτός από προσχεδιασμένο, είναι και τελετουργικό διότι οι αρχαίες θρησκείες υπάρχουν ακόμη στις μέρες μας. Καμουφλαρισμένες, αλλά υπάρχουν.

Προσπαθούν οι σατανικοί εγκέφαλοι της Νέας Τάξης να τις ξαναεπιβάλουν στους λαούς μέσω της Πανθρησκείας. Γι αυτό, πολλοί μεγαλόσχημοι ορθόδοξοι ιερωμένοι που σιωπούν, άρα έμμεσα συναινούν, έχουν τρομερή ευθύνη, μ’ αυτό που πράττουν, ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Η επομένη χρονιά, θα είναι σίγουρα χρονιά σταθμός στην Ιστορία του ανθρωπίνου γένους. Οι ενδείξεις είναι πολλές. Μετανοείτε! Θα χωρίσει η ήρα απ’ το σιτάρι.

Χρήστος Μαντζιάρης

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. Ιωαννης 12/24/2020 @ 12:14 ΜΜ

  O ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΕΚΑΛΥΦΘΗ 1983-2013 EDWARD SNOWDEN

  https://o-antichristos-apekaly-thi.webnode.gr/news/o-antichristos-ilthen-ti-prepei-na-kanoyme/

  ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ!

 2. Number Nine is Satanic 12/25/2020 @ 12:34 ΠΜ

  Ως ερευνητής του παραφυσικού έχουν περάσει πολλά βιβλία και κείμενα από τα χέρια μου. Δεν το λέω λοιπόν εγώ, αλλά στο βιβλίο The Satanic Rituals, ο αρχισατανιστής Anton LaVey λέει ξεκάθαρα ότι ο πραγματικός αριθμός του Διαβόλου είναι ο αριθμός εννέα. Όσοι είστε ερευνητές όπως εγώ, κάντε μια έρευνα μπας και βρείτε το Satanic Rituals σε PDF. Έχει κι επιπλέον πληροφορορίες για την νέα εποχή της φωτιάς που ξεκίνησε το 1966 και γράφει ακριβώς το πότε κλείνει ένας κύκλος και πάμε στην εποχή του πάγου.

 3. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΟ 6 ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟ 8 ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 9 ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣΧΩΛΗΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

 4. ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΕΑ; ΓΙΑΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ; ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ; ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΑ, ΟΤΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑς ΚΕ ΚΑΤΟΧΙΚΕ. ΟΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ.

 5. ΟΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΟΤΥ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥς ΑΡΙΘΜΟΥΣ. ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ, ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΟΣΗ ΕΧΟΥΝ. ΕΝΝΙΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΓΓΕΛΩΝ, ΑΝΝΙΑΜΕΡΑ ΚΛΠ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΡΙΣΤΙΝΑΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΧΡΗΣΤΗ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ

 6. PAUL, γράφεις ότι “ΤΟ 9 ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ”. Πολύ σωστό εν μέρη. Συνειδητοποιείς όμως ότι εννοείς τον Δημιουργό κι Αρχιτέκτονα Σαμαέλ κι όχι τον αληθινό θεό; Κι ο Σαμαέλ ως Θεός αποκαλείται από εκατομμύρια ανθρώπους στη Γη, ως κι οι χριστιανοί όσοι δέχονται και την παλαιά διαθήκη έχουν μπερδευτεί και στέλνουν εκεί την λατρεία και τις προσευχές τους!! Ο αληθινός θεός δεν χρειάζεται όμως κάποια λατρεία, ούτε κυνηγάει την προσοχή και την ενέργειά σου. Μόνο ένας “θεός” που δεν είναι πλήρης, θέλει λατρεία.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*