14:19 - 16/06/2021

Ο αφυπνισμένος επιστήμονας είναι πιο επικυνδυνος από τον αδαή…

Ποιο επίσημα δεν γίνετε..

Remote control of brain activity with heated nanoparticles

Έχει παίξει παντού τον τελευταίο καιρό περί τεχνολογίας αιχμής στην ιατρική και δη ότι ίσως κάτι εμπεριεχετε στα εμβόλια.

Κάνεις δεν γνωρίζει αλλά πολλά τα σημάδια..

Έχει αναφερθεί η πρωτεΐνη spike η οποία επικαθετε στα όργανα, για πρωτεΐνη που μπορεί να ενσωματωθεί στο ανθρώπινο DNA, για λιπίδια νανοσωματηδιων nano particles τα οποία εκτελούν χρεει RFID και ίσως ήδη πράττετε η εμφύτευση..

Σε διάφορους κύκλους άνθρωποι με γραμμική επιστημονική γνώση σου λένε.. Έχω 5 πτυχία αυτά είναι θεωρίες για αγρίους, δεν υφιστατε δεν γίνετε και δεν υπάρχει.. Λυπάμαι αλλά αυτά τα άτομα και η γραμμικοτητα τους εμπεριέχει μια συνθήκη κινδύνου, γιατί είναι εκφραστές της επιστημοσυνης που πρεσβεβουν και είναι πολύ δύσκολο να καταπατήσεις τις αρχές και αυτά που σε δίδαξαν από δεχόμενος μια τεχνολογική αλλαγή ή όποια είναι εις βάρος σου.

Υπάρχουν άρθρα που τα καταδυκνιουν αυτά λεπτομερώς εδώ στα κατοχικά

Aς ξεκαθαρίσουμε το τοπίο, RFID ενσωματωμένο σε ανθρώπινο κύτταρο, όπου εκπέμπει, μεταδίδει σήμα αναγνωρίσημο σε ηλεκτρονικές συσκευές ανίχνευσης…και είναι γραμμωτός κώδικας Barcoding

Ηρθε η ώρα να αναμετρηθούμε! Ίσως δεν πρόλαβες!

Επείγον ο έχων το νου ψηφισατο.. Και αν δεν είναι απλά εμβόλιο; Με δωδεκάρι αριθμό να σε παραπέμπει ψηφιακά στο….

Ο  λόγος του άρθρου

Όλα είναι ανοιχτά, γνωστά και τίποτα κρυφό άσχετα αν δεν έχεις τον χρόνο και την διάκριση να το δεις.. Όλα εξελίσσονται ταχεα και κάνεις δεν δίνει σημασία. Ο κοβιντισμος θα αποδειχτεί το μεγαλύτερο σχέδιο κοινωνικής μηχανικής για γενική αποδοχή και ταυτόχρονα ένταξη και συνεξαρτηση μας με τεχνολογίες που οι πανεπηστημονες δεν ασπάζονται και σε αποδώμουν, αλλά δυστυχώς είναι ανάμεσα μας και άλλοι αποφασίζουν ποτέ θα τις ενσωματώσουν πάνω μας και αν είναι η κατάλληλη στιγμή για πλήρη αφωμιωση…

Τα συμπεράσματα δικά σας, τελικά όσο πιο αδαής και απλός τόσο πιο άνθρωπος!!!

Μichalis prf / hidden character

Loading...
Σχετικά με hidden character
Τaking a "red pill" that reveals an unpleasant truth, and taking a "blue pill" to remain in blissful.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*