01:39 - 08/06/2021

Ηρθε η ώρα να αναμετρηθούμε! Ίσως δεν πρόλαβες!

 

Ηρθε η ώρα να αναμετρηθούμε!

Πάρε χρόνο και ηρεμία και αφιέρωσε 5′ δεν θέλει παραπάνω στην ανάγνωση ως το τέλος η οποία θα είναι κλιμακούμενη γεωμετρικα στο μέγεθος της απειλής και της εκπληξης του αιφνιδιασμού
Κάποιοι θα με χρήσουν ψεκασμένο και δεν θα ασχοληθούν, το οποίο είναι τιμή μου γιατί
επιβεβαιώνετε η πίστη και η έρευνα μου, πως στο τέλος ολίγοι θα μείνουν συνηδητά εκτός αφηγήματος και καταγραφής και παράλληλα θα δεχτούν την μεγαλύτερη λογοκρισία και σπήλωση απο τους “ενσωματωμένους”.

Δεν ειμαι επιστήμονας, ούτε γιατρός, ούτε ειδικός. είμαι ένας απλός τύπος ανάμεσα σας με μεγαλύτερο μου κουσούρι, το ψάξιμο..

Θα ακολουθήσω λοιπόν μια μεθοδολογια αποδόμησης όσων αναφέρω με έναν και μόνο στόχο, να σου μεταδώσω τον τρόπο που σκέφτομαι, αμφιβάλλω και ψαχνω ώστε στο τέλος να σε αφήσω να σκεφτείς έστω 5′ και να κάνεις την αρχική ερώτηση ..Κι αν δεν είναι όλα έτσι όπως μου τα λένε?
Η μεθοδολογία της αποδόμισης είναι ένα εργαλείο του κάθε εξουσιαστικού συστήματος η αρχής όταν θελήσει να μειώσει την ροή ενός πλήθους προς μια κατεύθηνση ή να δημιουργήσει ιδέες φυτευμένες με σκόπο τον αποπροσανατολισμό απ την πηγή ‘source’

Έτσι αυξάνουν την πιθανότητα να καταστεί μια έρευνα ανεπαρκής και ταυτόχρονα με την κοινωνική μηχανική ως πρός την κοινωνία να μετριάσουν τις αντιδράσεις η να προκαλέσουν κορεσμό πληροφορίας με αποτέλεσμα την σύγχιση και την αποστροφή.

Σου ξεκαθαρίζω:

1. Δεν είμαι απο αυτούς που ακολουθούν δόγματα εξουσίας και ιερατικά τερτήπια

2. Δεν θα σου παραθέσω τίποτα στα όρια ή έξω απ’την φαντασία σου εκτός απο κομμάτια επιστημονικά αποδεδειγμένα, δημοσιευμένα και τα links παράλληλα με εικόνα ώστε να έχεις και συ άμμεση πρόσβαση στα δεδομένα.

3. Σε καμία περίπτωση δεν εχω στόχο να πειστείς αλλά χρέος να πάρεις τις πληροφορία απο επίσημα στοιχεία που θα παραθέσω και απλά να σκεφτείς, να σκεφτείς και να προβληματιστείς αν βέβαια “ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ..” κατα την προσωπική μου άποψη!

Ξεκινάμε με 3 πληροφορίες αποδεκτά γνωστές στον κόσμο:

Έχεις διαβάσει ακούσει για το Χάραγμα της Αποκάλύψεως κατά τον Ιωάννη. (Αγία Γραφή)
Έχεις διαβάσει σίγουρα πως μια Τάξη ελιτιστών θέλουν να μας μαρκάρουν με κάποιο τρόπο (δηλώσεις Gates, Rockfeler, Rothschild family και άλλα.

Έχεις διαβάσει μιας και ζούμε τον 21ο αιώνα για την επιταγχυνόμενη ανάπτυξη της τεχνολογίας σωστά με γεωμετρική πρόοδο σωστά; Πολύ ωραία.

Έχεις ακούσει ή κιόλλας το εφαρμόζεις στο κατοικίδιο σου για το rfid radio frequency identity όπου εκπέμπει και μεταδίδει σε μια πηγή τον αριθμό ταυτότητας του ζώου και σε πιο αναβαθμιζμένες εκδόσεις αποθηκέυει data πληροφορίας ως πρός το ιατρικό ιστορικό του ζώου. Σωστά;

Έχεις δεκτεί χρόνια τώρα την εφαρμογή Barcodes πάνω σε όλα πλέον τα προιόντα πρώτον ως μοναδικό αριθμό καταχώρησης αλλα και ταυτοποίησης προιόντος εταιρίας κατασκευής, χώρα προέλευσης αλλά και ιδιαιτέρων χαρακτηριστικών.

RFID σε ρούχα τα οποία μεταδίδουν σήμα ηλεκτρονικό RF και βαράνε οι δέκτες για αποφυγή κλοπής στα καταστήματα.

Θα μπορούσα να αναφέρω πάρα πολλά παραδείγματα και μάλιστα θα σου αναφέρω πριν με βγάλεις κοστούμι ότι μαζί σου και γω ασπάζομαι την τεχνολογία και δικαιολογώ πολλά απο αυτά γιατί με τόση πληθόρα προιόντων, υπεραριθμούς αγορών ανα την υφήλιο αλλα και απειρες συναλλαγες μεταφορές δεν θα γινόταν με τον μαρκαδόρο, θα χρειαζόταν ένας ε΄ξυπνος τρόπος ώστε να είναι το όλο data επεξεργασιμο απο Η/Υ, να αποθηκευετε να αναγνωριζετε και να γινετε πρακτικότερη η όποια καταχώρηση η πράξη σε όλο αυτο το χάος κωδικών (προιόντων).
Άρα ως τώρα έχεις γνώση για τα παραπάνω.

Η ιδέα ενός τρελού:

Έτσι λοιπόν και γώ με την πληροφορία που είχα φάει σένα “παραμορφωμένο” πεδίο πληροφοριών είχα πειστεί και σου ξανατονίζω πως ο Θεολογικός αφουγκρασμός της υπόθεσης έρχετε σε δεύτερη μοίρα.. αλλα θα τον αναλύσω παρακάτω την κατάλληλη στιγμή στο άρθρο, πως προχωράμε τεχνολογικά με γκάζι, οπότε είναι πλέον δεδομένο η απλούστευση των εφαρμογών μας και των πράξεων μας ωστε να συνάδη με την τεχνολογία και τον τρόπο κοινωνικής εφαρμογής. Δηλαδή η απλούστευση σε όλα τα επίπεδα του κοινωνικού τρόπου σκέψης, η ενσωμάτωση όλων των στοιχείων μας σε ένα, οι αριθμοί μας το ίδιο, βλέπεις π.χ ταυτότητα με ενιαίο αριθμό..ΑΦΜ, ΑΜΚΑ σωστά; Σωστά!

Οι αχρήματες συναλλαγές, το αποθηκευμένο ιστορικό ασθενείας και όλα αυτά που τα βλέπουμε ένα ένα να εφαρμόζονται.

Ωσάν οπαδός της ιδέας της Αποκάλυψης και του χαράγματος οτι αργά η γρήγορα θα εφαρμοστεί έιχα μέχρι πρόσφατα την πεποίθηση πως οδεύουμε πρός τα εκέι απλά είχε μείνει ένα κενό στην υπόθεση..

1. Για να ενσωματώσεις ένα RFID chip πρέπει να το εφαρμόσεις κατα την Αποκάλυψη παντού σε κάθε άνθρωπο στον πλανήτη, πράγμα δύσκολο έως αδύνατο γιατί αν το δείς γεωπολιτικά ζούμε σε έναν κόσμο διαφορών, συμφερόντων , διαφορετικής κουλτούρας και προσέγγισης και έτσι αν λέω άν..ίσχυε το “ιερατείο” θα έπρεπε να τα κάνει με όλους πλακάκια, πράγμα αδύνατο

2. Θαέπρεπε να καταργηθούν οι εγχρήματες συναλλαγές πράγμα που με βάση το 1. δεν δυνατε να εφαρμοστεί άσχετα ότι γίνετε π.χ στην Σουηδία επίσημα όπως και η χρήση RFID (Verychip corporation). Υπάρχουν οικονομίες που βασίζονται σε δικό τους ΧΡΥΣΟ, άλλες σε διεθνή φαν και τραπεζικά ιδρύματα και άλλες που κόβουν δικό τους χρήμα με μια υπολογιστική εξισωση του εκαστοτε Υπ.Οικονομικών.

Άρα θα ήταν αδύνατο με βάση τον γνωστό κόσμο σήμερα να γίνει κάτι τέτοιο και θα χρειαζόταν χρόνια, δεκαετίες πολιτικοοικονομικων αλλαγων, κρατικών αλλαγων και συμφωνιων, αλλαγη χάραξης πολιτικής κ.α, βλέπεις πόσο ορθολικα σκέφτεται ο κατα πολλούς “ψεκασμένος”; Πάμε παρακάτω…

Οπότε το αφήγημα στην εποχή μας θα μας ενσωματώσουν με ένα τσιπάκι όπου θα γίνουμε για το σύστημα ένας αριθμός και απο εκεί θα τρέχουν όλες οι κοινωνικοεφαρμόσιμες πράξεις μας..αρκέτα απίθανο εώς φανταστικό με τα δεδομένα που βλέπουμε τριγύρω μας.

Είναι όμως αυτά τα δεδομένα τόσο ισχυρά να σε κάνουν να πείς..Δεν γίνετε οπότε ..άραξε!! Οχι δεν ειναι και πάω παρακάτω..

Έχοντας αποδομίσει μόνος μου την ιδέα αυτή μου έρχετε στο μυαλό η φράση..και πρακτική που εφαρμόζουν κατα κόρων μυστικές υπηρεσίες απο το 50′ αλλα και όλα τα media πλέον καθώς και στην πολιτική σκηνή. Ποιά είναι αυτή;

Μέσα σε μια μεγάλη αλήθεια που ακούγετε όταν είσαι αυτός που θα εκτεθεί και θες να το αποφύγεις, φύτεψε δυο η περισότερ ψέμματα παρουσιάζοντας με τα μέσα που έχεις πως είναι αλήθεια.

Τι θα πετύχεις; Θα πετύχεις να αποπροσανατολίσεις το κόσμο που έχει εστιάσει στο Α να στραφεί στο Β, τα οποία όμως ως και τα δύο αλήθειες τι κάνουν; ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ!

Έτσι η αλήθεια η πρωταρχική χάνει την αξία της και παράλληλα όπως με το παραμύθι (παρά τον μύθο) όταν η αφήγηση γίνετε μεταξύ πολλών ανθρώπων και αλλάζει η οπτική στον χρόνο ξεφτίζει και εμπλουτίζετε με πληροφορία μη αντικειμενική.

Οπότε δίνοντας ελευθερία να ελευθερωθεί η πληροφορία απο ανρθωπο σε άνθρωπο μέσω των social (όπως γινόταν παλαιότερα στο χωριό απο στόμα σε στόμα) μαθαίνεις απο την αρχική αλήθεια άλλες 3, 4 και 5 διαφορετικές εκδοχές αλήθειας πάλι και σε ρωτάω..Τι σε κάνει τόσο σταθερό να παραμείνεις στην πίστη της πρώτης; ΤΙΠΟΤΑ, Αντ’αυτού θα κορεστείς, θα βαρεθείς και στο τέλος με κομματια αλήθειας απο την πρώτη και παει λέγοντας θα χάσεις την διάκριση..Κοινώς μας ζαλίσατε κύριοι.

Τελειώνω την τρελή μου σκέψη με το εξής…Άν ρε φίλε τελικά το RFID τσίπ άσχετα την χρήσιμη εφαρμογή τους για πρακτικότητα και ταχύτητα μετάδοσης και έργου είναι απλά μια φυτευμένη αλήθεια;

Άν είναι ένα αφήγημα που δεν απέχει μακριά απ’την πραγματικότητα ότα είσαι ο ίδιος κοινωνός με συσκευες (κάρτες, κινητά) και αλγόριθμους που είναι ακριβώς ένα βήμα πρίν;

Πολλά τα άν…

Συμφωνώ, πολλά τα αν αλλά τότε τί???

Και πάμε βαθειά στην κουνελότρυπα..θα ακολουθήσεις;

Η θεωρία μου θα είναι η εξής: 1+1=2 και όχι 3.

Απλουστευμένα, με λίνκς, εικόνα και αφήγηση λίγων αράδων μπας και δείς το “προφανές” ακόμα και αν είσαι δύσπιστος όπως είμαι και γώ άλλωστε, αφιέρωσε άλλα 10 λεπτά σε χρόνο που θές εσύ στις παραπομπές να καταλάβεις ότι τίποτα δεν είναι στην σφαίρα της φαντασίας και της τρέλας που κουβαλάω αλλά ΟΛΑ είναι γύρω μας, δίπλα μας αλλα κανείς δεν αφιέρωσε λίγο χρόνο να διαβάσει να δεί..πράγματα που άλλωστε δεν είναι για το ευρή κοινό, παρόλλα αυτά διμοσιεύονται.

Και για να σε προλλάβω, μην πεις ότι θα σου κάνω παραπομπές απο site που συνήθως εκφέρουν άποψη για τις μεγάλες συνωμοσίες που για το πλήθος είναι γελοίες.. άσχετα αν τα αποδομούν και θα έπρεπε να δώσουν εξήγηση το γιατί και με ποιό δικαίωμα καταργούν την συνταγματική μας ελευθερία εκφρασης λόγου και άποψης αλλα και την ελεύθερη βούληση να αποφασίζεις τι θα διαβάζεις και το τονίζω γιατί αν ένας λαός είναι αυτο που αποφασίζει είναι ελεύθερος και δημοκρατικός, αν δεν αποφασίζει αλλά του επιβάλουν τι και πως θα ακούει είναι υποίκοος!

Τελεία!

Οπότε άνοιξε τα μάτια σου και δές τα προφανή απο τις ποιό έγγυρες επιστημονικές πηγές.

Το στόρυ έχει ώς εξής προσπαθώντας να μπώ φυσιολογικό το καθημερινό…
Ξεκινάω συζήτηση με φίλους..περι ανέμων και υδάτων..και συζητάμε για όσα ακούγονται και όσα αποδομούν και κάνουν κάποιους να ταμπελιάζουν κάποιων εξ ημών ώς ψεκασμένους.
Έκανες το εμβόλιο; Ρε συ μας τσιπάρουν..χαχα τι λες ρε βλακα ξεκολα, μπολι εσυ καπουτ αυριο, ασε με ρε μλκ με ολα αυτα βλαμμενε, ρε σου λεω εμβολιακι ειναι υγρο στοιχειο, τσιπακια ρε φιλε δεν θα βαλω οταν ερθει η ώρα, μέχρι τότε ποιός ζει ποιός πεθαίνει, ασε αυτα ειναι φούμαρα, νανοτεχνολογία δικέ μου, Ποιά;;;Καλά κρασια, ακομα δεν πηγαμε στον Αρη..

Ακολούθα λοιπόν τις απαντήσεις:

Υπάρχει η μηχανική της αποδόμησης όταν θελεις να διαλύσεις κάτι, αλλά και η αντίστροφη μηχανική που θα σου παρουσιάσω της δόμηση των στοιχείων που θα καταλήξουν και ελπίζω, νάμαι εσφαλμένος, σε μια επικύνδυνη κατάσταση..και ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ!

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ:

-Αναρωτιέμαι τα rfid τα ξεπεράσαμε (Με βάση όσων αναφέρθηκα παραπάνω) ώραία, τότε τι θα μπορούσε να είναι το χάραγμα? Η το ότι μας βάλουν να επιλέξουμε ως ταυτότητα και κινητήριος δύναμη στην κοινωνία , δούνε και λα΄βην και πουλάω και αγοράζω? Τι θα μπορούσε να είναι?

-Λες να μας το βάλλουν μέσω νανοτεχνολογίας;
-Δυσκολο (μιλαει ειδικός..) πολυ εως ακτόρθωτο.

-Γιατί φίλε μου

-Γιατί δεν γίνετε να περάσουν μέσω νανοτεχνολογίας πομποδέκτη να μεταδίδει αλλα και να αποθηκεύει δεδομένα, επείσης και να γινόταν αυτή η συσκευή χρειάζετε μπαταρία, ισχύ, οπότε το πορρίπτω.

-Αποκλείεις δηλαδή κάτι τέτοιο να είναι ήδη εφαρμόσιμο;

-Σιγουρα αλλα και να είναι θα είναι καποια μυστικη τεχνολογια αν…καποιου στρατου αλλα και πάλι δεν μπορεις να βαλεις δεκτη wifi μεσα, να εκπέμπει Mac address, οπότε θα είναι αδύνατο η μετάδοση και εκπομπή,

-Μα ακουσα τελευταια οτι με νανοτεχνολογία κανεις παπάδες

-Σου λέω και παλι τα νανοσωματηδια, nanoparticles ειναι τοσσα μικρα και πολλα που σε ποιο θα μπει ο δεκτης και πως θα γινει χιλιάδες nano particles να συνεργαστουν..

-Εγω σ λεω να συμπεριφερθουν σαν σερβερ, σαν δυκτιο οπου ολα μαζι δυναμωνουν την μοναδα το συνολο = με μονάδα και η μονάδα κάνει την δουλειά.

-Ε…κουρασες σε ειπα, αυτα αν ειναι ειναι τοσο μυστικα που και πάλι δεν εφαρμόζονται

-Σιγουρα? Να σε πω ακομα κατι, εχω ακουσει και μαλλον υποψιαζομαι τα εμβόλια , και ειδικα τα εμβόλια ΜRNA.

-Δεν τόκανες?

-Οχι, πας καλά; Οχι δεν θα έκανα κάτι που ουτε προστατεύει ουτε γνωρίζω τι επιπτώσεις θα έχει..αργότερα και να σου πω επειδή ψάχνομαι εχω καταλήξει πως είναι πολύ περισότερα απόσο μας εμφανίζουν.

-Εισαι γραφικός, φαντασιόπληκτος γιατι σε ειπα τεχνολογικα δεν εφαρμοζετε τιποτα απο τα παραπάνω.

-Καλα εσυ ελευθερος εισαι κάντο, όπως μεγαλο μερος του πλανήτη, εγώ ανθρωπε δεν θα το κάνω.. (άλλωστε αν το εκανα δεν θα βρισκόμουν στην δόνηση η θέση να μεταδίδω κάποιες σκέψεις μου με αυτό το άρθρο σε συνανθρώπους μου.)

-Που καταλήγουμε, εγω στα τεκμιριώνω που ξερω, εσυ δεν ακούς και γράφεις άρθρα.

-Να σε πω μια αλήθεια; Τοση ώρα συζητάμε αλλα ριχνω άδεια, βέβαια πάλι καλά γιατι η γραμμική σου σκέψη με εξυπηρετεί αρα λειτουργούμε στην ιδια συχνοτητα και η δονηση να βρεθουμε δεν ηταν τυχαία. Και ας ήταν μεσα απο μια εφαρμογη…..
-Και;

-Ακου φίλε μου, Η γνώση που μου μεταδίδεις και η γραμμικότητα πως τιποτα αποσα σκεφτομαι ο τρελός είναι δυνατά να γίνουν τελικά με ενεπνευσες να ψαξω βαθύτερα ξεκινόντας απο τα απλά, οχι με συνθετη σκέψη. Απλοποιόντας το θέμα κατέφυγα σε παραπομπές επιστημονικές που σιγουρα οδηγουν σε απαντήσεις όσων ο καθημερινός άνθρωπος ουτε δινει σημασια ουτε διαβάζει..δεν σε αμφισβητω γιατι αν και ειδικός τελικά δεν γνωρίζεις, γτ εκπαιδευτηκες πανω σε συγγραματα και θεωρια που δεν εφαρμοστηκε απο παρθενογεννεση. Σωστά;
Εγω θα σου αποκαλύψω παρακάτω ότι όλα είναι ορατά αρκεί να ψάξεις, να κάτσει λιγο η τυχαιότητα με το μεράκι και να δείς τα προφανή!

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΕΙΣ TA ΠΡΟΦΑΝΗ:

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε πως το εμβόλιο είναι φτιαγμένο με ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ με Nanoparticles (Nανοσωματίδια) για να βάζουμε σε μια σείρα τα πράγματα.
Παραθέτω ένα άρθρο pdf εμπιστευτικό (Confidential) της Pfizer το οποίο αναφέρει ρητά πώς είναι για έρευνα σε όσους αποστέλετε (Ιδρύματα υγείας).

Pfizer-bio-distribution-confidential-document-translated-to-english

https://cogiito.com/wp-content/uploads/2021/06/Pfizer-bio-distribution-confidential-document-translated-to-english.pdf?fbclid=IwAR0cKITh6YQH00d18yYuBYCqalI6fGzW9706qqDt3RrjtfE0angkTH7wMzc

Οπότε η γνωστή ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗ είναι ένα λιπίδιο(Κράτα την λέξη) μια πρωτείνη όπως η ακκίδα που σου βάζουν μέσω εμβολίου.

Η Λουσιφεράση (Luciferace) ή αλλιώς LNP lipid nanoparticles….

Το ξεκαθαρίσαμε; Πάμε παρακάτω.. Στο επίσημο σαιτ ΒC BIOPARTICLES (Mελέτη nanoparticles)

https://www.cd-bioparticles.net/lipid-nanoparticle-formulation-and-development-for-mrna-vaccine-delivery?gclid=Cj0KCQjw5PGFBhC2ARIsAIFIMNeYL_H2AQKfRSV2TgN_8BlxuVzUuGcPqHGNOe3oGk4Wc0kuWsV63C8aAh3iEALw_wcB

Τώρα προχωράμε στο ΜRNA-DNA…

Πέρα απτις συνιθισμένες μορφές ανίχνευσης με φωσφορίζουσα υγρό (αξονική τομ.) υπάρχει ήδη τεχνολογία με νανοσωματίδια όπου συμπεριφέρονται ως πομπή για ανίχνευση ιών θερμικών μετρήσεων αλλά και πρωτεινών μέσα στο σώμα σου. Αυτό εφαρμόζετε με A RFID Tag Based Remote DNA sensing System 

Διάβασε:

Γνώριζες πως υπάρχει εμφυτεύσιμη τεχνική RFID στο σώμα εσωτερικά με νανοτεχνολογία όπου μεταδίδει σήμα και δεδομένα?
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1631070511001563
2.2. Remote control of molecular scale biochemistry
The first attempt to demonstrate the feasibility of the remote electronic control at bio-molecular scale level has been
reported in 2002 by Hamad-Schifferli et al. [22]. The control of the hybridization behavior of DNA molecules has been performed by monitoring the heating of gold nanoparticles interfaced (linked) to DNA. Such local controlled heating performed
by electromagnetic coupling at 1 GHz induces the reversible hybridization/dehybridization of the DNA while leaving surrounding molecules relatively unaffected. Although the physics of heating nanometer particles has been little explored [23]
and will certainly be the subject of future investigations, this experiment demonstrates for the first time the direct radio
frequency (RF) control over bio-molecular machinery in a specific and fully reversible manner. Remote control at such a very
small scale level seems not to alter bio-molecular events occurring in the surrounding medium.
A discussion of the technological feasibility of tiny devices implanted inside a living cell for the remote control of a wide
range of biological functions or the detection of presence or concentration of a protein or antibody can be found in Burke
and Rutherglen [4]. Based on known technological achievements and patents in nanoelectronics a “nanorobot” consisting
in embedded smart sensors implanted in human body for tele-operated surgical procedures or early disease diagnosis has
been designed in Cavalcanti et al. [24]. Up to now, such nano-devices have not been fabricated.
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1631070511001563
Υπάρχει ήδη τεχνολογία ανακοινωμένη σε επίσημα περιοδικα επιστημονικής κοινότητας που αναφέρουν την ύπαρξη RFID που εκχέεται στο σώμα σου σε μορφή injection με νανοτεχνολογία νανοσωματιδια τα οποία με τον τρόπο που θα παραθέσω παρακάτω λειτουργούν σαν συσκευή μετάδοσης σηματος, αποθηκευσης αλλα και με αυτόνομη ισχύη χωρίς κάποια παραδοσιακή μορφή μπαταρίας. Το έπιασες?
Μέσα στο ΚΥΤΤΑΡΟ (Μέσα στο DNA) Αμφιβάλεις ακόμα;
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1631070511001563

ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ….

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2896640/

For interrogation of biological systems, one is generally interested in a chemical or physical quantity. For a chemical quantity, typical assays determine the presence or concentration of a protein, antibody, or small molecule anylate, the presence or concentration of a particular DNA or RNA, or even more subtle quantities such as the phosphorylation state of an enzyme.

In general, these biomedically relevant physical quantities are sensed and turned into a measurable optical or electronic signal. Because of the broad availability of low cost high performance electronics, the development of electronic technologies will be more of concern to us here. The use of electronic interrogation of biological function can be integrated into a Si CMOS chip at potentially low cost. However, there is an important issue of how to interface the CMOS chip to the outside world, and this is where RFID comes in.

The use of RFID for identification and sensing has been demonstrated in many applications. In general the acronym is used to refer only to identifying the presence of an RFID system. However, in this paper we wish to extend this definition and propose a more general RFID system that can both identify its presence and also interrogate its local chemical environment. Thus, in this work, RFID is used not just to refer to identification, but rather to measure and possibly effect biological function.

Figure Figure11 below poses the central question of this paper: Is a single-cell radio possible? Such a system would be able to interrogate and possibly affect biological function inside a single, living cell. This paper is not to be considered a comprehensive or complete review, but rather a discussion of some fundamental issues in scaling down RFID to the single cell level, and a presentation of future research directions.

 

Γκέγκε?

RF remote control: turning heat to biochemical activity

DNA hybridization/dehybridization is well know as a temperature sensitive event. In (Hamad-Schifferli et al. 2002), Au nanoparticles (NP) were covalently linked to DNA, and exposed to a 1 GHz RF field. This caused heating of the Au NPs, and reversible dehybridization. This is clear demonstration of RF remote control of molecular scale biochemistry. Further development of such techniques, similar to therapeutic techniques discussed above, will require close attention to local heating at the nanoscale, clearly addressing global RF absorption of the surrounding environment.

Νανοσωματίδια που συνδέονται στο DNA,και ονομάζετε υβρυδισμός!

Δές εδώ στην εικόνα..

Αν διαβάσεις καλά τα επείσημα άρθρα τα pdf στα λίνκ αλλά και τα στοιχεία απο τις ιστοσελίδες υπάρχει επίσημα η τεχνολογία για εγχυσιμο μέσω νανοσωματιδιων να το πώ απλά συσκευών RFID τα οποία λειτουργούν με RF και μεταδίδουν σήματα, για την όποια εφαρμογή επιστημονική θέλουν, εφαρμόζετε και θα εφαρμοστεί λένε (πηγές απο το 1988, 2003, 2011) σε διάφορες μελλοντικές εφάρμογές.

Ήδη απο το 1997 εταιρίες ασχολούνται με νανο τσιπς τα οποία λειτουργούν δίχως μπαταρία και αυτό εκφράζετε στο παρακάτω άρθρο..

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2896640/

Ακόμα και οι συνωμοσια για Smart dust αναφέρεται μέσα που αποδομούν τελευταία γνωστα κέντρα..

Σε αυτήν την μικρή έρευνα καταλήγω και έπεται συνέχεια πως  το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ δεν θα ειναι ενα RFID σε μορφή τσιπ κόκου ρυζιού.

Η τεχνολογία εφαρμόζετε χρόνια πρίν και βάση όσων ανέφερα με την πανδημία δώθηκε η αφορμή και η αιτία να γίνει πρώτη φορά στην ιστορια της ανθρωπότητας κάτι συλλογικά με τον έλεγχο να τον εξασκούν Κέντρα όπως ο ΠΟΥ τα οποία και συνεργάζονται πλήρως!

Θα μπορούσε μέσω εμβολίων να διαχέεται μέσα σου νανοσωματήδια τα οποία εκπέμπουν και μεταδίδουν?

Αν λές όχι διάβασε τα λινκς παραπάνω, αν πάλι λές όχι αναιρείς επιεστημονικα αρθρα απο επέισημες πηγές το οποίο έρχετε σε αντίφαση με τον εμβολιασμό αν τον στηρίζεις.

Δεν παω να σε πείσω η να πειστώ! Εγώ έμαθα να αναθεωρώ αλλά ήδη λέω πως γνωρίζω τι να αποφύγω, εσύ ακόμα αμφιβάλεις; Με τα προφανή;

Γιατί λοιπόν αφού υπ΄αρχουν νανοσωματηδια τα οποια εκπεμπουν σε συχνοτητα rf και υπαρχει η τεχνολογια για ιατρικους λογους radiolebeled και εφόσων η ιδια η pfizer αναφερει πως τα ΜRNA vaxx εχουν νανοσωματηδια, πρωτείνης LNP την λουσιφεραση πόσο ακόμα θες για να αναρωτηθεις?

Ακούγετε οτι καταγράφονται στα Blouetoth αριθμοί ΜΑC address, τι σε κάνει λοιπόν να πιστεύεις πως όντως δενεχει μεσα σου εισαχθει κάτι απο τα παραπάνω επιστημονικώς αποδεκτά το οποίο έχει ήδη ενταχθει εισαχθει και παραπέμπει σε εφιαλτικα σενάρια.

Παλι δεν πιστευεις;

Οποιος προλάβει τον Κυριο είδε λοιπον!

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
Σχετικά με hidden character
Τaking a "red pill" that reveals an unpleasant truth, and taking a "blue pill" to remain in blissful.

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. Ωραίο άρθρο, αλλα χάνει σε σοβαρότητα από λαθάκια όπως
  αποστέλετε και όχι αποστέλεται
  γινετε και όχι γίνεται κτλ

 2. Ωραια ιστορια/μεταφορα .

 3. Σε δύο λεπτά και 24 δεύτερα

 4. Η γιατρος Καρυ Μαντει εχει κανει αρκετες διαλεξεις για το θεμα νανοσωματιδια αξιζει να τις δειτε στο bitchute, εω ειναι η τελευταια

  https://www.bitchute.com/video/2pYoYJXLKPQu/

  Αξιζει επισης να δουμε και το βιντεο με τον Ντοκτορ Evil που οργανωνει ολη την επιστημη στο πενταγωνο για τα νανοσωματιδια

  https://seemorerocks.is/weaponizing-brain-science-neuroweapons-speaking-through-a-forked-tongue/

 5. ΝΙΚΟΛΑΟΣ 06/10/2021 @ 7:11 ΜΜ

  Ενας RFID Reader δεν ειναι αρκετος για την διαπίστωση?

 6. Φίλε μου όλα ωραία όπως τα λες,εγώ είμαι πατέρας 3 παιδιών 45 χρ. με ταλαιπωρημενη την υγεία μου στα νεφρά-αναπνευστικο,πέρασα και ενα έμφραγμα πέρσι τον Αύγουστο(με προίκα δύο μπαλονάκια),και έρχονται όλοι οι γιατροί που σε παρακολουθούν και σου λένε αν δεν το κάνεις υπάρχει περίπτωση να χαιρετήσεις,εκεί τι κάνεις?

 7. hidden character 08/14/2021 @ 10:40 ΜΜ

  Η πίστη και οι επιλογές είναι προσωπική υπόθεση. Να στο αντιστρέψω, ποιος σου εγγυάται σήμερα νόμιμα και επίσημα πως θα σαι πλήρως ασφαλής με το εμβόλιο και στον κοβιντ και στην υγειά σου.. Κανείς!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*