Μυστικό αεροσκάφος ξεπροβάλει από τα χιόνια της Ανταρκτικής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας χρήστης του διαδικτύου χρησιμοποιούσε το Google Earth και σάρωνε το Νότιο Πόλο. Εξερευνούσε την Ανταρκτική και περνώντας από την περιοχή Queen Maud της παγωμένης ηπείρου, παρατήρησε ότι κάτι δεν ταίριαζε με το υπόλοιπο περιβάλλον.

Μια πιο προσεκτική ματιά από διάφορες γωνίες, απεικονίζει ένα τριγωνικό αντικείμενο που, σύμφωνα με τις μετρήσεις, δείχνει να έχει 107 μέτρα μήκος και 74 πλάτος.

Ίσως, έχει αξία να πούμε πως στην ίδια περιοχή, πρόσφατα έχει εντοπιστεί κάτι ακόμα που θυμίζει μεγάλου μήκους γέφυρα, ενός ένα σημείο έχει σβηστεί από τον χάρτη.

Όπως αναφέρει η Βρετανική dailystar.co.uk, εξωφρενικές αξιώσεις εικάζουν ότι αυτό το αντικείμενο θα μπορούσε να είναι ένα ιπτάμενο αντικείμενο που μπορεί να έχει θαφτεί στα χιόνια εδώ και εκατοντάδες ή χιλιάδες χρόνια.

«Τα ίσια άκρα είναι εντελώς αφύσικα», ισχυρίστηκε κάποιος σε σχόλιό του ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Πιθανότατα υπήρχε ένας αρχαίος πολιτισμός που έζησε στην Ανταρκτική πριν καλυφθεί από χιόνι.

Αν και υπήρξαν σχόλια ότι αυτό το αντικείμενο δεν είναι πιθανό να πρόκειται για ένα ιπτάμενο διαστημόπλοιο ανώτερης εξωγήινης φυλής, αλλά ένας φυσικός σχηματισμός, κάποιοι άλλοι ισχυρίστηκαν ότι θα μπορούσε να είναι κάποιο μοντέλο τύπου TR-3B, ένα υπερηχητικό κατασκοπευτικό αεροπλάνο με τριγωνικό σχεδιασμό της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών, που εικάζεται ότι έχει αναπτυχθεί με μυστικά κονδύλια σε κρυφά εργαστήρια.

Τι μπορεί να είναι, τελικά; Ένα αρχαίο διαστημόπλοιο, ένα σύγχρονο μυστικό αεροσκάφος ή απλά ένας φυσικός σχηματισμός;

Παρακολουθείστε και το βίντεο για να έχετε σαφέστερη εικόνα:

Huge Triangular UFO emerges from Antarctica ice

diadrastika.com

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

2 thoughts on “Μυστικό αεροσκάφος ξεπροβάλει από τα χιόνια της Ανταρκτικής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *