19:07 - 10/10/2010

MLS: Kυκλοφόρησε η παγκοσμίως πρώτη εφαρμογή πλοήγησης με αναγνώριση φωνής

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Δελτίο Τύπου: Ελληνική διεθνή καινοτομία και παγκόσμια πρωτιά με την ανάπτυξη του MLS Destinator Talk&Drive για τα κινητά τηλέφωνα iPhone της Apple ανακοινώνει η MLS. Η πρώτη παγκοσμίως εφαρμογή πλοήγησης με αναγνώριση φωνής για iPhone είναι Ελληνική, έλαβε την έγκριση της Apple και διατίθεται πλέον στο διαδικτυακό κατάστημα εφαρμογών Αpp Store. Το καινοτόμο MLS Destinator Talk&Drive είναι διαθέσιμο για τους Έλληνες χρήστες του iPhone, οι οποίοι μπορούν πλέον να μιλούν στο κινητό τους και αυτό να τους ακούει και να τους οδηγεί στον προορισμό τους εύκολα και με ασφάλεια. Πρόκειται για μια επαναστατική εφαρμογή, αποτέλεσμα της υψηλής τεχνογνωσίας της MLS στον τομέα της πλοήγησης και της αναγνώρισης φωνής, που προσαρμόζεται απόλυτα αρμονικά στο περιβάλλον του iPhone και δουλεύει εντυπωσιακά μετατρέποντας το iPhone στον πιο έξυπνο και εύχρηστο πλοηγό.
Η MLS ανέπτυξε καταρχήν το ελληνικό Talk&Drive για το iPhone συνεχίζοντας τις επενδύσεις πάνω στην πλατφόρμα της Apple με στόχο να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρει το App Store. Η πρώτη εφαρμογή που ανέπτυξε η εταιρία για το iPhone ήταν το σύστημα πλοήγησης MLS Destinator, το οποίο βρίσκεται στις πρώτες δυο θέσεις από πλευράς τζίρου (Top Grossing) μεταξύ όλων των εφαρμογών του ελληνικού App Store. Σε παγκόσμιο επίπεδο τo App Store αποτελεί το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών, ενώ οι χρήστες iPhone έχουν κατεβάσει περισσότερες από 3 δισ. εφαρμογές μέσα σε λιγότερους από 18 μήνες. Η MLS σκοπεύει να αξιοποιήσει τη διεθνή καινοτομία της και εκτός συνόρων αρχής γενομένης από τη Γερμανία.
Το MLS Destinator Talk&Drive για το iPhone διακρίνεται για τη φιλικότητά του προς το χρήστη, ώστε το κινητό να τον καθοδηγεί εύκολα, αξιόπιστα και με φωνητικές οδηγίες στροφή προς στροφή στον προορισμό του. Ακόμη, με το MLS Destinator Talk&Drive ο χρήστης απολαμβάνει τρισδιάστατη απεικόνιση χαρτών, άμεση και εύκολη πλοήγηση στις καταχωρημένες επαφές του, απεικόνιση των δημοφιλέστερων σημείων ενδιαφέροντος στο χάρτη με ένα απλό πάτημα, live απεικόνιση του καιρού στο 3D χάρτη πλοήγησης και πρόγνωση τριημέρου και βέβαια τα πιο ενημερωμένα και αξιόπιστα γεωγραφικά δεδομένα Ελλάδας (κάλυψη 99%) και Κύπρου (κάλυψη 80%). Για τους ήδη χρήστες του MLS Destinator στο iPhone θα υπάρξει δυνατότητα αναβάθμισης μέσω in App Purchase.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*