11:12 - 28/09/2017

Μυστηριώδεις γιγαντιοι μεταλλικοί πύργοι εμφανιζονται σε όλη την πόλη της Νέας Υόρκης! Εξοπλισμένοι με προβολείς LED και κάμερες!

Ακόμα και οι άνθρωποι στο διοικητικό συμβούλιο της MT που είναι υπεύθυνοι για τους πύργους δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα για ποιο λόγο τους χρησιμοποιούν η τι έχουν μέσα τους αναφέρει ο David Carlin του CBS2.

Ο Jose Lugo δήλωσε ότι οι ψηλοί μεταλλικοί πύργοι εμφανίστηκαν αμεσα μετά την άφιξη των καμπινών για τα διόδια στην σηράγγα του Μπρούκλιν ,«Δεν γνωρίζουμε πραγματικά ποιος είναι ο σκοπός τους», είπε στον Carlin. Πρόκειται για ένα έργο της MTA ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο περιβάλλεται από πληρη μυστικότητα, με 18 από αυτούς τους πυργους σε σήραγγες και γέφυρες. Τι ακριβώς είναι αυτες οι κατασκευες;

Ο υπεύθυνος της MTA για τις γέφυρες και τις σήραγγες, Cedrick Fulton, απέφυγε τις ερωτήσεις του Carlin την Τετάρτη. «Δεν εχω κανένα σχόλιο», είπε. Ορισμένα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της MTA, συμπεριλαμβανομένης της Επιτρόπου Μεταφορών της Νέας Υόρκης Polly Trottenberg, λένε ότι γνωρίζουν παρα πολύ λίγα για τους πύργους – ακόμη και τωρα το ήμισυ των χρημάτων να έχουν ήδη δαπανηθεί και μερικοί από τους πύργους να έχουν ήδη εγκατασταθει.

“Πολλά μέλη του διοικητικού συμβουλίου θεώρησαν ότι δεν είχαν όλες τις λεπτομέρειες που θα ήθελαν, συμπεριλαμβανομένου εμου», είπε. Οι κάτοικοι υποψιάζονται ότι συμβαίνουν πολύ περισσότερα πραγματα στους πύργους απ ‘ό, τι βλεπει το μάτι τους και αναρωτιούνται αν θα ξέρουν ποτέ τι πραγματικά συμβαίνει μέσα τους. “Θα υποθέσω ότι δεν είναι απλώς μια διακόσμηση”, δήλωσε η Αλίκη Ρενκά, απο την Άνω Δυτική Όχθη.

“Είναι λίγο διασκεδαστικό το γεγονός ότι η MTA εγκρίνει κονδυλη 100 εκατομμύριων δολάριων για κατι που φαίνεται να μοιαζει με μεγάλους διακοσμητικους πυλώνες”, λέει ο John Kaehny ο οποιος ειναι ο επίκεφαλης της ομάδας παρακολούθησης Reinvent Albany. “Αυτό που ζητάμε είναι η διαφάνεια από την MTA.”

Carlin: “Μερικά από τα δικά σας μέλη του διοικητικού συμβουλίου λένε ότι δεν γνωρίζουν πολλες λεπτομέρειες.”

Lhota:”Η βάση αυτών των νεων πυργων , περιλαμβάνει οπτικές ίνες που είναι απαραίτητες για τα δεδομενα της εσωτερικής ασφάλειας.” Με άλλα λόγια, αντιτρομοκρατική τεχνολογία. Θα μπορούσε αυτή η τεχνολογια να περιλαμβάνει αναγνώριση προσώπου; Δεν ξέρουμε και η Lhota δεν θα πει. «Δεν είμαι ελεύθερος να το συζητήσω αυτο», είπε στον Carlin.

Έτσι, καθώς αυξάνονται ολο και περισσοτερο αυτοι οι ακριβοι πύργοι, το μυστήριο παραμενει να είναι κρυμμένο μέσα τους. Η Lhota είπε ότι όλες οι απαραίτητες τεχνολογίες εσωτερικής ασφάλειας ειναι σε ισχύ σε όλες τις διασταυρώσεις, ακόμα και σε εκείνες που δεν έχουν ακόμα εγκατασταθει οι νέοι πύργοι.

Αν περιμένεις ότι ο Μεγάλος Αδελφός έρχεται μάλλον δεν έχεις κατανοήσει τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον κόσμο μας, να θυμάσαι ότι στη νέα τάξη πραγμάτων τα πράγματα θα είμαστε εμείς και αν από τώρα δεν αρχισεις να ψαχνεις για να βρεις τροπο να βγεις απο το συστημα τους , να μην τους εχεις αναγκη ..τοτε δεν θα προλαβεις ποτε να ξανα βγεις απο τον πλανητη φυλακη που σου ετοιμαζουν!

KATOXIKA NEA

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 12
  0
  TO ΠΥΚΝΟ ΔΙΚΤΥΟ 5G ΣΤΗΝΕΤΑΙ. ΘΑ ΨΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ
  • Few moments before Armageddon 29 Σεπτεμβρίου 2017 @ 16:11
   3
   0
   Και αφού οι “μελέτες απέδειξαν” πως δεν υφίσταται επικίνδυνη ακτινοβολία από τα κινητά τηλέφωνα τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια, για την Ιατρική η ευαισθησία στον ηλεκτρομαγνητισμό συνεχίζεται να απορρίπτεται.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί