in

Η Μεγαλύτερη Συγκέντρωση Μεγάλων Διδασκάλων Στην Ιστορία Της Μασονίας

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Οι Ελευθεροτέκτονες  (γνωστοί και ως μασόνοι ή τέκτονες) αποτελούσαν ανέκαθεν μία μυστική κοινωνία και θεωρούνται ως ο εσώτερος πυρήνας ελέγχου των “Illuminati”. Μία κοινωνία που δεν αποκαλύπτει τις εσωτερικές της πεποιθήσεις σε όλους, παρά μόνο σε επιλεγμένους και εγκεκριμένους μύστες.

Ο μεγάλος ρόλος των Ελευθεροτεκτόνων, ως δομητές του σημερινού τεχνητού κόσμου μας, είναι αδιαμφισβήτητη. Όλοι όσοι έχουν ερευνήσει την ιστορία αυτής της διάσημης Αδελφότητας, γνωρίζουν ότι μερικοί από τους πιο ιδιοφυείς και ισχυρούς άνδρες του κόσμου υπήρξαν Ελευθεροτέκτονες.

Μάλιστα, τα ιδιαίτερα μασονικά σημάδια τους, είναι έκδηλα σχεδόν παντού. Στα κτήρια, τις επιστήμες, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την τέχνη – συμπεριλαμβανομένων της μουσικής και κινηματογραφικής βιομηχανίας, τη μόδα, ακόμα και στα παιχνίδια που όλοι αγαπάμε να παίζουμε και να παρακολουθούμε.

Ο Ελευθεροτεκτονισμός είναι η παλαιότερη, μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη αδελφική οργάνωση στον κόσμο. Φέτος συμπληρώθηκαν 300 χρόνια από τη δημιουργία της Μεγάλης Στοάς του Λονδίνου και του Γουέστμινστερ, από την οποία προέρχονται όλα τα υπόλοιπα σώματα του Ελευθεροτεκτονισμού.

Η πληροφορία, είχε αναρτηθεί στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ: Εορτασμός των 300 χρόνων του Ελευθεροτεκτονισμού

Συγκεκριμένα, η Μεγάλη Στοά δημιουργήθηκε στις 24 Ιουνίου του 1717.

Στο πλαίσιο λοιπόν του εορτασμού της ημέρας «ορόσημο» σε συνδυασμό με την 300η επέτειο, έλαβαν χώρα – σε παγκόσμιο επίπεδο, διάφορες μασονικές εκδηλώσεις.

Η 31η Οκτωβρίου αποτέλεσε το αποκορύφωμα του προγράμματος των ποικίλων εκδηλώσεων.  Γιατί άραγε;

(Οκτώβριος) «Οctober» in the English Reduction system equals 33

(31 – 10 – 2017) 3*1*1*2*1*7 = 42 ~ 24η Ιουνίου

Κάθε χρόνο στις 31 Οκτωβρίου, εορτάζεται το κέλτικο Σόουιν (ιρλ. Samhain), το νέο έτος των παγανιστών, σήμερα γνωστό ως Χάλλογουιν.  Το Σόουιν – η γιορτή των Νεκρών, σηματοδοτούσε το τέλος της περιόδου συγκομιδής και την αρχή του χειμώνα ή το «πιο σκοτεινό μισό» του έτους.  Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης ημέρας, κατά τις αρχαίες πεποιθήσεις, “Το πέπλο είναι λεπτότερο” και τα όρια μεταξύ αυτού του κόσμου και του άλλου μπορούσαν εύκολα να παραβιαστούν, επιτρέποντας σε πνεύματα να περάσουν στην δική μας διάσταση. Μέρος της γιορτής αποτελούσαν οι τελετουργικές φωτιές καθώς και οι θυσίες. Η ‘Σατανική Βίβλος’ του Anton Lavey, κατατάσσει το Halloween ως μια από τις δύο πιο σημαντικές γιορτές στο σατανικό ημερολόγιο.

Οπότε, θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε, πως το όλο σκηνικό στήθηκε ως μία μεγάλη ιεροτελεστία θυσίας και συγκομιδής ενέργειας.  Για παράδειγμα, εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα, στο νότιο Μανχάταν   ένας Ουζμπέκος οδηγός οδηγώντας ένα μικρό φορτηγό, παρέσυρε πεζούς και ποδηλάτες, σκοτώνοντας 8 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 11. Το γεγονός είχε χαρακτηριστεί ως τρομοκρατικό ενώ ο εορτασμός του Χάλλογουιν έλαβε χώρα κανονικότατα το βράδυ.

Εκτός και εάν ήθελαν να μασκαρευτούν! Οπότε διάλεξαν την κατάλληλη ημέρα.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα freemasons for dummies:

[…]  Περισσότεροι από 4.000 αδελφοί από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν στη Βασιλική Αίθουσα Αλβέρτου https://el.wikipedia.org/wiki/Royal_Albert_Hall του Λονδίνου για τον Τριακοσιοστό εορτασμό την Τρίτη (31/10). Παραβρέθηκαν  Μασόνοι από 136 μεγάλες στοές ανά τον κόσμο. Το βραδινό πρόγραμμα, συμπεριελάμβανε μια δραματική παρουσίαση που απεικόνιζε την ιστορία και την κληρονομιά μας, καθώς και την κεντρική θέση που κατέχουν στην ιστορία της Δύσης, τόσο οι Ελευθεροτέκτονες όσο και ο Τεκτονισμός. Η Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα Συναυλιών αποτέλεσε τη μουσική συνοδεία με φόντο ένα κολοσσιαίο χρυσό Γνώμονα και Διαβήτη ύψους 55 πόδια, σε ένα επιβλητικό θέαμα φωτισμού που πλαισίωνε τον πανβλέπων οφθαλμό.  Όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των Μεγάλων Διδασκάλων στην ιστορία. […]

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο ταξίαρχος και Μεγάλος Γραμματέας της Μεγάλης Στοάς της Αγγλίας,Willie Shackell,  οι Μεγάλοι Διδάσκαλοι από το εξωτερικό που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν περισσότεροι από 140.

« Το 2017, είναι το έτος που θα κοιτάξουμε τόσο μπροστά όσο και πίσω.

Είναι τιμή μας ότι πάνω από 140 Μεγάλοι Διδάσκαλοι από το εξωτερικό θα παρευρεθούν στη Βασιλική Αίθουσα Αλβέρτου, μαζί με εκπροσώπους κάθε Επαρχίας και Περιφέρειας, καθώς εμείς προβάλλουμε τις αξίες, τις αρχές και τις παραδόσεις του Τεκτονισμού.

“Θέλουμε όλοι να αισθάνονται υπερήφανοι που είναι Ελευθεροτέκτονες και υπερήφανοι για ότι οι Ελευθεροτέκτονες έχουν επιτύχει τα τελευταία 300 χρόνια. Πιστεύω ότι ο ρόλος και η συνάφειά μας στην κοινωνία σήμερα, δεν θα μπορούσε να είναι πιο δυνατή και τώρα προσβλέπουμε στο ταξίδι μας μέσα στα επόμενα 300 χρόνια ».

Πιστεύω ότι ο ρόλος και η συνάφειά μας στην κοινωνία σήμερα…. Πόσο υποκριτική μοιάζει η δήλωση όταν αντιπαραβάλλεται με τα γραφόμενα του Ελευθεροτέκτονα συγγραφέα Walter Leslie Wilmshurst : «Ο πραγματικός σκοπός της σύγχρονης Μασονίας, δεν είναι οι κοινωνικοί και φιλανθρωπικοί σκοποί στους οποίους έχει δοθεί τόσο μεγάλη προσοχή, αλλά η επιτάχυνση της πνευματικής εξέλιξης εκείνων που φιλοδοξούν να τελειοποιήσουν τη δική τους φύση και να την μετατρέψουν σε μια θεοειδή ιδιότητα. Και αυτή είναι μια σαφής επιστήμη, μια βασιλική τέχνη, την οποία είναι δυνατόν να εφαρμόσει ο καθένας μας. Ενώ το να μυηθεί κάποιος στον Τεκτονικό Συμβολισμό για οποιονδήποτε άλλο σκοπό εκτός από το να μελετήσει και να ακολουθήσει αυτήν την επιστήμη, σημαίνει να παρερμηνεύσει το νόημά της.»

Στην τελετή δεσπόζει ο χρυσός Γνώμονα και Διαβήτης, που συμβολίζει τις δυνατότητες σύνδεσης του σύμπαντος με τον μικρόκοσμο (μια έννοια οικεία σε όσους ασκούν τελετουργική μαγεία). Διακρίνεται και το ασπρόμαυρο μασονικό μωσαϊκό (το παραφρασμένο “Moses Pavement” ) –σύμβολο της δυαδικότητας. Και φυσικά ο πανβλέπων οφθαλμός.

«Ο άνθρωπος που ξεπήδησε από τη γη και αναπτύχθηκε μέσω των κατώτερων βασιλείων της φύσης στην παρούσα ορθολογική του κατάσταση, δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει την εξέλιξή του. Να γίνει δηλαδή θεοειδές ον ενοποιώντας τη συνείδησή του με τον Παντογνώστη – να προαχθεί –  κάτι που ήταν και θα είναι πάντα ο μοναδικός στόχος και  σκοπός της Μυήσεως στο σύνολό της.» (Wilmhurst)

Ακολουθεί το βίντεο με όλη την τελετή

https://youtu.be/XuCd0xCVJ-U

Report

What do you think?

Written by filarianna1

«Η αλήθεια είναι πιο παράξενη από τη φαντασία και αυτό γιατί η φαντασία είναι αναγκασμένη να λαμβάνει υπόψη της τις πιθανότητες. Η αλήθεια όχι.» Tο έκφρασε ο Μπάιρον, μα εγώ προτιμώ τον Μαρκ Τουαίην και το ταξίδι του στον κόσμο.

Comments

Leave a Reply
  • To 1715-17 prin trakosia xronia oi ”aggloi”της φερετιας [βρετανιας] εκαναν την χρυση λυρα με πρωτον αυτον που ανακαλυψε την βαρυτητα !!!!! Τοτε ολοι οι ΑΣΙΑΤΕΣ ΟΙ ΑΤΟΦΙΟΙ της τουρκικης αυτοκρατοριας που το εσκασαν απο θεσεις ”χρυσαφενιες”’ στο εξωτερικο και δη στην λεγομενη ”αγγλια”παιρνοντας ολο το ταμειο ιδρυσαν αυτην την στοα με παραρτηματα σε ολα τα κρατη ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΩΛΟΑΣΙΑΤΕΣ ολα τα

   • κρατη της γης με τους ανθρωπους τους εκβιαζομενους απο την ”κορυφη” για την πληρη διοικηση των και φυσικα για την πληρη εκμεταλευση και ξαναδημιουργια προς οφελος του ”προεδρειου”.ΑΥΤΟ το ”’ενωμενο συμπλεγμα ”’ το ”χειριζονται”’ οι λεγομενοι διεθνιστεσ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΕΩΣ΅ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ στον αιωνα τον απαντα.

    • Αυτα λοιπον τα πτυχιουχα παντος τυπου ”ποντικια” της ΑΣΙΑΣ δηλαδη οι γιγαντομενες μυες των στοων ,μεσα απο εκει ”’μεγαφωνικως” επαινουν τα γραπτα των αρχαιων ελληνων , παντοτε τροποποιημενα , αλλα καταφεραν σαν ικανοτατοι ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ να εξαφανησουν τους πραγματικους ελληνες και συνεχιζουν μερα με την μερα την τακτικη της κοινωνικης των εξωντωση η” τον ”ακουσιο” θανατο τους.

     • Τελος το διευκρινιζω οτι το 50% απο αυτα τα τα εκβιασανε εμεσα και με πολλους τροπους για την εγγραφη των και το 40% αυτων των ”πτυχιουχων” εγγραφησαν για εντελως προσωπικον των οφελος και οικογανειακο. [κοινωνικοβλαχοστεκουμενος] ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ-ΙΤΑΛΙΚΗ ΛΕΞΗ-!!!!!!

     • ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ, ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ Η ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ, ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΩΜΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΡΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΥΣ ΣΚΙΕΡΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ

     • ΚΑΙ ΨΗΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΟΚΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΓΑΣΜΕΝΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ.

   • ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΦΙΛΑΡΙΑΝΝΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ, ΤΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΘΝΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΨΥΧΙΚΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΟΑ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

    • ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟ. ΑΡΑ ΟΙ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΤΕΚΤΩΝ (ΚΤΙΣΤΗΣ) ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ. ΦΙΛΙΚΑ ΗΛΙΑΣ.

     • Ηλία καλησπέρα, τα όσα πολύ σωστά αναφέρεις, είναι η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα σε εκείνους που αναζητούν και καταφεύγουν στον Αληθινό Λόγο και σε εκείνους που αναζητούν και καταφεύγουν στην απατηλή γνώση των πεπτωκότων. Οι παραπάνω τελετάρχες είναι η προσωποποίηση της αλαζονείας, του άκρατου εγωισμού και τελικά του σκότους το οποίο αγκάλιασαν εκούσια ή ακούσια. Εάν δεν αποβάλουμε την αλαζονεία και τον εγωισμό είμαστε εν δυνάμει «Αντίχριστοι» και καταδικασμένοι περιπλανώμενοι.

     • ΗΛΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΗΝΥΓΟΥΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΟΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΓΝΩΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΜΩΡΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
      ΑΣΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΝΗΣΥΧΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΣΩΝΑΚΙΑ ΟΤΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΛΕΒΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΠΑΝΤΑ Π#ΤΑΝΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017