Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

Δεκαετίες τώρα, η οργανωμένη ευρωπαϊκή μαφία των τραπεζιτών είχε επινοήσει ένα σύστημα με το οποίο ο φορολογούμενος-ζόμπι υποζωει για να πληρώνει εφορία… ένα σύστημα τόσο ύπουλο και επινοημένο μόνο από απατεώνες τραπεζίτες και τα τσιράκια, τους πολιτικούς κάθε χρώματος και κάθε ιδεολογίας…η μεγαλύτερη απάτη του χρέους των πολιτών προς την διεθνή μαφία των τραπεζιτών είναι ό πιο δόλιος μηχανισμός που έχουν εφαρμόσει επάνω στους λαούς. 

Ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόζουν την απάτη της υπερβολικής εφορίας και του χρέους είναι τρομερά απλός αλλά και αρκετά ύπουλος γιατί γνωρίζουν την δουλική συμπεριφορά των ανθρώπων και την τάση τους προς υπακοή των αρχών!!! 
Επίσης ο εφησυχασμό τους σε ένα οικονομικό σύστημα που τους υπόσχεται ότι και η μάζα έχει τις ίδιες ευκαιρίες να πλουτίσει όπως πλουτίζει η ελίτ και τα τσιράκια της… φυσικά ποτέ ένας δούλος δεν θα επαναστατούσε αν δεν πίστευε στην σύντομη ζωή του ότι και αυτός μια ωραίαν πρωίαν, θα φόρτωνε το πορτοφόλι και τον τραπεζικό λογαριασμό του με ζωγραφιστή χαρτούρα. 

Ο κάλλιστος δούλος περνάει την ημέρα του πιστεύοντας ότι και αυτός θα κερδίσει το «λαχνό» κάποια ωραία μακρινή ημέρα ή ότι ξαφνικά θα τον πάρουν τηλέφωνο ότι έλαβε ένα πολύ μεγάλο ποσό χρωματιστών χαρτιών… το “εισιτήριο” για να λύσει όλα του τα προβλήματα και υποχρεώσεις. Μια τραγική πραγματικότητα όμως θέλει και τους άλλους δούλους, να πιστεύουν χωριστά ο ένας από τον άλλο στην ίδια αυταπάτη!!! Και εκεί ακριβώς είναι η παγίδα της απάτης της δημιουργίας των χρημάτων και του χρέους της ανθρωπότητας!!! 

Η τιμή του χρυσού στην Βενεζουέλα από το έτος 1997-2016 δηλωνει την άχρηστη αξία του χρωματιστού χαρτιού σε περιόδους οικονομικής κρίσης

Αυτό που ονομάζουμε χρήματα στην πραγματικότητα δεν είναι παρά μόνο ένα ή πολλά κομμάτια χρωματιστών χαρτιών. Για σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε με χρωματιστά χαρτιά;;; Μπορείτε να αγοράσετε φαγητό από το σουπερμάρκετ… έτσι είναι και για αυτό έτσι έμαθες να σκέφτεσαι. Όμως αν σκεφτείς ότι οι οικονομίες των χωρών καταστρέφονται από μια ελίτ που δρα παγκόσμια την στιγμή που θέλουν να πιούν το αίμα του Βενεζουελανού, Αργεντινού, Βραζιλιάνου, Νιγηριανού και Έλληνα σε κάποια καθορισμένη στιγμή χτυπώντας με οικονομικούς εκτελεστές (εγχώριους όπως ο Σημίτης ή και ξένους) ή ρίχνοντας την χώρα σε μια τεράστια κρίση… όταν δεν ΠΑΣ με τα νερά τους…
…τότε τι γίνεται με την αξία των ζωγραφιστών χαρτιών;;; Με πιάνεις;;;
Χρειάζεσαι ένα τσουβάλι από τα χαρτάκια για να πάρεις ένα κομμάτι ψωμί. Εχεις καταλάβει πόσα τσουβάλια γεμάτα χαρτάκια χρειάζεσαι για να γεμίσεις τα πεινασμένα στομάχια μιας τετραμελούς οικογένειας;;; 

Φωτογραφία απο τον Υπερπληθωρισμό στην Γερμανία το 1924

 Η παγκόσμια ελίτ των τραπεζιτών κρατούν ένα μεγάλο όπλο εναντίων σου, το μονοπώλιο έκδοσης χρωματιστών χαρτιών και την δημιουργία του χρέους ώστε να γονατίζουν τους λαούς οικονομικά και ψυχικά.
Η οργανωμένη μαφία των τραπεζιτών που κρατά την ανθρωπότητα υπό τον έλεγχο της, διαπίστωσε σε κάποια ιστορική στιγμή ότι οι άνθρωποι ήταν τόσο ανόητοι ώστε θα δεχτούν τα χρωματιστά χαρτάκια με επάνω τους, αριθμούς!!! Εκτύπωσαν τα νούμερα όπως θα βόλευε 10, 20, 50, 100 κτλ. αντί για τα νομίσματα χρυσού ή ασημιού και χαλκού που είχαν πρώτα.

Τα πράγματα όμως έγιναν ακόμη χειρότερα. Σιγά-σιγά το άχρηστο χαρτι μεταλλαχτήκε σε ηλεκτρονικά ποσά επάνω σε μία οθόνη, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο εύκολο μια οργανωμένη μαφία να ελέγξει τους ανθρώπους ακόμη περισσότερο. Ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν έχει ξανασυμβεί αυτό που συμβαίνει τώρα. Το χρέος της ανθρωπότητας έχει φτάσει το “διάστημα”. Το χρέος έχει αστρονομικές διαστάσεις αλλά κανείς δεν σας λέει σε ποιους χρωστάνε οι λαοί!!! 
Κανείς δεν γνωρίζει ποιο είναι το πραγματικό χρέος και ποιοι είναι αυτοί που ακόμη δανείζουν αερισιο χρωματιστό χρήμα.

Το τραπεζικό σύστημα και η δημιουργία του χρέους κρατα την ανθρωπότητα σε μια άριστα καμουφλαρισμένη οικονομική σκλαβιά και θα μπορούσε να αποτιναχθεί μόνο εάν, οι άνθρωποι αρχίσουν πάλι να ανταλλάσσουν προϊόντα και υπηρεσίες σε πολύτιμα μέταλλα όπως είναι ο χρυσός ή το ασήμι που είναι σπάνια μέταλλα και δεν μπορούν να εκτυπωθούν από μια Κεντρική τράπεζα ιδιωτών, αλλά μόνο από ελευθερες χώρες.

Koraks


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

12 thoughts on “Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

 1. Ανώνυμος says:

  ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΑΡΑ 9 ΜΗΝΕΣ,ΑΡΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ=ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΟΣ ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΩΡΑ ΤΑ Γ…….Α

  • John says:

   Ο διεθνής ερπετοσιωνισμός είναι αυτός που κινεί τα ηνία αυτής της μιαρής απάτης.

   https://www.youtube.com/watch?v=TNT2HUPgCu4

   Τα σιωνιστικά ερπετά φοβούνται το αφυπνιστικό κλάμα ενός μωρού, εξ ου και ο λόγος του προληπτικού τσιπαρίσματος των βρεφών με το θανατηφόρο κυάνιο: για να εξοντωθούν τα ανεπιθύμητα για το σύστημα «χάπατα» που έρχονται στον κόσμο!

   https://www.youtube.com/watch?v=jlFsIbDr62Y

 2. Μητσος εξ Αγγλιας says:

  ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΑΚΑ. ΟΡΑΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΠΑΛΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ. ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΣΑΠΗ Η ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ , ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΗ, ΜΕ ΧΡΥΣΟ, ΜΕ ΤΖΙΒΙΤΖΟΥΛΑ, ΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΛΥΣΗ ΕΦΙΚΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ,ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ Η ΛΕΓΑΜΕ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ.
  ΑΝΤΕ ΝΤΕ ΡΙΞΕ ΜΑΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ.

  • ΚΟΡΑΞ says:

   Μάλλον γνωρίζεις καλα την λειτουργία του μονοπωλίου…αν δεν κανω λαθος…σκεψου τωρα ότι μια τραπεζα που δεν σου ανηκει αλλα ανήκει σε ξενους ιδιώτες και κραταει το μονοπωλιο στα χερια της, πόση δύναμη έχει δημιουργώντας χρήμα στον υπολογιστή από το τίποτα!!!

   Τι συμβαινει τοτε;;; δεν είναι η (κεντρικη) τραπεζα που ελεγχει απολυτα την εκδοση χρηματων, την αξια τους και το επιτοκιο;;; οι περισσοτεροι ανθρωποι το θεωρουν ένα φυσιολογικο δεδομενο!!! Δεν είναι φυσιολογικο όμως φιλε μου!!!! Όπως δεν είναι φυσιολογικο να πληρωνεις επιτοκιο 2-4% η 16% στην πιστωτική κάρτα, όταν οι τράπεζες δανείζονται με 0% επιτοκιο από τον κοπανιστό αέρα που φτιάχνουν οι κεντρικοι τραπεζίτες.
   Εχουν κλέψει την ελευθερία των ανθρώπων επειδή κρατουν το μονοπώλιο και δεν τους ελέγχει καμία χώρα!!! Κανένα κράτος και καμιά κυβέρνηση….και ας λένε ότι δεν είναι έτσι…οι εφορίες που έχουν φορτώσει τους Έλληνες έχεις καταλαβει που πηγαίνουν???
   Ποια η λύση στην ελλάδα;;; Οχι στην Αγγλία που ζεις γιατι οι άνθρωποι εκεί αλλα και σε άλλες δυτικές χωρες δεν έχουν τις πνευματικες ικονότητας για να καταλάβουν τα απλά…
   Λοιπον στην ελλαδα η λύση είναι
   1. δεν πληρωνουμε κανεναν τραπεζιτη μεχρι την στιγμή που ο έλεγχος της εκδοσης των χρηματων ελεγχεται πληρως απο τον ελληνικο λαό και όχι απο την ιδιωτικη Τραπεζα της Ελλάδας, ιδιοκτησία των Ροτσιλντ!!!
   ‘Η δεν γνώριζες σε ποιον ανήκουν οι τράπεζες;;;

   • Μητσος εξ Αγγλιας says:

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΟΡΑΚΑ. ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΣΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΔΙΝΑΒΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ 21 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΝΚΣΤΕΡΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΕΦΤΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ (ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ) ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΣΕΙ. ΚΟΙΝΩΣ. Η ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ 45 ΜΕΡΕΣ ΑΤΟΚΑ. ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ, ΚΑΙ ΣΕ 45 ΗΜΕΡΕΣ ΒΑΛΤΑ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΟΚΑ. ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΥΜΦΟΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ.

    • ΗΛΕΚΤΡΑ says:

     Η μπορεις να κανεις το πιο απλό. Να εχεις πολλες κάρτες και καθε 45 μερες, αν αυτος ειναι ο χρόνος λήξης, γιατι δεν εχω κάρτα, αρα δεν εχω ιδέα, μπορεις να ξοφλάς δανειζόμενος απο την αλλη σου κάρτα. Δηλ, ξοδεύεις οςο θέλεις, σε 45 μερες δανείζεσαι απο αλλη κάρτα και ξοφλάς την πρωτη, και μετα ξανα δανείζεσαι απο την πρωτη για να ξοφλήσεις την δεύτερη και παει λέγοντας. Ξερω καποιον που το εκανε αυτο συνέχεια παλια βεβαια, στην δεκαετία του 70 στην Αμερική και εκανε αρκετα λεφτά. Τωρα δεν ξερω πως λειτουργούν τα πραγματα. Παλια ηταν κάπως καλύτερα κι αν ήσουν έξυπνος, οντως εκμεταλλεύσουν το σύστημα. Οςο παει ομως σφίγγει η θηλιά απο το σύστημα.

    • Ανώνυμος says:

     Η λύση υπάρχει και δεν βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας.
     Που βασίζεται η δύναμη του χρήματος;;;;; Στην ΦΗΜΗ! Ναι καλά ακούσατε αγαπητοί! Η ΦΗΜΗ δημιουργείται και καλλιεργείται από τα χρηματιστήρια, με τα τσογλανια τους, τους γνωστούς οίκους αξιολόγησης (μη χεσω) που εξαπατούν τα εκατομμύρια τον πολιτών σε διεθνές επίπεδο, και δημιουργούν τις δήθεν αξίες των χρεογράφων ανάγκη τον κόσμο. Απλά δηλαδή αυτοί οι κηφήνες που εκδίδουν τα χρεόγραφα (τώρα πια θέλουν να πάψουν και να τα εκδίδουν για να υπάρξει και η ανάγκη του τσιπαρίσματος των ζώων της φάρμας, αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία για την απόλυτη δυνατότητα ελέγχου της μόνιμης πλέον εφαρμογής των σχεδίων τους) αυτοί λοιπόν που εκδίδουν τα χαρτάκια, χρειάζονται τους λεβέντες των χρηματιστηρίων για να πείσουν τους λαούς για την δήθεν αξία των κολοχαρτων που εκδίδουν. Στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία αξία. Η αξία τους είναι μια φήμη που δεχόμαστε εμείς και πράττουμε αναλόγως, με αποτέλεσμα να μπαίνουμε μόνοι μας στο μαντρί.
     Για σένα λοιπόν Μητσο έξ Αγγλίας δυστυχώς δεν υπάρχει λύση εκεί στην Αγγλία που μένεις γιατί τα πάντα και εννοώ τα πάντα ανήκουν στην διεθνή μαφία των τραπεζιτών οπότε η θα πρέπει να μετοικήσεις σε μια ποιο ελεύθερη χώρα, η θα πρέπει να κάνεις κοκοκό και να μείνεις στην μάντρα που μένεις.
     Η λύση είναι να ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι γύρω μας και να συναλλάσσονται μεταξύ τους με άλλες αξίες, όπως χρυσό, αργυρό,χαλκό, και ανταλλαγές. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να υπάρχουν σε τοπικό επίπεδο, κρεοπώλης, μανάβης, μπακάλης, αρτοποιός, οι οποίοι να είναι επιχειρηματίες και να τους ανήκουν οι επιχειρήσεις τους, και όχι υπάλληλοι πολυεθνικών εταιρειών οι οποίες ανήκουν στους κεντρικούς τραπεζίτες. Κατάλαβες τώρα γιατί οι πολυεθνικές κάνουν αγώνες να κλείσουν τους μικρομεσαίους και συνοικιακόυς επιχειρηματίες;;;;; Για να μην μπορεί να αντισταθεί κανένας στα επίδοξα σχέδια απόλυτου ελέγχου των ανθρώπων από τους διεθνείς τραπεζίτες. Να μην μπορεί κανείς να ανταλλάσσει, η να συναλλάσσεται με κάποια άλλη αξία, εκτός από τα κολοχαρτα τα χρεόγραφα τους. Ξυπνήστε επιτέλους έχει δίκιο ο κόρακας. Αρχίστε να τους γράφετε στα αρχιδια σας και να συναλλάσσεστε με εναλλακτικές μεθόδους. Όπου μπορείτε.

     • Μητσος εξ Αγγλιας says:

      ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΛΑΙΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ; ΕΓΩ ΑΔΕΛΦΕ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ. ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΤΙ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΘΟΡΥΒΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΘΕΛΩ ΑΥΓΑ; ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΦΑΡΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ. ΘΕΛΩ ΨΩΜΙ ΦΤΙΑΧΝΩ. ΘΕΛΩ ΚΡΕΑΣ; ΣΤΗΝ ΦΑΡΜΑ. ΟΛΑ CASH. SUPER MARKET CARD ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΑΡΟΤΙ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ TV LICENCE ΟΠΟΤΕ ΓΛΥΤΩΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΖΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΗ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΙΜΑΣΕΙ ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΥΠΟΔΟΜΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΑΝΟ. ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ SURVIVOR ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΑΧΟΦΑΤΣΑ ΤΗΝ ΤΣΟΠΑΝΙΔΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΗ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ Η ΠΟΠΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗ.
      ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΛΙ ΟΚ ΘΑ ΕΙΜΑΙ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΞΥΠΝΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ.

     • ΚΟΡΑΞ says:

      Σωστός φίλε μου!!! Ετσι ακριβώς είναι η λύση…ανταλαγη προιόντων η Ελληνική Τραπεζα στα χέρια των Ελλήνων, με αντικρυσμα χρυσου, και νομισματα που δεν χανουν ποτέ την αξία τους όπως υπήρχαν πάντα στο παρελθόν για χιλιάδες χρόνια μέχρι την στιγμη που η μαφία τα κατάργησε!!!

   • I R A says:

    Το να πληρώνεις εισφορές μέσω επιτοκίων ή στις κάρτες είναι φυσιολογικοτατο για τον λόγο ότι οι τράπεζες είναι πιστωτικά ιδρύματα, δλδ μπορούν να δανείζουν – να πιστωνουν χρήματα εξου και ο όρος . Αυτά τα ιδρύματα λοιπόν είναι σχεδιασμένα για να εμπορεύονται το χρήμα και να αποκομιζουν κέρδη από αυτό. Κανένας τραπεζίτης δεν υποστήριξε ποτέ ότι διαθέτει κάτι πέραν αυτού όπως Λχ <>…

 3. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! says:

  Ελεύθερη και Κυρίαρχη πατρίδα, Εθνικό κρατικό νόμισμα, εκδιδόμενο από Ελληνική κεντρική τράπεζα 100%, υπό τον έλεγχο μιάς αληθινά Πατριωτικής κυβέρνησης, με πολίτες με υψηλή κοινωνική και πολιτική συνείδηση, παράλληλα με την ηθική συνείδηση και Ελληνική Αγωγή και Παιδεία (δεν υπονοώ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΟΜΜΑ)… Φυσικά όλα αυτά συγχρόνως είναι απίθανα !!! Άρα μιά χαρά είμαστε και μην γκρινιάζουμε … Είμαστε πρωταγωνιστές σε αγώνες πείνας που ξεκινούν από εφέτος και θα κρατήσουν πολλά χρόνια ! Οι ποιό προσαρμοστικοί θα επιβιώσουν…Αυτό είναι όλο …..Τίποτε άλλο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *