Τι Συμβαίνει όταν Επικαλούμαστε Ολύμπιες Οντότητες

Ο ενεργειακός στρόβιλος της ψυχής του ανθρώπου συντηρείται από την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια της καρδιάς, η οποία μεταφέρεται σε όλο το σώμα με το δίκτυο των αρτηριών, των νεύρων, των ιστών και των κυττάρων, που συνθέτουν ολόκληρο το ενεργειακό πλέγμα των γνωστών και αγνώστων λειτουργιών του σώματος, του πνεύματος και της νόησης, συντηρούν δε τον Ενεργειακό Στρόβιλο Ψυχής και δημιουργούν τον Θώρακα Φωτός.

«Ο Ενεργειακός Στρόβιλος Ψυχής κάθε ανθρώπου, είναι ανάλογος με το επίπεδο φωτός στο οποίο βρίσκεται το άτομο. Παράγεται από την ψυχική δύναμη, συντηρείται από την καρδιά και εστιάζεται στο κέντρο της φαιάς ουσίας του εγκεφάλου, τον οποίον ενισχύει, και μέσω αυτού υποστηρίζει όλες τις ψυχικές λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος. Γίνεται αντιληπτός από τους μύστες και από υπερευαίσθητα άτομα που γνωρίζουν την ύπαρξη του.

Ενισχύεται, δυναμώνει και γίνεται εντονότερος όταν ο άνθρωπος βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και η καρδιά του είναι πλημμυρισμένη από αισθήματα αγάπης και αλτρουισμού. Τότε είναι η καταλληλότερη στιγμή για ψυχικές αναζητήσεις.

Όσοι επικαλούνται προσευχόμενοι τις Ολύμπιες οντότητες και έχουν την κατάλληλη προετοιμασία, ο στρόβιλος της ψυχής τους αρχίζει να πάλλεται σε υψηλές συχνότητες και δημιουργεί κραδασμούς. Όταν οι κραδασμοί του ανθρώπου συντονιστούν με τους κραδασμούς της οντότητας την οποία επικαλείται, ο ανθρώπινος οργανισμός που μοιάζει με σκοτεινή σκιά από τις αρνητικές πράξεις του ή από επηρεασμούς αποστατών, αρχίζει να απορρίπτει την αρνητική δύσμορφη ενέργεια που έχει συλλέξει και σταδιακά μεταμορφώνεται σε φωτεινή οντότητα. Η αρνητική ενέργεια που αποβάλλει ο άνθρωπος εκτοξεύεται προς κάθε κατεύθυνση. Ανεβαίνοντας προς τα πάνω συναντά το κέλυφος του εξαγνιστικού πυρός που έχουμε δημιουργήσει, εξαγνίζεται, μετατρέπεται σε θετική ενέργεια, ενισχύεται και αποστέλλεται πίσω στον προσευχόμενο, ο οποίος σταδιακά μεταβάλλεται από σκοτεινή σε φωτεινή οντότητα.

Αντίθετα όταν το άτομο κατέχεται από αρνητικές σκέψεις, ο ψυχικός στρόβιλος ατονεί και παραμένει σκοτεινός.»


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο θώρακας φωτός είναι η γνωστή σε όλους έγχρωμη αύρα ή – κατά τους αποκρυφιστές- το αστρικό πεδίο που περιβάλλει το ανθρώπινο σώμα, το οποίο μεταβάλλει χρωματισμούς και ένταση, ανάλογα με την υγεία, τα συναισθήματα και την ψυχολογική διάθεση του ανθρώπου.

Η αύρα παράγεται από τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του εγκεφάλου και συντηρείται από τον αιθέρα [Οργόνη] του σύμπαντος. Βρίσκεται σε διαρκή δόνηση, η οποία μεγιστοποιείται ανάλογα με τις μεταβολές της συνειδήσεως. Η αύρα μορφοποιείται ανάλογα με τη σκέψη του ανθρώπου και αλλάζει συνεχώς μορφή.

«Όταν ο άνθρωπος καταγίνεται με αρνητικές πράξεις, κατέχεται από αρνητικές σκέψεις και υποτάσσεται εύκολα στις υλικές επιθυμίες, τις οποίες ταυτίζει με την ευτυχία, τότε η αύρα εξασθενίζει, χάνει την ένταση της και γίνεται ο οργανισμός ευάλωτος στους εξωτερικούς ψυχοπνευματικούς επηρεασμούς. Ανοίγονται οι πύλες μολύνσεως του σώματος, γιατί η αύρα δεν μπορεί να απωθήσει και να εξουδετερώσει τους ιούς, τα μικρόβια και τα βακτηρίδια.

Η δυστυχία στον άνθρωπο είναι αποτέλεσμα των σκιερών νεφών που παράγονται από την αρνητικότητα των πράξεων και των σκέψεων του. Τα σκιερά αυτά νέφη επικάθονται στην αύρα του ανθρώπινου σώματος και τη μολύνουν.

Οι φωτεινές οντότητες καταυγάζουν φως, το οποίο αραιώνει και διαλύει τα νέφη αυτά και έτσι ενισχύεται η αύρα του ανθρώπινου σώματος.»

Μέχρι χθες η επιστήμη απέρριπτε κάθε συζήτηση για την ύπαρξη της αύρας και των άλλων ενεργειακών συνόλων του ανθρώπινου σώματος. Η φωτογράφηση της αύρας με τις μηχανές Κίρλιαν τους υποχρέωσε να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους και να ασχοληθούν σοβαρά με την περίπτωση αυτή.

Γεράσιμος Καλογεράκης «Η Υπέρτατη Μύηση» σελ. 133-135 εκδ. Δίον enneaetifotos

Τι Συμβαίνει όταν Επικαλούμαστε Ολύμπιες Οντότητες - Εικόνα1
diadrastika.com

Loading...

19 thoughts on “Τι Συμβαίνει όταν Επικαλούμαστε Ολύμπιες Οντότητες

 1. dedalos says:

  Ελλαδεμπόριο, με καθαρά επιστημονικές πλέον βάσεις καταξιωμένες στην επιστημονική κοινότητα διαπλανητικώς.

 2. Ιωνάς says:

  ΠΟΛΎ ΚΟΥΡΑΣΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ… ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ (ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!), ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΩ ΨΥΧΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ, ΓΑΛΗΝΗ, ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ, ΑΓΑΠΗ … ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ!!! ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

  • Μητσος εξ Αγγλιας says:

   ΣΩΣΤΟΣ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΣΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ. ΕΥΓΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ.
   ΑΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΙ ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΥΡΔΟΥΛΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΟ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΧΡΙΣΤΟΚΑΠΗΛΕ.

 3. antisatan assasin says:

  καλογερακης ο βαλτος απο την μοσαντ και μυστικες υπηρεσιες…οπως παραδεχτηκε ο φουρακης στην τελευταια συνεντευξη του πριν πεθανει…απο κριση ειλικρινιας….. μη βαζετε παπαριες ….. ολυμπιοι και κολοκυθια τουμπανο……… ΞΥΠΝΑΤΕ ………….

  • Maria Selini says:

   Μια χαρά υπαρκτές Ανώτερες Οντότητες είναι και οι Ολύμπιοι και οι Ελοχίμ, άγγελοι και πολλοί άλλοι μέλη της ‘Ουράνιας Οικογένειας’ του Όλου Φωτός, και υπηρετούν -ο καθένας στον τομέα του- με λατρεία τον Παντοκράτορα Ιησού Χριστό ΑΩ.
   Εχει κόσμος και κοσμάκη ‘εκεί έξω’…
   Παραβάτες όμως, πάντα υπήρχαν που φέρνανε μπελάδες και να θυμάστε οτι η συμμορία του εξαποδώ, απο τον τελευταίο έχρι την κορυφή της ιεραρχίας τους, έχουν αποκρύψει αρχαία κείμενα και άλλα αποδεικτικά στοιχεία κι έχουν διαστρεβλώσει στο φουλ, με αποτέλεσμα να υπάρχει χάος και αμάθεια σε βαθμό που προκαλείται Ύβρις.
   Όλα θα τακτοποιηθούν εν καιρό. Γίνονται πολλά στο Αόρατο Πεδίο, πέραν της ‘γήινης αντίληψης’. Έχετε Πίστη και όλα θα πάνε καλά..

   • Ensign ro laren says:

    Ο καλυτερος υπασπιστης της αληθειας ειναι μονο η αληθεια.ολοι θα μεινουν με το στομα ανοιχτο μετα θανατο..εαν θελησει βεβαια να τους κανει πλακα ο ΙΗΣ κ τους δειξει κ την υπολοιπη οικογενεια.

 4. No name says:

  Αυτό που συμβαίνει, όταν κάποιοι κάνουν τέτοιες «επικλήσεις», ειναι να γελάει ο Σατανάς και τα τσιράκια του …. Αντε γεια

 5. Ακούων says:

  καθενας με την τρελλα του ρε πουστη μου! εν ετει 2017 εχουμε 12θειστες και χριστιανους και μουσουλμανους!!! ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ πρεπει να ειναι ο ανθρωπος πια;;; ποσο ΑΚΥΡΟ το ανθρωπινο ειδος;;; ποσο εκτος φυσης;;; ΠΟΣΟ;;;

 6. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ says:

  Για ποιον λόγο να επικαλεστείς κάποιον; Επειδή είσαι πνευματικά αδύναμος και πνευματικά μη αυτόνομος;
  Να γίνεις!
  Γιατι στην ουσία, όταν επικαλείσαι κάτι να σε βοηθήσει, βρίσκεις δύναμη, μόνο και μόνο επειδή το πιστεύεις πως την βρήκες. Οπότε πια η διαφορά; Δεν αλλάζει κάτι, κόλπο του εγγεφάλου είναι, η δύναμη βρίσκεται μέσα σου και γύρω σου.
  Κομμάτι του θεού είσαι και συ ρε άνθρωπε! Όλα στα δωσε! Τι άλλο ζητάς; Δεν σου φτάνουν;

  • ENSIGN RO LAREN says:

   ΦΙΛΕ Μαρκο «οι ιστορίες του βεελζεβούλ στον εγγονό του» ειναι η απαντηση. Οταν αυτοανακαλυφθηκε οτι ειναι Θεος και δεν ειχε αναγκη να προσκυνα τον Ενα, ξεφυγε….Αυτος που λες ειναι αληθεια αλλα θα σε κοψουν στις εξετασεις οι Μεγαλοι οποτε θα σε αφησουν με περιορισμενη προσβασιμοτητα στις ανωτερες διαστασεις. Αυτη ειναι και η ιστορια του Μιχαλη και των εκπεσοντων για παραδειγμα.

 7. croif101 says:

  ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΕ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
  ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΣΑΣ.
  ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΕΨΕΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?Η ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΞΕΙ.
  ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ,ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΑΖΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ ΨΥΧΟΥΛΕΣ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ,Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΗΣ.
  ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ,ΟΣΟ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.
  ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΛΑΘΕΙ ΚΥΤΤΑΡΟ ΚΥΤΤΑΡΟ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΖΩΡΑΙΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ,ΕΙΤΕ ΥΛΙΚΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ.
  ΑΥΤΟΣ ΠΟΝΑΕΙ,ΟΧΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ,ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΛΑ.
  Ο ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ,ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ,ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ,ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ Σ ΕΜΕΝΑ.
  ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΝΑ ΖΗΤΑ ΥΠΟΤΑΓΗ,ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΜΕ,ΠΟΥΘΕΝΑ.
  ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ,ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.
  ΠΟΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΥΠΑΡΧΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ,ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ,ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,ΚΑΜΜΙΑ!!!
  ΞΡΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΘΕΟΣ,ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟΝ,ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.
  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ,ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ,ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΟΣΟ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝ,ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.
  Η ΧΑΡΑ Η ΑΓΑΠΗ,ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ.
  ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ?ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
  ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΔΕΧΕΣΤΕ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΙΩΝΕΙ,ΝΑ ΣΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΙΝΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ,ΜΕΣΑ ΑΠ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
  ΑΥΤΟΝ ΑΓΑΠΑΤΕ,ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ,ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ,ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ,ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
  ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ,ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΜΕ,ΤΟΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΣΤΕ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!!
  ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ.ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ.
  ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΚΟ,ΛΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ,ΤΟ ΑΡΝΕΙΣΤΕ.
  ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ.
  ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΧΡΕΙΣΤΟ,ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΧΡΕΙΣΤΟ.ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΔΙΑΒΟΛΟ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΔΙΑΒΟΛΟ.
  ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΕΒΡΑΙΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΑΠΟ ΣΚΟΤΟΣ ΣΕ ΦΩΣ,
  ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
  ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ,Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑ,ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ,ΩΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ,ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ.Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
  ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ,ΟΤΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΖΩΗ ΣΑΣ.
  ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ,ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ,ΟΠΣΩ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ.
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠ ΤΟ ΨΕΜΑ.
  ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,Η ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΦΘΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΙΩΤΑ.
  ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΣ,ΚΑΙ ΠΟΡΟΣΩΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ,ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ.
  ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ.
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΚΟΜΗ,ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΓΙΑ ΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΤΕ.
  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ,ΓΙΑΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΔΦΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ.Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΓΑΠΗ,ΑΓΑΠΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ.
  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΝΟΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.
  ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΠΗ,ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΨΠΩΝ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΓΑΠΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ,ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟΝ.
  ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΑΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ.
  ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,ΑΔΕΛΦΙΑ.

 8. ΗΡΩ says:

  οι αρνητικές σκέψεις φεύγουν και οι θετικές σκέψεις παίρνουν την σειρά τους. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον για να πετύχει η συνταγή. Αλλά γιατί να επικαλεστείς κάτι για να έρθεις κοντά του ; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος , συνηθίσαμε τις ίδιες τακτικές και ξεχνούμε τις απλές λέξεις , αυτές που σε φέρνουν ποιο κοντά σιμά εκεί στους άγνωστους δρόμους που ονόματα δεν υπάρχουν…

 9. ΙΣΧΟΜΑΧΟΣ says:

  Η προσωπικη βιωματική εμπειρία καθιστά τον άνθρωπο γνώστη. Το πληροφορήθηκα, το μελέτησα, το προσπάθησα, το πέτυχα. Από εκεί και πέρα κάθε μη βιωματική άποψη είναι μεν σεβαστή, αλλά στερείται του βιώματο, οπότε στερείται και αντικειμενικότητας. Κάποιος άλλος το διατύπωσε κάποτε και εγώ το αποδέχθηκα ως μοναδικό και απόλυτο. Δικαίωμα μου! Το ίδιο όμως δικαίωμα έχουν και οι άλλες «απόψεις».Δεν θα έμενα στην κλητική δόνηση της ενέργειας (όνομα), θα προχωρήσω παραπέρα: η Γνώση της Α-ληθειας Ελευθερώνει τοβ Άνθρωπο. Από τι ; Αυτό είναι ένα καλό βήμα αναζήτησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *