ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Η στιγμή που “χτυπάει” κεραυνός 32χρονο που χορεύει στο Μπατούμι της Γεωργίας

· Κατοχικά Νέα

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από τη Γεωργία και έχουν καταγράψει την στιγμή που κεραυνός “χτυπάει” έναν νεαρό.

Όλα έγιναν σε προβλήτα στο Μπατούμι της Γεωργίας , όταν 32χρονος Πάβελ Σμιρνόφ ενώ χόρευε με τον αδερφό του έπεσε κάτω από κεραυνό με την στιγμή να καταγράφεται σε βίντεο.

Τα παπούτσια του διαλύθηκαν είχε αρκετά εγκαύματα στο σώμα του με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός. Του είπαν μάλιστα ότι από θαύμα δεν έχασε τη ζωή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν μίλησε για την στιγμή που τον χτύπησε ο κεραυνός ο Πάβελ Σμιρνόφ είπε: «Το πρώτο που είδα ήταν ένα τούνελ με φως. Μετά άκοσα από τα παιδιά ότι ήταν κεραυνός και άρχισα να αντιλαμβάνομαι τι είχε συμβεί, αλλά ένιωθα ότι θα πεθάνω. Είχα πλήρη απώλεια συνείδησης, είχα χάσει την αίσθηση των άκρων μου. Ένιωθα πόνο από εγκαύματα παντού. Πονούσα εσωτερικά, πονούσα στα πόδια μου, πονούσε το δέρμα μου. Ήταν πολύ δύσκολο να απαντήσω, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να ανασάνω.

Αυτό που σκεφτόμουν μόνο ήταν: γ…το, φαίνεται ότι ο θάνατος είναι απλός, είναι κρίμα να τελειώνουν όλα τόσο γρήγορα»

newsit.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ενδεικτική φωτογραφία ιδιωτικού αεροσκάφους, όχι του Learjet N722BD και όχι από το δυστύχημαΔΙΕΘΝΗ

ΗΤΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ LEARJET ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΝΤΑ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΥΡΑΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Γήπεδο ποδοσφαίρου, ενδεικτική φωτογραφία και όχι από τον αγώνα Τενερίφη ΑνδόραΔΙΕΘΝΗ

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ 30 ΤΟΥ Ο ΧΕΣΟΥΣ ΝΤΕ ΜΙΓΚΕΛ: Η μοιραία σύγκρουση στο γήπεδο, η ανακοπή και το πένθος σε όλο το ποδόσφαιρο

Το Καπιτώλιο των ΗΠΑ, ενδεικτική φωτογραφίαΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ – Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ: Οι κάλπες ανοίγουν για το Κογκρέσο, 57 εκατομμύρια ψήφισαν ήδη και ο πόλεμος στο Ιράν βαραίνει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *