19:28 - 31/08/2022

Η πτήση TWA-800 καταρρίφθηκε από τον στρατό των ΗΠΑ

Στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι η πτήση TWA-800 καταρρίφθηκε από τον στρατό των ΗΠΑ, ακολουθούμενη από μια μαζική συντονισμένη συγκάλυψη
Διαφημίσεις
Whistleblower William Henry Teele III

Ο βετεράνος Ουίλλιαμ Χένρι Τιλ

Στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι η πτήση TWA-800 καταρρίφθηκε από τον στρατό των ΗΠΑ, ακολουθούμενη από μια μαζική συντονισμένη συγκάλυψη (σύμφωνα με το εικονιζόμενο στα δεξιά βετεράνο των ΗΠΑ Ουίλλιαμ Χένρι Τιλ)

Η επίσημη ιστορία γύρω από την τραγική συντριβή της πτήσης 800 της Trans World Airlines (TWA) στις 17 Ιουλίου 1996, υποστηρίζει ότι το αεροπλάνο απλώς «εξεράγει» από το πουθενά και ότι δεν υπήρξε τρομοκρατικό επίθεση. Ωστόσο, ο Ουίλλιαμ Χένρι Τιλ ΙΙΙ (William Henry Teele III), ένας 10χρονος βετεράνος του Πολεμικού Ναυτικού που έγινε πληροφοριοδότης, προσφέρει μια διαφορετική εκδοχή των γεγονότων που συνδέει τον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών ως ένοχο.

Αν και όχι σκόπιμα, σύμφωνα με τον λογαριασμό του Τιλ (Teele, πολλά πλοία του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ βρίσκονταν στην περιοχή εκείνη τη στιγμή. Και ένας από αυτούς εκτόξευσε έναν πύραυλο που έπληξε το TWA 800 και τον έστειλε να βυθιστεί στη θάλασσα στα ανοικτά των ακτών του Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης (Long Island, N.Y.)

Ο Τζακ Κασίλ (Jack Cashill) από το Αμέρικαν Θίνκερ (American Thinker) έγραψε ένα βιβλίο για όλα αυτά το 2016. Δημοσίευσε ένα άρθρο τις προάλλες δηλώνοντας ότι πιστεύει ότι ο λογαριασμός του Τιλ είναι νόμιμος, με βάση το ποιος είναι και την παρουσία του σε ένα από τα πλοία του στόλου που έγινε μάρτυρας το περιστατικό TWA 800 από πρώτο χέρι. (Σχετικό: Και εμείς δημοσιεύσαμε μια αναφορά το 2013 σχετικά με άλλους πληροφοριοδότες που ανέφεραν το ίδιο και το περιέγραψαν ως συγκάλυψη σχετικά με τη συντριβή του TWA 800.)

«Ο Τιλ δεν ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν στο πλοίο που εκτόξευσε τον πύραυλο», γράφει ο Κασίλ– μπορείτε να διαβάσετε μια πιο λεπτομερή περιγραφή του ιστορικού του Τιλ στο άρθρο του Κασιλ σχετικά με το θέμα.

«Ήταν στο Γιου Ες Ες Καρ (USS Carr), μια φρεγάτα κατευθυνόμενων πυραύλων που ήταν ένας από τους «μαχητές» της ομάδας μάχης που κατέστρεψε το άτυχο 747 και σκότωσε τις 230 ψυχές που επέβαιναν στο πλοίο. Όλα όσα μπορούσα να επαληθεύσω σχετικά με τον λογαριασμό του Τιλ τότε τα έλεγξα.”

Γιατί το Πολεμικό Ναυτικό πραγματοποιούσε άσκηση πυραύλων ακριβώς δίπλα στη Νέα Υόρκη;

Στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι η πτήση TWA-800 καταρρίφθηκε από τον στρατό των ΗΠΑ, ακολουθούμενη από μια μαζική συντονισμένη συγκάλυψηΤο βράδυ της 17ης Ιουλίου 1996, σύμφωνα με τον Τιλ, το Καρ δοκίμαζε δύο νέα συστήματα ραντάρ: AN/SPY-1 Alpha και AN/SPS 49. Αυτό περιλάμβανε μια προσομοίωση αεροπορικής επίθεσης που υποτίθεται ότι στόχευε ένα ντρόουν (drone) που τραβήχτηκε από ένα στρατιωτικό αεροσκάφος που χρησιμοποιεί μια αλυσίδα χιλιάδων ποδιών.

Η δουλειά του Τιλ κατά τη διάρκεια της προσομοίωσης ήταν να την παρακολουθεί μέσα από το κέντρο πληροφοριών μάχης του πλοίου (CIC). Άλλα πλοία υποτίθεται ότι βρίσκονταν επίσης στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των Γιου Ες Ες Νόρμαντι (USS Normandy), Γιου Ες Ες Τρέπανγκ (USS Trepang) και Γιου Ες Ες Αλμπακούρκι (USS Albuquerque).

Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) επιβεβαίωσε αργότερα ότι το καταδρομικό Αιγίς (Aegis) και ένα Πι-3 Όριον (P-3 Orion) του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ ήταν επίσης εκεί, το τελευταίο εκ των οποίων εντελώς συμπτοματικά πετούσε περίπου 7.000 πόδια πάνω από το TWA 800 όταν το αεροπλάνο ανατινάχθηκε από τον ουρανό.

Ο Τιλ δήλωσε επίσης δημόσια ότι πιστεύει ότι εμπλέκεται και το Γιου Ες Ες USS Λέιτ Γκάλφ (Leyte Gulf), γεγονός που καθιστά αυτή μια πολύ περίπλοκη επιχείρηση. Υπήρχαν πολλά κινούμενα μέρη και με το TWA 800 ακριβώς στη μέση της επιχείρησης είναι λογικό ότι ένα μεγάλο ατύχημα όπως αυτό ήταν πολύ πιθανόν να συμβεί.

Γιατί το Πολεμικό Ναυτικό επέλεξε να πραγματοποιήσει αυτή την άσκηση τόσο κοντά στην πόλη της Νέας Υόρκης και ακριβώς πάνω σε μια διαδρομή πτήσης παραμένει άγνωστο. Δεν θα ήταν προτιμότερο η άσκηση να γίνει κάπου πιο απομακρυσμένα και μακριά από μεγάλα αεροδρόμια;

Ένας άλλος παράγοντας στο ατύχημα ήταν το χαμηλό ύψος πτήσης του TWA 800 εκείνη την εποχή. Ο έλεγχος εναέριας κυκλοφορίας φέρεται να κράτησε το αεροπλάνο στα 13.700 πόδια για να επιτρέψει στο Γιου Ες Έαρ 217 (U.S. Air 217) να περάσει με ασφάλεια από πάνω.

Υπήρχαν πολλά εμπορικά αεροσκάφη ακριβώς στη μέση αυτής της επιχείρησης του Πολεμικού Ναυτικού, με άλλα λόγια. Και σύμφωνα με τον Τιλ, αυτός και οι συνάνθρωποί του «προέτρεξαν να πατήσουν την σκανδάλη» καταρρίπτοντας το TWA 800, πιστεύοντας ότι ήταν ο «υποτιθέμενος εχθρός» στην άσκηση.

«Ρίξαμε βολή σε ένα ιπτάμενο αντικείμενο που αποδείχθηκε ότι ταίριαζε στο προφίλ που μας δόθηκε», υποστηρίζει. «Ταίριαζε με την άσκηση».

Ο Jack Cashill το 2020

Ο Jack Cashill το 2020

Όλα τα αποδεικτικά στοιχεία γύρω από συμβάν κατέληξαν στην «μηχανή τεμαχισμού», εξηγεί ο Κάσιλ (αριστερά σε φωτογραφία του από το 2020), επικαλούμενος τον Τιλ που είπε ότι όλοι «κατέφυγαν στις Βερμούδες» και εξαφάνησαν την αλήθεια.

Σημείωση μεταφραστή:

“Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών των ΗΠΑ (NTSB ή National Transportation Safety Board) αρνήθηκε να ξανανοίξει την έρευνά του για τη συντριβή της πτήσης 800 της TWA το 1996, απορρίπτοντας το αίτημα ομάδας που πιστεύει ότι το αεροσκάφος καταρρίφθηκε από πύραυλο. Η ομοσπονδιακή υπηρεσία εμμένει στο συμπέρασμά της ότι η έκρηξη που κατέρριψε το αεροσκάφος στις 17 Ιουλίου 1996, κοντά στο αεροδρόμιο John F. Kennedy στη Νέα Υόρκη ήταν ατύχημα, που προκλήθηκε όταν αναφλέχθηκε καύσιμο σε δεξαμενή πτέρυγας.”

Πηγή: Natural News
Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022
Άρθρο του: Έθαν Χαφ (Ethan Huff)
Μετάφραση: Ξένια ΙωαννίδουΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Xenia Ioannidou
Δασκάλα Εναλλακτικών Θεραπειών, Καλλιτέχνης και Ακτιβίστρια. Τον Μάιο του 2009, συνυπέγραψα μια αγωγή για εσχάτη προδοσία εναντίον των βουλευτών που έφεραν το ΔΝT, την λιτότητα και την αμετάκλητη παραχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων των Ελλήνων. Παλεύω για το σωστό και το δίκαιο και το δικαίωμα στην αυτοπραγμάτωση των ανθρώπων & λαών. Πολιτεύομαι από το 2012 ενώ από το 2015 και μετά είμαι στέλεχος του Αγροτικού-Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΠάνοςΓέριμου 08/31/2022 @ 10:08 ΜΜ

    στημένα και σατανοθυσίες όλα….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*