Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:31 - 31/08/2022

Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ είναι τώρα προ των πυλών… όλα καταρρέουν με εκπληκτική ταχύτητα

Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ είναι τώρα προ των πυλών… όλα καταρρέουν με εκπληκτική ταχύτητα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η δύση καταρρέει με εκπληκτική ταχύτητα, καθώς όλα τα ψέματα, οι αυταπάτες, η διαφθορά και τα πλαστά χαρτονομίσματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο πριν την κατάρρευση. Τίποτα δεν λειτουργεί πια. Οι κυβερνήσεις του κόσμου είναι εγκληματικά καρτέλ που σκόπιμα διαλύουν τα τρόφιμα και τους ενεργειακούς πόρους που είναι απαραίτητοι για να κρατήσουν στη ζωή το μισό ανθρώπινο πληθυσμό. Αυτόν τον ερχόμενο χειμώνα, οι Ευρωπαίοι θα πεθάνουν από την πείνα και θα παγώσουν μέχρι θανάτου σε αριθμούς ρεκόρ που παραπέμπουν στους Σκοτεινούς Αιώνες, στην προ-ηλεκτρική ενέργεια και στα προ-ορυκτά καύσιμα. Δεν θα γλιτώσουν ούτε οι Βορειοαμερικανοί, καθώς οι συνεχείς διακοπές ρεύματος και η έλλειψη τροφίμων θα επιδεινωθούν δραματικά τους επόμενους μήνες.

Έθνη BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική και άλλα που θα ενταχθούν σύντομα)Οι αλυσίδες τροφίμων, ενέργειας, μεταφοράς και εφοδιασμού καταρρίπτονται σε μια ελεγχόμενη κατεδάφιση του δυτικού κόσμου. Επίσης και η γονιμότητα. Και στην θέση του θα πάρουν τα ανερχόμενα έθνη BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική και άλλα που θα ενταχθούν σύντομα) που ελέγχουν τα περισσότερα από τα εμπορεύματα του κόσμου, φυσικό αέριο, πετρέλαιο, λιπάσματα και χρυσό.

Οι δυτικές κυβερνήσεις διεξάγουν γενοκτονικούς πολέμους εναντίον των λαών τους.

Οι ενημερωμένοι Αμερικανοί εγκαταλείπουν τις πόλεις των ΗΠΑ καθώς η ανομία και η βία επικρατούν. Το FBI και το DOJ έχουν εξοπλιστεί πλήρως σε ένα παράνομο καρτέλ εγκλήματος που τρομοκρατεί τους συντηρητικούς της Αμερικής. Το CDC, η FDA και ο ΠΟΥ συνεχίζουν να πιέζουν θανατηφόρους πυροβολισμούς «εμβόλια» που σκοτώνουν ανθρώπους κατά εκατομμύρια, και η Big Tech (Μεγάλες Τεχνολογικές Εταιρείες)— η οποία τώρα γνωρίζουμε ότι νόθευσε τις εκλογές του 2020 λογοκρίνοντας την αληθινή ιστορία του φορητού υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν — προωθεί τον ατζέντα των τρανσέξουαλ ενώ προστατεύει θηρευτές και ακρωτηριαστές παιδιών και μαζικούς δολοφόνους εκτρώσεων.

Το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό μόλις εκτόξευσε ένα αεροπλανοφόρο (το HMS Prince of Wales) που χάλασε μόλις μια μέρα σε μια τετράμηνη αποστολή. Προφανώς, ένας από τους έλικες (οι «βίδες») δεν θα λειτούργησαν και το πλοίο πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων μπορεί να πλεύσει μόνο σε κυκλική τροχιά.

Κάπως, αυτό είναι το απολύτως κατάλληλο, δεδομένης της παραφροσύνης, της διαφθοράς και της ανικανότητας όχι μόνο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας αλλά ολόκληρης της λωρίδας των δυτικοευρωπαϊκών εθνών που τώρα επιδεικνύουν καθαρή ανικανότητα και τάσεις αυτοκτονίας.

Αναμφίβολα υπάρχουν πολλοί τρανς, γκέι και λεσβίες στο HMS Prince of Wales, αλλά κανένας από αυτούς δεν μπορεί να καταλάβει τι κάνει τις προπέλες να λειτουργούν. Αυτή είναι η τέλεια βιτρίνα του τι έχει γίνει ο δυτικός πολιτισμός: Μια ανίκανη, υπερπεριποιημένη ιδιοτυπία έμφυλων παραισθήσεων και γραφειοκρατικής βλακείας, που προσποιείται ότι είναι ακόμα μια παγκόσμια δύναμη ενώ οι δικοί τους άνθρωποι είναι έτοιμοι να παγώσουν και να πεθάνουν από την πείνα σε λίγους μήνες.

Θέτει το ερώτημα: Πώς θα νικήσει το ΝΑΤΟ τη Ρωσία εάν δεν μπορεί να εκτοξεύσει ένα αεροπλανοφόρο που θα λειτουργεί πέρα ​​από μια μέρα; Το ίδιο πλοίο, παρεμπιπτόντως, έχει υποστεί προηγουμένως πλημμύρα στο μηχανοστάσιο, που σημαίνει ότι οι Βρετανοί δεν μπορούν καν να κατασκευάσουν ένα σύγχρονο πλοίο που δεν έχει καταστροφικές διαρροές – κάτι που ακόμη και οι αρχαίοι Βίκινγκς κατάλαβαν πριν από αιώνες.

Η Ρωσία διαθέτει υπερηχητικούς πυραύλους με πυρηνικά όπλα. Το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό έχει ένα ομοφυλόφιλο αεροπλανοφόρο που μόλις και μετά βίας επιπλέει και δεν μπορεί να πλεύσει, ενώ η βρετανική έκδοση της Πολεμικής Αεροπορίας έχει απαγορεύσει στους άνδρες να πετούν αεροσκάφη από σήμερα (σοβαρά, είναι αλήθεια). Κάνετε τα μαθηματικά για το πού οδηγεί όλη αυτή η τρελή παραφροσύνη… και αποχαιρετάτε το Ηνωμένο Βασίλειο ως κυρίαρχη πολιτική οντότητα στον πλανήτη Γη.

Η ίδια παραφροσύνη που κυριεύει τους αυτοκτονικούς Ευρωπαίους ηγέτες έχει επίσης εφαρμοστεί στις ΗΠΑ και στον Καναδά.

Οι οπαδοί στην Αμερική δεν είναι και πολύ καλύτερα. Έχουν μια οικονομία που λειτουργεί με αναθυμιάσεις χρέους και το λείψανο του δολαρίου πετρελαίου που σύντομα θα καταρρεύσει στα βιβλία της ιστορίας καθώς πιο οικονομικά φερέγγυα έθνη όπως η Ρωσία αναλαμβάνουν τα ηνία και ηγούνται του παγκόσμιου εμπορίου για τις επόμενες γενιές.

Η συνεχιζόμενη αυτοκτονία της Δύσης δεν έχει όρια. Η Καλιφόρνια απαγόρευσε πρόσφατα την πώληση νέων αυτοκινήτων και φορτηγών με κινητήρες εσωτερικής καύσης από το 2035, παρόλο που η Καλιφόρνια δεν έχει -και δεν θα έχει- ένα ηλεκτρικό δίκτυο που να μπορεί να χειριστεί τη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων για τις μάζες. Όπως ακριβώς η Ευρώπη ωθείται στους σκοτεινούς αιώνες λόγω της σκόπιμης διάλυσης της ενεργειακής της υποδομής, η Καλιφόρνια προσπαθεί σκόπιμα να βυθίσει τους πολίτες της σε μια ύπαρξη του 19ου αιώνα χωρίς αυτοκίνητα.

Πρέπει οι άνθρωποι εκεί – όποιος καταφέρει να επιβιώσει από τους αδιάκοπους πυροβολισμούς θανάτου που φέρουν λάθος την ένδειξη «εμβόλια» – να καταφύγει σε άλογα και ποδήλατα; Το κράτος έχει ήδη απαγορεύσει τα βενζινοκίνητα αλυσοπρίονα, τα χλοοκοπτικά και τους φυσητήρες φύλλων, καθιστώντας τη δασική εργασία σχεδόν αδύνατο να ολοκληρωθεί. Σε λίγα ακόμη χρόνια, οι πρώτοι ανταποκριτές δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν βενζινοκίνητα οχήματα για να ανταποκριθούν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης… όχι ότι καμία αστυνομία θα παραμείνει για πολύ περισσότερο σε πόλεις που έχουν μολυνθεί από το έγκλημα, όπως το Λος Άντζελες.

Τα τρόφιμα, η ενέργεια, οι μεταφορές, η εκλογική ακεραιότητα, η ελευθερία του λόγου, η θρησκευτική ελευθερία, η δημόσια ασφάλεια και το ίδιο το νόμισμα διαβρώνονται μπροστά στα μάτια μας.

Η Αμερική και όλος ο δυτικός πολιτισμός καταρρέει με εκπληκτική ταχύτητα. Τα τρόφιμα, η ενέργεια, οι μεταφορές, η εκλογική ακεραιότητα, η ελευθερία του λόγου, η θρησκευτική ελευθερία, η δημόσια ασφάλεια και το ίδιο το νόμισμα διαβρώνονται μπροστά στα μάτια μας.

Φτάσαμε στο τελευταίο κεφάλαιο του δυτικού πολιτισμού και η κατάρρευση θα είναι μια ζωντανή κόλαση για όλους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που συνέχισαν να πιέζουν για αυτό ακριβώς που βλέπουμε να εκτυλίσσεται. Δυστυχώς, έχουμε προειδοποιήσει για όλα αυτά στα εναλλακτικά μέσα για πολύ, πολύ καιρό. Όπως λένε, ο Άλεξ Τζόουνς είχε δίκιο για άλλη μια φορά, γιατί προειδοποιούσε για αυτό το αποτέλεσμα στα χρόνια μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001 – 2010. Τώρα, η Αμερική πληρώνει το τίμημα του να μην ακούει τις προειδοποιήσεις… και μόνο θα πάρει πολύ χειρότερα από εδώ.

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 από: Mike Adams

Μετάφραση: Ξένια Ιωαννίδου

Πηγή: Natural News

 Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Xenia Ioannidou
Δασκάλα Εναλλακτικών Θεραπειών, Καλλιτέχνης και Ακτιβίστρια. Τον Μάιο του 2009, συνυπέγραψα μια αγωγή για εσχάτη προδοσία εναντίον των βουλευτών που έφεραν το ΔΝT, την λιτότητα και την αμετάκλητη παραχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων των Ελλήνων. Παλεύω για το σωστό και το δίκαιο και το δικαίωμα στην αυτοπραγμάτωση των ανθρώπων & λαών. Πολιτεύομαι από το 2012 ενώ από το 2015 και μετά είμαι στέλεχος του Αγροτικού-Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ολα αυτα ειναι ενα ακομα παραδειγμα οτι ο ανθρωπος ειναι το πιο ηλιθιο ον του πλανητη..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*