Γραμμα από το διάβολο 341 ετών που κατείχε δαιμονισμενη μοναχη αποκρυπτογραφήθηκε από αλγόριθμο του Dark Web

Στις 7 Οκτωβρίου 1660, στην ηλικία των 15 ετών, ένα νεαρο κορίτσι απο την Ιταλια με την ονομασία Isabella Tomasi εισήλθε στο μοναστήρι της Palma di Montechiaro, στη Σικελία. Η Ιζαμπέλα καταγοταν από μια ευγενή και ιδιαίτερα θρησκευτική οικογένεια.

Το μοναστήρι είχε ανεγερθει ένα χρόνο νωρίτερα απο ανθρωπους του παλατιού , ενας απο αυτους ηταν και ο πατέρα της ο Giulio, μετα ο Μεγάλος Δούκας, ο 2ο Δούκας της Πάλμα, ο Πρώτος Πρίγκηπας της Λαμπεντούζα και της Λινόσα και ο δίδυμος αδελφός του Κάρλο , ο οποίος είχε χρόνια νωρίτερα εγκαταλείψει τους τίτλους του…

Την ίδια χρονιά, δύο από τις τρεις αδελφές της, η Francesca και η Αντωνία (αδελφή Μαρία Μαδδαλένα), μπήκαν επίσης στο μοναστήρι και το επόμενο έτος, με απαλλαγή από τον Πάπα, μπηκε και η μητέρα της. Η νεότερη από τις αδελφές της, η Αλίπια (Σεβάσμια Μητέρα Μαρία Λαντσάτα), μπήκε στο μοναστήρι μια δεκαετία αργότερα. Ο ίδιος ο Giulio αποσύρθηκε τελικά σε μια ηρεμη ζωή στο όρος Calvario.

Ο αδελφός της Giuseppe Maria Tomasi (μητερα), ένας απλος ιερέας και αργότερα καρδινάλιος (1803 καρδιναλιος και το 1986 αγιος) έγινε ο Άγιος Ιωσήφ Μαρία Τομάσι.

Ο Giuseppe ήταν γνωστός μελετητής που γνώριζε αρκετές γλώσσες, έχοντας λάβει διδασκαλία στα ισπανικά (η οικογένεια του ήταν μέρος του βασιλικού δικαστηρίου της Μαδρίτης) και κλασικές γλώσσες στα νιατα του, αργότερα έμαθε Αιθιοπικα, Αραβικα, Συριαχικα, Χαλδαϊκα και Εβραϊκα.


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τώρα που έχουμε ένα μικρό υπόβαθρο της οικογενειας της μικρης ιταλιδας, ας προχωρήσουμε στην ιστορία της Isabella και της διάσημης αποστολής της.

Η ιστορία εξελιχτηκε, η Ισαβέλα, η οποία είχε γίνει αδελφή Maria Crocifissa della Concezione κατά τη λήψη των όρκων της, ήταν ιδιαίτερα ευσεβής, ακόμα κι αν καταγοταν από μια οικογένεια καθολικών rockstars, αφιερώντας τη ζωή της σε προσευχή, διαλογισμό και καλά έργα.

Το 1672, σύμφωνα με πληροφορίες, ειδε ενα όραμα με την Παναγία, η οποία της έδωσε ένα μήνυμα, «Sarà la croce la tua perpetua clausura, «το οποίο μεταφράζεται στο Google,» Θα είναι ο σταυρό σας το αιώνιο μοναστήρι … Ο σταυρός είναι ήδη καθιερωμένος, θα τοποθετηθεί σιγά-σιγά στην κορυφή … για να είναι τέλεια σταυρωμένος «…

Λέγεται ότι η Ιζαμπέλα υπέφερε από κάποιες ασθένειες (πέθανε το 1690 σε ηλικία 45 ετών), τον θανατο τον δέχτηκε με χάρη. Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστορία, η ταλαιπωρία της ήταν περισσότερο πνευματική.

Ισχυριζόταν ότι ειχε καταλειφθη από το διάβολο και τα δικά του ατομα , που προσπάθησαν να την απομακρύνουν από τον Θεό και τις προσφεραν τσιμπήματα και λιποθυμίες μπροστά στο βωμό της μονής.

Αυτά τα γεγονότα φάνηκαν να έχουν φτάσει σε μια κορύφωση τη νύχτα της 11ης Αυγούστου 1676. Το επόμενο πρωί, την βρηκαν αλλες άλλες καλόγριες, ηταν καλυμμενη μελάνι και καρτουσε μια μυστήρια επιστολή.. ισχυρίστηκε ότι είχε αναγκαστεί να το γράψει από τους δαίμονες.

Από αυτά που έχουμε συγκεντρώσει από διάφορες πηγές, ισχυρίστηκε ότι της δόθηκαν τρία μηνύματα. Δύο από αυτά τα μηνύματα δεν μοιράστηκαν ποτέ, αλλά το τρίτο αφορούσε την επιστολή την οποία ήταν (αν οι μεταφράσεις ειναι σωστές) εντολή να παραδώσει στον Θεό.

Από τη μαρτυρία της, όπως γράφτηκε από τον ηγούμενο Σέραφη, οι δαίμονες απείλησαν να την χτυπήσουν με το χάλκινο δοχειο απο μελάνι – το οποίο ισχυρίστηκε ότι ο Θεός το απέτρεψε – και αφού υπέγραψαν με τα ονόματά τους, προσπάθησαν να την αναγκάσουν να κάνει το ίδιο. Αντ ‘αυτού, έγραψε ohimè, που φαίνεται να είναι Κορσική διαλεκτο και το Google το μεταφράζει ως «δεν ξέρω».

Εδώ μπορείτε να δείτε την 341 ετών επιστολή που εμφανίζεται στην Palma di Montechiaro.

Δεν έχω διαπιστώσει περαιτέρω αναφορά σε υποτιθέμενα δαιμονικά ή θαυματουργικά φαινόμενα τα χρόνια μετά τη σύνταξη της επιστολής.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν (πολλά από τα διαθέσιμα είναι στα ιταλικά). Σύμφωνα με την καταχώρηση της ιταλικής γλώσσας Wikipedia, η διαδικασία του beatification ξεκίνησε το 1701 και κηρύχθηκε σεβάστο από τον Πάπα Πίους VI το 1787.

Κατά τη διάρκεια των αιώνων, οι ερευνητές προσαπθουν μάταια για να αποκρυπτογραφήσουν την επιστολή, αλλά τώρα μια ομάδα από το Ludum Science Center στην Κατάνια ισχυρίζεται ότι τα εχει καταφερει χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι του κώδικα που σπάει λογισμικα που μπορεις να το αποκτησεις απο το «dark web».

IFL Science

Ακούσαμε για το λογισμικό, το οποίο πιστεύουμε ότι χρησιμοποιείται από τις υπηρεσίες πληροφοριών για την αποκωδικοποίηση κώδικα «, δήλωσε ο Daniele Abate, διευθυντής του Ludum Science Center, στους The Times.

«Ετοιμάσαμε το λογισμικό με αρχαία ελληνικά, αραβικά, αλφαβήτα της Ρουμπίνικας και λατινικά για να ξεδιπλώσουμε κάποια από την επιστολή και να αποδείξουμε ότι είναι πραγματικά ο διάβολος».

Έχουμε ήδη μεταφράσει 15 γραμμές της επιστολής. Μέχρι στιγμής, το έργο μας έχει αποκαλύψει ότι η επιστολή μιλά για τη σχέση μεταξύ Θεού, Σατανά και ανθρώπων. Διαβάζει: «Ο Θεός πιστεύει ότι μπορεί να απελευθερώσει τους θνητούς. Το σύστημα αυτό δεν λειτουργεί για κανέναν … Ίσως τώρα, ο Styx είναι βέβαιος». Συνεχίζει να προσπαθεί να πείσει την καλόγρια να εγκαταλείψει την πίστη της, υποστηρίζοντας ότι ο Θεός είναι απλώς η εφεύρεση του ανθρώπου και ότι ο Ιησούς και το Άγιο Πνεύμα είναι «νεκρά βάρη».!!!!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...

2 thoughts on “Γραμμα από το διάβολο 341 ετών που κατείχε δαιμονισμενη μοναχη αποκρυπτογραφήθηκε από αλγόριθμο του Dark Web

  1. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ... says:

    …Ο ΜΟΝΟΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ROCKSTAR ΗΤΑΝ Ο MICK JAGGER ΓΑΤΑΚΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...