Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΗΣ “ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ”

Εξελίξεις στα Βαλκάνια

 

 

 

Στο άρθρο μου της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου 2017 στην Ελεύθερη Ώρα, αλλά και στο άρθρο μου της Κυριακής 29 Ιανουαρίου 2017, άρχισα να ξετυλίγω το κουβάρι της ανησυχίας μου και μιας προσπάθειας ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης της Πατρίδος μου για τον μεγάλο κίνδυνο που έρχεται από την Αλβανία.

Έναν Εθνικό κίνδυνο που δυστυχώς δεν καταλαβαίνει όλο το πολιτικό Σύστημα της Πατρίδας μας ή τον καταλαβαίνει αλλά προσπαθεί να τον υποβαθμίσει!!


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έτσι, ενώ το πολιτικό Σύστημα στην Ελλάδα “κοιμάται και εφησυχάζει”, οι Μυστικές Υπηρεσίες της Αλβανίας οργίαζαν επί σειρά ετών και εξακολουθούν να οργιάζουν, υποβοηθούμενοι από πράκτορες που διείσδυσαν στο κύμα εισόδου ομοεθνών τους στην Ελλάδα την εποχή της ευμάρειας!! Όπως – σύμφωνα πάντα με την αδιάψευστη και φερέγγυα πηγή μας, την οποία ουδείς πολιτικός μπορεί να αμφισβητήσει, γιατί αν τολμήσει να το κάνει θα είναι ωσάν να αυτοπυροβολείται – το γεγονός ότι ιδρύθηκαν μετά την εποχή του Ραμίζ Αλία (τελευταίου κομμουνιστή ηγέτη της Αλβανίας, 1985-1992) πολλοί Βορειοηπειρωτικοί Σύλλογοι στην Ελλάδα, ως μανιτάρια και που κάποιοι εξ αυτών βοήθησαν στην προπαγάνδα και τη διάδοση της ιδέας της “Μεγάλης Αλβανίας”.

Όταν μας αντιγράφει το “Πρώτο Θέμα”!!

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” έχει πρωτοσέλιδο τη θεματολογία που εμείς αναδείξαμε. Ευχαριστούμε το “Πρώτο Θέμα” γι΄ αυτό το τόλμημα, που έπρεπε να έχει γίνει πολύ πιο μπροστά από όλα τα Συστημικά Μέσα της Πατρίδος μας, Εν τούτοις, αυτό μας χαροποιεί γιατί έτσι ενημερώνεται  περισσότερο αναγνωστικό κοινό και ίσως υπάρξει Εθνική αφύπνιση. Μας χαροποιεί, ότι αυτή η δική μας προσπάθεια της προάσπισης των Εθνικών μας συμφερόντων γίνεται ευρέως γνωστή. Μας χαροποιεί, γιατί πιθανότατα να ξυπνήσουμε το πολιτικό μας Σύστημα, που όχι απλώς κοιμάται, αλλά ροχαλίζει εκκωφαντικά!!

Ωστόσο, θα πρέπει να μας πει η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, καθώς και η ηγεσία του Στρατού μας, γιατί αποσιωπήθηκαν παρόμοια περιστατικά του παρελθόντος όπως αυτά του Μεσολογγίου!!

Η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και η γέννηση της “Μεγάλης Αλβανίας”!!

Επιστρέφοντας στο ξετύλιγμα του κουβαριού αυτού του μεγάλου Εθνικού ζητήματος, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, καταγράφοντας την αδιάψευστη και φερέγγυα πηγή μας, για τη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”!!

Μετά τον θάνατο του Γιόσιπ Μπροζ Τίτο της Ενιαίας Γιουγκοσλαβίας (Πρόεδρός της από 14 Ιανουαρίου 1953 – 4 Μαίου 1980), εισήλθαμε στη διαδικασία της διάλυσης της Ενιαίας Γιουγκοσλαβίας, με σκοπό τις αλλαγές στα Βαλκάνια και τη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”, αρχικά με αυτόνομες Αλβανικές οντότητες!!

Παρακάτω αναφέρουμε κάποιες από αυτές:

Κοσσυφοπέδιο (περιοχή της Σερβίας, στη συντριπτική πλειοψηφία είναι Αλβανοί), Τέτοβο (περιοχή των Σκοπίων με αυξημένο το Αλβανικό στοιχείο), Μπουγιάνοβατς (πόλη της νότιας Σερβίας στα σύνορα με την ΠΓΔΜ), Ούλτσιν Μαυροβουνίου (στην πλειοψηφία είναι Αλβανοί οι 10-11 χιλιάδες κάτοικοι αυτής της πόλεως), Τσαμουριά (κατά τους Αλβανούς τμήμα της Ηπείρου στη βορειοδυτική Ελλάδα, σχετιζόμενη με τους Τσάμηδες που διεκδικείται από την Αλβανία στο πλαίσιο αλυτρωτισμού τους)!!

Ο εντολοδόχος Τζίμμυ Κάρτερ στην Κέρκυρα!!

Το καλοκαίρι του 1985 επισκέφθηκε – σύμφωνα πάντα με τις αδιάσειστες πληροφορίες της πηγής μας – την Κέρκυρα ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ (1977-1981) Τζίμμυ Κάρτερ και φυσικά όχι για τις “διακοπές” του. Τον συνόδευε σ΄ αυτό το ταξίδι του (με κάθε μυστικότητα) ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Βορείου Αμερικής Ιάκωβος (γεννηθείς στην Ίμβρο – όταν πέθανε, στις 10 Απριλίου 2005, κατά την έξοδό του από τα επίγεια χαιρετίστηκε από  τους πρώην Προέδρους των ΗΠΑ, Μπίλ Κλίντον, Τζωρτζ Μπους τον πρεσβύτερο και Τζίμμυ Κάρτερ, που όλως τυχαίως ήταν όλοι τους ανθέλληνες).

Ο Τζίμμυ Κάρτερ, στην παρούσα φάση ήταν το βαποράκι των Νονών των ανίερων σχεδίων της δημιουργίας της “Μεγάλης Αλβανίας”, ο οποίος με τον ερχομό του στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες που επισκέφτηκε μετά την Κέρκυρα, αποσκοπούσε στη μεταφορά μηνυμάτων – εντολών για τις διαγραφόμενες γεωστρατηγικές και γεωπολιτικές εξελίξεις στα Βαλκάνια με επίκεντρο τη Γιουγκοσλαβία και την Αλβανία!!

Η “Μεγάλη Αλβανία” πέρναγε από τη “Μακεδονία”!!

Από το 1986, η τότε πολιτική ηγεσία της Αλβανίας καθώς και οι Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών της, είχαν πληροφορηθεί ότι μεθοδεύονται μεγάλες κα σεισμικές ανατροπές στις χώρες του Ανατολικού Συνασπισμού, με πρώτη τη διάλυση της Σοβιετικής Ενώσεως.

Επίσης, το 1986 – όπως μας εξιστορεί η πηγή μας – πραγματοποιήθηκε μια μυστική σύσκεψη στα Σκόπια που μεταξύ των άλλων συμμετείχαν ο Κίρο Γκλιγκόροφ (1991-1999 Πρόεδρος της ΠΓΔΜ), ο Αλβανός επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Αλβανίας, ο αρχηγός της Τουρκικής ΜΙΤ (Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών της Τουρκίας) και ο απεσταλμένος των ΗΠΑ, διπλωμάτης Τζον Νεγρεπόντε (*). Εκεί, φέρεται μεταξύ των άλλων να δόθηκαν οι ακριβείς οδηγίες για τη δημιουργία του “Μακεδονικού” Κράτους, με πρώτο Πρόεδρο τον Κίρο Γκλιγκόροφ (όπως και έγινε το 1991, δηλαδή 5 χρόνια μετά)!!

Μια περίεργη και ύποπτη συνάντηση!!

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε μια άτυπη αλλά πολύ περίεργη συνάντηση, την ίδια εποχή, στα Ελληνοαλβανικά σύνορα (Κακαβιά) μεταξύ του τότε ακροδεξιού – ναζιστή Γερμανού Φραντς Γιόζεφ Στράους που τον διέκρινε ένας ιδιαίτερος αυταρχισμός και ενός Έλληνα Αξιωματούχου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας;;;).

Βέβαια, ο Φραντς Γιόζεφ Στράους πριν από αυτή τη συνάντηση είχε επισκεφθεί τα Τίρανα!! Να σημειωθεί ότι ο Φραντς Γιόζεφ Στράους διατηρούσε άριστες σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη. Ήταν ο πολιτικός που σημάδεψε περισσότερο από κάθε άλλον τη μεταπολεμική Βαυαρία. Ήταν Πρόεδρος το CSU και Πρωθυπουργός επί μια δεκαετία, μέχρι τον θάνατό του το 1988. Ήταν πολύ ισχυρός και τον αποκαλούσαν “εκλεγμένο μονάρχη” της Βαυαρίας. Στην ακροδεξιά Βαυαρία, το 1962 ως ομοσπονδιακός υπουργός Άμυνας, έκλεισε το περιοδικό Spiegel και έστειλε στη φυλακή τους διευθυντές του γιατί είχαν επικρίνει τους αμυντικούς σχεδιασμούς του.

Γι΄ αυτό η παραπάνω συνάντηση ήταν πολύ περίεργη και εξόχως ύποπτη!!

Όταν το πολιτικό Σύστημα πρόδιδε την Ελλάδα και εξυπηρετούσε τις ιδιαιτερότητές του!!

Τα πρώτα χρόνια που άνοιξαν τα σύνορα, κατά τις αρχές της δεκαετίας του ΄90, και εισήλθε στην Ελλάδα κάθε καρυδιάς Αλβανικό καρύδι, πολλοί από τους πολιτικούς μας ικανοποίησαν και τις προσωπικές τους ιδιαιτερότητες. Γιατί, πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός, ότι πιέζονταν οι Κρατικές Υπηρεσίες Ασφαλείας της Πατρίδος μας, για να χορηγούν παρανόμως άδειες παραμονής Αλβανών, τους οποίους προσλάμβαναν τα πολιτικά μας πρόσωπα ως κηπουρούς, οικιακούς βοηθούς κλπ.

Επανερχόμαστε την Τετάρτη!!

Θα επανέλθουμε την προσεχή Τετάρτη, δημοσιεύοντας κατ΄ αποκλειστικότητα τα όσα είπε ο Ραμίζ Αλία στο Πολιτικό Γραφείο του Κομμουνιστικού Κόμματος της Αλβανίας τον Οκτώβριο του 1989, όπου παρουσίαζε στους συντρόφους του το σχέδιο δράσης του Αλβανικού Κράτους κατά τις επόμενες δεκαετίες, προκειμένου να υλοποιηθεί το Σχέδιο της δημιουργίας της “Μεγάλης Αλβανίας”!!

ΣΗΜ.: (*) 

Έχω αναφερθεί κατά το παρελθόν σε άρθρα μου στον Τζων Νεγρεπόντε, τον Αμερικανό αξιωματούχο ο οποίος την 1η Δεκεμβρίου 1966, απέστειλε επιστολή στον τότε Πρωθυπουργό της Ελλάδος Στέφανο Στεφανόπουλο, λέγοντας επί λέξει τα εξής:

«Μια συμβουλή έχω να σου δώσω. Αν ο Ανδρέας Παπανδρέου ή οποιοσδήποτε άλλος, μετά τη δικτατορία στην Ελλάδα (σημ. πως γνώριζε για την επερχόμενη Δικτατορία;), πάρει τη σκυτάλη του αντιαμερικανισμού, του αντιιμπεριαλιστή, του ειρηνιστή, του “πατερούλη” του λαού σας, να ξέρεις ότι αυτός θα είναι ο διορισμένος άνθρωπός μας στην Ελλάδα για να παριστάνει τον Πρωθυπουργό…».

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.apostoloupanos.gr

Loading...

5 thoughts on “Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΗΣ “ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ”

  • Morris says:

   Μην κάνεις το όλεθριο σφάλμα να υποτιμάς τον εχθρό, όσο “αδύναμος” και να φαίνεται…

   Ευτυχώς που οι επιτελεις στο ΓΕΕΘΑ δεν σκέπτονται σαν εσένα… αλλιώς θα τον είχαμε πιει…

 1. Ανώνυμος says:

  ποιά μεγάλη αλβανία;; ήρθαν εδώ και χόρτασαν ψωμί και δουλειά και χτίσαν στην χώρα τους χάρη σε μας
  ξέχασαν που τους έθαβε ζωντανούς ο εβερ χότζας και είχαν σκουριάσει οι κλειδαριές στα σύνορα
  δεν έχουν να παρουσιάσουν ούτε ένα βραβευμένο βιβλίο, έναν πίνακα ζωγραφικής σε κάποιο μουσείο, ένα άγαλμα κάτι…μόνο βαρύ ποινικό μητρώο και εγκληματικότητα, αδικώντας οι ίδιοι τους τίμιους και εργατικούς συμπατριώτες τους με τα εγκλήματα τους

  • Morris says:

   Απλά “οι χρήσιμοι ηλιθιοι” που τους χρησιμοποιεί η ΝΤΠ για να χτυπήσουν τον ΕΣ πισώπλατα όσο θα μάχεται τους Τούρκους…. ταζοντας τους “μεγάλες Αλβανίες”…

   Μόνο έτσι μπορούν να καμψουν τον ΕΣ αφού είμαστε καλά οπλισμένοι…

 2. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  Η “Μεγάλη” Αλβανία είχε (και έχει) πολλούς και ισχυρούς πάτρωνες: 1) Οι Αυστριακοί και Ιταλοί που λυσσάξανε να δημιουργήσουν αλβανικό κράτος μετά τους Βαλκανικούς Πολέμους 1912-1913 και να εγκαταστήσουν έναν ξάδερφο του Γερμανού κάϊζερ ως πρώτο Αλβανό βασιλιά, 2) Η φασιστική Ιταλία που πίεσε κι εκβίασε την Ελλάδα να μην συμπεριλάβει τους Τουρκαλβανούς Τσάμηδες στους ανταλλάξιμους με τους Έλληνες της Μικράς Ασίας το 1922-1924. Η τσάμικη μειονότητα χρησιμοποιήθηκε από τον Μουσσολίνι ως πρόσχημα για την κήρυξη πολέμου στις 28 Οκτωβρίου 1940. Τσάμηδες πολέμησαν μαζί με τους Ιταλούς στον πόλεμο του 1940-41. Αργότερα στην κατοχή συμμετείχαν σε βιαιοπραγίες κατά των Ελλήνων της Θεσπρωτίας, 3) Οι εθνικοσοσιαλιστές Γερμανοί χρησιμοποίησαν και αυτοί τους Τσάμηδες σε διάπραξη θηριωδιών εναντίον Ελλήνων αμάχων στην Ήπειρο. Επίσης οι Γερμανοί στρατολόγησαν μουσουλμάνους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου στην 13η Μεραρχία SS Handschar, και στην εξ ολοκλήρου αλβανική 21η Μεραρχία SS ‘Σκεντέρμπεης’ εναντίον των Σέρβων παρτιζάνων και αμάχων, 4) Οι Αμερικάνοι και το ΝΑΤΟ στρατολόγησαν τους UCKάδες για να προκαλέσουν ανταρτοπόλεμο και να δικαιολογήσουν την “ανθρωπιστική επέμβαση” εις βάρος της Σερβίας, και τον μετέπειτα de facto ακρωτηριασμό του Κοσσυφοπεδίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *