Φρικτή ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα

Οι ανθρωποι της Γαζα είναι ξεχασμένοι άνθρωποι, ασφυκτιουν απο τον παράνομο ισραηλινό αποκλεισμό για πάνω από 10 χρόνια – αποκλειστικά για πολιτικούς λόγους, όχι για την ασφάλεια, όπως ισχυρίζονται ψευδώς, την ευθυνη την εχει η παγκόσμια κοινότητα σε μεγάλο βαθμό με την Ουάσινγκτον και το Τελ Αβίβ, αδυνατώντας υπεύθυνα να τερματίσει ένα μεγαλο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Η διεθνής κοινότητα έχει κάνει ελάχιστα για να σταματήσει τα δεινά δύο εκατομμυρίων ανθρώπων που έχουν υποστεί βλάβη – θύματα ισραηλινής γενοκτονίας αργής στρατηγικης, ένα μεγαλο έγκλημα που έχει περασει ατιμώρητο, συμπεριλαμβανομένων τριών προληπτικών πολέμων επιθετικότητας, που προκαλεσαν μαζικά ατυχήματα και καταστροφές.

Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβολούν τα παιδιά της Γάζας για πρακτική-στόχο, στοχεύουν τους αγρότες στα χωράφια τους και ψαράδες στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το Παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας, Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν και σκοτωσαν τον 16χρονο Αμίρ Αμπντ Αμπού Μασαάντ, τραυματίζοντας σοβαρά δυο άλλους, κοντά στον κεντρικό φράχτη της Γάζας, έναν άλλο 16χρονο παλαιστίνιο τον δολοφονησαν στη Δυτική Όχθη την ίδια μέρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για τη Γάζα: Έρευνα για τον μαρτυρικό τηςNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αυτά τα περιστατικά επαναλαμβάνονται με ανησυχητική κανονικότητα. Στο νέο του βιβλίο, με τίτλο “Γάζα: Έρευνα στο μαρτυριιο του λαου”, ο Νorman Finkelstein δήλωσε ότι στο έργο του εξέτασε τη δυσχερή κατάσταση των αγωνιστών της Γαζάς “σαν έρευνα για το νόμο”, εξηγώντας τα γεγονότα για το τι πήγε στραβα και την “ηθική αγανάκτηση”.

Το βιβλίο του είναι «μια ιστορία μαρτυρίου» ενός παγιδευμένου ανθρώπου, εξηγώντας το «ανθρώπινο πόνο» του, το θυμό του και την ηθική του οργή που χύνεται στις σελίδες αυτού που μίλησε «για αυτόν τον απίστευτο τόπο».

Δεν είναι υπερβολή που η Γάζα ονομαζεται σαν ανοιχτή φυλακή, ….

Το Ισραήλ δεν απεμπλέκετο από τη Γάζα όπως ισχυρίστηκε ψευδώς. Αναδιατάχθηκε στην περιφέρεια της Λωρίδας και μετέφερε ισραηλινούς έποικους σε περιοχές της Δυτικής Όχθης, προετοιμάζοντας την εκβιομηχάνιση των παλαιστίνιων κατοίκων της, χωρίς να χτυπήσει τους Εβραίους κατά τη διάρκεια τρομοκρατικών βομβαρδισμών και διασυνοριακών επιδρομών.

Οι ανθρωποι της Γαζα υποφέρουν από φρικιαστική κακομεταχείριση, πολύ χειρότερη από τη Δυτική Όχθη και τους Παλαιστίνιους της Ανατολικής Ιερουσαλήμ. Όταν το Ισραήλ επιτίθεται στη Λωρίδα, δεν έχεις κανένα μέρος να κρυφτείς, κανένα παράδεισο ασφαλές από την επιθετικότητά τους.

Finkelstein: “(V) όλα τα επεισόδια μεταξύ Ισραήλ και Γάζας ξεκίνησαν από το Ισραήλ και είναι καλά τεκμηριωμένα” – Οι Γάζες κατηγορήθηκαν ψευδώς για την ανομία τους.

Το Ισραήλ είναι ο επιτιθέμενος, οι Γαζάντες και άλλοι Παλαιστίνιοι τα θύματα. Η ειρηνευτική διαδικασία είναι μια κολοσσιαία φάρσα.

Το Ισραήλ δεν θα δεχτεί ποτέ παλαιστινιακό κράτος – εκτός από το όνομα μόνο σε απομονωμένα bantustans που θα περιβάλλεται από εχθρικούς, καταπακτικούς οικισμούς.

Δεν υπάρχει συμβιβασμός. Οι Παλαιστίνιοι πρέπει να εξαφανιστουν, να εξαπατηθούν όπως οι εχθροί, να αποδεχτουν οτι πρπεει να αρνούνται τα θεμελιώδη δικαιώματά τους, να εκκαθαριστουν εθνοτικά από την ιδιωτική τους γη.

Οι δυτικές κυβερνήσεις και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στρεβλώνουν σε μεγάλο βαθμό τα όσα συμβαίνουν για τα παλαιστινιακά δεινά…

Η διαπραγμάτευση με την Ουάσινγκτον και το Ισραήλ είναι μια άσκηση στη ματαιότητα. Οι τρόποι λειτουργίας και των δύο χωρών ανά πάσα στιγμή δεν δίνουν κανενα δικαιωμα στα παλαιστινιακά δικαιώματα.

Έχουν υποφέρει για πάνω από 100 χρόνια μετά το Balfour. Τίποτα στην προοπτική του μελλοντος δεν υποδηλώνει ανακούφιση, μονο η αντίσταση εναντίον ενος βίαιου κατακτητή φαινεται να ειναι η μόνη επιλογή τους.

Δεν υπάρχει Σχέδιο Β.

globalresearch.ca

One thought on “Φρικτή ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα

  1. ΣΑΛΟΣ Από μικρό και τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια says:

    Όσο δεν επιστρέφουν οι Παλαιστίνιοι στις Κοιτίδες τους και οι Εβραίοι δεν ενσωματώνονται στα κράτη του Κόσμου, η Ειρηνική Λύση του Παλαιστινιακού Ζητήματος επιβάλλει οι Εβραίοι και ο ΟΗΕ να αποδεχτούν να επιστρέψουν στις Εστίες τους οι Παλαιστίνιοι Εξόριστοι Πρόσφυγες και παράλληλα οι νεόφερτοι Εβραίοι της Παλαιστίνης να επιστρέψουν στις χώρες προέλευσής τους. Ιδιαίτερα για τους ρατσιστές Εβραίους προτείνονται και αυτόνομες περιοχές Εβραίων. Προτείνονται: Α) στην Ρωσία για Ασκεναζειμ (υπάρχει ήδη η Εβραιίσκαγια με πρωτεύουσα το Μπιρομπιτζαν στον Ποταμό Αμούρ Ντάρια). Β) στις ΗΠΑ για Ασκεναζειμ, Σεφαρντείμ και άλλους Γ) στα Αραβικά Κράτη με υπόδειξη αυτόνομης περιοχής για Εβραίους αδελφούς των Σημιτών Αράβων. Στην Παλαιστίνη να μπορούν να παραμείνουν μόνο απόγονοι Εβραίων που οι πρόγονοί τους ήταν μόνιμοι κάτοικοι Παλαιστίνης στις αρχές του 20ου αιώνα μΧ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *