Ένα ακόμα βήμα προς τον Armageddon. Μικρότερα «χρησιμοποιήσιμα» πυρηνικά όπλα

Το αμερικανικό στρατιωτικό / ασφαλιστικό συγκρότημα έχει κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον Armageddon. Το Πεντάγωνο ετοιμάζει μια ανασκόπηση της πυρηνικής στάσης (NPR), η οποία δίνει το OK στην ανάπτυξη μικρότερων “χρησιμοποιήσιμων” πυρηνικών όπλων και επιτρέπει τη χρήση τους ως απάντηση σε μια μη πυρηνική επίθεση.

Όπως αντιλήφθηκαν οι Ρέιγκαν και Γκορμπατσόφ,  οι “πολεμιστές” που έχουν αναλάβει την Αμερική  έχουν ήδη πάρα πολλά πυρηνικά όπλα. Μερικοί επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ακόμη και η χρήση του 10% του αμερικανικού ή του ρωσικού οπλοστασίου θα αρκούσε για να καταστρέψει τη ζωή στη γη.

Είναι απερίσκεπτο και ανεύθυνο για την Ουάσινγκτον να λάβει μια τέτοια απόφαση μετά από χρόνια επιθετικών ενεργειών κατά της Ρωσίας. Το εγκληματικό καθεστώς του Κλίντον έσπασε την υπόσχεση της Ουάσιγκτον στο ΝΑΤΟ οτι δεν θα “κινηγούσε” τον “καθένα” στην Ανατολή. Το εγκληματικό καθεστώς του Τζορτζ Μπους καταρρίφθηκε από τη συνθήκη ΑΒΜ και άλλαξε το αμερικανικό δόγμα πολέμου για να δικαιολογηση τη χρήση πυρηνικών όπλων από αντίποινα στο πρώτο χτυπημα. Το εγκληματικό καθεστώς του Ομπάμα ξεκίνησε μια μετωπική επίθεση προπαγάνδας στη Ρωσία με την απελπισμένη καταδίκη της Χίλαρι απο τον Προέδρο Πούτιν ως «νέου Χίτλερ». Σε μια προσπάθεια να εκδιώξει τη Ρωσία από τη ναυτική του βάση στην Κριμαία, το εγκληματικό καθεστώς του Ομπάμα ανέτρεψε την ουκρανική κυβέρνηση κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι και εγκατέστησε την μαριονέτα της Ουάσιγκτον. Οι αμερικανικές πυραυλικές βάσεις έχουν δημιουργηθεί στα σύνορα της Ρωσίας και το ΝΑΤΟ διεξάγει πολεμικο αγώνα κατά της Ρωσίας στα ρωσικά σύνορα.

Αυτή είναι η παραφροσύνη. Αυτές και άλλες αδικαιολόγητες προκλήσεις έχουν πείσει τη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Ρωσικού Στρατού ότι η Ουάσιγκτον σχεδιάζει μια  πυρηνική επίθεση έκπληξη στη Ρωσία. Η ρωσική κυβέρνηση απάντησε σε αυτές τις προκλήσεις με τη δήλωση ότι η Ρωσία δεν θα πολεμήσει ξανά έναν πόλεμο στην επικράτειά της.

Εκείνοι επισημαίνουν ότι η απερίσκεπτη και ανεύθυνη συμπεριφορά της Ουάσιγκτον έχει δημιουργήσει έναν εχθρό  μια χώρα που πολύ ήθελε να γίνει φίλος, αυτα δεν δινονται απο το μεσα ενημερωσης . Το αμερικανικό στρατιωτικό / ασφαλιστικό συγκρότημα χρειάζεται έναν εχθρό επαρκή για να δικαιολογήσει τον τεράστιο προϋπολογισμό και την εξουσία του, και τα δυτικά μέσα ενημέρωσης έχουν αποδεχτει αυτήν την εγωιστική και επικίνδυνη ανάγκη.

Η Ρωσία σήμερα είναι πολύ ισχυρότερη και πιο οπλισμένη από τη Σοβιετική Ένωση. Η Ρωσία έχει επίσης συμμαχία με την Κίνα, μια οικονομική και στρατιωτική δύναμη. Αυτή η συμμαχία δημιουργήθηκε από τις απειλές της Ουάσιγκτον εναντίον και των δύο χωρών.

Η Ευρώπη και η Ιαπωνία πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν την ευθύνη για την ανάσταση του Ψυχρού Πολέμου σε μια πολύ πιο επικίνδυνη μορφή από ό, τι υπήρχε στον 20ό αιώνα. Η Ευρώπη και η Ιαπωνία, των οποίων οι πολιτικοί ηγέτες ανήκουν στην Ουάσινγκτον, έλαβαν χρήματα από την Ουάσινγκτον και έδιωξαν τους λαούς τους μαζί με την υπόλοιπη ανθρωπότητα.

Το σύνολο του Δυτικού Κόσμου στερείται έξυπνης πολιτικής ηγεσίας. Αυτό αφήνει χώρες όπως η Ρωσία, η Κίνα και το Ιράν με την πρόκληση της διατήρησης της ζωής στη γη, καθώς ο Δυτικός Κόσμος ωθεί την ανθρωπότητα προς τον Αρμαγεδδώνα.

globalresearch.ca

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Αποκρυφισμός και πολιτική

– Ποιες είναι οι Ορφικές ρίζες της Παγκοσμιοποίησης; – Ποιες μεσσιανικές και εσχατολογικές αντιλήψεις οδήγησαν στην πρώτη διατύπωση του όρου «Νέα Τάξη»; – Ποια αποκρυφιστικά «πιστεύω» συναντώνται στις πολιτικές αντιλήψεις και τους Συνταγματικούς Χάρτες των σύγχρονων Κοινοβουλευτικών κρατών; – Ποιες τεκτονικές αρχές εφαρμόστηκαν στο Σύνταγμα των ΗΠΑ και πώς ενσωματώθηκαν τα σύμβολα των Nαϊτών στην οικοδόμηση της αμερικανικής πρωτεύουσας; – Ποιος ήταν ο ρόλος του Τεκτονισμού στη Γαλλική Επανάσταση αλλά και σε ποιον βαθμό οι Illuminati επηρέασαν την ιδεολογία της; – Ποια επιχειρήματα αντλούν οι φυλετικές θεωρίες από τον Γνωστικισμό; – Πώς συνδέεται η Θεοσοφική ιδεολογία της Ε. Π. Μπλαβάτσκυ με τον Ναζισμό; – Πώς σχετίζονται οι τεκτονικές στοές με τις ιδέες περί Ελληνοθωμανισμού και Παμβαλκανικής Ένωσης; – Σε τι οφείλεται ο απελπισμένος χαρακτήρας των τρομοκρατικών επιθέσεων αυτοκτονίας στις μέρες μας;

Το βιβλίο που αποκαλύπτει τα αποκρυφιστικά ρεύματα και τις αντιλήψεις που αποτέλεσαν θεμέλιους λίθους για τη διαμόρφωση της Πολιτικής και της Εξουσίας των μαζών ανά τους αιώνες. Μια διαυγής ματιά στον αθέατο για τους απλούς ανθρώπους ιστό που συνδέει παρελθόν και παρόν, μυστικές εταιρείες και κυβερνήσεις, μυστικιστικά δόγματα και σύγχρονες ιδεολογίες και θεσμούς.

ΤΙΜΗ 19,87€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *