ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ! Άνδρας επιτέθηκε σε κόσμο με μαχαίρι φωνάζοντας «Θάνατος στους Μουσουλμάνους»

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Τον πανικό και τον τρόμο έσπειρε ένας άνδρας στο σταθμό Φόρεστ Χιλ o οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι κατά επιβατών φωνάζοντας «Θάνατος τους μουσουλμάνους» και «πηγαίνετε πίσω στη Συρία».

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας αυτός άρχισε να φωνάζει «θάνατος σε όλους τους μουσουλμάνους» και αμέσως έβγαλε ένα μαχαίρι, τραυματίζοντας έναν άλλον επιβάτη.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι μόλις μαχαίρωσε τον έναν επιβάτη, επιτέθηκε σε πολλούς ακόμα, σπέρνοντας τον πανικό στον κόσμο, ο οποίος έτρεχε να απομακρυνθεί και αν σωθεί από το μένος του έξαλλου άνδρα. Ο μαχαιρωμένος άνδρας που σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες φαινόταν μουσουλμάνος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο , ενώ ο δράστης συνελήφθη μετά από επιχείρηση που έστησε η Μητροπολιτική αστυνομία, η οποία έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο.

Ο εισαγγελέας απέφυγε να μιλήσει για τρομοκρατικό χτύπημα. Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο ο μανιακός άνδρας να είναι μέλος ακροδεξιάς ομάδας, συνδυάζοντας τις πληροφορίες που είχε διαδώσει η μυστική υπηρεσία της Γερμανίας, αναφορικά με σχέδιο τρομοκρατικών χτυπημάτων στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, από ακροδεξιές και ναζιστικές οργανώσεις, οι οποίες φέρονται να έχουν δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο.

crashonline.gr

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *