in

Επαναλαμβανόμενο μοτίβο και μήνυμα – πρoγραμματισμός συνείδησης

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΧΡΟΝΟΣ 11:11

 

Για τους illuminati που εντατικά ώστε να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους, η πραγματικότητα είναι ένα πρόγραμμα συνείδησης (ολόγραμμα, προσομοίωση, ψευδαίσθηση, όνειρο) που θεωρούν πως μπορούν να δημιουργήσουν με ψηφιακούς κώδικες.

Οι κωδικοί αριθμοί, καθορίζουν την ύπαρξη και τις εμπειρίες μας.

Το ανθρώπινο DNA, η γενετική μας μνήμη, ενεργοποιείται (θυμάται) μέσω ψηφιακών κωδικών σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και συχνότητες που βιώνουμε.

Παράθεση

http://katohika.gr/stranger-voice/einai-periergo-pos-merika-pragmata-enonontai-tixaia/
23
2Χ3=6
2 ΔΙΑ 3 = .666
Όπου ένα χρωμόσωμα από τα κάθε 23 ζεύγη σας ήρθε από κάθε έναν από τους γονείς σας
Όπου χρειάζονται 23 δευτερόλεπτα στο αίμα για να κυκλοφορήσει μέσω του ανθρώπινου σώματος

2 = ᘔ = 10
3 = Ɛ = 11
322 = ᘔ ᘔ Ɛ = 10 10 11
11 11

Ο νέος προγραμματισμός της μάζας από τα σκοτεινά κέντρα, ξεκίνησε με την ομιλία του Τράμπ.

Ο εν λόγω κώδικας [1111] που μας προβάλουν μέσω της ημερ/νίας 11 Ιανουαρίου 2017 [11.1.1] τον ονομάζουν «Κώδικα Ενεργοποίησης» ή «Κώδικα Αφύπνισης» ή «Κώδικα Συνείδησης».

Προγραμματίζουν λοιπόν τη μεταβολή των καταστάσεων.

Ο κωδικός αριθμός 11 για αυτούς σημαίνει την ενεργοποίηση των δίδυμων σπειρών του ανθρώπινου DNA ήτοι «προγραμματισμός».

Δημιουργούν τη ψευδαίσθηση της φυσικής πραγματικότητας βασιζόμενοι στα σχέδια της Ακολουθίας Fibonacci – η χρυσή σπείρα της Συνείδησης

(όπως πάνω έτσι και κάτω)

που αποτελείται από μηδενικά και μονάδες (δυαδικός κώδικας) που εναρμονίζονται με τον εγκέφαλο.

9/11 →9 = ολοκλήρωση
11 = DNA → 911 = ολοκλήρωση του κώδικα προγραμματισμού του DNA μας σε αυτήν την ψευδή πραγματικότητα.

Το είδαμε με την κατάρρευση της Hillary.

Ένα παράδειγμα

28 Ιουλίου 1914 η Αυστροουγγαρία κηρύσσει τον πόλεμο στη Σερβία, πυροδοτώντας τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

3 εβδομάδες και 3 ημέρες αργότερα  33

21 Αυγούστου 1914 πραγματοποιείται Ολική Ηλιακή έκλειψη ορατή από τη Βόρεια Ευρώπη και την Ασία

7 Νοεμβρίου 1916 Στις 33ες Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, επανεκλέγεται ο Τόμας Γούντροου Γουίλσον (αγγλ. Thomas Woodrow Wilson) με το προεκλογικό σύνθημα: «Re-elect the man who will keep your sons out of the war» δηλ.Επανεκλέξτε τον άνδρα που θα κρατήσει τους γιούς σας εκτός πολέμου (έχει προηγηθεί το ναυάγιο της Λουσιτανίας το 1915)”

Λίγους μήνες αργότερα, ενώ η Γερμανία είχε ξαναρχίσει τον απεριόριστο υποβρυχιακό πόλεμο και μετά την αποστολή του κωδικοποιημένου τηλεγραφήματος Zίμερμαν, ο Γουίλσον ζητά από το Κογκρέσο να κηρύξει πόλεμο,  προκειμένου να καταστήσει τον κόσμο «ασφαλή για τη δημοκρατία». Έτσι επίσημα στις 6 Απριλίου του 1917, οι Ηνωμένες Πολιτείες εντάσσονται στον πόλεμο και διεξάγουν στρατιωτικές επιχειρήσεις παράλληλα με τους Συμμάχους, αν και χωρίς επίσημη συμμαχία.

Το γράμμα W στην εβραϊκή αλφάβητο αντιστοιχεί στο γράμμα Vav = 6

αλλά υπάρχει και το γράμμα Sin = 300 με μία πολύ ενδιαφέρουσα σημασία

Woodrow Wilson  W W = 300 300 = 33

Κατά τη διάρκεια του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου, ο αμερικανικός στρατός ήταν μικρός σε σύγκριση με εκείνους των ευρωπαϊκών δυνάμεων. Έτσι με το νόμο περί επιλεκτικής υπηρεσίας (που εκδόθηκε στις18 Μαΐου 1917), ο Γουίλσον εξουσιοδότησε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να δημιουργήσει έναν εθνικό στρατό μέσω της υποχρεωτικής στρατολόγησης για την αμερικανική είσοδο στον Α ‘Παγκόσμιο Πόλεμο. Όλοι οι άνδρες ηλικίας 21 έως 30 έπρεπε να εγγραφούν προκειμένου να υπηρετήσουν στρατιωτική θητεία. Τον Αύγουστο του 1918,  με τροποποίηση του νόμου,  το εύρος ηλικίας επεκτάθηκε και συμπεριελάμβανε άνδρες ηλικίας από 18 έως 45 ετών.

Groud zero το πρωί της 11ης Μαρτίου 1918, στο κέντρο στρατιωτικής εκπαίδευσης Fort Riley Camp Funston του Κάνσας, υπό τη διοίκηση του Λέναρντ Γουντ (στρατιωτικός και γιατρός –Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ), o στρατιώτης Albert Gitchell γίνεται η πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση του ιού που θα ονομαστεί Ισπανική γρίπη

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται πως δεν ξέρουν από πού προήλθε η πανδημία και εικάζουν από την Άπω Ανατολή (Κίνα).  Ισχυρίζονται πως ο ιός μεταδόθηκε από πτηνά ή ζώα στον άνθρωπο.  Την περίοδο του Α’ Π.Π. η προπαγάνδα άκμαζε και οι εμπλεκόμενες χώρες θέλοντας να κρατήσουν το ηθικό ακμαίο δεν έδιναν στοιχεία.  Ονομάστηκε όμως Ισπανική γρίπη, επειδή οι πρώτες αναφορές για την πανδημία προήλθαν από τον Τύπο της Ισπανίας, η οποία δεν συμμετείχε στον πόλεμο.
Ως βάσιμη υποψία, άνθρωποι «εμβολιάστηκαν» και στάλθηκαν στην Ευρώπη πυροδοτώντας “το μεγαλύτερο ιατρικό ολοκαύτωμα στην ιστορία”.

Γεγονός: Παγκοσμίως, τα παλαιότερα κρούσματα γρίπης που είχαν εκδηλωθεί, προκαλούσαν κατά κύριο λόγο, θανάτους σε βρέφη (κάτω των 2 ετών), ή ηλικιωμένους (άνω των 70 ετών) και ήδη εξασθενημένα άτομα. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, η πανδημία του 1918 κατά κύριο λόγο σκότωσε υγιείς νεαρούς και ενήλικες ανθρώπους ηλικίας 20 έως 40 ετών. Όσο και το εύρος ηλικίας της υποχρεωτικής στρατολόγησης των Αμερικανών σύμφωνα με την εντολή Γουίλσον.

Τον Ιανουάριο του 1918, ο Αμερικανός πρόεδρος Γουίλσον έγραψε μια λίστα με προτεινόμενους στόχους πολέμου, την οποία αποκάλεσε «14 Σημεία». Ευελπιστούσε ότι η πρότασή του θα επέφερε μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη, μια «ειρήνη χωρίς νίκη» που θα τερμάτιζε τον «πόλεμο που θα τερματίσει όλους τους πολέμους».

στις 8 Ιουνίου 1918 ολική Ηλιακή έκλειψη

Ημέρα Ανακωχής – Ημέρα Μνήμης

Στις 11:00 π.μ. της 11ης Νοεμβρίου 1918, «την ενδέκατη ώρα, της ενδέκατης μέρας, του ενδέκατου μήνα» είναι η χρονική στιγμή έναρξης της συνθήκης ανακωχής των συμμάχων με τη Γερμανία της Κομπιέν (Compiègne), όπου όπως αναφέρουν έληξε και επίσημα ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος.
https://www.ushmm.org/wlc/el/article.php?ModuleId=10007428

Πως είναι δυνατόν ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ο «πόλεμος που θα τερματίσει όλους τους πολέμους» να λήξει επίσημα με μία «Ανακοχή»;

Αφού «Ανακοχή» = «Αναστολή»

Λίγη ιστορία να ξέρουμε …. Η απάντηση είναι πως δεν έληξε αλλά αναπρογραμματίστηκε.

Επαναλαμβανόμενο μοτίβο και μήνυμα

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. πάντως φιλιαραννα , στο άγνωστο σου είχα γράψει για τα καρφάκια .
    Και ο χριστός δεν σταυρώθηκε με τρία καρφιά;
    δύο στα χέρια και ένα στο πόδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Eπιχείρηση EarthEx 2017 – Black Sky και τυφώνας Harvey

Επαναλαμβανόμενο μοτίβο και μήνυμα – Plimpton322