Eπιχείρηση EarthEx 2017 – Black Sky και τυφώνας Harvey

 

Η Μεγάλη Αμερικανική έκλειψη, προβλήθηκε όσο καμία άλλη προηγούμενη από τα ΜΜΕ, ενώ κατά πλειοψηφία, οι εναλλακτικοί ερευνητές, υποστηρίζουν πως το συγκεκριμένο φαινόμενο, αποτελεί Δυσοίωνο Σημείο εκκίνησης κάποιων υποκινούμενων σημαντικών γεγονότων που θα εξελιχθούν όχι μόνο στο Νέο Κόσμο αλλά και στην Αφρο-Ευρασία.

Στις 23 Αυγούστου, 2 ημέρες μετά την Μεγάλη Αμερικανική έκλειψη, ξεκίνησε η επιχείρηση EarthEx 2017 –  Black Sky.
http://www.eiscouncil.com/BlackSky

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Συμβουλίου Ασφάλειας Ηλεκτρικής Υποδομής (EIS) σκοπός της επιχείρησης είναι «να βελτιώσει την ανθεκτικότητα της κοινότητας σε μεγάλης κλίμακας και διάρκειας διακοπές ρεύματος σε διάφορους τομείς …».  Με προσομοιωμένους κινδύνους του Μαύρου Ουρανού ή Black Sky Hazard που αφορούν

παράγοντες ανθρωπογενείς: Ηλεκτρομαγνητικός Παλμός από θερμοπυρηνική έκρηξη, Σκόπιμη Ηλεκτρομαγνητική παρεμβολή (IEMI) με όπλα ραδιοσυχνότητας (RF), Κυβερνο-τρομοκρατία (Cyber-Terrorism), Συντονισμένη φυσική επίθεση. Επίσης, αναφέρεται ο σοβαρός κίνδυνος ταυτόχρονης επίθεσης και των 4 ανθρωπογενών παραγόντων.

Και φυσικούς παράγοντες: ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, σεισμοί μεγάλης κλίμακας, διαστημικός καιρός (γεωμαγνητικές καταιγίδες).


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τυφώνες και άλλες σοβαρές Καιρικές Εκδηλώσεις

Η έκθεση του Edison Electric Institute, «Πριν και μετά τη θύελλα», τεκμηριώνει την πανεθνική σειρά επενδύσεων και τις αναδυόμενες βέλτιστες πρακτικές που ασκούνται σε επιχειρήσεις κοινής ωφελείας από ιδιώτες ως ανταπόκριση στα διδάγματα που αντλήθηκαν από τον τυφώνα Sandy και εν αναμονή πιο σοβαρών γεγονότων στο μέλλον. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι επιτροπές κοινής ωφέλειας καθώς και οι πολιτειακοί και τοπικοί ηγέτες αναλαμβάνουν επίσης μια σειρά πρωτοβουλιών που θα τους βοηθήσουν να εκτιμήσουν τις απαιτήσεις και να αναθεωρήσουν προτάσεις για τέτοιες επενδύσεις, τόσο στις πολιτείες που επηρεάστηκαν άμεσα από τον τυφώνα Sandy όσο και ευρύτερα.


Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η αύξηση των ακραίων καιρικών συνθηκών κατά τις τελευταίες δεκαετίες δηλώνει μια γενικά αυξανόμενη δριμύτητα των κινδύνων, είτε λόγω περιοδικών, ευρετικών παραγόντων είτε λόγω των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής που προκαλεί η σύγχρονη κοινωνία.
Το Υπουργείο Ενέργειας και άλλες εκθέσεις που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση, υπογραμμίζουν τον κίνδυνο,  πως η κλιματική αλλαγή να προκαλέσει ακραίες καιρικές συνθήκες και διάφορες προκλήσεις στην ανθεκτικότητα του δικτύου.

Το DOE διαπίστωσε το 2013 ότι «οι αυξανόμενες θερμοκρασίες, η μείωση της διαθεσιμότητας νερού, τα έντονα φαινόμενα καταιγίδων και η άνοδος της στάθμης της θάλασσας θα επηρεάσουν ανεξάρτητα και σε ορισμένες περιπτώσεις σε συνδυασμό την ικανότητα των Ηνωμένων Πολιτειών να παράγουν και να διανέμουν ηλεκτρική ενέργεια …»


Η έκθεση του αμερικανικού Εθνικού Σχεδιασμού για το Κλίμα για το 2014, ανέφερε ότι «τα ακραία γεγονότα αύξησης του ύψους της στάθμης των υδάτων αναμένεται να αυξηθούν, μεγαλώνοντας τον κίνδυνο πλημμυρών σε ενεργειακές εγκαταστάσεις όπως οι σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής, τα διυλιστήρια, οι αγωγοί και τα δίκτυα μεταφοράς και διανομής».


Αυτοί οι παράγοντες κινδύνου, καθώς και ο κίνδυνος των σπάνιων «μεγα-γεγονότων» που δεν εμπίπτουν στο εύρος των προβλεπόμενων ακραίων γεγονότων καταιγίδας, υποδηλώνουν ότι η μελλοντική ζημιά λόγω καιρικών φαινομένων, δεν θα παραμείνει εντός των ορίων της πρόσφατης εμπειρίας, ή εντός των ορίων της κλιμάκωσης αυτής της εμπειρίας.

Ποια είναι η πιθανότητα συγκέντρωσης τόσων πολλών συμπτώσεων, να είναι απλά μία σύμπτωση;
Εάν παρακολουθήσουμε ενδεικτικά το ημερολόγιο των τελευταίων 2-3 μηνών:

12 Μαΐου – υπολογιστές σε ολόκληρο τον κόσμο πλήττονται από κυβερνο -επθέσεις ransomware ,  επηρεάζοντας τουλάχιστον 150 χώρες. Ενώ στις 27 Ιουνίου – Ξεκινά μια σειρά κυβερνο-επιθέσεων  σε διάφορους οργανισμούς της Ουκρανίας, με το κακόβουλο λογισμικό Petya.

Στις 25 Μαΐου, ο Ντόναλντ Τραμπ  συμμετείχε στη συνάντηση του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες
http://www.kathimerini.gr/911161/article/epikairothta/kosmos/epi8etikos-tramp-stoys-27-hgetes-toy-nato

27 Μαΐου Ολοκληρώνεται η 43η συνάντηση κορυφής των G7 στην Ταορμίνα της Ιταλίας με ασυμφωνία μεταξύ των ηγετών για το αν τηρηθεί η συμφωνία του Παρισιού Ο μοναδικός ηγέτης που διαφωνεί για τα ζητήματα σχετικά με το κλίμα είναι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.
1η Ιουνίου 2017, Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τελικά επιβεβαιώνει ότι η χώρα του θα αποχωρήσει από τη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα του 2015.

http://www.cnn.gr/news/kosmos/story/83186/o-ntonalnt-tramp-apesyre-tis-hpa-apo-ti-symfonia-toy-parisioy-gia-to-klima

“Προκειμένου να επιτελέσω το καθήκον μου και να προστατεύσω τις ΗΠΑ και τους πολίτες της, η χώρα θα αποσυρθεί από τη συμφωνία του Παρισιού αλλά θα αρχίσουν διαπραγματεύσεις για να επανέλθει είτε στη συμφωνία του Παρισιού είτε σε μια εντελώς νέα συμφωνία με όρους δίκαιους για τις ΗΠΑ. Αποσυρόμαστε” είπε ο Αμερικανός πρόεδρος από τον Λευκό Οίκο. Ο πρόεδρος Τραμπ δήλωσε ότι «από σήμερα» οι ΗΠΑ διακόπτουν την εφαρμογή των μη δεσμευτικών όρων της συνθήκης. Όπως τόνισε οι ΗΠΑ θα τερματίσουν τη συνδρομή τους στο Πράσινο Ταμείο για το Κλίμα.

Και όλα αυτά τα γεγονότα εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης ΗΠΑ – Βόρειας Κορέας – Κίνας – Ρωσίας – Ευρωπαϊκών χωρών – πυρηνικών προγραμμάτων – εκτοξεύσεων πυραύλων και εκτοξεύσεων απειλών του Τραμπ

Παράθεση

…. προς τη Βόρεια Κορέα «φωτιά και οργή που ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ πριν»
…  προς τη Βενεζουέλα «Ο λαός υποφέρει και οι άνθρωποι πεθαίνουν (…) Έχουμε πολλές επιλογές, ανάμεσα σε αυτές και μια ενδεχόμενη στρατιωτική επιλογή, αν κριθεί αναγκαίο»
…. και προς το Ιράν  «Δεν νομίζω ότι το Ιράν συμμορφώνεται», «Δεν νομίζω ότι τηρεί το πνεύμα της συμφωνίας»

–  εν μέσω «εκστρατεία εξόντωσης» των τζιχαντιστών στο Ιράκ και τη Συρία
http://www.cnn.gr/news/kosmos/story/81461/o-tramp-dietaxe-ekstrateia-exontosis-ton-tzixantiston-se-irak-kai-syria

και επιπλέον αποστολής 4.000 στρατιωτών  προς συμπλήρωση στους 8.400 που ήδη έχουν αναπτυχθεί στο Αφγανιστάν. ….

http://www.kathimerini.gr/923450/article/epikairothta/kosmos/o-tramp-ay3anei-th-stratiwtikh-dynamh-sto-afganistan
«Αυτή η νέα στρατηγική σημαίνει ότι οι Ταλιμπάν δεν μπορούν να κερδίσουν στο στρατιωτικό πεδίο. Τώρα είναι η ώρα να αποκηρύξουμε τη βία και να συμφιλιωθούμε» Σύμφωνα με τον επικεφαλή των αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν στρατηγό Τζον Νίκολσον

–  εν μέσω επικείμενης απέλασης – Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αναμένεται να απελάσει 755 διπλωμάτες την 1η Σεπτεμβρίου

– Με τη Κίνα να συνιστά αυτοσυγκράτηση στις ΗΠΑ, ενώ ταυτόχρονα παρέχει κάλυψη στη Βόρεια Κορέα και έρχεται σε ρήξη με τις Ινδίες

– εν μέσω Διεθνών κυρώσεων και false flags γεγονότων τρομοκρατικών επιθέσεων – εμφυλίου – απειλών του ISIS και εκρήξεων βίας ανά τον Κόσμο.

– εν μέσω 2 σοβαρών συγκρούσεων αμερικανικών αντιτορπιλικών σε διάστημα εννέα εβδομάδων.

ΟΛΑ ΤΥΛΙΓΜΕΝΑ με ακραία καιρικά φαινόμενα – βλέπε τον ύποπτο «καύσωνα Εωσφόρο» και τις ακόμα πιο ύποπτες πυρκαγιές που σάρωσαν τις χώρες της Μεσογείου, και πλημύρες με εκατοντάδες θύματα στην Ασία.

Παράθεση

Και εδώ να συμπληρώσω για την Ελλάδα μας, πέραν των προφανών προβοκατόρικων ενεργειών της Τουρκίας που βρίσκονται σε «έξαρση»  και τον Εωσφόρο που συνοδεύτηκε από εμπρηστικές πυρκαγιές μεγάλης κλίμακας είχαμε και τη «Μέδουσα»  του Ιουλίου.
http://news247.gr/eidiseis/kairos/medoysa-giati-vaftisame-etsi-thn-kakokairia-toy-ioylioy.4770986.html

Όλοι μας – ίσως πλέον, αντιλαμβανόμαστε πως εδώ και αρκετές δεκαετίες ο «καιρός» χρησιμοποιείται ως όπλο.  Γνωρίζουμε για το στρατιωτικό πρόγραμμα του H.A.R.P. ίσως να υπάρχουν και άλλες παρεμφερείς εγκαταστάσεις. Γνωρίζουμε για τις χημικές ουρές (chemtrails) που ελευθερώνονται από αεροπλάνα τα οποία πετούν σε σχετικά χαμηλό ύψος. Αντιλαμβανόμαστε πως όλα αυτά λειτουργούν ώστε να επηρεάζεται η ατμόσφαιρα και να δημιουργούνται κατά βούληση «καιρικά φαινόμενα».

Οι Τεχνικές ελέγχου του καιρού, ξεκίνησαν τη δεκαετία του 1940 από ένα ζευγάρι επιστημόνων της  General Electric Co ενώ εφαρμόζονται εδώ και 50 χρόνια – τουλάχιστον αυτή είναι η πιο παλιά καταγραφή. Από τότε έως σήμερα, οι τεχνικές  αυτές σαφώς έχουν βελτιωθεί και έχουν εξελιχθεί.

Επιχείρηση Ποπάυ (άρθρο του thesecretrealtruth.blogspot)
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/01/blog-post_849.html
Μία επιχείρηση για τη στήριξη των κυβερνητικών προσπαθειών των ΗΠΑ που σχετίζονται με τον πόλεμο στη Νοτιοανατολική Ασία. Το πρόγραμμα φυσικά αλλάζει ονομασίες όταν γίνεται πλέον γνωστό στο ευρύ κοινό.

Βέβαια θα ήταν ανόητο να νομίζουμε πως τέτοιου είδους τεχνολογίες διαθέτουν μόνο οι ΗΠΑ.
http://www.businessinsider.com/china-sets-aside-millions-to-control-the-rain-2016-7

http://nationalinterest.org/blog/the-buzz/mad-science-the-us-militarys-obsession-weaponized-weather-15954

Μια μέρα ξεκίνησε να βρέχει και δεν σταμάτησε για 4 μήνες…..

Μέσα λοιπόν από τις τόσες πολλές συμπτώσεις με αποκορύφωμα την επιχείρηση EarthEx 2017 –  Black Sky έρχεται άλλη μία σύμπτωση –  ο  τυφώνας Harvey.  Τυγχάνει να τον χαρακτηρίζουν ως τον «καταστροφικότερο της δεκατίας» και κατευθύνεται στην καρδιά της βιομηχανίας διυλιστηρίων πετρελαίου των ΗΠΑ.  Ενώ αναβαθμίστηκε σε κατηγορία 4 της κλίμακας Σαφίρ-Σίμπσον και ήδη οι πολιτείες του Τέξας και της Λουιζιάνας, κηρύχτηκαν σε κατάσταση φυσικής καταστροφής με πάνω από 16 εκατομμύρια άνθρωποι να βρίσκονται σε επιφυλακή. Στους δρόμους του Τέξας μετά την προειδοποίηση επικράτησε κυκλοφοριακό χάος και οι πολίτες έσπευσαν να προμηθευτούν τρόφιμα και καύσιμα γιατί οι εταιρείες ενέργειας έχουν κλείσει τα διυλιστήρια, ενώ διακόπηκε σχεδόν το 15% της παραγωγής του φυσικού αερίου.

Πόσο τυχαία και όχι καλά οργανωμένα, μπορεί να είναι όλα αυτά;

Xημική ομίχλη

Στις 27 Αυγούστου 2017, Ολόκληρη η παράκτια περιοχή από το Birling Gap, της αγγλικής κομητείας του Ανατολικού Σάσεξ,  έως το Eastbourne, εκκενώθηκε  ύστερα από υποψία χημικής διαρροής. Οι επισκέπτες ανέφεραν ασθένειες μετά την εμφάνιση «χημικής ομίχλης» και 233 άτομα νοσηλεύτηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο του Eastbourne. Οι μάρτυρες ανέφεραν ότι ανεξάρτητα από το πόσες φορές έπλυναν τα μάτια τους, δεν έφευγε ο ερεθισμός. Ενώ δεν ήταν σαφές ποιο ήταν το αέριο, αρχικά υπέθεσαν πως επρόκειτο για το χλώριο. Η υπηρεσία πυρόσβεσης του Ανατολικού Σάσεξ δήλωσε ότι «λόγω των συμπτωμάτων και της περιγραφόμενης κατάστασης», το αέριο ήταν απίθανο να είναι χλώριο.

GEOSTORM

επιχείρηση EarthEx 2017 – Black Sky και τυφώνας Harvey

Loading...

One thought on “Eπιχείρηση EarthEx 2017 – Black Sky και τυφώνας Harvey

  1. Σωτηρης γυθειο says:

    Μια αλλαγη μια επισημανση και μια καραμπαμ διαπιστωση. 1 οι ενναλακτικοι ερευνητες που ξερουν και καποιοι που βλεπουμε τι γινεται δεν περιμεναν την εκλειψη για να ξερουν οτι ολα αυτα ειναι υποκινουμενα,απλα δεν το λενε ανοιχτα.2 η εκθεση των καλοπαιδων βρωμαει τρομο,σπερνει φοβο,και μας δειχνει που το πανε.3 τιποτα δεν ειναι συμπτωση αλλα ενα σχεδιο που ειναι σε κινηση εδω και χρονια και το πανε προς ολοκληρωση με στοχο εμας και την πληρη υποταγη μαςκαι ελεγχο μας.τρωγομαστε πιο ευκολα χωρις αντισταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *