in

Επαναλαμβανόμενο μοτίβο και μήνυμα – Plimpton322

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

clay = πηλός
mysterious babylonian = μυστηριώδης Βαβυλωνιακός

322

119

βασικό μοτίβο
Δύο είναι κοινοί και αριθμημένοι
ένας είναι ξεχωριστός και κρυφός (εντός των λέξεων)
είτε πρόκειται για οστά, είτε για πλευρές τριγώνου

Αποκ. 17,5 καὶ ἐπὶ τὸ μέτωπον αὐτῆς ὄνομα γεγραμμένον· μυστήριον, Βαβυλὼν ἡ μεγάλη, ἡ μήτηρ τῶν πορνῶν καὶ τῶν βδελυγμάτων τῆς γῆς.
… μυστηριώδες και ακατάληπτο• “Βαβυλών η μεγάλη

Ancient Science
Α=1 S=19
119

Mysterious Babylonian Tablet
M=13 B=2 T=20
322

Δαν. 3,1 Ἔτους ὀκτωκαιδεκάτου Ναβουχοδονόσορ ὁ βασιλεὺς ἐποίησεν εἰκόνα χρυσῆν, ὕψος αὐτῆς πήχεων ἑξήκοντα, εὖρος αὐτῆς πήχεων ἕξ, καὶ ἔστησεν αὐτὴν ἐν πεδίῳ Δεειρᾷ, ἐν χώρᾳ Βαβυλῶνος.

…. “Το Plimpton 322 προηγείται του Ίππαρχου  κατά 1.000 και πλέον χρόνια”, λέει ο Δρ. Ουίλντμπέργκερ.
http://www.agnosto.gr/index.php?topic=613.msg1694#msg1694
…. Μια πυθαγόρεια τριάδα αποτελείται από τρεις θετικούς ακέραιους αριθμούς α, β, και γ, τέτοιοι ώστε να ισχύει η σχέση α2 + β2 = γ2, ευρέως γνωστή ως πυθαγόρειο θεώρημα. Μια τέτοια τριάδα συνήθως γράφεται (α, β, γ), και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι αριθμοί (3, 4, 5).
«το τετράγωνο της υποτείνουσας (της πλευράς που βρίσκεται απέναντι από την ορθή γωνία) ενός ορθογώνιου τριγώνου ισούται με το άθροισμα των τετραγώνων των δύο κάθετων πλευρών».
Αλλά οι τιμές στο Plimpton 322 είναι συχνά σημαντικά μεγαλύτερες, για παράδειγμα, η πρώτη σειρά αναφέρει την τριάδα 119, 120 και 169….

Το 322 που έρχεται 1ο και του οποίου το θεμέλιο είναι το 119
Όπως ακριβώς το 322 τα οστά και το κρανίο του οποίου αναπαύονται πάνω στη σελίδα 119

Το 4ο βασίλειο του Σιδήρου εγείρεται από τη γη και έχει στα πόδια του πηλό
Το κριμένο «σημείο» του είναι το 322 και το θεμέλιό του είναι το 119

…. Επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας UNSW στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ανακάλυψαν τη χρησιμότητα του διάσημου Βαβυλωνιακού πήλινου πινακιδίου ηλικίας 3.700 ετών, αποκαλύπτοντας ότι πρόκειται για τον παλαιότερο και ποιο ακριβή τριγωνομετρικό πίνακα στον κόσμο….

Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας UNSW
Συντεταγμένες -33,917778 ,  151,231111
33
777 – 778
Το νέο έτος «Ρος Χασανά» 5778 από της κτήσεως του κόσμου, θα εορταστεί από το δειλινό της πρώτης ημέρας του μήνα Τισρί (20 Σεπτεμβρίου 2017 – Νέα Σελήνη) και έως το σούρουπο της μεθεπομένης ημέρας (22 Σεπτεμβρίου).

Επαναλαμβανόμενο μοτίβο και μήνυμα

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΗΤΙΚΕΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΘΑΚΙΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Επαναλαμβανόμενο μοτίβο και μήνυμα – πρoγραμματισμός συνείδησης

Το Μυστήριο του Πήλινου Βαβυλωνιακού Πινακιδίου Plimpton322