00:07 - 11/09/2019

Έκτακτο: Συναγερμός στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν – Ακούστηκε ισχυρή έκρηξη

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αμερικανική Πρεσβεία στο Αφγανιστάν, μετά τους ήχους εκρήξεων που ακούστηκαν κοντά στο κτίριο.

Ήχοι έκρηξης ακούστηκαν πριν από λίγο κοντά στην πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ.

Εκρήξεις ακούστηκαν στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ κοντά στην αμερικανική πρεσβεία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα σύμφωνα το AP.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ…

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*