12:06 - 17/03/2017

Δραματικές σκηνές με συνεργείο του Sky News να τρέχει να σωθεί από έκρηξη στη Μοσούλη

Μια ανάσα από τον θάνατο βρέθηκε συνεργείο του βρετανικού δικτύου Sky News που βρέθηκε εν μέσω πυρών και δίπλα σε έκρηξη βόμβας καλύπτοντας την προέλαση των ιρακινών δυνάμεων κατά των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους στη Μοσούλη.

Ο ανταποκριτής του Sky News Stuart Ramsay καλύπτει την επίθεση από την πρώτη γραμμή μαζί με τον εικονολήπτη Nathan Hale, τον παραγωγό Haider Kata και τον σύμβουλο ασφαλείας Mike Mawhinney.

Δραματικές σκηνές με συνεργείο του Sky News να τρέχει να σωθεί από έκρηξη στη Μοσούλη - Εικόνα

Την Τετάρτη αναγκάστηκαν να αναζητήσουν καταφύγιο μέσα σε ένα όχημα την ώρα που η περιοχή σειόταν από την έκρηξη βόμβας. Στη συνέχεια χρειάστηκε να τρέξουν στο πεδίο της μάχης όταν η θέση τους αποκαλύφθηκε, κάτω από πυρά ελεύθερων σκοπευτών.

«Μερικές φορές πρέπει να τρέξεις στην πρώτη γραμμή, ακόμα κι όταν ο εγκέφαλός σου σου φωνάζει να μην πας» δήλωσε ο Ramsay. «Βασικά κρυβόμαστε στα χαλάσματα, προσπαθώντας να βρούμε διέξοδο. Αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο να κινηθούμε, υπάρχει πολλή δράση σε εξέλιξη».

Δραματικές σκηνές με συνεργείο του Sky News να τρέχει να σωθεί από έκρηξη στη Μοσούλη - Εικόνα1

Οι δυνάμεις της ιρακινής κυβέρνησης πολιορκούν τους μαχητές του ISIS στη Μοσούλη, την οποία οι τζιχαντιστές κατέλαβαν το 2014.

Πηγή

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Chris_

Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια..
Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις.
Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν.
Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε..
Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί