12:28 - 16/12/2016

Δοδεκάχρονος βομβιστής στην Δυτική Γερμανία

Ένας 12χρονος Γερμανός ιρακινής καταγωγής, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για διασυνδέσεις με τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, επιχείρησε να πυροδοτήσει εκρηκτικό μηχανισμό σε χριστουγεννιάτικη υπαίθρια αγορά στην πόλη Λούντβιχσχάφεν της δυτικής Γερμανίας, αναφέρει σήμερα το περιοδικό Focus επικαλούμενο δικαστικές πηγές και πηγές ασφαλείας. Ο έφηβος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην πόλη αυτή το 2004, είναι “βαθιά ριζοσπαστικοποιημένος” και φέρεται να έχει στρατολογηθεί από μέλος του ΙΚ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα. Ο ύποπτος άφησε στο έδαφος ένα σακίδιο, το οποίο περιείχε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με καρφιά, σε χριστουγεννιάτικη αγορά στις 26 Νοεμβρίου, αλλά ο μηχανισμός δεν εξερράγη λόγω προβλήματος του πυροκροτητή.

πηγή: http://www.ekriti.gr

Σχετικά με Faros
Eίμαι ένας Έλληνας ορθόδοξος και κουζουλός που αρνούμαι ότι μου ταΐζουν τα ΜΜΕ, το σύστημα. Με παρατήρηση σφαιρική αντίληψη παίρνω κάθε απόφαση σε ότι κάνω. Με όραμα την λευτεριά του έθνους και της ανθρωπότητας από τα δεσμά της ΝΠΤ. Πιστεύω ότι όλα με την βοήθεια του θεού και με θέληση γίνονται αρκεί να προβλέψουμε κάθε κακό και με πίστη να διαβάζουμε κάθε εξέλιξη.

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ενας ακόμα κουζουλός 12/16/2016 @ 2:02 ΜΜ

    Άν ο 12χρονος είχε προσπαθήσει να κάνει το ίδιο πράγμα στην Ελλάδα, οι συριζανελοι θα τον πήγαιναν σχολείο με τα παιδιά μας και όποιος αντιδρούσε θα ήταν φασίστας ρατσιστής χρυσαυγίτης.

  2. Ανώνυμη 12/17/2016 @ 12:00 ΠΜ

    Ευτυχώς που οι Ευρωπαίοι κλείνουν τα σύνορά τους για να μην τους έρχονται από Ελλάδα οι τζιχαντιστές.

  3. Ανώνυμος 12/17/2016 @ 2:20 ΠΜ

    δωδεκαχρονος… Με Ω… Δεν μπορούσα να καταλάβω τι γράφει στην αρχή..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*