12:31 - 16/12/2016

Ελλάς κράτα γερά

Όσο υπάρχει ο Ελληνισμός η Ελλάδα θα ζει είμαστε διασκορπισμένοι σε όλα τα σημεία του πλανήτη. Μην σκύψετε το κεφάλι σας και με ομοψυχία να προχωρήσουμε ξανά. Δεν είμαστε εμείς οι ετία της κατάστασης αλλά όσο αδιαφορούμε είμαστε συνένοχοι στο έγκλημα που κάνουν οι άλλοι για εμάς. Η δάδα του Ελληνισμού σαφί θα φέγγει δεν σβίνει αν εμείς δεν προσκυνήσουμε τους κατακτητές που είρθαν δίχως όπλα και σπαθιά μα με το χρήμα να μας καταστρέψουν.

Ένα καταπληκτικό βίντεο που πρέπει όλοι οι Έλληνες να δουν ! ! !

Posted by ΕΛΛΑΣ κράτα γερά on Thursday, 4 August 2016

Loading...
Σχετικά με Faros
Eίμαι ένας Έλληνας ορθόδοξος και κουζουλός που αρνούμαι ότι μου ταΐζουν τα ΜΜΕ, το σύστημα. Με παρατήρηση σφαιρική αντίληψη παίρνω κάθε απόφαση σε ότι κάνω. Με όραμα την λευτεριά του έθνους και της ανθρωπότητας από τα δεσμά της ΝΠΤ. Πιστεύω ότι όλα με την βοήθεια του θεού και με θέληση γίνονται αρκεί να προβλέψουμε κάθε κακό και με πίστη να διαβάζουμε κάθε εξέλιξη.

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΦΙΛΙΠΠΟΣ 12/16/2016 @ 3:33 ΜΜ

    ολα τα λεφτα

  2. Περίεργος 12/16/2016 @ 4:32 ΜΜ

    Άψογο!!

  3. ΒΑΣΙΛΗΣ 12/16/2016 @ 6:23 ΜΜ

    Ποια σωστή πλευρά;; Αυτή των διεθνιστών συμμάχων που μας εκφύλισαν πνευματικώς;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh