ΗΠΑ: Άλλαξε γνώμη ο ντε Νίρο και τελικά δεν… θα ρίξει γροθιά στον Τραμπ

Εντυπωσιακή κολοτούμπα έκανε ο πολλά βαρύς Robert De Niro όσον αφορά τον εκλεγέντα Πρόεδρο Donald Trump, τον οποίο προηγουμένως είπε ότι θα ήθελε να “του ρίξει γροθιά … στο πρόσωπο”.
“Θα ήθελα να πω μόνο ότι όλοι ελπίζουμε, περιμένουμε και ελπίζουμε ότι θα οδηγήσει τη χώρα με έναν τρόπο που θα ωφελήσει τους πάντες και θα επωφεληθούν οι γείτονές μας σε όλο τον κόσμο”, είπε ο De Niro, όταν ρωτήθηκε στο ITK τι μήνυμα θα ήθελε να στείλει στον Trump.   «Αυτό είναι όλο», είπε το αστέρι του “Νονού ΙΙ”.
«Περιμένουμε και ελπίζουμε, και θα δούμε».

ΗΠΑ: Άλλαξε γνώμη ο ντε Νίρο και τελικά δεν... θα ρίξει γροθιά στον Τραμπ - Εικόνα1 Ο 73χρονος ηθοποιός είχε προηγουμένως χαρακτηρίσει τον Trump «κατάφωρα ηλίθιο», ένα «γουρούνι», έναν «μα…α καλλιτέχνη», «εθνική καταστροφή», «ντροπή για το έθνος», ότι «δεν ξέρει τι του γίνεται» και άλλα. Τώρα δηλώνει ότι το σχόλιο για την “γροθιά” που έκανε στο βίντεο που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα – ήταν «περισσότερο συμβολικό».
«Μετά τα πράγματα που είπε, ο καθένας θα ήθελε να του ρίξει γροθιά στο πρόσωπο», δήλωσε ο De Niro στους δημοσιογράφους..
Ο Ντε Νίρο πρόσθεσε: «Τώρα είναι εκλεγμένος πρόεδρος και να δούμε τι πρόκειται να κάνει».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
kokkinosouranos

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *