Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:40 - 30/07/2017

DNA· HAARP & X-BAND RADAR

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μέσα καλοκαιριού, οι θερμοκρασίες παίζουν και φλερτάρουν με τα 38αρια και τα 40φεύγα. Κάποιες φορές είναι ευχάριστα, ειδικά όταν βρισκόμαστε κοντά σε δασώδη περιοχή. Κάποιες άλλες όμως όχι, ακόμη κι αν δεν αλλάξουμε περιβάλλον. Ενώ η θερμοκρασία κινείται σε λογικά κι αναμενόμενα πλαίσια, μέσα καλοκαιριού, κάτι συμβαίνει.

Τις τελευταίες μέρες νιώθετε να ζεσταίνεστε από μέσα, σαν να σας ψήνουν σε φούρνο μικροκυμάτων;

Αισθάνεστε ότι καίγεστε ακόμη και μέσα σε χώρο με κλιματιστικό;

Νοιώθετε μάλιστα ότι μόνο εσείς καίγεστε σε μια παρέα, ενώ οι υπόλοιποι απλά ζεσταίνονται;

Είναι έντονη η αίσθηση ότι καίνε τα μάτια σας, σας φαγουρίζει το δέρμα και δεν αντέχετε ούτε … το δέρμα σας;

Αισθάνεστε ζαλάδες σαν να έχετε πάθει ηλίαση, ενώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Nοιώθετε κακοδιάθετοι και κουρασμένοι, χωρίς προφανή αιτία.

Δηλαδή βιώνετε μια κατάσταση που δεν συνάδει με το περιβάλλον σας;

Ακριβώς αυτό γίνεται και δεν είναι η φαντασία σας.

Ε!! δεν είμαστε δα και στην Σαχάρα, φυσιολογικές θερμοκρασίες και υποφερτές ζούμε, μέσα Ιουλίου !!!

Το HAARP δεν είναι μόνο του, μας στοχεύουν με τεράστιας ισχύος μικροκύματα που ανακλώνται από τα σύννεφα του ψεκασμού ώστε να φτάνουν παντού. Τα X-Band radar θεωρούνται ραντάρ στρατιωτικά Ballistic Missile Defense αλλά κάνουν και άλλες … δουλειές.

Όπως τα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας (ηλεκτρομαγνητικής) και ας μην ξεχνάμε τις χιλιάδες κεραίες κινητής τηλεφωνιας και τα εκατομμύρια Smartphones.

Τεραστίας ισχύος, σιγοψήνουν τα μιτοχόνδρια μας για να είμαστε …υγιείς σαν βράχοι.

ΜΑΣ ΣΙΓΟΨΗΝΟΥΝ σαν μπριζολάκια στον φούρνο μικροκυμμάτων από ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.

Χρησιμοποιούν τους αεροψεκασμούς, με τα μεταλλικά σωματίδια από τις χημικές ουρές (αλουμίνιο κλπ) ώστε να φτάνουν σε τεράστιες αποστάσεις πάνω στην γη, επιλεκτικά φυσικά!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA !!!

ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

DNA· HAARP & X-BAND RADAR - Εικόνα1

«Η Δημιουργία είναι κάτι πάρα πολύ ιερό. Είναι το πιο ιερό πράγμα στη ζωή κι αν έχετε κάνει μαντάρα τη ζωή σας, αλλάξτε τη. Αλλάξτε τη σήμερα, όχι αύριο. Αν είστε αβέβαιοι, ανακαλύψτε γιατί και γίνετε βέβαιοι. Αν η σκέψη σας δεν έχει ευθύτητα, σκεφτείτε με ευθύτητα, λογικά. Αν δεν προετοιμαστούν όλα αυτά, αν όλα δεν τακτοποιηθούν, δεν μπορείτε να μπείτε στον κόσμο της δημιουργίας.» Τζιντού Κρισναμούρτι

ΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΤΕ!!

Χρησιμοποιείτε αντηλιακά με δείκτη 50-60!!!! Για την …υγεία σας τα προωθούν τόσο έντονα, ναι το ξέρω.

Κάνετε ηλιοαυτοκτονία και ηλιοκαταστροφή; (ηλιοθεραπεία)

Κάθεστε στις παραλίες με τις ώρες; Ακόμη και κάτω από τις ομπρέλες είστε απροστάτευτοι.

Κολυμπάτε με 35 βαθμούς μεσημέρι με κάθετες τις ακτίνες του ήλιου;

Δεν φροντίζετε τον εαυτό σας; (διατροφή, άσκηση, σκέψεις, λέξεις, συναισθήματα κλπ)

Ειδικά οι γυναίκες αποκτούν γυναικολογικά προβλήματα, γιατί τα αντηλιακά ξετινάζουν τις ορμόνες.

Ο καύσωνας και η ζέστη θέλουν δροσιά κι όχι ήλιο!!

Ποτέ δεν κατάλαβα αυτή την μανία (αλήθεια σκεφτήκατε ποιός σας την κόλλησε και γιατί άραγε;) με 40αρια οι άνθρωποι να κάθονται στον ήλιο αντί να βρίσκονται μέσα σε ένα δάσος ή κοντά σε πηγές. Δείτε γύρω σας σε μια παραλία. Σκάει ο τζίτζικας και οι άνθρωποι σουλατσάρουν κάτω από τον ήλιο !! μισόγυμνοι πασαλειμμένοι με δηλητήρια. Κάποιοι από εμάς έχουμε ζήσει σε χωριά και γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι κρύβονταν κάτω από πλατύγυρα καπέλα και κεφαλομάντηλα, γάντια και ομπρέλες. Δεν ξάπλωναν στον καυτό ήλιο μεσημεριάτικα.

Το απόλυτα φυσιολογικό είναι το καλοκαίρι να το περνά κανεις στο βουνό και όχι στις καυτές παραλίες. Ακόμη και το όνομα Bikini οι περισσότεροι δεν ξέρουν απο που κατάγεται και την συνδεσή του με μια απο τις  μεγαλύτερες εκρήξεις στην ιστορία υδρογονικής βόμβας. Για κάντε τους συνειρμούς, όσοι μπορείτε.

Δεν θα καθίσω μες την ζέστη, να αναλύσω ΞΑΝΑ τι είναι, τι, και τι κάνουν ή τι επιδιώκουν, ούτε θα μιλήσω με όρους OR & DOR. Οι ενδιαφερόμενοι ανατρέξτε στην αρθογραφία του terrapapers.

DNA· HAARP & X-BAND RADAR - Εικόνα2

DNA· HAARP & X-BAND RADAR - Εικόνα3

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ

Φροντίζουν λοιπόν για την υγεία και την καλοπέραση μας οι επικυρίαρχοι.

Για να μπορούμε βρε αδελφέ, να απολαμβάνουμε τα βίντεο με τον Ρέμο τον Eros Walter Luciano Ramazzotti και την ΑΑΑ ποιότητα λουκουμόσκονης στο πνευματοκρατούμενο Namos με κυρίαρχους θαμώνες από την Μέση Ανατολή. Πλούσιοι Λιβανέζοι, Τούρκοι και Άραβες που κατέλαβαν τα τραπέζια των 15.000 ευρώ. Η συνύπαρξη των ΡεΡα (Ρεμο και Ραμαζοτι) αποδείχτηκε καταλυτική οικονομικά, αφού μέχρι το ξημέρωμα, πάνω από τρεις χιλιάδες άτομα βούλιαξαν την Ψαρού σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης και εισπράξεων. Ο συνολικός απολογισμός της βραδιάς σε αριθμούς ζαλίζει, αφού ο τζίρος μέχρι τις πέντε και μισή το πρωί φλέρταρε με τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Οι εφοριακοί που δίνουν ανελλιπώς το παρών στην συγκεκριμένη βραδιά εμφανίστηκαν στην ώρα τους, είχαν τραπέζι και οι κυρίες της 8μελούς ομάδας επέλεξαν τουαλέτες για την περίσταση, ενώ οι φόροι που αναλογούσαν στο κράτος άγγιξαν το μισό εκατομμύριο ευρώ και διοχετεύτηκαν άμεσα σε ειδικό λογαριασμό. ΝΑ ΦΆΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΤΑ ΨΙΧΑΛΑΚΙΑ.

[…] Το να ανοίγεις σαμπάνιες-γίγαντες με κόστος δέκα χιλιάρικα τη μια, για να εκφράσεις την ικανοποίηση σου επειδή έχεις και ξοδεύεις τόσο ανόητα, είναι αρχή μανιοκατάθλιψης και δυστυχία αδειοσύνης.  Ο Ρέμος είναι ένας αποδεκτός πλην μέτριος τραγουδιαρης πίστας και ο Ραμαζοτι ένας (για πολλους) θαυμάσιος cantautore. Όμως η εκδήλωση θαυμασμού και για τους δυο, όταν συνοδεύεται από ακραίες επιδεικτικές συμπεριφορές, εμένα προσωπικά με κάνει να σκέφτομαι: αν έμπαινε η δίωξη ναρκωτικών και άλλοι κλάδοι της ΕΛΑΣ τη νύχτα της μεγάλης σφαγής (των ευρω,) πόσοι από τους ανοιχτοχέρηδες θα κατέληγαν στη ΓΑΔΑ με διώξεις οικονομικών και άλλων εγκλημάτων; Το ξέρουμε δα από άλλα κεφάλαια της ίδιας ιστορίας πως οι έμποροι ναρκωτικών, οπλών, λεύκης (η άλλου χρώματος) σάρκας αρέσκονται στο να προκαλούν την τύχη τους επιδεικνύοντας το χρήμα που εγκληματικά και παράνομα τσέπωσαν. Γι αυτό και η “κοσμική” Αθήνα, σε μεγάλο μέρος, από τέτοιους αποτελείται και τα tabloids κάτι τέτοιους υμνούν, μέχρι τη σύλληψη και φυλάκιση τους […] Γράφει εξαιρετικά εύστοχα ο Νίκος Μαστοράκης

… και σίγουρα ΞΕΡΕΙ πολύ ΠΟΛΥ καλά, τι γράφει !!!!!! Αντε και του χρόνου εκτός από την Εφορία και η Δίωξη ναρκωτικών για να δούμε κι εμείς οι “στην απ’ έξω” ποιοί θα πάνε (αναζήτησε το άρθρο “Πως Η Κοκαίνη Κυβερνά τον Κόσμο” και το βιβλίο «ΜΗΔΕΝ ΜΗΔΕΝ ΜΗΔΕΝ -ΠΩΣ Η ΚΟΚΑΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» ΡΟΒΕΡΤΟ ΣΑΒΙΑΝΟ

ΔΩΣΤΕ ΠΟΝΟ ΣΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ !!

«Τι Αρχαιοελληνική γραμματεία, μας τσαμπουνάς ρε φίλε» μου είπε η δυσλειτουργική μαϊμουδίτσα στο fb στο άρθρο -Ο Ομφαλός των Δελφών· Ομφαλός του Κόσμου…  «μόνο τα Άπαντα του Ερμή του Τρισμέγιστου να διαβάσεις θα καταλάβεις». Τι μας λες «ρε φίλε»…. ο Ερμής ο Τρισμέγιστος Παπαρολογίας το Ανάγνωσμα … έγραψε και Άπαντα; Τα “Τρισμεγιστου Ερμη τα Απαντα” επρόκειτο να εκδοθούν από τις εκδόσεις «Βασιλικοί Πάπυροι Αλεξανδρείας», όμως ο εκδοτικός οίκος υπέστη ανήκεστο κι επονείδιστη οικονομική ζημιά, κατά την πυρπόληση της αλεξανδρινής βιβλιοθήκης, καθότι τα τυπογραφεία της ευρίσκοντο στα υπόγεια της. Υπάρχουν εικασίες ότι οι εγκαταστάσεις ήσαν ανασφάλιστες γι’ αυτό και ο οίκος πτώχευσε και τα Απάντα δεν εκδοθήκαν.

Προτείνω λοιπόν τα Άπαντα του Κρόνου του Τιτανοτεράστιου ή του Ποσειδώνα του Θαλασσοπνιγμένου ή ακόμη τα εξαιρετικά, αλλά δυσεύρετα, της Καλίσι της Θυελλογέννητης, γνωστή και ως «η πρώτη του ονόματός της», γνωστή και ως «Καταλύτρια των αλυσίδων», γνωστή και ως «η μητέρα των δράκων», γνωστή και ως «η βασίλισσα των δράκων», γνωστή και ως «η άκαυτη», γνωστή και ως «η μητέρα» (Μύσα), γνωστή και ως «η βασίλισσα απέναντι από την θάλασσα», γνωστή και ως «η αργυρή βασίλισσα»…

Χρειάζεται μια ζωή … ίσως και παραπάνω μόνο για να ξεσκαρτάρεις τα σκουπίδια και τα μιμίδια που καταπίνουν αμάσητα οι υπήκοοι των επικυρίαρχων.

Την λύση την ξέρετε, να μην επαναλαμβάνομαι και σας κουράζω από την νοητική ραστώνη σας … το βασικό αντίμετρο είναι το μενταγιόν Black Knight του orgonodrome.gr ΠΟΥ ΜΕΙΏΝΕΙ ΚΑΤA ΠΟΛY ΑΥΤA ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ HAARP & X-BAND RADAR και τα εξαφανίζει τελείως αν συνδυαστικά βοηθάτε κι εσείς. Σε χώρους των τσιμεντουπόλεων οι πυραμίδες του orgonodrome είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες, αν θέλετε υγεία και καλοζωία, όπως θα σας πουν και οι χιλιάδες χρήστες τους.

(Γνωρίζω ό,τι περιμένατε, σχεδόν λαχταράτε να το γράψω) …

ΒΡΟΤΟΙ· ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΙ

@ Ίων Μάγγος /2017

DNA· HAARP & X-BAND RADAR - Εικόνα4

DNA· HAARP & X-BAND RADAR - Εικόνα5

DNA· HAARP & X-BAND RADAR - Εικόνα6

DNA· HAARP & X-BAND RADAR - Εικόνα7

DNA· HAARP & X-BAND RADAR - Εικόνα8

DNA· HAARP & X-BAND RADAR - Εικόνα9

DNA· HAARP & X-BAND RADAR - Εικόνα10

DNA· HAARP & X-BAND RADAR - Εικόνα11

DNA· HAARP & X-BAND RADAR - Εικόνα12

SCALAR CANON CHEMBUSTER ORGONODROME

Το CB ή Chembuster εφευρέθηκε περίπου το 2.000 από τους σοβαρούς ερευνητές των οργονιτών. Ο σκοπός του ήταν να εξαφανίζει τα τεχνητά σύννεφα των αεροψεκασμών. Αρχικά τα κατάφερναν καλά. Όμως η μετέπειτα χρήση του HAARP κατά κόρον και η χρήση μικροκυμάτων από τους δορυφόρους κι επίγεια, μείωσε κάθετα την αποτελεσματικότητα τους μέχρι σήμερα. Η αρχική του μορφή αποτελείτο από ένα μικρό κουβά οργονίτη 5 κιλών και 6 σωλήνες των 28 χιλιοστών διάμετρο με ένα κρύσταλλο χαλαζία σε κάθε σωλήνα.

Παρόλο που κατασκευάστηκαν πολλές εκατοντάδες κυρίως σε ΗΠΑ και Ιαπωνία, μπόρεσαν και μείωσαν ως ένα βαθμό τα αποτελέσματα. Ο λόγος ήταν ότι έπρεπε να αντιμετωπίσουν ένα τεράστιο επαναλαμβανόμενα σταθερό και μόνιμο φορτίο DOR κι ακτινοβολιών. Σκεφτείτε πως η μάχη διεξάγεται ανάμεσα σε καθαρούς ανθρώπους με πενιχρά μέσα κι ασίγαστο πάθος και τα ανθρωποειδή μεταλλαγμένα κι αλλότρια DNA. Φαινομενικά η μάχη είναι άνιση, αλλά, όλοι γνωρίζουμε ότι ο ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ είναι που κάνει παιχνίδι αρκεί να έχει την απαιτούμενη Ισχύ Δυνάμεως.

Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SCALAR CB ΤΟΥ ORGONODROME ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΦΟΡΤΙΑ DOR , ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ & TO HAARP

DNA· HAARP & X-BAND RADAR - Εικόνα13

DNA· HAARP & X-BAND RADAR - Εικόνα14

DNA· HAARP & X-BAND RADAR - Εικόνα15

terrapapers.com

Σας Ενδιαφερουν:

Ανακουφιστειτε και διορθωστε το προβλημα με το halluxvalgus - Το γνωστο "κοτσι" και τα προβληματα πο...
ΕΛΛΑΔΑ
Πώς Να Φαίνεσαι Νεότερος Απ’ Ότι Είσαι Αν Δεν Υπάρχει Δυνατότητα Να Πηγαίνεις Σε Κέντρα Αισθητικής;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Αιμορροΐδες – οδηγουν στον καρκίνο του ορθού! Αντιμετωπίστε επειγόντως τις αιμορροΐδες στο σπίτι!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Θεραπεία των κιρσών στο σπίτι
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η Ελλάδα έχει αριθμό ρεκόρ αντρών με προβλήματα ισχύος! Καινοτόμες μέθοδοι θεραπείας για ανικανότητα...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Υποφέρετε από χρόνιες παθήσεις; Ξεφορτωθείτε τα παράσιτα!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
6 γεγονότα σχετικά με τα μαξιλάρια από αφρό μνήμης που θα σας ξετρελάνουν!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΡΥΤΙΔΕΣ ΤΕΛΟΣ , ΘΕΣ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙΣ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
STRANGER-VOICE
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΤΟΝ ΆΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΖΎΓΙΟ: Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΔΥΝΆΤΙΣΑ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μπορείτε να θεραπεύσετε την ψωρίαση!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. ΩΡΑΙΑ... 07/30/2017 @ 4:35 ΠΜ

  Η ΛΥΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΑΠΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ; ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΟΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ; ΟΤΑΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΕΦΗ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ; ΜΗΠΩΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΝΕΦΗ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 2. Ανώνυμος 07/30/2017 @ 8:42 ΠΜ

  Αυτο που εχω προσεξει ειναι το εξης: (ειδικα για τον Ιουλιο) ενω σαν μηνας μου φανηκε οτι περασε γρηγορα, οταν κοιταω στο ημερολογιο μου για κατι που εκανα π.χ. στις 20 του μηνα, μου φαινεται τοσο μα τοσο μακρινο λες και το εκανα πριν 4-5 μηνες. Καλη μερα σε ολους.

 3. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 07/30/2017 @ 10:08 ΠΜ

  Τα δηλητηριωδη πλοκάμια του μαύρου και κατάσκοτεινού καμπαλοσιωνισμου και των ιερατείων τους είναι πολλα.Το οτι, το συστημα αθωώνει τους εμπόρους ναρκωτικων,δεν είναι τυχαίο,ναρκωτικά:πλοκάμι 1(οποίος βρει και διαβάσει τα πρωτόκολλα των σοφών της σιών,θα καταλάβη πολλα).Μόδα,καλλυντικά,τροφές,ελλειψη αρχών,αξιών,γνώσεων,αυτογνωσίας,ήθους,αδιαφορίας,υπηρεσίες στον μαμμωνα,ελλειψη επαφής με την φύση,ελλειψη εκγυμνασεως,οικονομική εξαθλίωση,εξευτελισμος ψυχής,πνεύματος,σωματος,ηλεκτρονικές επιθέσεις,μίσος,αδιαφορία,είναι αλλά ισχυρά πλοκάμια,όπλα άμυνας και επιθέσεως υπαρχουν,βοήθεια υπάρχει,ψυχή υπάρχει;ας αναρωτήθη ο καθείς μέσα του,ποιος θέλει να μείνη και να αντεξη στην αναμετρηση;και μόνος και μετα πολλών….και μην ξεχνάτε τον ΟΔΥΣΣΕΑ,ως μάλα πολύ τρόπο εν…

 4. δικιγορος 07/30/2017 @ 10:51 ΠΜ

  αυτο το ειχα δει σε βιντεοκασσετα το 84

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*