14:58 - 10/10/2017

Μαγνητική καταιγίδα αναμένεται να χτυπήσει τη Γη στις 13 και 14 Οκτωβρίου.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Μία μαγνητική καταιγίδα αναμένεται να χτυπήσει τη Γη μεταξύ 13 και 14 Οκτωβρίου . Ταυτόχρονα σε 11 12 Οκτωβρίου καθώς και στις 15 Οκτωβρίου η μαγνητόσφαιρα της γης αναμένεται να αυξηθεί.

Κάτω από την επίδραση της περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε πιθανόν κάποια προβλήματα στα ηλεκτρονικά οπου μπορούν να «πέσουν» και το φαινόμενο γενικά να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στις επικοινωνίες, υποβάθμιση της ποιότητας των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων,καθώς επίσης μπορεί να απενεργοποίηση και κάποιους δορυφόρους.

Η επίδραση των μαγνητικών καταιγίδων στους ανθρώπους σχεδόν πάντα χαρακτηρίζεται από πονοκεφάλους, ημικρανίες, υψηλό αίσθημα παλμών της καρδιάς ,αϋπνία,πτώση πίεσης. Οι γιατροί αποδίδουν αυτό στο γεγονός ότι όταν το μαγνητικό πεδίο κυμαίνεται, η τριχοειδής ροή του αίματος επιβραδύνεται και εμφανίζεται η πείνα οξυγόνου στους ιστούς.

Οι μαγνητικές καταιγίδες στη γη ξεκίνησαν στις 6 Σεπτεμβρίου ακολουθώντας μία σειρά ισχυρών εκρήξεων από τον ήλιο. Το φαινόμενο το παρακολουθούν στενά οι επιστήμονες.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Καλημερα και παλι απο την Σικινο…
    Προβλεπω και παλι προωλημα στο ρευμα στο wifi και στα κινητα… και καμμια 15ρια μερες μετα παλι θα μιλανε για ακακη ραδιενεργεια… Νομιζω κατι παιζει και προληπτικα μας το λενε με ωραια ψεμματα και αοριστιες…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*