3ος Παγκόσμιος Πόλεμος-Οι Γραμμές Μάχης Σχεδιάζονται

Η Ρωσική ΒΟΣΤΟΚ-18, η μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση του 21ου αιώνα (που διεξήχθη στις 11-17 Σεπτεμβρίου), δεν έγινε κατανοητή από την Ουάσινγκτον και τον Τύπο που σταθεροποιήθηκε στην έφηβη σεξουαλική ζωή του Justice Kavanaugh.

Το VOSTOK-18 κινητοποίησε 300.000 στρατιώτες, 36.000 τεθωρακισμένα και άλλα οχήματα, 1.000 αεροσκάφη και 80 πλοία. Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου, την χαρακτήρισε σαν τη μεγαλύτερη άσκηση από το ZAPAD-81, τη μεγαλύτερη άσκηση του Ψυχρού Πολέμου που προκάλεσε πριν από 37 χρόνια την εισβολή του ΝΑΤΟ.

Το ΒΟΣΤΟΚ-18 είναι ίσως η μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση στην παγκόσμια ιστορία.

Το ΒΟΣΤΟΚ-18 ήταν μια κοινή άσκηση Ρωσίας-Κίνας, που σήμαινε de facto συμμαχία εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ρωσία και η Κίνα διεξάγουν πολλές κοινές στρατιωτικές ασκήσεις. Η πυρηνική τους συνεργασία άρχισε τον Φεβρουάριο του 2001 σε ένα συνδυασμένο σενάριο πυρηνικού πολέμου εναντίον των ΗΠΑ για την Ταϊβάν Η Συνθήκη Σινο-Ρωσικής Φιλίας (Ιούλιος 2001) υπόσχεται ότι η στρατιωτική τους συνεργασία θα «προάγει τη στρατηγική σταθερότητα και ασφάλεια σε ολόκληρο τον κόσμο.»

Το νέο πυρηνικό δόγμα της Ρωσίας (παρόμοιο με το σκεπτικό του Χρουστσιόφ, όπως η Στρατιωτική Στρατηγική του στρατιώτη του Σκόλοφσκι το 1962) βασίζεται στην πυρηνική δύναμη και στους σχετικά μικρούς στρατούς, αλλά εξαιρετικά κινητό και επιβιώσιμο, να κατακτά την Ευρώπη μέσα σε μια εβδομάδα ή δύο. Τα πυρηνικά όπλα νέας γενιάς της Ρωσίας για στρατηγική επίθεση EMP και χρήση τακτικής μάχης το κάνουν αυτό δυνατό.

Το VOSTOK-18 ασκεί δραστηριότητες αστικής άμυνας και ανάκτησης που δεν έχουν κάτι παρόμοιο στη Δύση.

Αυτές οι ίδιες επιχειρήσεις θα μπορούσαν να υποστηρίξουν μια εισβολή στο ΝΑΤΟ.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko.blogspot.com

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

One thought on “3ος Παγκόσμιος Πόλεμος-Οι Γραμμές Μάχης Σχεδιάζονται

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *