19:22 - 20/03/2017

15 σκληρά σκίτσα που δείχνουν πόσο αρρωστημένη είναι η σημερινή κοινωνία

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

15 σκληρά σκίτσα που δείχνουν πόσο αρρωστημένη είναι η σημερινή κοινωνία

O Tomer Hanuka και ο Asaf Hanuka είναι δυο καταξιωμένοι καλλιτέχνες από το Ισραήλ που είναι διάσημοι για τις πετυχημένες και σαρκαστικές εικονογραφήσεις τους. Γεμάτες χρώμα και με πολύ βάθος οι απεικονίσεις τους αντικαθρεπτίζουν πλήρως την κατάσταση την σημερινής κοινωνίας.

Ο Ήρωας

Η προσωπική ζωή παύει να υπάρχει όταν δημοσιεύεται στο διαδίκτυο

O εθισμός των likes

Mέχρι το επόμενο καλοκαίρι

Φυσικά και είμαι μαζί σου

Nα το αγοράσω ή να μην το αγοράσω;

Η αντίθετη όψη του κόσμου

Δεύτερη ζωή

Όταν οι γονείς ξεχνούν τα παιδιά τους

Πάρτι του δρόμου

Φυσικά και σε ακούω

Γεια!

Όλοι θέλουν να φτάσουν στην κορυφή

Σεξοτουρισμός

Μυαλό σφουγγάρι

Πηγή: .tilestwra.com

by Αντικλείδι

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Εξαιρετικά όλα,πολλά συγχαρητήρια για το θέμα.Όλα στην ψυχή.

  2. υπάρχει και τρίτη έκδοση;

  3. Αυτά τα σκίτσα τα έκαναν δύο Εβραίοι και τα οποία “σατηριζουν” τις κοινωνίες όπως τις κατάντησαν οι ίδιοι οι Εβραίοι…

    Τι να πεις…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*