Τεράστια αποθέματα φαρμάκων και τροφίμων έκρυβε ο Καντάφι

Οι Λίβυοι εξεγερμένοι ανακάλυψαν ένα τεράστιο απόθεμα τροφίμων και φαρμάκων, το οποίο είχε συσσωρευτεί από το καθεστώς του Μουάμαρ Καντάφι στην Τρίπολη…
και αναμένεται να βοηθήσει απέναντι στις ελλείψεις που έχουν παρουσιαστεί στην χώρα, ανέφερε σήμερα το Συμβούλιο των αντικαθεστωτικών.

Δε θα υπάρξουν άλλα προβλήματα σχετικά με τις προμήθειες τροφίμων, φαρμάκων και καυσίμων” δήλωσε ο επικεφαλής του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου Μουστάφα Άμπντελ Τζαλίλ, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Βεγγάζη.
Σύμφωνα με τον Άμπντελ Τζαλίλ, το απόθεμα του Καντάφι σε τρόφιμα επαρκεί για να τραφεί μία πόλη δύο φορές μεγαλύτερη από την Τρίπολη, η οποία έχει πληθυσμό 2 εκατομμυρίων, ενώ τα φάρμακα καλύπτουν τις ανάγκες ολόκληρης της χώρας για ένα έτος.
Ο Μουάμαρ Καντάφι σκοπίμως εμπόδιζε τους Λίβυους να έχουν πρόσβαση στις προμήθειες αυτές, κάνοντάς τους να ζουν στην πείνα” πρόσθεσε, χωρίς να αναφέρει πού ακριβώς βρίσκονται αυτές οι προμήθειες.
Ο Τζαλίλ σημείωσε ακόμη ότι βρέθηκε μία “σημαντική ποσότητα” καυσίμων σε παράκτιο διυλιστήριο στην Ζαουΐγια.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *