ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Τάιζαν τα ανυπάκουα ορφανά… ψυχοφάρμακα

· Κατοχικά Νέα

Οι ρωσικές αρχές διεξάγουν έρευνα σε βάρος ενός ορφανοτροφείου του Βόλγκογκραντ (πρώην Στάλιγκραντ) το οποίο φέρεται να έστελνε τα ανυπάκουα παιδιά σε ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο για τιμωρία, όπως ανέφεραν οι εισαγγελικές αρχές που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ασκήσουν δίωξη.

Η διευθύντρια του ορφανοτροφείου ζητούσε από την ψυχιατρική κλινική να χορηγηθούν ψυχοτρόπα φάρμακα στα παιδιά για «εκπαιδευτικούς λόγους», σύμφωνα με την ανακοίνωση της επιτροπής έρευνας.

Τα ορφανά εισάγονταν στο ψυχιατρείο χωρίς ιατρική γνωμάτευση. Μέχρι στιγμής, έχουν καταγραφεί περίπου είκοσι τέτοια κρούσματα μεταξύ 2008-9. Ένα από τα παιδιά υποχρεώθηκε μάλιστα να πάρει ένα φάρμακο μολονότι αντενδείκνυτο στην περίπτωσή του. Παρουσίασε έτσι σπασμούς, παραισθήσεις και παραλήρημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι συνθήκες ζωής στα ορφανοτροφεία και τα ιδρύματα, που φιλοξενούν παιδιά τα οποία εγκαταλείφθηκαν ή απομακρύνθηκαν από τους γονείς τους, είναι πολύ δύσκολες στη Ρωσία και συχνά αποκαλύπτονται σκάνδαλα κακομεταχείρισης.

Στις αρχές Οκτωβρίου πέντε νεαρές κοπέλες που ζούσαν στην εστία ενός μοναστηριού του Βλαντιμίρ, κοντά στη Μόσχα, προσέφυγαν στην αστυνομία κατηγορώντας τις δασκάλες τους για βιαιότητες, όμως η εισαγγελία αρνήθηκε να ξεκινήσει έρευνα.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

Θρίλερ με τον εγγονό της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Ελλάδας, βρέθηκε νεκρός στα 44 του

ΔΙΕΘΝΗ

Λος Άντζελες: Συνετρίβη ειδησεογραφικό ελικόπτερο – Τρεις νεκροί

Πακιστάν, Σαουδική Αραβία και Τουρκία συγκροτούν τη «Συμμαχία Άμυνας της Μέκκας»ΔΙΕΘΝΗ

Σαουδική Αραβία και Υεμένη σε νέα κλιμάκωση: Επιθέσεις Χούθι και εκατοντάδες αεροπορικά πλήγματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *