ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΣΤΗΝ GOLDMAN SACHS

· Κατοχικά Νέα

goldman-1-naiΟι ομογενείς της Νέας Υόρκης παίρνουν τη σκυτάλη από τους «αγανακτισμένους» και το κίνημα «Καταλάβατε την Γουόλ Στριτ» και διοργανώνουν πορεία στα κεντρικά γραφεία της Goldman Sachs. Το ραντεβού καθορίστηκε για το πρωί (ώρα Νέας Υόρκης) σήμερα, στη συμβολή των οδών Λίμπερτι και Μπρόντγουεϊ.
Στην αφίσα, που καλεί στην κινητοποίηση των ομογενών, αναφέρεται ότι η «Goldman Sachs έχει συμβάλει στο βιασμό και λεηλασία της Ελλάδας, το λίκνο της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας. Η εταιρία αυτή άφησε την Ελλάδα λεηλατημένη από το ΔΝΤ, το οποίο επέβαλε μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα. Ο ‘λαός’ της Γερμανίας αποκάλεσε το λαό της Ελλάδας ‘τεμπέληδες’, όταν αυτοί ήταν και είναι οι Διεθνείς Παγκόσμιοι Τραπεζίτες που λεηλάτησαν την Ελλάδα».

Οι διοργανωτές προτρέπουν τους συμμετέχοντες να φέρουν μαζί τους και ελληνικές σημαίες.

http://www.liako.gr

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Νιγηρία: Τουλάχιστον 37 νεκροί από τοξικές αναθυμιάσεις σε περιστατικό κλοπής πετρελαίου

Αυγά - έξαρση σαλμονέλας στη ΒρετανίαΔΙΕΘΝΗ

Συναγερμός στη Βρετανία: Πάνω από 500 κρούσματα σαλμονέλας και δύο νεκροί – Στο μικροσκόπιο εισαγόμενα αυγά

Βρετανική προειδοποίηση για την αλυσίδα τροφίμων: Ανεπαρκής προετοιμασία απέναντι σε ακραίες κρίσειςΔΙΕΘΝΗ

Βρετανική προειδοποίηση για την αλυσίδα τροφίμων: Ανεπαρκής προετοιμασία απέναντι σε ακραίες κρίσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά