ΝΕΑ… ΗΘΗ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ-«ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΤΕ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ»!

«Πρόσωπα» του Πενταγώνου, και ειδικά, τα υψηλά ιστάμενα, εξακολουθούν να είναι πανίσχυρα, παρά τις διαρροές απόρρητων εγγράφων, από τη Wikileaks. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να επαναληφθούν. Γι’ αυτό και παίρνουν τα μέτρα τους.
Μια νέα οδηγία από το υπουργείο Άμυνας έχει ως στόχο να προλάβει -πιθανές- νέες διαρροές- δίνοντας… οδηγίες στους εργαζόμενους.

Το σχετικό έγγραφο, με τίτλο «Ευαισθητοποίηση Αντικατασκοπίας και Πληροφόρησης (CIAR)», δίνει εντολές στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό, να προσέχουν τις επαφές, τις δραστηριότητες και τις συμπεριφορές των συναδέλφων τους.


Και λαμβάνοντας υπόψη την ιστορία της Wikileaks, αυτό σημαίνει πως θα διατηρούν καρτέλες, στον υπολογιστή του «γείτονά» τους.


Εάν δηλαδή, κάποιος εργαζόμενος, αντιληφθεί ύποπτη συμπεριφορά συναδέλφο του, είναι υποχρεωμένος να καταγράψει τις λεπτομέρειες των όσων παρατήρησε.


Στον «κατάλογο» περιλαμβάνονται:


– «Αναρμόδια κατοχή ή λειτουργία καμερών, συσκευών εγγραφής, υπολογιστές και συσκευές επικοινωνίας, όπου χειρίζονται διαβαθμισμένες ή αποθηκευμένες πληροφορίες».


-«συζητήσεις διαβαθμισμένων πληροφοριών μέσω μη ασφαλούς συσκευής επικοινωνίας».


-«Αυθαίρετη αντιγραφή, εκτύπωση, φαξ, e-mail, ή μετάδοση διαβαθμισμένου υλικού».
πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *