.. Μαξ Κάιζερ “Όπλα μαζικής οικονομικής κατάρρευσης” – Αλεξ Τζόουνς “ο λαός πολιορκεί τη Βουλή” -Βίντεο

Μια ανάλυση των γεγονότων στην Ελλάδα με τους Μαξ Κάιζερ και κ. Νούλα να μιλούν στην εκπομπή του Άλεκ Τζόουνς…

Θαρρώ πως ο Μαξ Κάιζερ και ο Άλεξ Τζόουνς εντοπίζουν πολύ καλά την προσπάθεια “προσθήκης βιαιότητας” από το σύστημα στην καθόλα ήρεμη αντίδραση των Ελλήνων, με στόχο το στιγματισμό της κινητοποίησης ως “αναρχικής”, όπως και το βασικό αίτημα απαίτησης παραίτησης της κυβέρνησης λόγω εσχάτης προδοσίας και απόδοσης Δικαιοσύνης…

Ακόμη πολύ εύστοχη βρίσκω την έννοια του παγκόσμιου ενδιαφέροντος σχετικά με τα προβλήματα που προκλήθηκαν από τα τραπεζικά καρτέλ, διότι όπως λέει ο Άλεξ Τζόουνς, αν πέσουν σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Προτογαλία, η Ισλανδία κτλ, θα πέσουν και στις ΗΠΑ, διότι πρόκειται για πλοκάμια της ίδιας λερναίας ύδρας που λεηλατεί τον πλούτο των ανθρώπων… Καθώς πρόκειται όπως λέει για τον “παγκόσμιο πόλεμο ενάντια στο τραπεζικό καρτέλ”.


Μάλιστα μας πληροφορούν και για ένα νέο κύκλο μηνύσεων αυτή τη φορά από το Δρ Τόμπρα και Νούλα του stopspeculators.gr, οι οποίοι ρισκάρουν την καριέρα τους για να πολεμήσουν τις τράπεζες… (Όπως πρόσεξα στο σύνδεσμο της σελίδας τους η μήνυση έγινε ήδη πέρυσι τον Απρίλιο! Άρα έχουμε αρκετές μηνύσεις ήδη που “τρέχουν” ενάντια στις προδοτικές ενέργειες τόσο της κυβέρνησης όσο και των τραπεζών)


Στη συνέντευξη αυτή μιλά και ο κ. Νούλας…
Δείτε το…

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *