in

Η Εξαπάτηση Ομπάμα (The Obama Deception) – Βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η Εξαπάτηση Ομπάμα (‘The Obama Deception: The Mask Comes Off’) είναι ένα πολιτικό ντοκιμαντέρ σε σενάριο και σκηνοθεσία του γνωστού ραδιοφωνικού παρουσιαστή talk show Alex Jones. Η ταινία κυκλοφόρησε στις 12 Μαρτίου του 2009 και διανέμεται από την Alex Jones Productions. Έχει διάρκεια 111 λεπτά

Σύμφωνα με την ταινία, ο Ομπάμα είναι ο άνθρωπος που έντεχνα παρουσιάστηκε και προβλήθηκε από τα media ως «Μεσσίας» και ως «η αλλαγή» στην οποία πίστευσε ο αμερικάνικος λαός κουρασμένος από την κυβέρνηση Μπους. Γρήγορα όμως φάνηκε ότι ο Ομπάμα δεν ήταν τίποτα «νέο» και «ανατρεπτικό», αλλά μία ‘μαριονέτα’ που προσεκτικά εγκαταστάθηκε από τις ισχυρές ελίτ οικογένειες και τα πολυεθνικά ιδρύματα που τον χρησιμοποιούν για να δεχτεί ο αμερικανικός λαός την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης.

Η ταινία ξεφεύγει από το δίπολο δεξιά – αριστερά ή Ρεπουμπλικάνοι – Δημοκρατικοί (ο Jones έχει εκθέσει σε άλλες ταινίες την διακυβέρνηση Μπους) καθώς ισχυρίζεται ότι οι Αμερικανοί πρόεδροι από το 1960 είναι στην ουσία, οι ‘άνθρωποι – βιτρίνες’ για άλλες οντότητες, όπως το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη Bilderberg, οι τράπεζες της Wall Street, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, το στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα και άλλους, με το επιχείρημα ότι πολυεθνικές εταιρείες και ισχυρές ελίτ οικογένειες, όπως η οικογένεια Ρότσιλντ και η οικογένεια Ροκφέλερ κατέχουν την πραγματική «δύναμη πίσω από το θρόνο». Το ντοκιμαντέρ υποστηρίζει ότι το βασικό κίνητρο αυτών των ομάδων είναι η δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμια Τάξης, όπου υπεράκτιες τράπεζες ασχολούνται με τη λεηλασία του πλούτου του αμερικανικού λαού. Το ντοκιμαντέρ εστιάζει κυρίως στον τωρινό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και στις ενέργειές του κατά τη διάρκεια της προεδρίας του. Ωστόσο, αναφέρεται επίσης στους John F. Kennedy, George HW Bush, και Τζορτζ Μπους.

Τον Ιούλιο του 2010, το ‘The Obama Deception’ λογοκρίθηκε καθώς μια μεγάλου μήκους εκδοχή της ταινίας είχε απομακρυνθεί από το YouTube, όπου είχε λάβει πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές.

Δείτε το!

 http://redskywarning.blogspot.com/
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ – ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΡΙΟ(20/12) ΣΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ!