in ,

¨Ληγμένα κρέατα με βακτήρια τα πλένουν με λευκαντικό και τα κάνουν γύρο¨…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γενικός πρόεδρος του UDOFED: Προϊόντα με περασμένη την ημερομηνία λήξης, τα πλένουν με λευκαντικό και τα κάνουν γύρο

Ο Μεχμέτ Μερτζάν-Γενικός Πρόεδρος του UDOFED δήλωσε : ¨Προϊόντα με περασμένη την ημερομηνία λήξης, σε υπόγεια εργαστήρια τα πουλάνε ακόμη πιο φτηνά. Εγώ αν το αγοράζω στις 12 λίρες, εκείνοι το παίρνουν στις 6-7 λίρες. Και αν έχει πολλά βακτήρια το πλένουν με λευκαντικό (χλωρίνη) και το κάνουν γύρο/

Σύμφωνα με την είδηση του Οντέρ Τσελίκ από την εφημερίδα Τούρκιγε, ο Μεχμέτ Μερτζάν-Γενικός Πρόεδρος του UDOFED, ανέφερε πως τα φτηνά γυράδικα τα οποία τον τελευταίο καιρό διαδίδονται στην Τουρκία σαν ιός, απειλούν την υγεία του κόσμου και πρόσθεσε τα εξής : ¨Για τρόφιμο που δεν έχει ανιχνευσιμότητα, δεν μπορούμε να λέμε πως είναι υγιές¨. Ο Μερτζάν είπε πως αυτές οι πάνω από 1000 εταιρίες, με κρέατα που παίρνουν από χασάπηδες και από χοντρέμπορους κρεάτων, ετοιμάζουν γύρο με τα στόρια κατεβασμένα σε νιπτήρες και σε περιβάλλον με βακτήρια και μετά τον πουλάνε στους πολίτες.

Λάδια για σαπούνια στον γύρο
Ο Μεχμέτ Μερτζάν είπε : Τα φτηνά γυράδικα, ζωικά λίπη που χρησιμοποιούνται στην βιομηχανία σαπουνιών, τα βάζουν σε ποσοστό 40% στον γύρο και καταστρέφουν έτσι άδικα τον ανταγωνισμό του κλάδου. Δηλητηριάζουν τον κόσμο και οι πολίτες μας που σήμερα κάνουν ουρά μπροστά στα φτηνά γυράδικα, αύριο θα κάνουν ουρά για θεραπεία στα νοσοκομεία. Διότι εκεί ασκούν τρομοκρατία τροφίμων¨.

……………

Στην Ευρώπη όλα τα γυράδικα εκτός από μερικά γκουρμέ ρεστοράν, όλα αγοράζουν κατεψυγμένο γύρο από βιομηχανίες. Εκείνος ο γύροι έχει ετικέτα και διαθέτει ανιχνευσιμότητα. Στην ετικέτα αναγράφονται τα συστατικά του γύρου. Ως κάποιος που επί 20 έτη είμαι σε αυτό τον κλάδο, στην Γερμανία τρώω γύρο με εμπιστοσύνη, ενώ στην Τουρκία δεν μπορώ να φάω. Στην Γερμανία έχει πολύ μεγάλα πρόστιμα. Στην Γερμανία αν το γυράδικο δεν αγοράσει έτοιμο γύρο, το πρόστιμο είναι από 250.000 ευρώ ως 750.000 ευρώ. Σε εμάς αν εντοπισθεί νοθεία το μεγαλύτερο πρόστιμο είναι 23.000 λίρες ( 3.830 ευρώ) . Η Γερμανία έχει την λογική ¨δεν μπορείς να δηλητηριάσεις τον λαό μου¨. Όπως φέρονται σε έναν τρομοκράτη της ISIS, κατά τον ίδιο τρόπο φέρονται σε αυτόν που παίζει με την υγεία των ανθρώπων. 750.000 ευρώ πρόστιμο σημαίνει κλείσιμο του ρεστοράν. Και αμέσως μπλοκάρουν τα περιουσιακά σου στοιχεία, την περιουσία και το αυτοκίνητο σου.Αν υπάρξει τέτοια καταγγελία και υποβληθεί μήνυση, το πρώτο που κάνουν πριν από το δικαστήριο είναι να πάρουν περιοριστικά μέτρα στην περιουσία¨.

…………..

https://tr.sputniknews.com/turkiye/202001221041223694-udofed-genel-baskani-son-tuketim-tarihi-gecen-urunu-cok-bakteri-uremisse-camasir-suyuyla-yikayip/

22/1/2020

tourkikanea.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 Comments

Leave a Reply
  1. Παντού τα ίδια γίνονται ρε παιδιά! Να ορίστε πχ οι αποκαλύψεις που έγιναν για τις ιχθυοκαλλιέργειες των πολυεθνικών εταιριών. Η πολυεθνική ζητάει 27 χρόνια φυλακής για τον Λοβέρδο Στελακάτο Χρήστο, γιατί ενημέρωσε την κοινωνία για το τι τρώει!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=cDIvDZXosAw

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΣ πήραν ΕΝΤΟΛΗ… «Δεν θα μένει τίποτα αναπάντητο, θα τους κυνηγάτε παντού»! Δόγμα ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΟΧΗΣ από τον νέο Α/ΓΕΕΘΑ

Έκτακτο – Τουρκικά ΜΜΕ: Δυνάμεις του Χαφτάρ έπληξαν με πυραύλους το αεροδρόμιο Μίτιγκα της Τρίπολης