15:24 - 22/01/2020

Έκτακτο – Τουρκικά ΜΜΕ: Δυνάμεις του Χαφτάρ έπληξαν με πυραύλους το αεροδρόμιο Μίτιγκα της Τρίπολης

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, δυνάμεις του στρατάρχη Χαφτάρ, πριν από λίγο έπληξαν με πυραύλους το διεθνές αεροδρόμιο Μίτιγκα, της Τρίπολης, το οποίο ήταν και το μοναδικό που δεχόταν πτήσεις από το εξωτερικό.

Δεν αναφέρεται η έκταση των ζημιών που έγιναν στο αεροδρόμιο, πάντως οι πτήσεις έχουν σταματήσει.

Η είδηση επιβεβαιώνεται και από άλλα μέσα, όπως το libya.liveuamap, σύμφωνα με το οποίο το αεροδρόμιο χτυπήθηκε με έξι πυραύλους τύπου GRAD.

infognomonpolitics.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. sto flightradar λεει οτι οι πτησεις γινονται κανονικά παντως

  2. Ποια ειναι η πιο αποτελεσματικη πολεμικη τεχνη ;

    Αυτη του 1821 !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*