00:35 - 02/04/2021

Στις 19 Απριλίου η Johnson & Johnson θα παραδόσει τα εμβόλια στην Ευρώπη

Στις 19 Απριλίου η Johnson & Johnson θα παραδόσει τα εμβόλια στην Ευρώπη

Η Johnson & Johnson θα αρχίσει να χορηγεί τα εμβόλια στην Ευρώπη στις 19 Απριλίου. Η εταιρεία το αναφέρει τη Δευτέρα. Το Βέλγιο περιμένει 1,4 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου J&J, που αναπτύχθηκε από τη βελγική θυγατρική της Janssen Pharmaceutica.
Στις 11 Μαρτίου, το εμβόλιο Johnson & Johnson θα είναι το τέταρτο εμβόλιο κορώνας δίνοντας το πράσινο φως από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων EMA. Το μεγάλο πλεονέκτημα του εμβολίου είναι ότι μία δόση είναι επαρκής, σε αντίθεση με εκείνη των Pfizer / BioNTech, Moderna και AstraZeneca.

Μετωνικός Κύκλος 19 φεγγαριών με την μεγαλύτερη επίθεση μετά από 19 χρόνια από τους Δίδυμους Πύργους.

Περάστε και από εδώ για να κατανοήσετε καλύτερα τι εννοούμε με το νούμερο 19 λόγω αοράτου και δηλώσεων των μαύρων επάνω στο 19:

Η ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ 19 ΣΤΗΝ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ”-19
KORAKAS NEWS

Loading...
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh