00:27 - 02/04/2021

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΑΚΙΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΑΚΙΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ

ΟΙ ΚΑΤΑΡΑ-ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ-19… Πάντα σύμφωνα με τον Μετωνικό κύκλο 19 ετών της Λόυναρ για Συγκομιδή των άχρηστων με επίθεση στους Δίδυμους Πύργους το 2001 και νεα επίθεση των μάυρων το 2020. 2020-2001=19 έτη και κύκλος 19 φεγγαριών Συγκομιδής Ψυχών με χημεία αυτή την φορά.

Εμείς σας δείχνουμε, εσείς αποφασίζετε αν είστε μακάκοι ή όχι
Η Ιταλία έχει τον υψηλότερο αριθμό ανεπιθύμητων ενεργειών μετά τις λήψεις της AstraZeneca από οποιαδήποτε άλλη χώρα στην Ευρώπη, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή βάση δεδομένων για τις ύποπτες αναφορές συμπτωμάτων.

KORAKAS NEWS

Loading...
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh