Ομαδική Εκδήλωση Αναδρομής σε Προηγούμενη Ζωή …

Από: Μαρία Πέππα –

Το ομαδικό μου κάλεσμα, φορά εκείνους τους ανθρώπους που αναζητούν έναν διαφορετικό τρόπο να λάβουν απαντήσεις στα αναπάντητά τους έως τώρα ερωτήματα, καθώς και ένα ολιστικό σύστημα αυτοθεραπείας και μετασχηματισμού παλιδρομώντας στις μνήμες του πολύ μακρινού παρελθόντος τους, κοινώς σε προηγούμενες ζωές τους.

• Αν έχετε ποτέ αισθανθεί μια άμεση σύνδεση με ένα άτομο που μόλις
  συναντήσατε
• Αν κάποιοι χώροι σας φαίνονται γνωστοί ακόμα κι αν ποτέ δεν τους
  έχετε επισκεφτεί 
• Αν βιώνετε φόβο για κάτι αλλά δεν έχετε κανέναν λόγο να αισθάνεστε
  αυτόν τον φόβο 
• Καθώς και για πολλά άλλα ζητήματα που σας απασχολούν

Σας καλωσορίζω κοντά μου στον 1ο κύκλο της ομαδικής αναδρομής σε προηγούμενη ζωή …

Υπάρχει τρόπος για να εξερευνήσετε τις σχέσεις σας, τους ανεξήγητους φόβους σας, τα τραύματά σας και να βρείτε τον σκοπό σας σε αυτή την ζωή. Ονομάζεται αναδρομή σε προηγούμενη ζωή και επιτυγχάνεται μέσω της ύπνωσης. Εάν πιστεύετε στην μετενσάρκωση κάτι που το 75% του πληθυσμού πιστεύει και αισθάνεστε ότι μια προηγούμενη ζωή με κάποιον τρόπο ίσως να επηρεάζει ετούτη την ζωή σας, τότε η αναδρομή μπορεί να σας βοηθήσει έτσι ώστε να βρείτε τις απαντήσεις που αναζητάτε.

Η ύπνωση είναι μια φυσιολογική μεταβαλλόμενη κατάσταση της συνείδησης. Στην ύπνωση με την ασφαλή και ήπια καθοδήγηση του έμπειρου ειδικού, θα ξεκινήσετε μια εκπληκτική οδύσσεια στην ιστορία της ψυχής σας. Θα χαλαρώσετε αρκετά για να ταξιδέψετε στον υποσυνείδητο νου σας, όπου εδράζει ο ανώτερος, σοφός εαυτός σας ο οποίος έχει όλη την γνώση, όλη την σοφία και τις απαντήσεις για οτιδήποτε σας αφορά, καθώς εκεί αποθηκεύονται οι συνειδητές και οι ασυνείδητες μνήμες σας.

Πάντοτε υπάρχει ένας καλός λόγος για να επιστρέψετε και να εξερευνήσετε μια προηγούμενη ζωή και ο κάθε άνθρωπος το βιώνει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Το ταξίδι της ψυχής μέσα από την εξερεύνηση του ασυνείδητου κόσμου σας είναι σαν ένα πολύχρωμο βιβλίο με αμέτρητα κεφάλαια. Το ασυνείδητο δεν περιορίζεται από την λογική, τον χώρο και τον χρόνο. Μπορεί να θυμάται κάθε τι, άσχετο από χρόνο, να υπερβαίνει την λογική και να αγγίζει πεδία σοφίας που ξεπερνούν κατά πολύ τις συνηθισμένες νοητικές σας ικανότητες.

Όλοι έχουμε αναμνήσεις από τις προηγούμενες ζωές μας θαμμένες βαθιά μέσα μας. Αυτές οι μνήμες μπορεί να εμφανίζονται από καιρό σε καιρό σε όνειρα, σε διαλογισμούς, με ξαφνικές αναλαμπές διευρυμένης γνώσης ή μπορεί να βρίσκονται απωθημένες κάτω από την επιφάνεια.

Με την αναδρομή, αυτές οι μνήμες μπορούν να αναβιωθούν σαν μια ζωντανή κινηματογραφική ταινία. Κάποιοι άνθρωποι απλά αισθάνονται ή ακούνε τι συμβαίνει. Κάποιοι άλλοι ανακαλύπτουν χώρες, μέρη, διαφορετικές χρονικές περιόδους, ονόματα, αντλούν έμπνευση, παίρνουν μηνύματα, και διάφορα μαθήματα. Σε κάθε περίπτωση, ο ασυνείδητος νους σας εφόσον τον εμπιστεύεστε, σας μεταφέρει εκεί ακριβώς που χρειάζεται να πάτε για να …

• Ανακαλύψετε τις βασικές αιτίες των προβλημάτων του παρόντος σας
• Απελευθερώσετε απωθημένα συναισθήματα και αρνητική ενέργεια 
• Κατανοήσετε και θεραπεύσετε τις σχέσεις και τους φόβους σας
• Συνδεθείτε με τα προηγούμενα ενδιαφέροντα και τα ταλέντα σας
• Επαναπροσδιορίσετε την πορεία και τον σκοπό σας σε αυτή τη ζωή

Σε αυτό το ταξίδι της ομαδικής αναδρομής σε προηγούμενη ζωή, θα εξερευνήσετε τις σημαντικές πληροφορίες της ψυχής σας όχι μέσω της ψυχικής ανάγνωσης κάποιου άλλου, αλλά με την βοήθεια του εσωτερικού σας εαυτού, της δικής σας εσωτερικής φωνής, βιώνοντας την δική σας μοναδική εμπειρία που θα είναι αποκλειστικά προσωπική και ανεπανάληπτα μοναδική.

Θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας απασχολεί, μια ανησυχία ή να παραμείνετε ανοιχτοί για να λάβετε την εσωτερική καθοδήγηση που σας είναι πολύτιμη τώρα, αυτή τη στιγμή στη σημερινή σας ζωή.

Ομαδική Εκδήλωση Αναδρομής σε Προηγούμενη Ζωή …

Τι περιλαμβάνει:

Αυτή η ομαδική εκδήλωση συνολικής διάρκειας δυόμιση ωρών περιλαμβάνει:

• Εισαγωγή και συζήτηση γύρω από την ύπνωση
• Προετοιμασία και καθοδήγηση
• Την αναδρομή
• Ανταλλαγή και επεξεργασία μεμονωμένων εμπειριών όταν ολοκληρωθεί

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Τετάρτη 30 Μαϊου 2018

Τόπος Διεξαγωγής: Φλωρίνης 69-73, Βριλήσσια – Αθήνα 

Ώρα Διεξαγωγής: 7μμ έως 9.30 μμ

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: 693 6138090
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

¨Η Γνώση είναι Δύναμη¨ και όσο περισσότερα γνωρίζουμε για τους εαυτούς μας, τόσο περισσότερο ενισχύουμε μέσα μας το βίωμα της Πληρότητας και την Δύναμη μας …

Σχετικά Άρθρα: Αναδρομή σε Προηγούμενη Ζωή …

Μαρία Πέππα
Κλινική Υπνοθεραπεύτρια – Stress Coach
www.hypnotherapy4u.gr


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

7 thoughts on “Ομαδική Εκδήλωση Αναδρομής σε Προηγούμενη Ζωή …

 1. Αδάμ says:

  Χωρίς παρεξήγηση και με απόλυτο σεβασμό δεν υπάρχει προηγούμενη ζωή το ότι βρισκόμαστε σε αυτό τον κόσμο είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να κατακτήσουμε την αιώνια ζωή Όσο για τις μνήμες Και εικόνες που λέτε συνήθως τα έχουμε ξανά δει σε πολύ μικρή ηλικία και γι αυτό και μας έρχονται ξανά. ο εγκέφαλος είναι αποθηκευτικός χώρος ποτέ δεν ξεχνάει τίποτα ότι και να δει ότι και να ακούσει απλά εμείς τα ξεχνάμε η και τα θαβουμε συνήθως!!!! Όσο για την ιαση πες μου πώς θα μπορούσα να βοηθήσω την μητέρα μου που έφυγε από καρκίνο; ειμαι 29 χρονών και πιστεύω στο Θεό που δεν βλέπω άμεσα και όχι σαν μορφή γιατί τον βλέπω κάθε μέρα που ξυπνάω παντού γύρο μου από όλα αυτά που έχει φτιάξει ο άνθρωπος με την βοήθεια και την θέληση τού θεου. ξυπνήστε επιτέλους και αποφύγετε τα μονοπάτια που καταλήγουν στον διάολο φτανει πια βαρεθηκα να βλεπω ανθρωπους να ασχολουνται με βλακείες. Είμαστε μοναδικοί ΜΟΝΑΔΙΚΟΊ!!!!

 2. Κοιμισμένος says:

  Δεν υπάρχει προηγούμενη ζωή;;; και εσύ πως το ξέρεις;;;
  Για να ζητάς από τους άλλους να ξυπνήσουν αυτό σημαίνει ότι πιστεύεις πως εσύ έχεις ξυπνήσει!
  Με απολυτό σεβασμό, κούνια που σε κούναγε…

  • Αδάμ says:

   Εγώ πρώτον λέω το όνομα μου επίσης σου εξηγώ γιατί δεν υπάρχει προηγούμενη ζωή άνοιξε κανένα βιβλίο και μετά τα λέμε!!! Εγώ με άσχετους δεν μιλάω!!!! Και από ότι φαίνεται πρακτορακο ούτε το όνομα σου δεν βάζεις γιατί φοβάσαι!!!! θα έρθει η ώρα που θα μάθεις και εσύ πιτσιρικά !!!!!

   • Κοιμισμένος says:

    Ονομάζομαι Νικόλαος Τζαβάρας (Κοιμισμένος) ετών 63 και είμαι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου και ζω και εργάζομαι μόνιμα στην Κόστα Ρίκα από το 1991.
    Συμφωνώ απόλυτα και γνωρίζω τα ίδια με τα όσα γράφει ο ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ!
    Για σένα ειδικά κύριε αφυπνισμένε Αδάμ θα παραφράσω ελαφρώς μια γελοιογραφία του Αρκά: στις πολιτικές συζητήσεις λοιπόν λέει ο Αρκάς και εγώ το παραφράζω όπως είπα: Στις πνευματικές συζητήσεις έχω πάρει μαθήματα από τον σκύλο μου: «όταν συναντάς ντουβάρι, κατούρα το και φύγε»

    Nikolaos Tzavaras
    Los Griegos De Montezuma S.A
    Los Mangos Hotel
    Montezuma – Costa Rica – 5361
    Office: + (506) 2642-0076 ~ 2642-0384
    Mob.: + (506) 8835-6736
    Facebook: Nikolaos Tzavaras
    nikolaostzavaras@me.com
    HOTELLOSMANGOS.COM

 3. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

  Η χριστιανική θρησκεία διδάσκει ότι η ψυχή εμφανίζεται από το πουθενά, ότι έχει μόνο ένα στιγμιαίο παρόν και ένα άπειρο μέλλον, καταστρατηγώντας όλους τους νόμους δημιουργίας των όντων με παρελθόν- παρόν- μέλλον. Η χριστιανική θρησκεία στα αρχικά της στάδια, δεχόταν τη μετενσάρκωση, μέχρι τον έβδομον αιώνα. Για τους χριστιανούς θεολόγους, όπως για τον Ωριγένη, τον Γρηγόριο τον Ναζιανζηνό, τον Βασιλίδη και άλλους, η Μετενσάρκωση ήταν – ως τον 6ο αιώνα- μια αδιαφιλονίκητη αλήθεια. Ακόμα η ύπαρξή της επιβεβαιώθηκε στην Ιερή Σύνοδο της Χαλκηδόνας, το 451. Για πολιτικούς όμως λόγους και για να δικαιολογήσει ανεμπόδιστα τη θεία προέλευση της βασιλικής της εξουσίας (την οποίαν η ύπαρξη της μετενσάρκωσης και του κάρμα δεν δικαιολογούσε την περίπτωσή της σαν πρώην εταίρας), η Αυτοκράτειρα Θεοδώρα, παρακινώντας τον σύζυγό της Ιουστινιανό, συγκάλεσε την λεγόμενη «Πέμπτη Οικουμενική Σύνοδο» το 553 και με δόλιο τρόπο επηρέασε τους περισσότερους από τους 165 επισκόπους που ήταν παρόντες για να κηρύξουν ως αιρετικό δόγμα το Νόμο της μετενσάρκωσης. Εκμεταλλευόμενη την αυτοκρατορική εξουσία κατάφερε να επιβληθεί και να καταδικάσει ως «αιρετικούς» όσους δεν συμφωνούσαν με τις απόψεις της. Γι αυτό από τότε μέχρι σήμερα, η μετενσάρκωση θεωρείται αιρετική δοξασία. Αρα καταλαβαινουμε οτι το ιερατειο και η εκκλησια σε συνεργασια με δαιμονισμενους βασιλεις και επειδή ήθελαν τον απόλυτο έλεγχο της ψυχής των πιστών και χωρίς αντιρρήσεις, αφόρισαν κάθε αντίθετη ιδεολογία και νόμισαν πως έλυσαν το πρόβλημα τους. Χρειάστηκαν πολλοί άγιοι [!!!] ιεράρχες και εφτά τρισαναθέματα της Ζ’ οικουμενικής συνόδου για να αφανίσουν τη δοξασία της μετενσάρκωσης, που είναι παγκόσμιος νόμος, ομως οι Συμπαντικοί Νόμοι δεν αλλάζουν ούτε καταργούνται από θνητούς.-

 4. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  Καλημέρα, γράφεις φίλε ”Η χριστιανική θρησκεία διδάσκει ότι η ψυχή εμφανίζεται από το πουθενά, ότι έχει μόνο ένα στιγμιαίο παρόν και ένα άπειρο μέλλον, καταστρατηγώντας όλους τους νόμους δημιουργίας των όντων με παρελθόν- παρόν- μέλλον”.
  Δεν ισχύει ,η ψυχή δεν εμφανίζεται από το πουθενά,το ζωοποιόν Πνεύμα δημιουργεί την σάρκα(εξωτερικό στοιχείο) και την ψυχή(εσωτερικό στοιχείο).Η σάρκα ζεί κινούμενη
  και υ ψυχή ακίνητη βιώνει και ”γράφει”.Είναι αδιάσπαστα μέχρι να τα χωρίσει ο Θάνατος.Η ψυχή δεν μπορεί να προυπήρξε διότι είναι σαν να λέμε ότι προυπήρξε η αποθήκη
  από αυτόν που έφτιαξε την αποθήκη και ζεί μέσα στην αποθήκη.Η άυλη ψυχή δεν κινείται για να έχει παρελθόν,παρόν και μέλλον,το υλικό σώμα κινείται και παρασύρει την νόηση.
  Το ζωοδόχο Πνεύμα μετά θάνατον δίνει στην ψυχή ανακαινισμένο σώμα για να ατενίσει
  την αθανασία.Ποτε δεν κατάλαβα την παραλογική ,προύπαρξης ψυχών που αλλάζουν συνέχεια σώματα χωρις αποθήκευση προηγούμενης μνήμης και συνεπώς επίτευξης πρόοδου η όχι .Είναι σαν να λέμε ο σκληρός δίσκος ένος υπολογιστή φορμάρεται
  συνέχεια για να μπαίνει σε ένα νέο p.c,σε νέο p.c,σε νέο p.c.Δεν υπάρχει ίχνος λόγικής.
  Προυποθέτει εν τέλει στο βάθος ένα αρχικακακούργο δημιουργό που κάνει πλάκα στα δημιουργήματα.

  • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

   “αλλάζουν συνέχεια σώματα χωρίς αποθήκευση προηγούμενης μνήμης” η απόσβεση συμβαίνει κατά την ενσάρκωση (μιλάμε συγκεκριμένα για το σύστημα γης σελήνης σε άλλες περιοχές του σύμπαντος δεν ισχύει αυτό), οταν αποσαρκωθει κάποιος έχει την δυνατότητα της μνημοσύνης. Με αυτά που αναφέρεις υποστηρίζεις οτι η ψυχή είναι κτίστη (δημιουργείται μαζί με το σώμα) και αρα οχι αθάνατη έτσι; η πραγματικότητα ειναι πως η άφθαρτη ψηχη σαν έκφραση του θεού είναι αιώνια και προϋπήρχε της υλικής δημιουργίας. Το υλικό σώμα είναι μόνο ενας σαρκικός φορέας για μια μορφή δοκιμασίας της ψυχής και το εγκαταλείπει όταν πρόκειται να αναχωρήσει για το ουράνιο ταξίδι της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *