Σοκ στον Βόλο: 80χρονος ιερέας ασελγούσε σε 11χρονη με τη συναίνεση της μητέρας

O 80χρονος ιερέας που συνελήφθη, βρίσκεται σε επ’ αόριστον αργία από τη Μητρόπολη Δημητριάδος – Διατηρούσε ερωτική σχέση με τη 30χρονη μητέρα του παιδιού

Νέο σοκ στην τοπική κοινωνία, προκάλεσε η είδηση για την σύλληψη ενός 80χρονου ιερέα για απόπειρα ασέλγειας σε βάρος ανήλικης έναντι χρηματικής αμοιβής, ενώ το ασύλληπτο για τον ανθρώπινο νου να συμβαίνει, και να σοκάρει περισσότερο, είναι ότι η μητέρα της 11χρονης το γνώριζε τι θα συνέβαινε και είναι αυτή που συμφώνησε με τον 80χρονο για να βρίσκεται με την κόρη της!

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, στην υπόθεση, φέρεται να εμπλέκονται ο 80χρονος ιερέας και η 30χρονη Βουλγάρα η οποία έλαβε χρήματα απ΄τον ιερέα που εξετάζεται εάν πέρα από την συγκατάθεσή της για το κορίτσι, αν υπήρξε ερωτική συνεύρεση και μαζί της.

Ωστόσο, έναντι οικονομικών και υλικών ανταλλαγμάτων ο 80χρονος, την έπεισε να βρίσκεται και με την 11χρονη κόρη της και να την αγγίζει!

Η εξέλιξη σημειώθηκε χθες το απόγευμα, μετά από πληροφορίες που αξιοποίησε η Ασφάλεια Βόλου για τον 80χρονο ιερέα, που τελούσε ωστόσο σε επ΄αόριστον αργία. Αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου τον εντόπισε να κινείται στο κέντρο της πόλης μαζί με την 30χρονη, μαζί με το 11χρονο κορίτσι.

Ο αστυνομικός τους ακολούθησε και τους είδε να κατευθύνονται σε κατάστημα. Κάποια στιγμή η 30χρονη Βουλγάρα αποχώρησε και άφησε μόνο του, τον 80χρονο με την 11χρονη κόρη της. Ο 80χρονος μπήκε σε αυτοκίνητο με την 11χρονη και ο προορισμός τους ήταν η παραλία του Αναύρου. Ο αστυνομικός ζήτησε τη συνδρομή συναδέλφων του και συνέλαβαν τον ιερέα πριν προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις.

Σήμερα ο ιερέας, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για το κακούργημα της ασέλγειας έναντι αμοιβής όπως και η μητέρα με την κατηγορία της συνέργειας σε ασέλγεια. Άγνωστοι τέλος, παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους ο ιερέας βρίσκεται σε επ’ αόριστον αργία από τη Μητρόπολη Δημητριάδος.

news247.gr


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 thoughts on “Σοκ στον Βόλο: 80χρονος ιερέας ασελγούσε σε 11χρονη με τη συναίνεση της μητέρας

 1. tasos says:

  Ναι το Ισλάμ διδάσκει παιδεραστία, και αν είναι αυτό για εσάς φρικτό ψεύδεστε … διότι αυτά τα φρικτά πράγματα είναι το νόμιμο Σύνταγμα του κράτους των Ελλήνων…
  και άγιος Θεός για τους ιερείς των Ορθοδόξων Ελλήνων ΧΡΙΣΤΙΑΝΏΝ …
  το άγιο τους το ορθόδοξο μωαμεθανικό κοράνι… μέσα στους νόμους της βασιλείας του ανθρώπου.
  νενέκοι ραγιάδες προσκυνημένοι…
  αντίχριστοι πόρνοι ψεύτες μάγοι…
  δολοφόνοι των Υιών του ανθρώπου….
  νταβατζήδες των ίδιων σας των παιδιών…. αντίχριστοι.

  ιωαννης της αλιθειας κυρικας

 2. ELLHNAS !!!!! says:

  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

  Εις το όνομα του πατρός και του υιού και του Αγίου Πνεύματος και της Υπεραγίας Θεοτόκου μητέρας του Θεού Μαρίας.
  Επιστολή προς την εκκλησία της Ελλάδος που έχουν στα χέρια τους την εξουσία και την βασιλεία της φωτογραφίας αυτής.
  Κύριοι μην πλανάστε και αν έχετε το βασίλειο σας ο καθένας εδώ στη Γη εν ονόματι του Ιησού Χριστού.
  Όλοι γνωρίζουμε πως ούτε μάγοι, ούτε πόρνοι ,ούτε ψεύτες, ούτε συκοφάντες ούτε κίναιδοι… δεν είναι αναγνωρισμένοι από την εκκλησία του Ιησού Χριστού στη γη ως του σώματός του λαού πνεύμα.
  Εμείς οι διαμαρτυρόμενοι εκκλησία του Αγίου Άθωνα της βασιλεύουσας Ορθοδοξίας ιερομόναχοι των Ελλήνων …δεν είναι εγκριμένοι οι νόμοι σας… μετά την αφαίρεση της Αγίας Τριάδος από το Σύνταγμα των βαπτισμένων χριστιανών.
  Σας ελέγχουμε δια την σιωπήν σας και διά την αναισθησία σας εις στο έγκλημα που τελείται εδώ στη γη των Ελλήνων Αγίων παιδιών του Θεού.

  Την πόρνη ο Θεός συγχώρεσε, μα την μετανοημένη.
  Και άφησε ημίν τα οφειλήματα ημών ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών…
  Εσείς οφείλετε στην εκκλησία μου εις στο σώμα μου… ή στα κλήματα μου… λέγει η Φωνή μου στην καρδιά του σώματος του λαού.

  Άγιος εστί να είσαι το γάργαρο νερό του παραδείσου, αυτό που εσείς κλέβετε από τα χείλη των μικρών παιδιών και τα ποτίζετε ξύδι και χολή.

  Συγχωρεμένα τα πάντα ό,τι και να κάνετε διότι αγάπη είναι ο Θεός.. και συγχωρός.
  Μα υπάρχει μία αμαρτία που δεν συγχωρείται με τίποτα.
  Την παιδεραστία και την βλασφημία της Παναγίας μητέρας του Θεού.

  Καλύτερα να δέσετε μία μυλόπετρα στο λαιμό σας και να πέσετε στη θάλασσα να πνιγείτε εσείς που ευλογήσατε την κορώνα του βασιλιά της Βουλής των Ελλήνων να αφαιρέσει το στέμμα από τον υιό του Θεού τη βασιλεία για να είστε εσείς ο καθένας σας από μόνος του βασιλιάς.
  Εσείς που μέσα στα Άγια τοις αγίοις εμάς των Ελλήνων Ορθοδόξων χριστιανών ονομάζετε το Κοράνι και πως ένας είναι ο Θεός αυτός του πνεύματος του Πέτρου Πάπα Σατανά και του νταβατζή βαρθολομαίου Ιμάμη την καρδιά να κοινωνούν τα άχραντα μυστήρια… Στο πνεύμα πως η γυναίκα ποτέ δεν αναστήθηκε αλλά κράτησε τον Χριστό μέσα στην κόλασή του.
  Εσείς που ούτε δεύτερο μανδύα πρέπει να έχετε μετανοείτε και χαρίστε τα του λαού στον λαό, πριν το κάνει αυτό ο ίδιος ο Χριστός.
  Μπροστά στα μάτια των ανθρώπων….και των γυναικών που δολοφονήθηκαν από τους νόμους της Σαρία και τα μάτια των αγνών μικρών αγγέλων που είχαν γεννηθεί στη γη και υπηρετούν τον βασιλέα των βασιλέων με αυτόν που έχει την πύρινη Ρομφαία εδώ στη Γη,
  μετανοείτε και εφαρμόστε τον νόμο εδώ και τώρα.

  Τώρα που έρχονται οι ουράνιες δυνάμεις του Ιησού Χριστού μαζί με τον Χριστό τους μπροστάρη θέλω να δω πόσο περήφανος θα είναι για τον ελληνικό μας τον στρατό.

  Τάδε έφη Ιωάννης βασιλεύς των Αγίων Πατέρων και το μπάσταρδων παιδιών της εκκλησίας όλων των σχισμάτων και αιρέσεων των ομοφυλοφίλων παιδεραστών δεσποτάδων που η ευχή τους είναι φωτιά των Σοδόμων στων Ελλήνων τη γη.

  Θέλετε να δείτε άπιστοι για να πιστέψετε…
  Πιστέψτε με…θα δείτε φωτιές από τον ουρανό να πέφτει επάνω στα κεφάλια σας.

  Ευαγγέλιο του Ιωάννου….. γραμμένο τυπωμένο εν έτι 0987654321-123456789…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *