00:10 - 14/12/2020

Ο ΓΟΥΡΛΩΜΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ…ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ

Ο ΓΟΥΡΛΩΜΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ…ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ

Πρέπει να θυμηθείτε τα λόγια του Αρον Ρούσο για το τσιπάρισμα που εδώ και πολλές δεκαετίες έχει δηλωθεί από τους Ροκεφελερς. Όταν ειπώθηκαν αυτά τα λόγια στην συνέντευξη του Αρον Ρούσο κανείς μας δεν μπορούσε τότε να καταλάβει που μας οδηγούσαν όλα αυτά τα χρόνια οι αόρατοι. Πολλοί ερευνητές πιστευαν ότι το σενάριο του τσιπαρίσματος θα καθηστερούσε και θα ήταν για τις μελλοντικές γενιές.

Μετά τον τρόμο 9 μήνες αοράτου, την καταπάτηση και εξαφάνιση όλων των ατομικών μας δικαιωμάτων και ένα μέλλον χωρίς γυρισμό σ’ αυτό που γνωρίζαμε μέχρι τον Μάρτιο, πιστεύει ακόμα κανείς ότι όλα όσα ειπώθηκαν τότε από τον Ρούσο είναι ιστορίες φαντασίας;;;

Οι μαύροι, αγαπητοί αναγνώστες, θα το πάνε μέχρι τέλους, να είστε σίγουροι γι αυτό. Και να σκεφτείτε ότι ο απατεώνας, δημοκρατικά εκλεγμένος γουρλωμάτης πόσο ύπουλος προδότης και υπάλληλος των αοράτων είναι. Και μόνο γι αυτόν το λόγο θα πρέπει να περάσει από στρατιωτικό δικαστήριο και να τιμωρηθεί για τα εγκληματικά μέτρα εναντίον των ελλήνων!!!

KORAKAS NEWS

Loading...
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. Γιώργος Μαριόλης 12/14/2020 @ 12:22 ΠΜ

  Συμφωνώ απόλυτα φίλε ΚΟΡΑΚΑ… Το θέμα είναι ποιος θα τον δικάσει τον Αρχιπροδότη ;;;

 2. ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΙ 12/14/2020 @ 12:53 ΠΜ

  ΑΥΤΆ ΤΑ ΒΊΝΤΕΟ ΌΤΑΝ ΤΑ ΕΊΔΑ ΤΟ 2010 ΠΕΡΊΠΟΥ, ΕΊΧΑ ΠΆΘΕΙ ΣΟΚ.
  ΌΤΑΝ ΜΙΛΟΎΣΑ ΤΌΤΕ ΜΕ ΘΕΩΡΟΎΣΑΝ
  ΟΎΦΟ…
  ΤΏΡΑ…….

 3. χρήστος Τσιάκας 12/14/2020 @ 5:35 ΜΜ

  Μαζί σου κόρακα μόνο όμως με λαικά δικαστήρια θα συνέλθει όχι μόνο αυτός αλλά και τα υπόλοιπα κατακάθια της βουλής

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh