Η επιστήμη επιβεβαιώνει ότι οι άνθρωποι απορροφούν ενέργεια από τους άλλους

Η επιστήμη επιβεβαιώνει ότι οι άνθρωποι απορροφούν ενέργεια από τους άλλους

Μήπως σας έχει ποτέ συμβεί να έχετε βρεθεί με ένα πρόσωπο και να αισθανθήκατε ένα κακό vibe, σαν να σας απορροφούσαν την ενέργεια;

«Τα πάντα είναι ενέργεια» είναι ένα από τα κύρια αξιώματα της επιστήμης, και τα ανθρώπινα όντα δεν εξαιρούνται από τον μετασχηματισμό της.

Μια ενδιαφέρουσα μελέτη που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Bielefeld, της Γερμανίας, έδειξε ότι τα φυτά μπορούν να απορροφήσουν ενέργεια από άλλα φυτά και η γιατρός και θεραπευτής Olivia Bader-Lee, ακολούθησε τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας.

Η επιστήμη που μελετά τη συμπεριφορά της ενέργειας σε έμβια όντα ονομάζεται βιοενεργητική.

Η έρευνα διεξήχθη σε φύκια, ειδικά σε χλαμυδομονάδες του ράινχαρτ. Ανακαλύφθηκε ότι εκτός από την φωτοσύνθεση, έχουν επίσης μια εναλλακτική πηγή ενέργειας και ότι απορροφούν ενέργεια από άλλα φύκια. Ηέρευνας αυτή οφείλεται στη είναι στον Γερμανό βιολόγο Olaf Kruse, και τα πορίσματά της έχουν αναφερθεί σε Naturesite.com.

Σύμφωνα με την Bader-Lee, το σώμα μας είναι σαν τα σφουγγάρια, απορροφώντας την ενέργεια που είναι γύρω μας. «Αυτό είναι ακριβώς στο γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αισθάνονται άβολα όταν βρίσκονται σε μια συγκεκριμένη ομάδα με ένα μίγμα ενέργειας και συναισθήματων».

«Το ανθρώπινο σώμα είναι πολύ παρόμοιο με ένα φυτό που όταν είναι χάλια, απορροφά την ενέργεια που απαιτείται για να τροφοδοτήσει τη συναισθηματική σας κατάσταση, και μπορεί να ενεργοποιήσει τα κύτταρα και αυξάνονας το ποσό της κορτιζόλης καταβολίζουν και τροφοδοτούν τα κύτταρα ανάλογα με τη συναισθηματική ανάγκη”, επισημαίνει η Bader-Lee.

Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν τη διάθεσή τους, η οποία οδηγεί στο να είναι νευρικοί, τόνισε, θυμωμένοι, ανήσυχοι, λυπημένοι, αλλά και χαρούμενοι, αισιόδοξοι και χαμογελαστοί.

Η Bader-Lee λέει ότι κατά τη διάρκεια των αιώνων, ο άνθρωπος έχει χάσει αυτή τη σύνδεση με τη φύση , όπου η ανταλλαγή ενέργειας θα μπορούσε να αποφέρει τεράστια οφέλη στην ανθρωπότητα.

Τελικά, το πνεύμα είναι η ενέργεια , και αυτό που λέμε «υπερφυσικό” δεν είναι τίποτα περισσότερο από την εκδήλωση των διαφορετικών πηγών ενέργειας στον κόσμο. Αυτό ήταν γνωστό στους αρχαίους πολιτισμούς σε κάθε ήπειρο, αλλά η επιστήμη έχει αποφασίσει να το αγνοήσουμε και μόνο λίγοι επιστήμονες τολμούν να αντιμετωπίσουν αυτά τα ζητήματα, για το φόβο της κριτικής και τη; απόρριψης από την επιστημονική κοινότητα.

Απόδοση: kavalarissa.eu
By Nadia Vella
Via: Dreamcatcher Reality

Η Aνταλλαγή της Ενέργειας Απαιτεί Σύνεση

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΒΑΜΠΙΡ

Διώξε τα παράσιτα σήμερα:


Detoxic

To Detoxic είναι μια αξιόπιστη μέθοδος κατά των παράσιτων!

Εξαφανίζει τα παράσιτα από την πρώτη θεραπεία χάρη σε τανίνες

βελτιώνει την υγεία σας και προστατεύει το συκώτι, την καρδιά, τους πνεύμονες, το στομάχι και το δέρμα κατά των παράσιτων

Αντιμετωπίζει τα συμπτώματα βιο-υποβάθμισης στο έντερο και καταστρέφει τα αυγά που παράγονται από τα παράσιτα χρησιμοποιώντας τα ενεργά συστατικά του,ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑOne thought on “Η επιστήμη επιβεβαιώνει ότι οι άνθρωποι απορροφούν ενέργεια από τους άλλους

  1. ΗΡΩ says:

    λένε επίσης όταν υπάρχουν στο κήπο σου ξεραμένα φυτά πρέπει να τα βγάζεις γιατί και τα άλλα παίρνουν την ενέργεια που ακτινοβολούν και θα ξεραθούν και τα άλλα.
    αλλά στον άνθρωπο ίσως , που όχι ίσως υπάρχουν ξεραμένα σώματα που θέλουν και αυτά να αντλήσουν ενέργεια για να ζωντάνεψουν , θα πρέπει να τα βοηθήσεις ή θα πρέπει να τα αφήσεις στο πρόβλημα τους να βρουν την γιατρεία τους μόνα τους. Θα υπάρχει και η άλλη περίπτωση που συνειδητά αυτά τα ξεραμένα σώματα επανείλλημενα ζητούν ενέργεια από άλλα σώματα γιατί έτσι θα φέρουν και τα άλλα σώματα στην ίδια κατάσταση με αυτά.
    υπάρχει και η ασφαλής συνταγή . τα σώματα που είναι γεμάτα από ενέργεια να μπορούν να κλειδώνουν την ενέργεια τους σε άτομα που θέλουν να τους πάρουν την ενέργεια τους με τρόπο όχι τόσο ευγενικό. Αλλά δεν θα υπάρχει και μια χρυσή τομή ,αφού είναι τόσο γεμάτα ενέργεια λίγη ενέργεια από αυτά να δίδεται και σε αυτά που τα έχουν ανάγκη; Είναι τόσο τρομερό κάτι που έχεις σε αφθονία να μη το μοιράζεσαι; Πάντα το μέτρο δεν θα ξεπερνάς αλλά όπως και τα φυτά που είναι ένα βήμα πριν να ξεραθούν χρειάζονται φροντίδα και λίγο νερό για να επιβιώσουν.
    πιστεύω ότι για όλα τα πλάσματα πρέπει να υπάρχει μέριμνα και όλα έχουν ένα όριο που μερικές φορές είναι απαραίτητο να το ξεπερνάς και να βρεις τις ιδανικές λύσεις για το γενικό καλό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *