Εμπνευσμένη Πράξη Απελευθέρωσης

hypnotherapy

Μια Εμπνευσμένη Πράξη Απελευθέρωσης που αναζητά κ στην χώρα μας μιμητές, μας έρχεται από την μακρινή Αυστραλία. Οι απίστευτες αντιδράσεις ανάμεσα σε άγνωστους ανθρώπους όπου σκόπιμα μοιράζονται μια σιωπηλή στιγμή οπτικής επαφής, έχει γυριστεί σε video ως μέρος ενός κοινωνικού πειράματος.

Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε από τους Liberators International, καλεί το κοινό να αναρωτηθεί «Που πήγαν οι Ανθρώπινες Σχέσεις» και προσκαλεί τους ανθρώπους να μοιραστούν οπτική επαφή με αγνώστους για ένα λεπτό προκειμένου να το μάθουν.

Και καθώς οι άνθρωποι μοιράζονται μεταξύ τους αυτή την πολύ προσωπική στιγμή, εντελώς απρόσμενα αρχίζουν να κλαίνε, να χαμογελούν ή κ να αγκαλιάζονται.
Περίεργοι θεατές με αμήχανα βλέματα, παρατηρούν τους συμμετέχοντες εθελοντές να δακρύζουν πριν αγκαλιάσει ο ένας τον άλλο.

Οι Liberators International είναι μια οργάνωση που έχει σαν σκοπό «να εμπνεύσει την ανθρωπότητα έτσι ώστε να μοιραστεί πράξεις ελευθερίας, αγάπης και καλοσύνης». Ιδρύθηκε από τον Peter Sharp, έναν καλλιτέχνη που έχει ως αποστολή την δημιουργία κοινωνικής τέχνης η οποία δραστηριοποιεί κοινότητες ανθρώπων στον σκοπό της οργάνωσης με αφετηρία το δημιουργικό παιχνίδι.

Στην σελίδα τους στο Facebook αναφέρουν: «Σε αυτό το πείραμα ανακαλύψαμε τι συμβαίνει όταν
μοιραζόμαστε σκόπιμα οπτική επαφή με αγνώστους … Δεν είχαμε ιδέα πόσο γρήγορα το πράγμα θα κλιμακωθεί!»
Το μοναδικό αυτό πείραμα μεταξύ αγνώστων που μοιράζονται ένα χαμόγελο, γέλιο, αγκαλιά, μας αποδεικνύει πόσο εύκολο είναι να σπάσουμε τον πάγο που δεσπόζει μέσα μας κ ανάμεσά μας …

Το βίντεο τελειώνει με ένα απόσπασμα του Αμερικανού φιλόσοφου William James:
«We are like islands in the sea, separated on the surface but connected in the deep«.

sea

Πηγή: dailymail.co.uk

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Οι Διδασκαλίες του Δον Κάρλος

Μέσω των μοναδικών βιβλίων του Κάρλος Καστανέντα εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο έχουν απολαύσει τις απίστευτες διδασκαλίες του δον Χουάν Μάτους -του θρυλικού σαμάνου Γιακί του Βορείου Μεξικού. Ωστόσο, κοινός προβληματισμός όλων ήταν το πώς θα μπορούσαν να τις εφαρμόσουν στην πράξη, ξεχωρίζοντας τις σημαντικότερες ασκήσεις -που παραθέτει ο Καστανέντα- μέσα από έναν αληθινό κυκεώνα αφηγήσεων και περιστατικών.

Επίσης, πολλές πρακτικές δεν δίνονται από τον Καστανέντα στην πλήρη μορφή τους σε κάποιο συγκεκριμένο βιβλίο, αλλά ο αναγνώστης καλείται να τις «συμπληρώσει» μόνος του συλλέγοντας στοιχεία από όλα τα βιβλία της συγκεκριμένης σειράς.

Τώρα, επιτέλους, χάρη στο εκπληκτικό αυτό έργο του ναγκουάλ Victor Sanchez, έχουμε στα χέρια μας έναν εύχρηστο, πλήρη και βιωματικά έγκυρο οδηγό, με τη βοήθεια του οποίου μπορούμε να εφαρμόσουμε ολόκληρη τη διδασκαλία του δον Χουάν και μάλιστα μέσα στις συνθήκες της καθημερινότητας!

ΤΙΜΗ 17,00€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

One thought on “Εμπνευσμένη Πράξη Απελευθέρωσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *