Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:58 - 21/09/2015

Σφαιροειδή αντικείμενα στον Ήλιο… να σχετίζονται με τον Δίσκο της Φαιστού; (εικόνες-video)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σφαιροειδή αντικείμενα στον Ήλιο… να σχετίζονται με τον Δίσκο της Φαιστού; (εικόνες-video)

01

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Περίεργα αποσπάσματα φωτογραφιών από τον Ήλιο, δίνουν την αίσθηση ότι κάτι συμβαίνει στην γειτονιά του. Σφαιροειδή αντικείμενα ή πλανητοειδή διαστημόπλοια βολτάρουν γύρω από το φωτεινό μας άστρο. Περίεργες δραστηριότητες ανάμεσα σε πολλές άλλες, τελευταία…. Μαζί και ένας παράξενος συνειρμός…

Ο άνθρωπος που τράβηξε τις φωτογραφίες αυτές στην Αλάσκα, είχε ένα όνειρο που του έλεγε ότι έπρεπε να πάει στο βουνό και να συναντήσει κάποιον στις 1:11 το μεσημέρι. Αρχικά ξέχασε το όνειρο αλλά όταν βρέθηκε με την οικογένειά του εκεί, το θυμήθηκε. Κάποια στιγμή κοίταξε το ρολόι του και ήταν η ώρα για την οποία είχε ειδοποιηθεί στο όνειρό του. 1:11. Τράβηξε πολλές φωτογραφίες. Ανάμεσά τους οι παρακάτω:

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11 

Εδώ ο φωτογράφος μας κάνει έναν συνειρμό. Επάνω βλέπετε δύο σφαιρικά αντικείμενα. Αν παρατηρήσετε καλά, θα διαπιστώσετε πως το ένα φέρει μέσα του κάτι σαν βούλες με ένα τρόποο που βλέπουμε σε ένα ζάρι. Συσχετίζει λοιπόν, αυτό το άγνωστο αντικείμενο με ένα από τα σύμβολα του Δίσκου της Φαιστού… Πιθανότητα; Ή υπερβολή;

12

Στο video θα δείτε πολύ περισσότερες εικόνες μαζί με περισσότερους συνειρμούς…

https://youtu.be/A-SFFJDCuPE

Παρόλα αυτά, διατηρούμε και μία επιφύλαξη καθώς δεν μας παρουσιάζει τις αυθεντικές λήψεις. Ίσως, γιατί είναι πάρα πολλές;…Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Spyros Makris
Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά του είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Υγεία, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε συλλογικά βιβλία, ενώ έχει εκδόσει και κάποια δικά του.

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Για Stranger 09/21/2015 @ 2:59 ΜΜ

  Όπως θα παρατηρήσετε αν μελετήσετε τα διάφορα βίντεο με αυτές τις σφαιρικές κατασκευές, όταν αυτές πλησιάζουν στον ήλιο, δημιουργούνται ηλιακές καταιγίδες. Έλκουν δηλαδή το μάγμα του ήλιου προς τη σφαίρα.
  Κι όσο περισσότερες είναι οι σφαίρες που πλησιάζουν την επιφάνεια του ήλιου ταυτόχρονα, τόσο ισχυρότερη η ηλιακή καταιγίδα που δημιουργείται.

 2. Κατά τον Δρ Γκάρεθ Όουενς (γλωσσολόγος, καθηγητής και συντονιστής του γραφείου διεθνών σχέσεων του Τ.Ε.Ι. Κρήτης) Ο δίσκος της Φαιστού (το πρώτο έντυπο στην παγκόσμια ιστορία) είναι θρησκευτικό κείμενο, κάτι σαν το Ευαγγέλιο των Μινωιτών.
  Ισχυρίζεται ότι Η μεθοδολογία για τον δίσκο της Φαιστού πρέπει να έχει την ίδια μεθοδολογία με την Γραμμική Α’ και Β’. Χρησιμοποίησε τις μινωικές επιγραφές που βρέθηκαν στον Γιούχτα και τα κρητικά ιερογλυφικά του πέλεκυ του Αρκαλοχωρίου και διαπίστωσε ότι πέντε λέξεις από τον Γιούχτα βρίσκονται στην β’ πλευρά του δίσκου στην ίδια σειρά. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Οι μινωικές γραφές ήταν συνήθως γραφειοκρατικές με αριθμούς. Στο Δίσκο δεν υπάρχουν αριθμοί και αυτό μας δείχνει ότι είναι πολύ πιθανό να είναι προσωπική θρησκευτική επιγραφή.
  Όπως δηλώνει ο ίδιος και ο συνεργάτης του δρ. Τζον Κοουλμαν, μπορεί πλέον να διαβαστεί το 90% του δίσκου της Φαιστού.
  Η πρώτη πλευρά του δίσκου της Φαιστού έχει μια λέξη-κλειδί που επαναλαμβάνεται τρεις φορές
  http://www.prosopakritis.gr/wp-content/uploads/2014/04/OOYENS-DISKOS-FAISTOY-4.jpg
  και μάλλον σημαίνει μητέρα ή θεότητα, ενώ η β’ πλευρά ίσως να αναφέρεται στην ευχή που έκαναν στο βουνό στη μεγάλη μητέρα.

  http://www.prosopakritis.gr/faces/%CE%B4%CF%81-%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B5%CE%B8-%CF%8C%CE%BF%CF%85%CE%B5%CE%BD%CF%82-2/

  O Γιώργος Πολύμερος (γλωσσολόγος) είχε την ιδέα να διαβάσει τα συλλαβογράμματα με αντίστροφη φορά από την καθιερωμένη: Οχι από την περιφέρεια προς το κέντρο, αλλά από το κέντρο προς την περιφέρεια. Στο βιβλίο του «Ο Δίσκος της Φαιστού έλυσε τη σιωπή του» εξηγεί …
  «Ιέρεια ανακτορική. / ιαθώ τε βόα / ιερά μάτια ανήγογα σά. / Ερατοία, ιαρήια τέλεια ανακτορόποι / ανήγαγα σα. / (Η) δε Πυθία μοι ειπέ τε βω, / δε μέγα ιλάσουσα θύσω αίγας δέκα, νάπη, / φυγοιόα τε ποέjα ανασταθείσα / Ολα δίδω ιατά /Μϊι δίδω άλλα τόσα. / Και έσω εμοί, επίνοσα κειτοντία, / θεραπεία. Ζάφυσα Γαία.
  Μετάφραση:
  Ιέρεια ανακτορική / φώναξε δυνατά για να γίνω καλά / ιερά ιμάτια έφερα δω πάνω σ’ εσένα / Σεβαστή, σφάγια τέλεια, για τα ανάκτορα / έφερα εδώ πάνω για σένα / (Η) δε Πυθία μου είπε νάρθω σε σένα / κι αφού κάνω μεγάλο ιλασμί / να θυσιάσω δέκα γίδες στην κοιλάδα / και θα φύγω πεζή αφού σταθώ στα πόδια μου / Ολα σου δίνω τα νοσήλεια / και θα σου δώσω άλλα τόσα. / Και γίνε μου θαλερή Γαία / θεραπεύτρια της αρρώστιας μου

  http://www.koutouzis.gr/diskos.htm

  Τώρα στο εάν και κατά πόσο, μπορεί να συνδεθεί το συλλαβόγραμμα με το φαινόμενο των σφαιροειδών αντικειμένων στον Ήλιο, πέρα από την κάποια ομοιότητα στο σχήμα, δεν νομίζω ότι μπορεί να απαντηθεί με βεβαιότητα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*