Διαφημίσεις

Η Satanic Temple, μια γνωστή θρησκευτική οργάνωση των ΗΠΑ,ανακοίνωσε το άνοιγμα μιας δεύτερης κλινικής αμβλώσεων, η οποία, σύμφωνα με τη διοίκηση της αποστολής, θα προσφέρει μια «θρησκευτική» προσέγγιση στα αναπαραγωγικά δικαιώματα.

Η πρωτοβουλία στοχεύει να αμφισβητήσει τις αυστηρές κυβερνητικές απαγορεύσεις για τις αμβλώσεις παρουσιάζοντας τη διαδικασία ως πνευματική αναγκαιότητα.

Ο Σατανικός Ναός, που ιδρύθηκε το 2013 και εδρεύει στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης, δημιουργήθηκε ως απάντηση στην «εισβολή των χριστιανικών αξιών στην αμερικανική πολιτική».

Η νέα κλινική, που ονομάζεται Right to Your Life Satanic Abortion Clinic, βρίσκεται στη Βιρτζίνια και στοχεύει να παρέχει δωρεάν ιατρικές αμβλώσεις μέσω προβολών τηλεϊατρικής και ραντεβού για συμμετέχοντες που συμμετέχουν σε αυτό που ο ναός περιγράφει ως «τελετουργικό καταστροφής».

Το «Σατανικό Τελετουργικό Αμβλώσεων», το οποίο ο Σατανικός Ναός ισχυρίζεται ότι είναι μια βαθιά θρησκευτική πεποίθηση, επιτρέπει στις γυναίκες να λαμβάνουν υπηρεσίες άμβλωσης ενώ «διεκδικούν το δικαίωμά τους στη σωματική αυτονομία ως θρησκευτική πρακτική».

Ο ναός ορίζει τα βήματα που πρέπει να ακολουθούνται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την έκτρωση.

Για να εκτελέσουν σωστά το τελετουργικό, οι συμμετέχοντες θα χρειαστούν ένα αντίγραφο των Τρίτων και Πέμπτων Κανόνων του Σατανικού Ναού και προσωπική έγκριση, σύμφωνα με την Τελετουργική Διαδικασία Άμβλωσης.

Η υποβολή του τελετουργικού πιστεύεται ότι «αφαιρεί την ενοχή, την ντροπή και την αγωνία που μπορεί να νιώθει ένας ασθενής για την επιλογή μιας νόμιμης και ιατρικά ασφαλούς έκτρωσης», αναφέρει η οργάνωση στον ιστότοπό της .

Κάλεσμα για θρησκευτική ελευθερία, ο ναός επιδιώκει να δοκιμάσει τα όρια του νόμου αντιτιθέμενοι σε αυτό που θεωρούν ως καταπιεστική νομοθεσία, καυχώνοντας περήφανα το σύνθημα: «Η άμβλωση είναι θρησκευτικό δικαίωμα».

Η Erin Helian, εκτελεστική διευθύντρια του The Satanic Temple, είπε στην Christian Post ότι η ομάδα έλαβε χρηματοδότηση από δωρητές που της επέτρεψαν να ανοίξει ένα ιατρείο στη Βιρτζίνια.

Οι ιδρυτές του Satanic Temple δήλωσαν ότι δεν συνεργάζονται με εξωτερικούς οργανισμούς για τη λειτουργία των δύο κλινικών τηλεϊατρικής τους, αν και η ομάδα συνεργάζεται με το διαδικτυακό φαρμακείο Honey Bee Health.

«Το προσωπικό μας συναντιέται με κάθε ασθενή σχεδόν σε μια σειρά διαδικτυακών επισκέψεων για να διασφαλίσει την ασφάλεια κάθε ασθενή, συμπεριλαμβανομένων των ραντεβού παρακολούθησης», είπε ο Helian.

«Το προσωπικό μας συζητά προσεκτικά τους πιθανούς κινδύνους με κάθε ασθενή και για αυτόν τον λόγο ενθαρρύνουμε κάθε ασθενή να γνωρίζει πού μπορεί να βρίσκεται η πλησιέστερη ιατρική του εγκατάσταση στην απίθανη περίπτωση επιπλοκών».

Και συνέχισε: «Διαφωνούμε με την ιδέα ότι η τηλευγειονομική περίθαλψη θέτει τους ασθενείς σε κίνδυνο. Αντίθετα, υποστηρίζουμε ότι επεκτείνοντας τη φροντίδα και την πρόσβαση, κλινικές τηλευγείας όπως η δική μας μπορούν να σώσουν ζωές».

Η άμβλωση είναι μία από τις πολλές προπαγανδιστικές εκστρατείες του ναού, καθώς η οργάνωση υποστηρίζει ότι η άμβλωση είναι ένα θρησκευτικό δικαίωμα που έρχεται σε αντίθεση με τις παραδοσιακές χριστιανικές πεποιθήσεις.

thebigtheone.com

triklopodia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek