14:33 - 20/08/2017

Πλησιάζουμε … πεταλούδες μου …πλησιάζουμε …!

Κάθε στιγμή είναι ενα σπρώξιμο στο αύριο … !

Μια καλοσύνη , μια χειρονομία του τώρα θεραπεύει το αύριο !

Μια συγχώρεση , μια συγνώμη , να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας είναι η υγεία μας στο αύριο !

Μια απόφαση τώρα έχει ήδη βάλει τα πρώτα θεμέλια στο αύριο !

Ένα χαμόγελο ..μόνο ένα χαμόγελο επειδή πια γνωρίζεις … σήμερα χτίζεις όλα όσα θες μέσα σου … με την αίσθηση της πλήρης ελευθερίας … κανείς δεν σε προσδιορίζει όταν εσύ αποφασίσεις να διορθώσεις το αύριο !

Βάλε το μέσα σου αυτό … και κανε την πρώτη κίνηση … αποδέξου το ποιος είσαι !

Μια αγάπη είναι το τόξο που φεύγει από σένα… ένας χαιρετισμός σε όλα όσα θες να βιώσεις … το τόξο θα τα βρει μέσα στον χρόνο … φρόντισε να φτάσεις και εσύ εκεί με συνείδηση ώστε να τα δεχθείς !

Loading...
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. 13
  2
  Όλοι έχουμε μία κραυγή μάχης μέσα μας, μα πρέπει να μείνουμε να πολεμήσουμε εδώ στο τώρα. https://youtu.be/7g0pgemNUhA Καλή δύναμη σε όλους μας.
 2. 17
  4
  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???? ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ… ΜΕΙΝΕ ΑΚΙΝΗΤΟΣ !!!! ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΤΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ… ΜΗΝ ΔΙΑΡΡΙΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΖΥΓΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΦΤΕΡΑ… ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΙΣΟΡΡΟΠΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!!ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ
 3. 9
  2
  You are the ONE that I LOVE…Στην αληθινή ΑΓΑΠΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ δεν σταματάει ΠΟΤΕ…ΑΓΑΠΗ…Το συναισθημα..η αγκαλιά της καρδιάς μεταδίδοντας την ΑΓΑΠΗ…Αν ημουν το τοξο θα ημουν ο ρομπεν των δασων…ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ… ΑΓΑΠΗ=ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ=ΑΓΑΠΗ…ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΑ ΑΛΛΆΖΟΥΝ…ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ..
 4. ΑΝΤΙΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 20 Αυγούστου 2017 @ 15:52
  16
  3
  Α ΡΕ ΝΙΚΟ ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ…….ΠΛΑΤΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΣΕ….. ΡΙΓΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ …..ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ……Η ΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ
 5. 9
  2
  Ας προβούμε σε επισκόπηση
 6. 6
  1
  αφιερωμένο σε όλους…
 7. 1
  4
  η πεταλούδα είναι επίσημο σύμβολο του Ιαω (ΓΙΕΧΩΒΑ) κσουτ… Εμείς από Γρύπες και άνω.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί