18:09 - 18/06/2015

Μία ξενάγηση στην βαθιά τρύπα του λαγού

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

mia-ksenagisi-stin-vathia-tripa-tou-lagou

Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να σου δείξω τον δρόμο για εκεί αλλά δεν μπορώ να τον περπατήσω για σένα .

Σε αυτή την ξενάγηση θα πρέπει να αφησεις το μυαλό σου ανοιχτό και θα πρέπει να μπορεις να ενώνεις παρελθόν με παρόν αλλά και μέλλον, θα πρέπει να μπορείς να ενώνεις την πληροφορία του χτες την πληροφορία του τώρα και την πληροφορία του μέλλοντος που κάποιος σου εχει δώσει και έχει ήδη συμβεί .

Εποχή της αγάπης δεκαετία 60 προς 70 τότε που οι άνθρωποι απελευθερώνονται και κάνουν ελεύθερα έρωτα και χρησιμοποιούν διάφορες χημικές και φυσικές ουσίες για να καταφέρουν να αναπτύξουν τιν συνειδητοτητα τους .

Ενας από τους πολλούς επιστήμονες τότε ο Τέρενς μάκενά μπαίνει βαθιά μέσα στο τριπάκι της διερεύνησης της συνείδησης.

Χρησιμοποιεί και καταναλώνει διάφορες ουσίες όπως LSD ή μανιτάρια μεσκαλίνης για να καταφέρει να φτάσει στις αποριες του, τι είναι η ζωή, τι είναι ο άνθρωπος, τι είναι ο θεός, τι είναι η φύση,τι ειναι ο θανατος ,τι ειναι ο χρονος!

Την ίδια εποχή ξεκινάει κι συνωμοσιολογική θεωρία περί της κλειστής σέκτας, μυστικής οργάνωσης των επιστημόνων της γης η οποια προσπαθει και κανει πειράματα τα οποία παραμένουν κρυφά από όλο τον κόσμο .

Λίγα χρόνια πριν και λίγα χρόνια μετά η Αλίκη χτυπάει την πορτα στην συνείδησή μας, συνεχόμενές επαναλήψεις ενός όμορφου παραμυθιού που μας λέει το ίδιο και το ίδιο ξανά .

Ο Τέρενς Μακκένα ξεκινάει την εργασία του που την ονομάζει time wave zero η οποια είναι μια θεωρία πρόβλεψης του μέλλοντος και ότι μπορεί να υπάρχουν στο χρόνο σημεία τα οποία μπορούμε να τα γνωρίζουμε για μεγάλα γεγονότα .

Θεωρητικά η θεωρεία αποτυγχάνει όταν πλέον το time wave zero βρισκει τοίχο στην ημερομηνία του 2012…Ο απαίδευτος εγκέφαλος απλά λέει ..αφού δεν ήρθε η καταστροφή το 2012 δεν υπάρχει δεν ισχύει τίποτα που έχει σχέση με την πρόβλεψη…αλλά είναι έτσι; Μήπως αυτό που σήμερα ζούμε σαν χρόνο είναι μια παράκαμψη; Μήπως από το 2012 και μετά ο κόσμος μας έχασε κάτι; Μήπως έχασε την συνείδηση του;

Σήμερα υπάρχει στον κόσμο μας ενα πειραμα που ονομάζεται the global consciousness project το οποίο έχοντας τοποθετήσει γεννήτορες τυχαίων αριθμών σε όλο τον πλανήτη μπορεί να επεξεργάζεται τα στοιχεία και να αντιλαμβάνεται πότε η παγκόσμια συνειδητότητα έχει στοχεύσει σωστά κάπου ή έχει αντιληφθεί ένα γεγονός το οποίο πρόκειται να συμβεί .

Ταυτόχρονα εδώ που διαβάζεις, διαβάζεις τους ανθρώπους που σου εχουν μιλησει για το πεδιο , είσαι μέσα σε ένα μπλοκ το οποίο αποδεδειγμένα έχει αναφέρει μελλοντικά γεγονότα τα όποια συνέβησαν τις περισσότερες φορές κατά γράμμα .

Οι παρακατω στιχοι του τραγουδιου white rabit μας μιλουν για την εποχη της προσπαθειας να κατακτησουμε με διαφορα μεσα την συνειδητοτητα εξω απο εμας …

Ένα χάπι σε κάνει μεγαλύτερο και ένα χάπι σε κάνει μικροτερο
Και αυτά που η μητέρα σου δίνει δεν σου κανουν τίποτα καθόλου
Πήγαινε να ρωτησεις την Alice όταν είναι δέκα πόδια ψηλη
Και αν εχεις διαθεση να κυνηγησεις λαγους και ξερεις οτι θα αποτυχεις .
Πες τους ενας αργιλες κάπνισμα μου εκανε την κλήση

Πήγαινε να ρωτησεις την Αλίκη, όταν αυτή είναι μικρη.

Όταν οι άνδρες στη σκακιέρα σηκωθουν και σου πουν πού να πάς
Και έχεις κάποιο είδος μανιταριών και το μυαλό σας κινείται σε χαμηλά επίπεδα.

Πήγαινε να ρωτησεις την Alice νομίζω ότι θα γνωριζει.
Όταν η λογική και η αναλογία έχει πεσει νεκρη
Και ο λευκός ιππότης μιλάει προς τα πίσω και η κόκκινη βασίλισσα εχει χασει το κεφάλι της
Θυμηθείτε τι είπε ο τυφλοπόντικας

Ταιστε το κεφάλι σας

(Αυτο το τραγουδι ειναι πολυ παλιο… για να γνωριζει …! )

Η Αλίκη φαίνεται ότι επιμένει στη ζωή μας και στην συνηδητοτητα μας να μας φωνάζει συγκεκριμένα πράγματα .

Και ο neo προσπαθεί να μας δείξει κάτι όπου η λέξη neo με αναγραμματισμό μπορεί να γίνει o Eνας The One..

Αλλά και η Αλίκη συνέχεια κυνηγάει έναν λευκό λαγό .

Όπου αναγραμματισμοί και καθρέφτες αναφέρονται συνέχεια εδώ που βρίσκεσαι στο παρόν αυτήν την στιγμή ,όπου Αλίκη αυτή την στιγμή στο τώρα υπάρχει και σαν ένα μεγάλο πείραμα. .

Όπου το πείραμα αυτό ονομάζεται Cern LHC .

Όπου εδώ αυτή τη στιγμή που διαβάζεις ο κυρίαρχος αγώνας είναι για τον καθρέφτη του HLC…!!

GFAVbQT

Που αυτοί που το δημιούργησαν και σε καλουν κοντα τους είναι και αυτοί που σου έχουν πει ότι θα εμποδίσουν τo Cern….όπου η Αλικη το μηχάνημα τελικά συναντά μονίμως προβλήματα …

https://www.youtube.com/watch?v=G_S8ykWxzg4

Οπου ο λαγος υπαρχει παντου να τον κυνηγαμε ….

10453-offsite_resizing_i_pet_goat

Αλλα και οι κυκλοι με την αλικη ειναι εκει!!

Οπου εμαθες απο εδω που τωρα βρισκεσαι οτι ο χρονος χειραγωγειτε …γιατι αν δεν το εμαθες και τους αφησουμε να στο πουν …θα χρειαστει να ξαναγυρισουμε πισω να στο θυμισουμε!!!!!!!!!!!!

“…Αχιλλεας: Ηρθα να σας θυμισω πως νικησαμε και σε αυτον τον πολεμο…”

Ποια στα γ@μιδια ειναι η Αλική

(Συμβουλη ..δες τα βιντεο ολα χαλαρα …)

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Stranger φιλε μου ειναι πολυ καλο αυτο που κανεις και να εισαι καλα. Εχεις αφοσιωθει στο να ξεσκεπασεις τη ντπ, αλλα επειδη ο χρονος ειναι περιορισμενος για καποιους απο εμας αναμεσα στη δουλεια την οικογενεια και τις αλλες υποχρεωσεις και δεν εχουμε χρονο να βλεπουμε ολα υα βιντεο, στο τελος να κανεις και μια παραγραφο επεξηγησης. Πχ Η ντπ απο παλια προσπαθουσε να καταστρεψει το μυαλουδακι μας και μπλα μπλα μπλα… Γιατι η Αλις συνδεεται και προμοιαζεται με το CERN δεν εχω καταλαβει….

  2. Η CHANG’E KATOIKEI ΑΘΑΝΑΤΗ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ. ΤΗ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗ 15η ΜΕΡΑ ΤΟΥ 8ουΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΜΗΝΑ.
    ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ. ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Ο JADE RABBIT. ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ MID-AUTUMN FESTIVAL ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΤΑ MOONCAKES ΜΕ ΣΠΟΡΟΥΣ ΛΩΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΓΟ ΜΕ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΙΛΟΣΙΑΣ ΦΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΜΑΡΑΝΘΟΥ
    CELOSIA απο ΚΗΛΟΣ σημ.ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΣ.
    ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΠΟΡΟΥΣ ΑΜΑΡΑΝΘΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΙ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΦΥΤΟ ΤΩΝ ΙΝΚΑΣ. ΤΟ ΠΕΡΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΝΕΟ ΚΕΡΜΑ ΜΕ ΟΚΤΑΓΩΝΟ ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΜΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΚΤΙΡΙΟΥ. ΣΑΝ ΤΟ ΟΚΤΑΓΩΝΟ ΤΟΥ ΣΕΡΝ. ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ Ι ΡΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ: L C ΜΗΛΟ ΛΩΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΚΕΡΜΑ. ΑΑΑΑΝ ΤΟ C ΣΗΜΑΙΝΕΙ CHARLIE ΤΟΤΕ ΤΟ L ΣΗΜΑΙΝΕΙ LIMA.
    AMARANTHUS HYPOCHONDRIACUS ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ PRINCE OF WALES ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΟΥΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*