10:53 - 07/06/2016

UFO & Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

«Με κάποιον τρόπο, χωρίς να το επιδιώξω, μια νέα άκρη απ’ το νήμα της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται, θέτοντας με στο επίκεντρο των διαστημικών προβλημάτων. Είναι εκπληκτικό να γίνεσαι μάρτυρας της ανάδυσης νέων ενοράσεων, μέσα από αλλαγές των θεωρητικών αρχών. Είναι συναρπαστικό να μελετήσουμε αυτές τις λειτουργίες της φύσης, όπως αντανακλώνται στο ερευνητικό ανθρώπινο μυα­λό, όντας ταυτόχρονα αληθινές και ψεύτικες, ανάλογα με τον τρόπο που τις βλέπει κανείς στην δοσμένη περίπτωση» Wilhelm Reich

«Σε όλους αυτούς που πολέμησαν και που πολεμούν για την πρόοδο των ιδεών, ενάντια στην πικρόχολη κριτική, και την πληγωμένη περηφάνια των συγχρόνων τους, ποθώντας να δημιουργήσουν ένα καλύτερο κόσμο, όχι γι’ αυτούς, αλλά για να κάνουν πιο ελαφρύ το βάρος της ζωής των μελλοντικών γενεών» Ντίνο Κρασπεδόν

«Πολίτες του Πλανήτη, έχετε απέραντη άγνοια κι ανικανότητα να καταλάβετε! Δεν έχουμε τον καιρό να σας το εξηγήσουμε ή να μοιραστούμε την τεράστια γνώση που κατέχουμε. Αλλά εσείς εξακολουθήστε να μας πληρώνετε τους μισθούς μας!» NASA

UFO: ΕΝΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

Όλοι μας έχουμε γίνει κοινωνοί του αποκαλούμενου «τέλος του κόσμου του ημερολογίου των Μάγιας» (21 Δεκεμβρίου 2012) να συνδέεται με την επιστροφή του Nibiru του Sitchen ή  περίπου τον Nibiru των Σουμερίων. Σαν οι Σουμέριοι να γνώριζαν τους Μάγιας και να το είχαν προγραμματίσει. Είναι εύκολο να πέσει κανείς στην παγίδα όπως οι περισσότεροι συνάνθρωποι μας και το 2012 και ο φόβος με τα κομπιούτερ το 2000 ήρθαν και πέρασαν χωρίς να γίνει τίποτα, τουλάχιστον τίποτα δεν έγινε που το πεπερασμένο ανθρώπινο μυαλό να το καταλάβει. Ίσως όμως να υπάρχει κάτι μεγαλύτερο στον ορίζοντα, εάν μπορούμε να δούμε και να καταλάβουμε τα σημάδια. Θέλω να πω αν μπορούμε να δούμε με το “ΒΛΕΠΕΙΝ” κι όχι με τα μάτια μας.

Οι κρίσεις σε όλα τα επίπεδα και οι ιδιαίτερα αρνητικές εξελίξεις στην πατρίδα μας σήμερα, μας υποχρεώνουν να πάμε επιτέλους σε θεμελιώδεις αναρωτήσεις και όχι σε αντανακλαστικά αντιδράσεων κάθε είδους: Τι συμβαίνει στην ουσία με τους εαυτούς μας και γύρω από μας; Τι είμαστε αληθινά, τι νομίζουμε ότι είμαστε, γιατί το νομίζουμε και πόσο απέχει από την αλήθεια; Το να νομίζουμε κάτι όμως, είναι προϊόν σκέψεων. Μήπως και αυτές δεν είναι αυτό που πιστεύαμε; Είμαστε μόνο εμείς πίσω από αυτές; Αν όχι, τότε τι άλλο υπάρχει και ποιό επιτέλους θα μπορούσε να είναι το σημείο αναφοράς για την αλήθεια; Έχουμε πρόσβαση σε αυτό; Ποια είναι η πραγματική δυναμική στο επίπεδο της υφηλίου και ποιος ο ιδιαίτερος ρόλος της Ελλάδας, αν υπάρχει και άλλες πολλές παρόμοιες αναρωτήσεις.

Είναι επείγον να καταπιαστούμε με αυτές τις ανησυχίες, εμείς εδώ στο strange όπως και στο terra papers θελήσαμε να μοιραστούμε αυτές μας τις ανησυχίες, αν όχι γι’ άλλο λόγο, τουλάχιστον για να εξωτερικεύσουμε τις σκέψεις, τις έρευνες μας και τις θεωρήσεις μας. Δυστυχώς η πραγματικότητα δεν μας ξεπερνά απλώς, μα ούτε καν να την διανοηθούμε δεν είναι δυνατόν ! και είναι αυτό μια ανησυχία από μόνη της, γιατί η φαντασία δεν μας λείπει. Άραγε γιατί ο ανθρώπινος νους δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί το αφάνταστο; Το να καταφέρει δε να το κατανοήσει, δεν το συζητάμε καν…  Απλά αν μπορούσε να το αντιληφθεί !! θα ήταν ένα καλό και σημαντικό βήμα προς την γνώση. Ας πάρουμε λοιπόν κάποιες πληροφορίες κι ας αναρωτηθούμε … στην σιωπή.

Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα στις αρχαίες Ελληνικές και Ρωμαϊκές Πηγές

Με την δημοσίευση του βιβλίου, «The Day After Roswell», από τον απόστρατο συνταγματάρχη Philip Corso το αμφιλεγόμενο θέμα του αν ή όχι η ΗΠΑ απέκτησε εξωγήινη τεχνολογία, έγινε ξανά θέμα διαμάχης μεταξύ των πιστών και των σκεπτικιστών. Στο βιβλίο του ο Col. Corso υποστηρίζει ότι ήταν επικεφαλής ενός υπερ-μυστικού προγράμματος αντίστροφης μηχανικής που έσπειρε εξωγήινη τεχνολογία στις Αμερικανικές εταιρείες όπως η IBM, Hughes Aircraft, Bell Labs και η Dow Corning. Αυτές οι επιχειρήσεις δεν γνώριζαν την εξωγήινη προέλευση γιατί ο Corso, μέσω των επαφών του υπονοούσε ότι είχε κλαπεί από την Σοβιετική ένωση, όπως μας πληροφορεί ο Tim Swartz.

Περιγράφει τις συσκευές που βρεθήκανε στο σκάφος του Roswell και πως έγιναν οι πρόδρομοι των σημερινών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων (τσιπς) τις οπτικές ίνες, τα λέιζερ, τον εξοπλισμό νυχτερινής οράσεως, τις ίνες υπέρ-αντοχής (όπως οι θωρακίσεις από Kevlar), η τεχνολογία των stealth αεροσκαφών, και οι ακτίνες σωματιδίων του Πολέμου των Άστρων.  Επίσης συζητά τον ρόλο που έπαιξε η εξωγήινη τεχνολογία στην διαμόρφωση της γεωπολιτικής, το πώς βοήθησε τους Αμερικανούς να ξεπεράσουν τους Ρώσους στο διάστημα, ώθησε σε περίτεχνες πρωτοβουλίες του Στρατού, όπως το πρόγραμμα του Πολέμου των Άστρων και τελικά επέφερε την λήξη του ψυχρού πολέμου.

Οι ισχυρισμοί του Col. Corso δεν είναι τίποτα καινούργιο σε όποιον γνωρίζει την ιστορία των UFO. Πάντως, αντί να επιβεβαιωθούν ιστορίες από ανώνυμους μάρτυρες, ο Col. Corso απεκάλυψε την συμμετοχή του στην κατάσταση αυτή. Αυτό αποτελεί έκπληξη για πολλούς, λαμβάνοντας υπ όψιν την μακρά και διακεκριμένη καριέρα του στον στρατό. Υπηρέτησε σαν αξιωματικός πληροφοριών στο επιτελείο του στρατηγού Douglas MacArthur στον πόλεμο της Κορέας, ήταν μέλος Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας του προέδρου Eisenhower, καθώς και επικεφαλής της Ξένης Τεχνολογίας στο Army Research and Development στο Πεντάγωνο στις αρχές του 1960.

Ενώ ο Corso θα μπορούσε να είχε φτιάξει όλη την ιστορία, είναι δύσκολο να βρεθεί μια καλή εξήγηση το γιατί θα το έκανε, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα βιβλία για τα UFO σπάνια γίνονται μπέστ σέλλερς. Το βιβλίο του Col. Corso πάντως, φαίνεται να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς άλλων ερευνητών: Ότι μέρος από την μοντέρνα τεχνολογία φαίνεται πως προήλθε από εξωγήινες πηγές. Ιστορίες για πεσμένους ιπτάμενους δίσκους και ανάκτηση εξωγήινης τεχνολογίας (φαινομενικότητα κι ὀχι πραγματικότητα) θεωρείται φαινόμενο του 20ου αιώνα. Πάντως, θρύλοι και ιστορίες για το μακρινό μας παρελθόν αναφέρουν ότι, η ανθρωπότητα έχει δεχτεί τεχνολογία που δεν είναι απ’ αυτόν τον πλανήτη.

Η εμφάνιση του Homo Sapiens κάπου 200.000 χρόνια πριν φαίνεται να αψηφά τις μοντέρνες θεωρίες της ανθρώπινης εξέλιξης. Αν και οι άνθρωποι συνδέονται με τα πρωτεύοντα θηλαστικά, υπάρχουν ελάχιστες ενδείξεις (και καμία απόδειξη) απολιθωμάτων που να υποστηρίζουν ότι ο μοντέρνος άνθρωπος εξελίχθηκε από τους πρωτόγονους συγγενείς του. Το γεγονός είναι να ψάξουμε τα αρχεία των απολιθωμάτων, ο μοντέρνος τύπος ανθρώπου εμφανίστηκε ξαφνικά στον πλανήτη και σύντομα υποκατέστησε τους λιγότερο ανεπτυγμένους συνανθρώπους του. Η ξαφνική εμφάνιση του πολιτισμού, ειδικά στην προϊστορική Μεσοποταμία, έχει συγχύσει τους επιστήμονες μέσα στα χρόνια. Όπως ακριβώς το αναφέρει η Λασέρτα, [αναζήτησε το άρθρο: Φάκελοι Lacerta: Η Συνέντευξη μιας Ερπετοειδούς]

Για χιλιάδες χρόνια η αιχμή του δόρατος της τεχνολογίας των ανθρώπων ήταν η χρήση των πέτρινων εργαλείων. Ξαφνικά σε μια νύχτα, οι νεολιθικοί νομάδες κυνηγοί ανακάλυψαν την γεωργία η οποία με την σειρά της έφερε την ανάδειξη καθορισμένων κοινωνιών. Δεν γίνεται έτσι η εξέλιξη των ειδών, χωρίς επέμβαση. Ένας από τους παλαιότερους γνωστούς πολιτισμούς ήταν οι Σουμέριοι. Κανένας δεν ξέρει από που ήρθαν οι Σουμέριοι, γιατί η γλώσσα τους και ο πολιτισμός τους δεν έχουν ανιχνεύσιμες πηγές. Πάντως κάνανε πράγματα που κανένα ανθρώπινο όν δεν είχε ξανακάνει πριν.

Μεταξύ του 3.900 πκε και 3.000 πκε, οι Σουμέριοι ανέπτυξαν μια κοινωνία πλούσια σε τέχνη και τεχνολογία που ποτέ δεν είχε εμφανιστεί στα χρονικά της γραπτής ιστορίας. Ο συγγραφέας Zecharia Sitchin αναφέρει ότι οι Σουμέριοι ανέπτυξαν τον πολιτισμό τους χάρις στους Anunnaki ή «με αυτούς που ήρθαν από τον ουρανό στην γη» Ο Sitchin ένας βιβλικός μελετητής και γλωσσολόγος, ήταν ένας από τους 200 ανθρώπους που μπορούσαν να αποκρυπτογραφήσουν και να διαβάσουν την πρώιμη Σουμεριακή γλώσσα. Ο Sitchin μας λέει  ότι οι Σουμέριοι κατέγραψαν την αληθινή ιστορία των πολύ αναπτυγμένων εξωγήινων που ήρθαν στην γη και δημιούργησαν την ανθρώπινη φυλή.

Σύμφωνα με την ερμηνεία των αρχαίων κειμένων, η σοφία «κατέβηκε από τον ουρανό στην Γη» από εξωγήινους περίπου στο 3.760 πκε. Αυτό το δώρο της γνώσεως, λέγει ο Sitchin, περιελάμβαναν την γεωργία, την ιατρική και τα μαθηματικά. Οι Anunnaki επίσης αποκάλυψαν τα μυστικά της αστρονομίας. Ο Sitchin λέει ότι οι αρχαίοι στην πραγματικότητα καταλάβαιναν το ηλιακό σύστημα καλύτερα από ότι οι επόμενες γενιές αστρονόμων. Οι Σουμέριοι γνώριζαν όλους τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, επίσης έγραψαν για ένα πλανήτη που οι μοντέρνοι αστρονόμοι ακόμη «δεν έχουν ακόμη ανακαλύψει», λένε, τον πλανήτη πατρίδα των Anunnaki, τον  Nibiru.

Οι Σουμεριακοί θρύλοι αναφέρουν το πώς οι Anunnaki ήρθαν στην γη από τον Nibiru για να εξορύξουν χρυσό. Οι Anunnaki γρήγορα κουράστηκαν από την κοπιαστική εργασία. Η Ninharsag, η θεά της ιατρικής, συνδύασε τα γονίδια των Anunnaki με αυτά του πρωτόγονου πιθηκάνθρωπου και δημιούργησε ένα Lulu, έναν πρωτόγονο εργάτη για να ανακουφίσει τους Anunnaki από την δουλειά. Η Ninharsag, κατόπιν ονομάστηκε Ninti, ή «η κυρία που δίνει ζωή» κράτησε το πρωτότυπο υβρίδιο και φώναξε, «Τα Χέρια το φτιάξανε» Το Lulu έμοιαζε στους Anunnaki. Αντίθετα με τον τριχωτό προγονό μας, το υβρίδιο σύμφωνα με το κείμενο Atra Hasis. «είχε το δέρμα ενός Θεού»

UFO & Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ - Εικόνα1 Ο άνθρωπος δημιουργήθηκε κατ’ ομοίωση των Θεών

Πολλοί αρχαίοι άνθρωποι έλεγαν ότι η τεχνολογία τους ήταν το αποτέλεσμα δώρων των Θεών

Υπάρχουν εκατοντάδες αρχαιολογικά ευρήματα που το επιβεβαιώνουν αυτό. Οι Θεοί περιοδικά κατέβαιναν στην γη σε στιγμές μεγάλης ανάγκης και βοηθούσαν την ανθρωπότητα με διάφορα είδη γνώσεων. Αυτή η ιστορία επαναλαμβάνεται τόσο συχνά στο παρελθόν ώστε οι πρόσφατες ιστορίες της ανακτήσεως τεχνολογίας από πεσμένο ιπτάμενο δίσκο θα μπορούσε να είναι η μοντέρνα εκδοχή των δώρων από τους Θεούς. Θεοί οι οποίοι έχουν ακόμη ένα ενδιαφέρον για την ανθρωπότητα, την δικιά τους δημιουργία. Ο Dr. V. Raghavan, συνταξιούχος επικεφαλής του Σανσκριτικού τμήματος  του αναγνωρισμένου κύρους Πανεπιστημίου του Madras της Ινδίας, υποστηρίζει ότι τα παμπάλαια ντοκουμέντα στα Σανσκριτικά (η κλασσική γλώσσα της Ινδίας και του Ινδουισμού) αποδεικνύουν ότι οι εξωγήινοι από το διάστημα επισκέφθηκαν πριν χιλιάδες χρόνια την γη. [αναζήτησε το άρθρο TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη]

«Πενήντα χρόνια έρευνας αυτών των αρχαίων έργων με πείθει ότι υπάρχουν ζωντανά όντα σε άλλους πλανήτες και ότι επισκέφθηκαν την γη πίσω στο 4.000 πκε. Υπάρχει ένας τεράστιος όγκος για ιπτάμενες μηχανές, φανταστικά όπλα επιστημονικής φαντασίας, που ανευρίσκονται σε μεταφράσεις των Βεδών, (γραφών) Ινδικά έπη κι άλλα αρχαία Σανκριτικά κείμενα» Λέει ο καθηγητής Sitchin

Τα γραπτά της  Mahabharata, αναφέρουν θεϊκά όπλα ακτινών και φωτός και ακόμη και ένα είδος υπνωτικού όπλου. Υπάρχει επίσης μια περιγραφή των Vimanas, ή ιπτάμενων μηχανών, που πετούσαν σε μεγάλα ύψη με την βοήθεια του υδράργυρου και με ένα  μεγάλο προωθητικού ανέμου. Υπήρχαν διαστημικά οχήματα παρόμοια με τα UFO τα οποία αναφέρονται σε όλο τον κόσμο σήμερα. Η Ramayana ακόμη περιγράφει ένα όμορφο άρμα του ουρανού που «έφτασε λάμποντας, με ένα θαυμαστό θεϊκό άρμα που έτρεχε στον αέρα» Σε ένα άλλο εδάφιο, υπάρχει αναφορά για ένα άρμα «που πλέει από πάνω μας σαν την σελήνη» Οι αναφορές στην Mahabharata δεν είναι λιγότερο καταπληκτικοί. «Στην εντολή του Ράμα, το υπέροχο άρμα σηκώθηκε με ένα σύννεφο σαν βουνό με ένα τεράστιο ήχο» Σε ένα άλλο εδάφιο αναφέρεται: «O Bhima πέταξε με το Vimana σε μια τεράστια ακτίνα που ήταν λαμπρή όπως ο ήλιος και έκανε θόρυβο όπως ο κεραυνός σε μια καταιγίδα»

Στο αρχαίο Vymanka-Shastra (η επιστήμη της αεροναυτικής), υπάρχει μια περιγραφή ενός Vimana: «Μία συσκευή που μπορεί να πετά με την δική της δύναμη, από μέρος σε μέρος η από σφαίρα σε σφαίρα» Ο Dr. Raghavan επισημαίνει ότι, «Οι αποκαλύψεις του κειμένου είναι ακόμη πιο εκπληκτικές. Τριάντα ένα εξαρτήματα από τα οποία αποτελείται η συσκευή περιγράφονται, περιλαμβάνοντας ένα φωτογραφικό καθρέπτη στο κάτω μέρος του. Το κείμενο επίσης μιλά για 16 είδη μετάλλων που χρειάζονται για να κατασκευαστεί το ιπτάμενο όχημα, αλλά μόνον τρία από αυτά μας είναι γνωστά σήμερα. Το υπόλοιπο παραμένει αμετάφραστο»

Ένας άλλος ειδικός που συμφωνεί με τις εξηγήσεις του Dr. Raghavan  είναι ο  Dr.A.V. Krishna Murty, καθηγητής της αεροναυτικής στο Ινδικό Ινστιτούτο των επιστημών στην Bangalore. «Είναι αληθές, ότι οι αρχαίες Ινδικές Βέδες και άλλα κείμενα αναφέρονται στην αεροναυτική, σε διαστημόπλοια, ιπτάμενες μηχανές και ακόμη την αστροναυτική. Μία μελέτη των Σανσκριτικών κείμενων με έχει πείσει ότι οι αρχαίες Ινδίες γνώριζαν το μυστικό να κατασκευάζουν ιπτάμενες μηχανές κι ότι αυτές βασίζονταν σε μοντέλα από διαστημόπλοια που έρχονταν από άλλους πλανήτες» λέει ο Dr.Krishna Murty

Εάν πρέπει να πιστέψουμε τις αρχαίες ιστορίες και τους θρύλους των προγόνων μας, οι άνθρωποι  κατασκευάστηκαν αρχικά να είναι σκλάβοι των εξωγήινων επισκεπτών του πλανήτη μας. Χρησιμοποιώντας το γενετικό υλικό των πρώιμων ανθρωποειδών, οι επισκέπτες το συνδύασαν με τα δικά τους γονίδια για να δημιουργήσουν ένα νέο είδος, ένα είδος που ήταν ταυτόχρονα Θνητό και Θεϊκό.  Το είδος αυτό το ξέρουμε σήμερα σαν Homo Sapiens. Τα αρχαία κείμενα δηλώνουν ότι στον άνθρωπο δόθηκε το δώρο της γνώσεως, κάνοντας τον άνθρωπο σαν τους Θεούς. Οι Θεοί πάντως αρνήθηκαν να μας δώσουν το δώρο της αθανασίας, γιατί αν οι άνθρωποι είχαν τα δώρα της αθανασίας και της γνώσεως θα ήταν όπως οι Θεοί.

Αφού σχεδόν εξολόθρευσαν τους γενετικώς φτιαγμένους απογόνους τους πάνω από μια φορά, οι επισκέπτες τελικά αποφάσισαν να αφήσουν τον άνθρωπο στις υποθέσεις του. Συνέχισαν πάντως να  αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους σε διάφορα σημεία της ιστορίας. Καθιερωθήκαν Ιερατεία και μυστικές εταιρείες, τα μυστήρια που διδάσκονταν αποκαλούνταν Γνώσις. Αυτά τα μυστικά ήταν τα μυστικά της επιστήμης και της τεχνολογίας, κρυμμένα με ένα πέπλο θρησκείας και μυστικισμού. Τα μυστήρια διδάσκονταν από επιστημονικά μορφωμένους ανθρώπους, μυημένους σε ένα δεσμό με τους εξωγήινους και διατηρώντας τα διδάγματα τους. Δυστυχώς με το πέρασμα των αιώνων, η επιστημονική γνώση και τα διδάγματα εκφυλίζονται και χάνονται, οπότε μια  περιστασιακή εκ νέου σπορά απαιτείται. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται και σήμερα. Οι απαγωγές και άλλες μορφές επαφής με τα UFO δείχνει ένα τεράστιο, ανεπαίσθητο εκπαιδευτικό σύστημα που αλληλεπιδρά με τους ανθρώπους σε ένα φαινομενικά προσωπικό επίπεδο, αλλά έχει τελικά στόχο να επηρεάσει την ανθρωπότητα σε μια πολύ μεγαλύτερη κλίμακα.

Το θέμα της παρουσίας εξωγήινων όντων στη αρχαιότητα είναι κάτι που προκαλεί πάντα την απορία και τον ενθουσιασμό όσων ασχολούνται με το θέμα. Αν και για την επίσημη ιστορία (δηλ. οι γνωστές Μυστικές Εταιρίες, Στοές και Λαγούμια) δεν υπάρχει ακόμα κάποια χειροπιαστή απόδειξη ότι οι πρόγονοί μας είχαν επαφές με όντα που δεν κατοικούσαν στη Γη, ωστόσο αρχαίες Ελληνικές και Ρωμαϊκές πηγές αναφέρονται συχνά στη θέαση ιπτάμενων αντικειμένων αγνώστου ταυτότητας, τα γνωστά μας UFO.

Το ενδιαφέρον δεν είναι μόνο ότι γίνεται αναφορά, αλλά και ότι οι περιγραφές που δίνουν οι συγγραφείς μοιάζουν αρκετά με σύγχρονες περιγραφές αυτόπτων μαρτύρων. Οι πρωιμότερες αναφορές που γίνονται στη λογοτεχνία της Δύσης για τα UFO βρίσκονται στους Ρωμαίους ιστορικούς Λίβιο, Ορόσιο, Σένεκα, Πλούταρχο, Πλίνιο και Ιώσηφο. Σύμφωνα με τη NASA, οι αρχαίες αυτές αναφορές έχουν κατηγοριοποιηθεί σε τρία ήδη από τον αστρονόμο J.A. Hynek (1972): 1. Στενές επαφές Πρώτου Τύπου (δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία) 2. Στενές επαφές Δευτέρου Τύπου (ύπαρξη φυσικών αποδείξεων και 3. Στενές επαφές Τρίτου Τύπου (παρατήρηση και επιβατών).

Οι παραλληλισμοί με τις σύγχρονες θεάσεις UFO είναι πραγματικά εκπληκτικές, αν όχι μυστηριώδεις

Για παράδειγμα, αναφέρεται ότι το 217 π.κ.ε. πολλοί αυτόπτες μάρτυρες στη Ρώμη παρατήρησαν «ένα σμήνος από γυαλιστερές στρογγυλές αψίδες από χαλκό να κινούνται στον ουρανό» Την ίδια στιγμή, στο ύπαιθρο ανατολικά της Ρώμης πολλοί ανέφεραν ότι είδαν μυστηριώδεις «μορφές ανδρών που ήταν ντυμένοι σε αστραφτερά άσπρα ρούχα» Τρία χρόνια μετά, οι κάτοικοι της βόρειας Ιταλίας είδαν κάτι που έμοιαζε με έναν μεγάλο λευκό μαρμάρινο «βωμό στον ουρανό» τον οποίο συνόδευαν ανθρώπινες φιγούρες που ήταν ντυμένες σε ολόλαμπρα λευκά. Το 154 π.Κ.Ε. περισσότερες «ιπτάμενες ασπίδες που έμοιαζαν με δίσκους» παρουσιάστηκαν.

Μία νύχτα το 104 π.Κ.Ε. οι κάτοικοι δύο Ιταλικών πόλεων είδαν κάτι σαν «φλεγόμενα ακόντια και σαν επιμήκεις ασπίδες να καταδιώκουν η μία την άλλη» σαν να γινόταν «μία αερομαχία.» Το 100 π.Κ.Ε., ένα πολύ μεγάλο αντικείμενο σε σχήμα στρογγυλής ασπίδας ταξίδεψε κατά μήκος του ουρανού. Το 91π.Κ.Ε., ένας τεράστιος φλεγόμενος δίσκος συνοδευόταν από έναν δυνατό ήχο. Αργότερα, την ίδια μέρα, οι κάτοικοι του Σπολέτο παρακολούθησαν την κάθετη προσέγγιση και απογείωση ενός UFO, σαν μία μεγάλη «σφαίρα χρυσού χρώματος που κύλησε από τον ουρανό προς τη γη και μετά σηκώθηκε ξανά» Το 74 π.Κ.Ε. χιλιάδες παρακολούθησαν ένα μεγάλο φλεγόμενο αντικείμενο «σαν λιωμένο ασήμι» να συντρίβεται σε μία περιοχή μεταξύ δύο Ρωμαϊκών στρατευμάτων στην Τουρκία. Το αντικείμενο είχε σχήμα σαν ένα μεγάλο αποθηκευτικό σκεύος με μυτερή βάση, σαν ένα οξυπύθμενο αγγείο. Στη Ρώμη, το 43 π.Κ.Ε. «ένα θέαμα από σφαίρες, όπλα και ασπίδες ήταν ορατό από τον ορίζοντα μαζί με έναν δυνατό ήχο σύγκρουσης»

Το 150 π.Κ.Ε. καταγράφεται ένα περιστατικό Στενής Επαφής Τρίτου Τύπου που είναι εκπληκτικά όμοιo με αυτό που παρουσιάζεται στην ομώνυμη ταινία του Χόλυγουντ το 1977. Στον κύριο δρόμο που οδηγούσε από τη Ρώμη στην Κάπουα, μία ηλιόλουστη μέρα ένα τεράστιο UFO παρουσιάστηκε περίπου 30 μέτρα πάνω από το έδαφος και κατευθύνθηκε προς τα κάτω. Το αντικείμενο αυτό ήταν επίπεδο και κυρτό, σαν ένα «μεγάλο κομμάτι κεραμικής» ή «κεραμικό θραύσμα» Η κορυφή τους είχε «πολλά χρώματα» και έβγαζε φλεγόμενες ακτίνες φωτός. Το UFO προσγειώθηκε, σηκώνοντας ένα σύννεφο σκόνης και ο επιβάτης του εμφανίστηκε μέσα από αυτό. Η πηγή τον περιγράφει σαν μία «νεαρή γυναίκα ντυμένη στα λευκά»

Ο αστρονόμος-μετεωρολόγος που έχει αναλύσει σε αντίστοιχο άρθρο αυτές τις Ρωμαϊκές αναφορές σημειώνει ότι «το φαινόμενο των Αγνώστων Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων ή οτιδήποτε μπορεί να είναι αυτό, δεν έχει αλλάξει τα τελευταία δύο χιλιάδες χρόνια: δίσκοι επιμήκεις σφαίρες και μορφές μεταλλικά και λαμπερά χρώματα και υλικά απαλές, ακανόνιστες ή κινήσεις αιώρησης και συχνά ξαφνική εξαφάνιση του αντικειμένου» Αυτά τα καταπληκτικά ατμοσφαιρικά και αστρονομικά φαινόμενα ή οι εξωγήινες επαφές και η επανάληψη των ίδιων λεπτομερειών στις περιγραφές, εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια φαίνεται να δείχνει πως αυτό που παρατηρείται από τόσους αυτόπτες μάρτυρες να είναι αληθινό. Σε προσεχές και μεγαλύτερο άρθρο θα παρουσιάσουμε περισσότερες λεπτομέρειες κι αναλυτικότερα αυτές τις πηγές.

UFO & Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ - Εικόνα2 Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

Πρέπει να θεωρήσουμε ότι οι συντριβές UFO είναι εσκεμμένες πράξεις για να προσφέρουν νέα τεχνολογία στην ανθρωπότητα. Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν ιστορίες για το τι έκαναν ο Στρατός και η Αεροπορία με ένα πεσμένο εξωγήινο σκάφος. Πυρηνικές μηχανές, προχωρημένες τηλεπικοινωνίες και υπολογιστές, όλα αυτά απείχαν εκατό χρόνια από την τεχνολογία του τέλους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, φέρεται ότι πάρθηκαν από το εξωγήινο συντρίμμι και αργότερα δοθήκανε στο The Bell System’s Bell Laboratories, που τότε βρισκόταν στο Murray Hill, New Jersey.

Εκεί η τεχνολογία μελετήθηκε, τεμαχίστηκε, μικρο-αναλύθηκε και δοκιμάστηκε. Ένα κομμάτι που βρέθηκε υποθετικά να είναι μια συσκευή μεταγωγής φτιαγμένη από Πυρίτιο και Αρσενικό, διατεταγμένη σε μια μικροσκοπική συστοιχία πιο περίπλοκη από οτιδήποτε κατασκευαζόταν εκείνο τον καιρό. Η συσκευή έγινε η προτεραιότητα των Bell Labs και της επιστημονικής έρευνας και αναλύσεως του Υπουργείου Αμύνης των ΗΠΑ.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι η ασυνήθιστη ηλεκτρονική εξωγήινη συσκευή μπορούσε να δρα σαν υψηλής ταχύτητος ηλεκτρονικός διακόπτης και ενισχυτής. Απεφάσισαν να το ονομάσουν «Transfer Resistor» διότι θα μπορούσε να γίνει για να αντισταθεί ή να δεχτεί τη ροή ρεύματος σε πολύ υψηλότερες ή χαμηλότερες ποσότητες από ό,τι ρεύματα εφαρμόστηκαν σε αυτό, ανάλογα με την μοναδική εφαρμογή των ροών των ηλεκτρονίων.

Transistor: Ο εξωγήινος «ενισχυτής/διακόπτης»

«Ανακαλύφθηκε» τον Οκτώβριο και Νοέμβριο του 1947 και βρέθηκε ότι είχε τεράστιες εφαρμογές. Η εξωγήινη συσκευή ήταν εκατό χρόνια μπροστά από τις απλές «διόδους επαφής» που ήταν σε κοινή χρήση τότε στα στρατιωτικά ηλεκτρονικά. Ωστόσο, αυτή φέρεται να καθορίζεται ότι οι απλουστευμένες εκδόσεις των εξωγήινων συσκευών θα μπορούσαν να κατασκευαστούν με τη διενέργεια αρκετών αναβαθμίσεων στην υπάρχουσα τεχνολογία. Τότε ο  πρόεδρος Harry S. Truman διέταξε να «κλωνοποιηθούν» οι συσκευές και να φτιαχτεί μια ιστορία καλύψεως. Υποτίθεται ότι είπε τα εξής:  «Δεν μπορούμε να κρατήσουμε μια τόσο συνταρακτική τεχνολογική πρόοδο μακριά από τα χέρια της ανθρωπότητες. Απλώς δεν είναι σωστό!»

Στα μέσα Δεκεμβρίου του 1947, για να δημιουργήσουν μια πιστευτή ιστορία, το Υπουργείο Αμύνης και τα εργαστήρια Bell κατασκεύασαν μια σειρά ανακοινώσεων τύπου που έλεγαν: Μετά από  χρόνια Μακράς και Εκτεταμένης Επιστημονικής Έρευνας η – εφεύρεση του Transistor είχε επιτέλους επιτευχθεί, υποθετικά από τους ερευνητές των  Bell Labs (Drs. Shockley, Bardeen και Brattain, στο Bell Lab’s Electronic Circuits Research Center, κάτω από την αιγίδα του μάγου αντιπροέδρου της Bell Labs Vice κυρίου John «Jack» Morton. Από αυτήν την εποχή και έπειτα, τα Bell Labs στα χέρια της διάδοχου εταιρείας AT&T και η εν μέρει θυγατρική Lucent Technologies, συνέχισαν να διατηρούν την ιστορία του Transistor για όλες τις επόμενες γενιές, ενώ κάλυπταν με την ησυχία  τους τον τρόπο αποκτήσεως των εξωγήινων συσκευών από τα Bell Labs.

Ο Col. Corso πάντως, λέει ότι η συσκευή στο διάσημο «transfer resistor test rig» των Bell Labs, στην πραγματικότητα κατασκευάστηκε με αντίστροφη μηχανική από την αρχική συστοιχία ολοκληρωμένων κυκλωμάτων των κυκλωμάτων που έμοιαζαν με transistor και που βρήκανε σε μια από τις εξωγήινες συσκευές επικοινωνίας στο Roswell, στο New Mexico. Φημολογείται ότι χρειάσθηκε πάνω από χρόνος για τα Bell Labs να βρουν πώς να παράγουν εμπορικά τις συσκευές. Σύμφωνα με πληροφορίες, σχετικά με την τεχνολογία που λάμβαναν κατά την διάρκεια των επόμενων 10 ετών από την Bell Labs (από τα συντρίμμια που τους παρέδωσε το Υπουργείο Αμύνης) παρήχθη το λέιζερ, ενισχυμένα κυκλώματα στερεάς κατάστασης, μεγάλης κλίμακας κυκλώματα μεταγωγής και υψηλής ευκρίνειας φωτογραφικές συσκευές.

Πάντως, μερικές συσκευές από το καταρριφθέν εξωγήινο σκάφος δεν είναι κατανοητές ούτε και σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνουν ένα υψηλής ενέργειας μικροκυματικό ενισχυτή που έχει το δευτερεύον αποτέλεσμα να αποσυνθέτει τα στερεά αντικείμενα στα μοριακά τους στοιχεία. Ένα είδος κυκλώματος που δεν δουλεύει με ηλεκτρική ενέργεια, αλλά χρησιμοποιεί σωματίδια που έχουν  πολύ μικρή ημιπερίοδο ζωής στο φυσικό σύμπαν («muons»). Μια τεράστια γεννήτρια επαγωγής με διάμετρο 15,5 μέτρα που φαίνεται να αποτελεί μέρος της ικανότητας του οχήματος να έχει μοναδικά πτητικά χαρακτηριστικά, σαν να κάνει ακροβατικά, κάποιοι σκέφτονται ότι είναι συσκευή εξουδετερώσεως της βαρύτητας, αλλά κανείς τους δεν είναι σίγουρος.

Οι πηγές λένε ότι, το 1948 και 1949, σκεπτόμενοι ότι  οι εξωγήινοι θα αντιδρούσαν σε αυτήν την έρευνα, η Αμερικανική κυβέρνηση εσπευσμένα τοποθέτησε αντιαεροπορικές πυροβολαρχίες στα περίχωρα των βουνών Watchung στην Νέα Υερσέη, κοντά στα εργαστήρια Bell Lab’s στο Murray Hills για να προστατεύει από διαστημική εισβολή. Αυτό δεν είναι γνωστό, ότι το Υπουργείο Άμυνας σκόπιμα κατέρριψε ένα εξωγήινο σκάφος και φοβόταν αντίποινα.

Οι θρυλούμενες Αντιβαλλιστικές πυροβολαρχίες Διαστημικής Άμυνας, κατά μήκος του Lookout Mountain Ridge βόρεια των Bell Labs, είναι τώρα εγκαταλειμμένες και επάνω τους έχει χτισθεί το τοπικό γυμνάσιο.  Στην «Lookout Mountain Nike Base» γινόντουσαν συχνά ασκήσεις αντιεισβολής στα  50’s, 60’s και νωρίς στα 70’s. Σημειωτέον ότι η συχνότητα των ασκήσεων αύξανε όταν υπήρχαν αναφορές UFO ειδικά στους αεροδιαδρόμους της Νέας Υερσέης. Οι ισχυρισμοί της αποκτηθείσας εξωγήινης τεχνολογίας έχουν περαιτέρω επιβεβαιωθεί από τον απόστρατο συνταγματάρχη Steve Wilson, της U.S. Air Force, πρώην επικεφαλής του Project Pounce, μια ελίτ μονάδα της  Air Force/National Reconnaissance Organization Special Forces που συλλέγει καταρριφθέντα UFOs.

Ο Colonel Wilson αναφέρει ότι: «η πρώτη επιτυχημένη πτήση αντιβαρύτητος των ΗΠΑ,  έλαβε τόπο στις 18 Ιουλίου 1971 στο S4 στην περιοχή 51, όπου έγινε επίδειξη στρεβλώσεως του φωτός για να επιτευχθεί απόλυτη αορατότητα. Παρών στην πτήση ήταν ο ναύαρχος  Bobby Inman (πρώην διευθυντής της NSA) που τώρα είναι επικεφαλής της  of SAIC (Science Applications International, Incorporated) στο San Diego, California, που κατασκευάζει αντιβαρυτικές συσκευές.

Ο συνταγματάρχης Wilson επίσης αποκάλυψε ότι η πρόσφατη ανακοίνωση της Lockheed για ένα μη επανδρωμένο, με ηλεκτρικούς κινητήρες drone αναγνωρίσεως με κοντά φτερά ονομαζόμενο  «Dark Star» ήταν στην πραγματικότητα ένα πρότζεκτ συγκαλύψεως. Η εξωτική τεχνολογία που είναι κρυμμένη καθορίζεται σαν X-22A και κατασκευάστηκε από την  Skunk Works στο Helendale, California. Αυτό το σκάφος είναι ένα λειτουργικό, διθέσιο όχημα αντιβαρύτητας. Η μεταλλική κατασκευή κρύβεται από ένα έντονο ασπρογάλαζο φως, που πάλλεται αναβοσβήνοντας κάθε ένα η δύο δευτερόλεπτα.

Ο συνταγματάρχης Wilson επίσης δηλώνει ότι τα μυστηριώδη Μαύρα Ελικόπτερα που αναφέρονται σε όλη την χώρα είναι στην πραγματικότητα Αμερικάνικα σκάφη αντιβαρύτητας, που ονομάζονται XH-75D or «XH Shark» και κατασκευάζονται από την Teledyne Ryan Aeronautical Corporation στο San Diego. Λέει ότι πολλά από αυτά τα XH-75Ds είναι τοποθετημένα στην  Delta/National Reconnaissance Organization Division που ανακτά πεσμένα UFOs.

Η Ρωσία έχει κι αυτή τα δικά της αντιβαρυτικά σκάφη

Ο Paul Stonehill, ένας Ρώσος ερευνητής UFO, αναφέρει ότι οι Ρώσοι τον Απρίλιο του 1988 άρχισαν να χρησιμοποιούν τεχνολογία αντιβαρυτικής κάμψεως του χωροχρόνου για να πραγματοποιήσουν ταξίδι στον χρόνο. Τον Ιούνιο του 1997, ένας αξιωματικός πληροφοριών που υπήρξε αξιόπιστος, είπε ότι η Κίνα τώρα έχει αποκτήσει αντιβαρυτική τεχνολογία. Υπήρξαν αναφορές ότι η Ναζιστική Γερμανία είχε αποκτήσει εξωγήινη τεχνολογία από ένα ιπτάμενο δίσκο που είχε συντριβεί κατά την διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου. Αυτή η τεχνολογία κατόπιν κλάπηκε από τους Σοβιετικούς στο τέλος του πολέμου, αλλά μόνον το 1980 κατάφεραν να αποκτήσουν με αντίστροφη μηχανική την τεχνολογία για δική τους χρήση.

Κάποιοι μάρτυρες του Roswell μίλησαν για ένα υλικό που έμοιαζε με φύλο μολύβδου, το οποίο δεν κοβόταν ούτε χαρασσόταν και ξαναγύριζε στο αρχικό του σχήμα. Η έκδοση του 1997 του AMBASSADOR, του περιοδικού πτήσεως της  TWA, είχε ένα άρθρο για μια νέα τεχνολογία που αποκαλείται Carbon Nanotubes. Τα Carbon Nanotubes είναι κατασκευές τύπου Φουλερένιου που αποτελείται από κυλίνδρους γραφενίου σε κάθε άκρο με καλύμματα από πενταγωνικά δαχτυλίδια. Ανακαλύφτηκαν το 1991 από τον Γιαπωνέζο Sumio Iijima με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.

Τα Carbon Nanotubes είναι μεταξύ 10 και 100 φορές ισχυρότερο από το ατσάλι με ένα έκτο το βάρος του. Μπορεί να τσαλακωθεί χωρίς να σπάσει στο αρχικό του σχήμα. Μέσα σε μερικά χρόνια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει τα φτερά των αεροπλάνων και τους δορυφόρους. Οι νανοσωλήνες άνθρακος είναι πολύ λεπτοί και αποτελούνται από ενδοσυνδεόμενα άτομα γραφίτη. Αυτό είναι το ισχυρότερο υλικό που είναι γνωστό, αναφέρει ο Thomas Ebbesen, καθηγητής χημείας στο πανεπιστήμιο Pasteur στο  Strasbourg, στην Γαλλία και πρωτοπόρος στις ίνες. Ο φυσικός  Peter Nordlander του Rice University πηγαίνει ένα βήμα ακόμη μακρύτερα, αντηχεί τις απόψεις των περισσότερων ερευνητών στα σωληνίδια. Αυτό είναι πιθανώς το ισχυρότερο υλικό που μπορεί να κατασκευαστεί.

Η απόδειξη είναι συντριπτική,  ο άνθρωπος, μέσα στους αιώνες, κατά κάποιον τρόπο απέκτησε επιστήμη και τεχνολογία πέρα από την παρούσα επιστημονική βάση. Ο χριστιανός Αυγουστίνος έγραψε για ναούς στην Ελλάδα και την Αίγυπτο που είχαν μόνιμα φώτα και δεν επηρεαζόταν από τον αέρα η την βροχή. Σε ένα υπόγειο διαμέρισμα της  Hathor στην  Dendera δείχνει ιερείς που μεταφέρουν αυτό που φαίνεται σαν γιγάντιες ηλεκτρικές λάμπες που δείχνονται σαν φίδια. Ενώ είναι κατανοητό ότι η ανθρωπότητα στο παρελθόν πέτυχε τεχνολογία που είναι ισοδύναμη με την μοντέρνα επιστήμη, αλλά έχασαν αυτήν την γνώση σε κάποιο κατακλυσμικό γεγονός.  Οι αρχαίες γραφές αυτών των ανθρώπων δηλώνουν καθαρά ότι η γνώση τους δόθηκε από τους Θεούς, ή τους ανθρώπους του ουρανού. Αυτοί οι άνθρωποι του ουρανού θα μπορούσαν να είναι ακόμη μαζί μας, αλλά αντί να συγκαλύπτουν τους εαυτούς τους ως Θεούς, τους γνωρίζουμε σαν πιλότους των UFO.

Αυτοί οι επιβάτες των UFO από όπου και να ‘ρχονται, φαίνονται να ενδιαφέρονται να σπείρουν την ανθρωπότητα με νέες ιδέες και πρωτότυπες σκέψεις. Αγνώστου Ταυτότητος Αντικείμενα φαινόντουσαν τον 19ο αιώνα και στις αρχές του 20ου έμοιαζαν με τα αερόπλοια της εποχής. Οι ρουκέτες φαντάσματα που βλέπαμε μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο έμοιαζαν με τους διαστημικούς πυραύλους που φτιάξαμε χρόνια αργότερα για να στείλουν τον άνθρωπο πέρα από την επιφάνεια του πλανήτη. Τώρα τα UFOs μοιάζουν με ασημένιους δίσκους και τρίγωνα, που φαίνεται να πετάνε με αντιβαρυτικά συστήματα. Θα μπορούσε αυτό να είναι το επόμενο μεγάλο βήμα στην τεχνολογική εξέλιξη της ανθρωπότητας; Οι σπόροι για αυτό το γιγαντιαίο τεχνολογικό άλμα φυτεύτηκε το 1947; Εάν οι ιστορίες και οι μύθοι του παρελθόντος είναι μια ένδειξη, τότε η ανθρωπότητα θα εξακολουθήσει να επιτυγχάνει επιστημονικά θαύματα, χάρις στα τεχνολογικά δώρα των Θεών ή να καταστραφεί απ’ αυτά.

UFO & Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ - Εικόνα3 Βιολογικά UFO

Ο ερευνητής Trevor James Constable (μαθητής του Wilhelm Reich) στην αναζήτηση του φαινομένου των ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα) δηλαδή των UFO, άρχισε να χρησιμοποιεί υπέρυθρο φωτογραφικό φιλμ σε μια συνηθισμένη φωτογραφική μηχανή. Ο Constable ανακάλυψε ότι «το υπέρυθρο φιλμ όταν εκτεθεί μεταξύ της αυγής και της ανατολής του ηλίου, σε ξερό κλίμα συχνά εμφανίζονται αόρατα αντικείμενα διαφόρων μεγεθών που είναι ζωντανά και περνάνε μέσα από την ατμόσφαιρα» Τα αποτελέσματα του ήταν εκπληκτικά. Όχι μόνον συμβατικοί δίσκοι και διαστημόπλοια απεικονίστηκαν στο φιλμ αλλά και εκπληκτικές αμοιβαδοειδείς μορφές ζωής. Σχολιάζοντας τα και περιγράφοντας την κατάπληξη του στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο «The Cosmic Pulse of Life» αναφέρεται:

«Στην ανεπιθύμητη φύση αυτών των φωτογραφιών. Αυτά τα ζωντανά πλάσματα, αυτές οι βιομορφές, δεν ήταν ούτε ότι θέλαμε ούτε ότι περιμέναμε. Θέλαμε διαστημόπλοια. Εκείνο τον καιρό είμαστε σε άγνοια για το βιολογικό στοιχείο στα UFOs. Στα ενδιάμεσα χρόνια έχω παρατηρήσει γοητευμένος και με ενδιαφέρον το ανησυχητικό και ενοχλητικό αποτέλεσμα (από τις φωτογραφίες και τα φίλμ) που είχε πάνω σε όλα τα πρόσωπα τα οποία είχαν μηχανιστική προσέγγιση για τα UFOs. Αυτή η εμπειρία με δίδαξε ότι η επιστημονική αντικειμενικότητα είναι μύθος» Δεν είναι τυχαίο που είναι απαγορευμένες οι υπέρυθρες φωτογραφικές μηχανές και απαιτείται ειδική άδεις για την απόκτηση τους.

Ο Constable είχε πολλές δυσάρεστες εμπειρίες με ανθρώπους επιστήμονες και άλλους που απειλούνταν πολύ από τις φωτογραφικές αποδείξεις. Τόσο εκτεταμένες και δραματικές ήταν αυτές οι αντιδράσεις που συμπέρανε, σαν μαθητής που ήταν του Wilhelm Reich ότι αυτή η νευρωτική αποστροφή ήταν η αντίδραση του κατεστημένου προς την δύναμη της ζωής.  Η επιστήμη είναι λογική, αλλά όταν ξεπεράσει αυτά τα όρια, γίνεται ένα παράλογο δόγμα – ο επιστημονισμός. Αλλά ας ξαναγυρίσουμε στα UFOs του Constable και την αντίθεση μεταξύ των βιομορφών και των διαστημοπλοίων.

Τα αποκαλούμενα «διαστημόπλοια» είναι αιθερικά όπως και οι βιομορφές, καθόσον αποτελούνται από ύλη του «αιθερικού πεδίου» και κινούνται με την ενέργεια της ζωής που ο Wilhelm Reich ονομάζει «οργόνη». Αυτοί οι κατασκευαστές μας λέει ο Constable είναι μια φυλή ευφυών και καλοσυνάτων όντων, οι «αιθέριοι» που ο κόσμος τους είναι ίδιος με τον δικό μας εκτός του ότι βρίσκεται σε υψηλότερο κραδασμικό επίπεδο. Τα σκάφη τους γίνονται ορατά όταν υλοποιούνται στον δικό μας κόσμο. Έτσι έχουμε τουλάχιστον δύο βασίλεια αιθερικών όντων. Το ένα περισσότερο ευφυές από την σύγχρονη ανθρωπότητα και το άλλο λιγότερο σε κατώτερο επίπεδο συνειδητότητας, κάτι σαν τα δικά μας ψάρια.

Όπως τονίζει ο Constable: «Με τον τρόπο εμφανίσεως τους στην ανθρωπότητα, τα διαστημόπλοια (το περισσότερο ευφυές βασίλειο) και τα Βιολογικά UFOs (το λιγότερο ευφυές βασίλειο) έχουν μπερδευτεί αμοιβαίως στον νου των ανθρώπων μέχρι σήμερα» Είναι το λιγότερο ευφυές και εμφανώς οργανικό βασίλειο που μας ενδιαφέρει περισσότερο. «Η ύπαρξη αυτών των οργανισμών μοιάζει πλασματική, γιατί το σχήμα τους φαίνεται θερμικά. Ταξιδεύουν παλμικά, φουσκώνοντας και συρρικνώνοντας κυκλικά το σώμα τους, όπως κινούνται μέσα στον αέρα. Με το να είναι πλάσματα φαίνονται στα ραντάρ και βίντεο τα οποία τραβήχτηκαν δείχνουν ότι είναι ικανά για τέτοιες ταχύτητες, αλλαγές σχήματος και μεγέθους, που καθιστά άχρηστη κάθε προσπάθεια να τα εξηγήσει κανείς με τον μηχανιστικό τρόπο σκέψεως.

Η παλμική κίνηση αυτών των βιολογικών αερομορφών -η προϋπόθεση της ζωής είναι η παλμικότητα- προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση σε αυτούς με τον μηχανιστικό τρόπο σκέψεως. Η έννοια ότι αυτή η παλμικότητα είναι ισοδύναμη με τους παλμούς της καρδιάς των ανθρώπων δεν τους πέρασε ποτέ από το μυαλό. Παρακινούμενοι από τους παλμούς των UFOs που παρατηρούσαν σε μεγάλα ύψη οι πιλότοι της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας τα ονόμασαν «διαστημικά ζώα» σε μία δημόσια ανακοίνωση στις 27 Απριλίου 1949, δηλώνοντας ότι τα αντικείμενα αυτά ήταν ζωντανοί οργανισμοί.

Στην φωτογραφία Α ο Constable κοντά σε ένα UFO (σκάφος) στην έρημο Mojave την άνοιξη του 1958. Φαίνεται ο φακός στο πάνω μέρος του που απορροφά την ενέργεια στο υπ’ ερυθρό φάσμα ενώ δεν ήταν ορατό. Το περιστρεφόμενο πεδίο ενέργειας γύρω από το αντικείμενο, ο λευκός λοβός ενέργειας που φαίνεται αριστερά και κάτω από το αντικείμενο κάνει ετεροδύνωση (ηλεκτρονικός όρος, βασική αρχή λήψεως στα ραδιόφωνα) με το βιοενεργειακό πεδίο του συγγραφέα. Το περιδινούμενο δυναμικό πεδίο γύρω-από το αντικείμενο, ο λευ­κός λοβός ακτινοβολίας που παρουσιάζεται σε σχεδόν κυκλικό σχήμα αριστερά και ελαφρώς κάτω από το όχημα, κυριαρχεί έναντι του πεδίου βιοενέργειας του ίδιου του συγγραφέα. Όταν το κατάλαβε φώναξε στον φίλο του Dr James O. Woods που ήταν πίσω του να φωτογραφίσει αμέσως στα αριστερά του. Έτσι βγήκε αυτή η καταπληκτική φωτογραφία. Είναι η πρώτη φωτογραφία (υπέρυθρη φυσικά) παγκοσμίως που δείχνει την προώθηση αυτών των σκαφών με περιστρεφόμενα ενεργειακά πεδία. Ο συγγραφέας δηλώνει ότι η πρόωση προκύπτει από τον χειρισμό της αιθερικής δύναμης, πρωτογενές στοιχείο της οποίας ανακάλυψε ο Δρ Βίλχελμ Ράιχ την περίοδο 1939-40 και το οποίο ονόμασε «οργονοέργεια». Το φιλμ ήταν υψηλής ταχύτητος χωρίς φίλτρο, με f11 και 1/50 δευτερόλεπτα. Εμφανίστηκε με D-11 για 2 λεπτά.

Στην φωτογραφία Β ο Constable αναφέρει πως Α.Τ.Ι.Α. είναι δύο ειδών: «πλάσματα» ζωντανοί οργανισμοί, κανονικά αόρατα στους ανθρώπους, και αεροσκάφοι – κατασκευασμένα μετά από σχεδιασμό οχήματα που κινούνται με αιθερική δύναμη, ο Constable φωτογράφησε και τους δύο αυτούς τύπους Α.Τ.Ι.Α. κατευθείαν από την κατάσταση αορατότητας. Ερμηνεύει το συγκεκριμένο ως ένα δίσκο που φαίνεται η πλάγια όψη του -μόνο ένα τμήμα του κατέστη αισθητό στο υπέρυθρο φιλμ- με το δυναμικό του πεδίο να εμφανίζεται ως λευκός λοβός που εκτείνεται από το όχημα προς τη γη. Χρησιμοποιήθηκε Ερυθρό φιλμ υψηλής ταχύτητας, χωρίς φίλτρο. Η λήψη έγινε λίγο πριν από την ανατολή ο ηλΐου, κοντά στο Τζάιαντ Ροκ της Καλιφόρνια. Μην ξεχνάτε ότι αυτές είναι φωτογραφίες πλασμάτων ΑΟΡΑΤΩΝ στο ορατό πεδίο.

UFO & Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ - Εικόνα4 Αν σας  φαντάζει … φανταστικό! Αναλογιστείτε χωρίς λέξεις

«Σαν άνθρωπος που αφιέρωσε όλη του την ζωή στη πιο ορθολογιστική σπουδή της ύλης, μπορώ να σας πω σαν αποτέλεσμα της έρευνάς μου πάνω στο άτομο τα εξής: Δεν υπάρχει κάτι που καθαυτό του να λέγεται Υλη. Όλη η ύλη έχει σαν πηγή της και υπάρχει μόνον χάρη σε μια δύναμη που φέρνει τα σωμάτια ενός ατόμου σε δόνηση και κρατά αυτό το απειροελάχιστο ηλιακό σύστημα μαζί. Μπορούμε να υποθέσουμε πίσω από αυτήν την δύναμη την ύπαρξη ενός συνειδητού και ευφυούς πνεύματος. Αυτό το πνεύμα είναι η μήτρα κάθε μάζας» Max Planck (1944) Βραβείο Nobel για την θεωρία των κβάντα (1918).

«Όλα είναι σύμβαση, στην πραγματικότητα τα άτομα και το κενό, κομμένοι από την δυνατότητα να γνωρίσουμε την πραγματικότητα, γνωρίζουμε αυτό που επηρεάζει το σώμα μέσω των αισθήσεων» Δημόκριτος

«Μια νέα επιστημονική αλήθεια δεν θριαμβεύει πείθοντας τους αντιπάλους της και κάνοντας τους να δουν το φως. Μάλλον επικρατεί, γιατί κάποτε οι αντίπαλοι της αναπόφευκτα πεθαίνουν και μια νέα γενιά μεγαλώνει, που έχει εξοικειωθεί μαζί της» Μαξ Πλάνκ

Επομένως η έρευνα μας λογικά ξεκινά, με άτομα και έργα που έχουν επισήμως απορριφθεί

UFO & Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ - Εικόνα5 Wilhelm Reich και Ruth Drown

Ο Wilhelm Reich ανακάλυψε την οργονοενέργεια και επαλήθευσε την παρουσία της οπτικά, θερμικά κι ηλεκτροσκοπικά, την περίοδο 1939-40. Αργότερα, μπόρεσε να αποδείξει την παρουσία της με τον μετρητή Γκάιγκερ-Μύλλερ και σχεδίασε ένα πείραμα κατά το οποίο η οργονοενέργεια έλαμψε εν κενώ. Εργάστηκε μεθοδικά, βασισμένος στην παρατήρηση και στο πείραμα και δημοσίευσε τα ευρήματά του ώστε να μπορεί να τα ελέγξει οποιοσδήποτε επιστήμονας. Ο Wilhelm Reich ήταν αυστηρός με την επιστημονική μέθοδο, αλλά σύντομα, η πρωτοφανής έκταση και δύναμη του μυαλού του έφεραν το έργο του πέρα από τα όρια αντοχής της κρατούσας επιστήμης.

Ανέπτυξε νέους τρόπους σκέψης, απολύτως απαραίτητους («λειτουργική σκέψη» ήταν ο όρος που ο ίδιος χρησιμοποίησε) με τους οποίους ο ανθρώπινος νους μπορούσε να εξασκηθεί ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις ζωντανές διαδικασίες. Η προσφορά του στην γνώση του παρόντος είναι τεράστια. Αντίθετα, η Ruth Drown (Ρουθ Ντράουν) και η ραδιονική είναι το μέλλον. Η οργονοενέργεια, για την ανακάλυψη της οποίας ο Reich εργάστηκε πολύ σκληρά, ήταν γι’ αυτήν απλά μια πραγματικότητα που δεν χρειαζόταν περισσότερες αποδείξεις. Ήταν τόσο ξεκάθαρη, όπως οι χτύποι της καρδιάς της. Είναι υπέροχος αναχρονισμός το γεγονός ότι είχε τιθασεύσει την οργονοενέργεια για ιατρικούς σκοπούς, πολύ πριν την ανακαλύψει ο Wilhelm Reich, σύμφωνα με αναγνωρισμένες επιστημονικές τακτικές.

Μέχρι τη στιγμή του θανάτου της η Ruth Drown δεν γνώριζε τους βασικούς νόμους της μορφής της ενέργειας που χρησιμοποιούσε, με τον τρόπο που ο Wilhelm Reich τους καθιέρωσε. Παρ’ όλ’ αυτά, πολύ πριν την ανακάλυψη του Reich, η διαισθητική μεγαλοφυΐα της Ruth Drown την οδήγησε στην κατασκευή οργάνων για το χειρισμό και το συντονισμό μέσω αυτής της ενέργειας, στα πλαίσια της ιατρικής διάγνωσης και θεραπείας. Δύο ολόκληρα χρόνια πριν την ανακάλυψη του Reich, η Ruth Drown είχε σχεδιάσει και παρουσιάσει ένα φωτογραφικό προσάρτημα για το διαγνωστικό της όργανο, που έδινε φωτογραφίες των μαλακών και των σκληρών ιστών του ανθρώπινου σώματος σε τομή. Το μέσο με το οποίο έβγαιναν αυτές οι φωτογραφίες ήταν αναμφίβολα η ενέργεια που αργότερα ο Reich ονόμασε οργόνη.

[Σχετικά με αυτή την ΑΛΗΘΙΝΆ ΜΕΓΑΛΗ επιστήμονα, την Ruth Drown που διώχτηκε ανελέητα από τις Οργανικές Πύλες και τους παρασιτικούς θα επανέλθω σε άλλο άρθρο, μπορείτε όμως να το ανακαλύψετε (ή να σας ανακαλύψει αυτό, όταν κι αν είστε έτοιμοι) στο παράξενο περιοδικό strange n 154]

Space Command Captain Mark Richards

Είναι εκπληκτικό το πόσο εύκολα μπαίνουν κομμάτια του παζλ στην θέση τους διαβάζοντας τις συνεντεύξεις του πλοιάρχου Mark Richards και πόσο εύκολα εξηγείται αυτό το χάος που βιώνουμε στον πλανήτη γη. [διαβάστε τα σχετικά άρθρα]

Ένας Γαλαξιακός πόλεμος μαίνεται πάνω από τα κεφάλια μας, δίπλα μας και γύρω μας. Η Γη και η Ανθρωπότητα είναι το έπαθλο. Άλλωστε δεν ονομάζουν τυχαίως την “Γη το μεγαλύτερο εστιατόριο του Γαλαξία” !!! Οι Sheti (Ερπετοειδείς Επικυρίαρχοι) μας αποκαλούν “Μαϊμούδες της Ουτοπίας” μεταξύ τους. Τυχαίο; Καθόλου είναι απόλυτα σωστοί σε αυτό, όντως απευθύνονται σε Μαϊμούδες που ζουν μέσα σε μια Ουτοπική Ψευδαίσθηση, που μάλιστα την θεωρούν σαν την μοναδική αλήθεια και σκοτώνουν γι αυτή.

Αυτός ο κόσμος ψευδαίσθησης, είναι θανάσιμος για τις Μαϊμούδες της Ουτοπίας, γεγονός που δεν έχει λογική μεν ή δεν μας αρέσει, αλλά είναι η πραγματικότητα. Το κατεστημένο των Ερπετοειδών έχει σχεδιαστεί πολύ προσεκτικά ώστε να συγκαλύπτει την ανωτερότητά τους πίσω από ένα πέπλο πολιτιστικών αναφορών στη μουσική, την τέχνη, την ποίηση και τη λογοτεχνία και πνευματικών στην θρησκεία και την πολιτική. Χρησιμοποιεί λέξεις – κωδικούς κάθε φορά που θέλει να κάνει αναφορά στην καταγωγή και στον πρωταρχικό ερμαφρόδιτο Αδάμ και τη δημιουργία της πρώτης γαλαζοαίματης ένωσης: για παράδειγμα κρίνα, όστρακα, φίδια, ερπετά, αστέρια, φως, αγγέλους, θεούς κλπ. Ξεσηκώνουν και χρησιμοποιούν τις καλύτερες από τις ιδέες που υπάρχουν στην σκέψη μας και είναι περήφανοι για αυτή τους τη δυνατότητα.

Πολλές από τις ιδέες και τις αντιλήψεις για τις οποίες οι Ερπετοειδείς Επικυρίαρχοι καμαρώνουν είναι ότι μία Μαϊμού δεν μπορεί να κατορθώσει τίποτα απολύτως, σημαντικό ή μη, σ’ αυτόν τον κόσμο και φροντίζουν με απόλυτη επιτυχία, ώστε να μην κατορθώσει τίποτα.

Η ωμή αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω και είναι περισσότερο περίεργη από τη όποια φαντασία μας. Το δικαίωμα για τη δημοσιοποίηση της όποιας αλήθειας ανήκει πάντα στους νικητές και είναι γνωστό ό,τι η ιστορία γράφεται από τους νικητές και ράβεται στα μέτρα τους, ενώ μετά από λίγο καιρό ενδέχεται η Αλήθεια να γεννηθεί μέσα σου, άλλωστε Α-ΛΗΘΗ σημαίνει να ΞΑΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.

Εσύ (ΑΝ) προσέχεις ανά διαστήματα και παρατηρείς αν η αλήθεια έχει αλλάξει, αντιλαμβάνεσαι ό,τι ποτέ δεν αλλάζει. Μερικές φορές τυχαίνει να δεις αυτή την αλήθεια που διδάχθηκες να προβάλλεται στην τηλεόραση ή στην εφημερίδα και με κάποιο τρόπο επιβεβαιώνεσαι, ότι εσύ και πολλοί περισσότεροι έχετε την ίδια άποψη, ότι συμφωνείτε. Λοιπόν, αυτό δεν είναι πραγματικό, μονάχα η Συμφωνία σας το κάνει πραγματικό.

Πάρα πολλοί από εμάς ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ έχουμε αντιληφθεί, πόσα παράδοξα υπάρχουν, πόσες ασυμφωνίες σχετικά με την κοινωνική μας πραγματικότητα, γιατί απλά το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ δεν μπορεί να κρυφτεί, είναι εκεί και περιμένει να το Παρατηρήσεις για να σου αποκαλύψει την Α-ΛΗΘΗ (αλήθεια) του. Μην ξεχνάμε πως ο άνθρωπος, Βλέπει με τον Εγκέφαλο κι όχι με τα μάτια του.

Είναι σαν να υπάρχει ένα σύνολο αντι-ανθρωπίνων αξιών σχετικά με τα θέματα προσπαθούμε και ελπίζουμε να τα κάνουμε προς όφελός μας. Από την άλλη μεριά είναι οξύμωρο ότι ενώ υπάρχουν ανθρωπιστικές αξίες, η εκμετάλλευση πάντα κυριαρχεί χωρίς να υπάρχει σύνεση. Όμως όλες αυτές οι πράξεις δεν γίνονται από ανθρώπινο χέρι ούτε κι έχουν κανένα ανθρώπινο κίνητρο και δεν είναι καν ανθρωποκεντρικές. Σκέψου την τροφή που προωθείται, σκοπίμως και δολίως για να καταναλώνει ο άνθρωπος, μονάχα απ’ αυτό αντιλαμβάνεσαι πως κάτι είναι παράδοξο, παράλογο, αφύσικο, μη ανθρώπινο, μη γήινο.

«Ο σημερινός αποκρυφισμός είναι η αυριανή επιστήμη» Μηντ Λέιν

Γνωρίζουμε από την αρχαιότητα ότι η πραγματικότητα που βιώνουμε δεν είναι -και δεν μπορεί να είναι- η απόλυτη αλήθεια. Τα βασικά εργαλεία του ορθολογισμού και των αποδείξεων, η Λογική και τα Μαθηματικά, είναι συνυφασμένα με την ανθρώπινη φύση μας και δεν μπορούμε να τα παρατηρήσουμε κάπου έξω από εμάς, σαν ανεξάρτητες δομές, ώστε να κάνουμε πειράματα και να αποδείξουμε την ορθότητά τους. Άρα βρίσκονται στον χώρο ύπαρξης μετά την Φυσική, δηλαδή στην Μεταφυσική. Η Λογική λοιπόν, τρόπος αντίληψης του Κόσμου, είναι στην ουσία Μεταφυσική, ενώ τα Μαθηματικά αποτελούν την μεταφυσική δομή του Κόσμου.

Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. Ρόναλντ Ρέιγκαν, στην ομιλία του στην 42η διάσκεψη της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στις 21 Σεπτεμβρίου 1987, δήλωσε: Στις εμμονές μας με τους ανταγωνισμούς τον καιρό αυτόν, συχνά ξεχνούμε ότι πολλά πράγματα ενώνουν και συνασπίζουν τα μέλη όλης της ανθρωπότητας. Ίσως χρειαζόμαστε κάποια ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ παγκόσμια απειλή που θα μας κάνει να αναγνωρίσουμε αυτό τον κοινό δεσμό μας. Συχνά σκέφτομαι πόσο γρήγορα θα εξαφανιστούν οι διαφορές μας ανά τον κόσμο, αν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία εξωγήινη απειλή από έξω από αυτόν τον κόσμο»

Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, Πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης, δήλωσε δημόσια στην επιθεώρηση Soviet Life, στις 6 Φεβρουαρίου 1987: «Στην συνάντησή μας στη Γενεύη, ο πρόεδρος των Η.Π.Α. μου είπε ότι αν η Γη αντιμετωπίσει μία εισβολή από εξωγήινους, οι Η.Π.Α. και η Σοβιετική Ένωση θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντικρούσουν την εισβολή»

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (108)

 1. 0
  0
  Προς τα τέλη του 1953 ο Ράιχ διάβασε κάτι σχετικά με τα ΑΤΙΑ, με ένα από τα πρώτα βιβλία να είναι το βιβλίο του Ταγματάρχη Ντόναλντ Κήχοου Flying Saucers from Outer Space που εκδόθηκε εκείνο τον χρόνο από τον Χένρυ Χολτ στη Νέα Υόρκη. Οι αναφορές φαίνονταν πραγματικές και πολύ σοβαρές. Εκτός από την σοβαρότητα των προβλημάτων που παρουσιάζονταν από αυτούς τους εισβολείς του διαστήματος υπήρχε και το ακόμα σοβαρότερο πρόβλημα της αποφυγής του θέματος στα υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια. Τα στοιχεία του φόβου και της υπεροψίας φαίνονταν να είναι τα πιο δύσκολα εμπόδια στην πορεία για την παραδοχή της αλήθειας: η Γη βρίσκεται υπό την επιτήρηση ευφυών όντων από το εξώτερο διάστημα. Ο Ράιχ έβγαλε μια σειρά από φωτογραφίες στάσης χρόνου του νυχτερινού ουρανού. Τα ίχνη της κίνησης συγκεκριμένων «αστεριών» έδειχναν με την διαφορά τους από τα άλλα πως ΔΕΝ ήταν κατά κανένα τρόπο αστέρια! Τέτοιες εύκολες διαδικασίες φαίνεται πως είχαν διαφύγει της προσοχής αυτών που προσπαθούσαν να βρουν απαντήσεις στο πρόβλημα των ΑΤΙΑ. Καθώς έφταναν στο γραφείο του περισσότερες αναφορές για ΑΤΙΑ, ο Ράιχ εξοργιζόταν με τα άκρα στα οποία έφταναν όσοι απέφευγαν το πρόβλημα. Συγκινησιακά πανουκλιασμένοι χαρακτήρες, αγχωμένοι περιγελούσαν υπεύθυνους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και άλλα ειλικρινή και με γνώσεις άτομα που ανέφεραν διαρκώς ΑΤΙΑ σε όλη την γη. Ήταν ξανά ο τρόμος που ένιωθαν οι άρρωστοι άνθρωποι όταν ήταν αντιμέτωποι με τους ζωντανούς – απλώς δεν μπορούσαν «να το αγγίξουν» και έσκιζαν τα ιμάτιά τους αν το έκανε κάποιος άλλος! Στην μελέτη του αινίγματος των ΑΤΙΑ ο Ράιχ ακολούθησε αυστηρά τις διαδικασίες της βασικής λειτουργικής έρευνας που είχαν αποδείξει την αξία τους στο παρελθόν. Ανάμεσα σ’ αυτές, όπως υπενθύμιζε στον εαυτό του και στους συνεργάτες του, ήταν η αναγκαιότητα να μην διαμορφώνουν γρήγορα κρίσεις, να επιτρέπουν στα γεγονότα να ρέουν μέσα στον παρατηρητή, να χαλαρώνουν απλώς και να κοιτάζουν τον ουρανό, δίχως να τρέχουν χαοτικά πίσω από οφθαλμαπάτες. Δεν έπρεπε να δίνει κανείς σημασία σε μια παρατήρηση αν αυτή δεν γινόταν ξανά και ξανά ώσπου να επιβάλλει την προσοχή. Οι κάθε είδους μετρήσεις ήταν άχρηστες πριν να μελετηθούν και να κατανοηθούν πρώτα οι ιδιότητες του υπό εξέταση φαινομένου: Ποιες εντυπώσεις και ποια συναισθήματα προκάλεσαν στον παρατηρητή αυτά τα «πράγματα στον ουρανό»; Πώς επηρεάστηκε σωματικά, αν επηρεάστηκε καθόλου; Από το βιβλίο του Ήντεν “Planet in Trouble-The UFO assault on Earth”
 2. 0
  0
  Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΟΥΡΗΣ Τα εντελώς καινούργια δεδομένα και οι καινούργιες ιδέες δικαιολογούν καινούργιους όρους. Εκείνοι που γύρισαν την πλάτη τους στις ανακαλύψεις του Ράιχ, που αρνήθηκαν να μελετήσουν τους τόμους των πραγματικών στοιχείων που περισυλλέχθηκαν μέσα σε περισσότερα από 30 χρόνια δουλειάς, ή εκείνοι που εξοργίστηκαν ή τρόμαξαν από τις επιπτώσεις αυτών των νέων ανακαλύψεων, συχνά κατηγόρησαν τον Ράιχ πως επινοεί νεολογισμούς. Δεν ήταν ζήτημα «επινόησης νέων λέξεων», αλλά εξακρίβωσης της ταυτότητας νέων – εντελώς νέων – φαινομένων με ακρίβεια! «Όρανουρ» είναι ο όρος που χρησιμοποίησε ο Ράιχ για να περιγράψει διεργασίες και αποτελέσματα που σχετίζονταν με τα πειράματα Οργονομικής Αντι-Πυρηνικής ακτινοβολίας. Οι διαδικασίες αυτού του πειράματος και η πλήρης αποκάλυψη των αποτελεσμάτων του, μπορούν να βρεθούν στο Πείραμα Όρανουρ, Πρώτη Αναφορά (1947-1951) Το κίνητρο για το Πείραμα Όρανουρ ήταν να παρατηρηθούν τα πιθανά αποτελέσματα που είχε η Οργόνη πάνω στην πυρηνική ενέργεια. Μια σχετικά μικρή, φυσιολογικά «ακίνδυνη»ποσότητα ραδιενεργού υλικού( ακίνδυνη αν διατηρηθεί μέσα στο μεταλλικό της δοχείο· ωστόσο, η Οργόνη διεισδύει στα πάντα. ) τοποθετήθηκε επανειλημμένα μέσα σε ένα Συσσωρευτή Οργονοενέργειας υψηλής συγκέντρωσης. Οι μετρήσεις υποβάθρου του ίδιου του πυρηνικού υλικού και της άμεσης περιοχής γύρω του συγκρίθηκαν μέσω μετρητών Γκάιγκερ-Μίλλερ. Το πυρηνικό υλικό στην επαφή με την υψηλή συγκέντρωση Οργόνης παρήγαγε εξαιρετικά επικίνδυνα αποτελέσματα. Ένα σαφώς οριοθετημένο σύνολο συμπτωμάτων, το οποίο ο Ράιχ ονόμασε «ασθένεια Όρανουρ» αναπτύχθηκε σε όλους όσους συμμετείχαν σ’αυτό το πείραμα, αποκαλύπτοντας σε «υψηλή μεγέθυνση» από τι υποφέρουν εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο: η αντίδραση ανάμεσα στις ατμοσφαιρικές και τις υπόγειες πυρηνικές δοκιμές παγκοσμίως παρήγαγε πλανητική Όρανουρ! Μετά το πείραμα Όρανουρ ο Ράιχ έθαψε το ραδιενεργό υλικό που χρησιμοποιήθηκε στο πείραμα αλλά δεν το ξέχασε. Ενώ προετοιμαζόταν για την αποστολή του στην έρημο της Αριζόνα, ξέθαψε το πυρηνικό υλικό που βρισκόταν κάτω από το χώμα επι τρία χρόνια. Ξαναέλεγξε το υλικό με ένα μετρητή ΓΜ Autoscaler. Έκανε τώρα μια καταπληκτική ανακάλυψη: το αθωράκιστο πυρηνικό υλικό εξέπεμπε το ένα δέκατο των μετρήσεων που εξέπεμπε το θωρακισμένο υλικό! Το ράδιο που χρησιμοποιήθηκε στο Πείραμα Όρανουρ, όταν μετρήθηκε γυμνό έδινε ανάμεσα στις 702 και 1420 ΑΑΛ(αριθμήσεις ανά λεπτό). Το ράδιο μέσα στο ΔΙΠΛΟ ΜΟΛΥΒΔΙΝΟ ΔΟΧΕΙΟ έδινε ανάμεσα στις 22.000 και τις 24.576 ΑΑΛ!! Όταν μετρήθηκε με την λυχνία του μετρητή Tracelab Autoscaler στην κλίμακα 4096, ένα δείγμα ραδίου μέσα στο μολύβδινο δοχείο του έδινε 122.880 ΑΑΛ! Αυτό που εξέπληξε ιδιαίτερα τον Ράιχ ήταν οι εξαιρετικά υψηλές μετρήσεις μέσα στο βαρύ μολύβδινο δοχείο! Είναι καλό να έχουμε υπ’ όψιν μας ότι στο αρχικό Πείραμα Όρανουρ το πυρηνικό υλικό ερέθισε την ενέργεια ΟΡ που βρισκόταν σε υψηλή συγκέντρωση, κάνοντας την συνήθως πράα ΟΡ να «πάθει αμόκ», ή μετατρέποντας την σε ΝΤΟΡ. Αυτή την φορά ωστόσο, ο Ράιχ ανακάλυψε πως το ίδιο το πυρηνικό υλικό, έχοντας πρώτα καταστεί ακίνδυνο από το Όρανουρ, μετατράπηκε ποιοτικά και ποσοτικά προς την κατεύθυνση της ίδιας της Οργόνης-δηλαδή μέσω του Όρανουρ μετατράπηκε σε «ΟΡΟΥΡΗ». Όταν το «ορουρισμένο» υλικό συνδεόταν με τον Νεφοδιαλυτή παραγόταν ένα ακαριαίο αποτέλεσμα στην ατμόσφαιρα. Αν χρησιμοποιούνταν μόνο για μερικά δευτερόλεπτα μπορούσε να καθαρίσει την ατμόσφαιρα από την ΝΤΟΡ! Η ανακάλυψη της ΟΡΟΥΡΗΣ και η χρήση της σε συνδυασμό με τον Νεφοδιαλυτή αποδείχθηκε το πιό αποτελεσματικό ζευγάρωμα των θετικών προς την Ζωή δυνάμεων για την καταπολέμηση της ΝΤΟΡ.Από το βιβλίο του Ήντεν “Planet in Trouble-The UFO assault on Earth”
 3. 0
  0
  Δεν υπάρχει κανένας πλανήτης Νιμπίρου. Ως Νιμπίρου στα Σουμεριακά κείμενα αναφέρεται ο πλανήτης Δίας και ο κοσμικός άξονας (Axis Mundi). O Σίτσιν είναι γνωστός Εβραιομασoνος από την φυλή Ασκενάζι και η πλέον αναξιόπιστη πηγή στο θέμα των Ανουννάκι καθώς έχει αποδειχθεί πολλάκις ότι υπήρξε ένας μυθοπλάστης που έβγαζε πράγματα από την φαντασία του τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τα Σουμεριακά κείμενα για αυτό άλλωστε και θεωρείται ως ψευδοεπιστημονας και δεν αναγνωρίζεται από κανένα σοβαρό ερευνητή και απευθύνεται κυρίως σε άσχετους με το θέμα. Το άρθρο από το terrapapers όπως και πάντα γελοίο.
  • 0
   0
   ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ… ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ … ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ;
   • 0
    0
    Όχι δεν ψηφίζω. Ευτυχώς ψηφίζεις εσύ για να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα με αυτό το τσίρκο με τους ηλίθιους που εκτός του ότι ασχολούνται ακόμα με τους πολιτικούς, κάθονται και ασχολούνται με τις ασυναρτησίες που γράφει ο Μάγγος που αναπαράγει τις βλακείες που κυκλοφορούν από ανίδεους και καραγκιόζηδες που πιθανότατα είναι και πρακτοράκια της ΝΤΠ όπως ο David Icke και o Michael Tsarion που κάνει πίπες στον Croowley όπως και ο Icke αλλά δεν είναι τόσο φανερό στην δική του περίπτωση. Οι «αυθεντίες» τύπου Ιών Μάγγος δέχονται αμάσητα όσα λέει για παράδειγμα ο Σίτσιν και δεν έκαναν ποτέ τον κόπο να διασταυρώσουν τις μαλακίες τους καθώς επί της ουσίας πάσχουν από την ίδια ασθένεια. Είναι κατευθυνόμενοι από τις συχνότητες της μαύρης αδελφότητας που θα κάνει και καλά πόλεμο με τους αρχαίους θεούς σε συνεργασία και με το Βατικανό κλπ. Ξεκίνα από εδώ και διαμόρφωσε άποψη και μετά μπορεί και ο ψήφος σου επί του θέματος να έχει κάποια αξία: http://etcsl.orinst.ox.ac.uk
  • 0
   0
   H περίπτωση του Σιτσιν μου θυμίζει την περίπτωση του Δρ Τζακσον τον οποίο χλεύασε η επιστημονική κοινότητα για τις θεωρίες περί εξωγήινων αρχαίων θεών και πολιτισμών. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να εργαστεί για πολλά χρόνια ως αρχαιολόγος στην ΝΑΣΑ στο απόρρητο πρόγραμμα STARGATTE. H αληθινή γνώση είναι για λίγους όχι για τα πρόβατα
 4. 0
  0
  Παλι μαυτον τον μυθοπλαστη τον μαλακα τον ΖΑHARIA ασχοληστε;
  • 0
   0
   Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΒΑΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ … Θα λεγα άνοιξε κάνα βιβίο να ξεστραβωθείς αλλά θα ανοίξεις Λιακό άρα άκυρο …
   • 0
    0
    Ποιον; Αυτον που βαραει κόπιες στη Βουλγαρία;.. Άλλος κι αυτόςαπο κει… Ρε ππαλικαρε παλικαρινα δεν ξέρω κ τι είσαι(αλλάουτε κ συ γατάκιγια μενα ) θες να μου πεις τι καταλαβες απ αυτό που έγραψα; ;να μετρήσουμε τις ασχετοσυνες μας……
 5. 0
  0
  Οι μάζες θεωρούν τρελό οποιονδήποτε δεν ανήκει στην συλλογική τρέλα, οποιονδήποτε ξεφεύγει από αυτήν. Αλλά αυτή η τρέλα είναι ο μοναδικός τρόπος για να εξαγνιστείς! Ο άνθρωπος δεν είναι ένα ον αλλά μια διαδικασία, δεν είναι ένα ον αλλά ένα γίγνεσθαι.Ο σκύλος γεννιέται και πεθαίνει σκύλος. Η κατάσταση δεν είναι η ίδια όσον αφορά τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος μπορεί να γεννηθεί άνθρωπος και να πεθάνει σαν Βούδας! Καμιά άλλη ύπαρξη, εκτός του ανθρώπου, δεν εξελίσσεται ανάμεσα στην γέννηση και στον θάνατο. Αλλά για να φτάσεις σε αυτό θα πρέπει να είσαι ο κεραυνός που θα κάψει ό,τι σάπιο υπάρχει μέσα σου. Πρέπει να είσαι αρκετά τρελός για να πας πέρα από όλες τις υποκρισίες, όλες τις ιδιομορφίες, όλες τις μάσκες που ο άνθρωπος έχει δημιουργήσει για να μείνει εκεί που είναι, για να μην εξελιχθεί. Η μάζα, ο κόσμος, θα καταδικάσει όλους τους “επαναστάτες”, όλα τα επαναστατικά πνεύματα και θα πει πως είναι οι καταστροφείς. Αλλά για να δημιουργήσεις πρέπει πρώτα να καταστρέψεις. Εάν δεν καταστρέψεις ό,τι είναι άσχημο και κατακριτέο, δεν μπορείς να δημιουργήσεις την ομορφιά και το ωραίο. Εάν δεν καταστρέψεις την ψευτιά, δεν μπορείς να ανοίξεις δρόμο στην αλήθεια. Αλλά είναι πολύ δύσκολο να μην μισήσεις αυτόν τον τύπο ανθρώπων, που διαταράσσουν τον ύπνο σας, τα ψέματα σας που σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς και σας παρηγορούν. Είναι φυσικό ο κόσμος να μισεί τον άνθρωπο της αλήθειας: είναι ένας “ταραξίας” με τα ψέματα σου αισθάνεσαι σίγουρος και ξαφνικά έρχεται εκείνος να υποκινήσει την αμφιβολία μέσα σου και να ταράξει την πίστη σου. Η αλήθεια βρίσκεται πάντα σε αντίθεση με τα δόγματα των μαζών. Η αλήθεια είναι ατομική και οι μάζες δεν ενδιαφέρονται για την αλήθεια. Στις μάζες ενδιαφέρουν οι παρηγοριές και οι ανέσεις. Οι μάζες δεν αποτελούνται από εξερευνητές, από ανθρώπους που αγαπούν τις περιπέτειες, από άτομα που προχωρούν στο άγνωστο, χωρίς φόβο, και ριψοκινδυνεύουν την ζωή τους για να ανακαλύψουν ποια είναι η σημασία της ζωής τους και ολόκληρης της ύπαρξης. Οι μάζες θέλουν απλά να τους διηγηθείς γλυκές ψεύτικες ιστορίες, άνετες και επωφελείς. Άνευ κόπων και βασάνων επαναπαύονται και χαλαρώνουν μέσα στην ψευδαίσθηση τους που τους χρησιμεύει για παρηγοριά. Η μάζα μισεί όποιον θέλει να είναι “Άτομο”, όποιον θέλει να ακολουθήσει ένα δικό του ιδιαίτερο μονοπάτι, ένα στυλ ζωής. Οι μάζες θέλουν να είσαι απλά “ένας σαν και αυτούς”. Ο διαχωρισμός σου τους κάνει να φοβούνται! Θέλουν να είσαι πράος, υπάκουος και υπόδουλος. Εάν, με κάποιο τρόπο καταφέρεις και τους ξεπεράσεις δεν θα σε συγχωρέσουν ποτέ.” Μπραβο στο terrapapers.com καιστο katoxika.gr
  • 0
   0
   Άσε «φίλε» μου. Όλοι μαζί οι άθεοι και οι ειδωλολάτρες θα ψάχνετε τρύπα για να κρυφτείτε μαζί με την μαύρη αδελφότητα και τους Παπικούς κλπ.
   • 0
    0
    ΕΝΩ ΕΣΥ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ
    • 0
     0
     Πρόσεχε μόνο να μην χεστείς μέσα στα σκατά του Αντίχριστου δαιμονισμένου πανίβλακα του Μάγγου.
     • ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΜΠΙ 8 Ιουνίου 2016 @ 20:09
      0
      0
      ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ ΡΕ »ΦΙΛΕ» ΠΟΛΥ ΚΑΚΙΑ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ… ΚΑΙ ΘΕΟΣ… ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ…ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
     • 0
      0
      ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ Ή ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ?
 6. 0
  0
  ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΙΩΝΑ ΜΑΓΚΕ (ΜΕ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ), ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΜΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ATHENS VOICE KAI ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΦΥΛΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΑΪΤ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΠΚΕ ΚΑΙ ΚΕ ΑΝΤΙ ΤΩΝ π.Χ. ΚΑΙ μ.Χ.;;…ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΤΟΣ ΜΗΔΕΝ (0) ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;;….ΜΗΠΩΣ ΕΚΛΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑ;;…. ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ….ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;;…. …ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΕ;;…… ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑ…ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΙΝΗ ΣΑΣ(ΜΕΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ ΦΥΣΙΚΑ) ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΣΑΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ
 7. 0
  0
  «Έτος μηδέν» δεν υπάρχει ούτε στο Γρηγοριανό ούτε και στο Ιουλιανό ημερολόγιο, όπου μετά το έτος 1 π.Χ. ακολουθεί κατευθείαν το έτος 1 μ.Χ.. Έτος μηδέν υπάρχει όμως στο αστρονομικό σύστημα χρονολόγησης[1] και στο ISO 8601,[2] καθώς και στο Βουδιστικό και Ινδουιστικό ημερολόγιο. Οι όροι Κοινή Χρονολογία (Κ.Χ.), Κοινή Εποχή (Κ.Ε.), Χριστιανική Εποχή ή Παρούσα Εποχή αφορούν την περίοδο που ξεκινάει από το έτος 1 και εντεύθεν. Xρησιμοποιούνται για το σύστημα υπολογισμού των ετών το οποίο είναι χρονολογικά ταυτόσημο με το σύστημα «έτος του Κυρίου μας» (Anno Domini, A.D.) στα λατινικά, με λιγότερο, όμως, θρησκευτικό χρωματισμό. Αντίστοιχα, στην ελληνική γραμματεία είναι το ισοδύναμο της «μετά Χριστόν» (μ.Χ.) χρονικής περίοδου. Για αναφορά σε χρονολογίες πριν από το έτος 1, το οποίο για τις χριστιανικές θρησκείες συμπίπτει με την εμφάνιση του Ιησού στη Γη, χρησιμοποιείται είτε η συντομογραφία π.Χ. (προ Χριστού), είτε κάποια θρησκευτικά ουδέτερη εναλλακτική, όπως οι συντομογραφίες π.Κ.Χ. (πριν από την Κοινή Χρονολογία), π.Κ.Ε. (προ Κοινής Εποχής) ή π.Κ.Π. (πριν από την Κοινή Περίοδο). Όσον αφορά χρονολογίες μετά το έτος 1, οι οποίες αναφέρονται συνήθως ως μ.Χ. (μετά Χριστόν), χρησιμοποιούνται επίσης οι συντομεύσεις Κ.Χ. (της Κοινής Χρονολογίας), Κ.Ε. (Κοινής Εποχής) ή Κ.Π. (της Κοινής Περιόδου).[1] Αν και η «κοινή χρονολογία», ή αλλιώς «κοινή εποχή», ήταν όρος που χρησιμοποιήθηκε αρχικά από ορισμένους Χριστιανούς σε μια χρονική περίοδο που ο Χριστιανισμός ήταν η πιο ευρέως διαδεδομένη θρησκεία στη Δύση, αυτός ο όρος χρησιμοποιείται πλέον ως θρησκευτικά ουδέτερος εναλλακτικός όρος ο οποίος έχει τα αντίστοιχά του και σε άλλες γλώσσες. Για παράδειγμα, στην κινεζική γλώσσα χρησιμοποιείται μια μετάφραση αυτού του όρου, γκονγκ γιουάν (公元), για την χρονολογική καταγραφή. Ο όρος γίνεται όλο και περισσότερο αποδεκτός ως πολιτικά ορθός (politically correct) και θρησκευτικά ουδέτερος, για την αποδέσμευση της περιοδολόγησης και των χρονολογικών συστημάτων από τις θρησκειολογικές τους προεκτάσεις, προκειμένου να καθιερωθεί ένα παγκόσμιο σύστημα χρονολόγησης αποδεκτό από τις διαφορετικές θρησκείες του κόσμου. Η ημερολογιακή πρακτική που έκανε αναγκαίο τον όρο «κοινή χρονολογία» είναι το σύστημα αρίθμησης των ετών με εκκίνηση το έτος που υποτίθεται ότι γεννήθηκε ο Ιησούς. Ωστόσο η εκτίμηση εκείνη αποδείχτηκε ανακριβής, καθώς είναι πλέον γνωστό ότι ο Ιησούς γεννήθηκε περίπου το 2 με 7 Π.Κ.Χ. Το ημερολογιακό σύστημα βάσει της γέννησης του Ιησού επινοήθηκε από τον μοναχό Διονύσιο τον Μικρό το έτος 525 κατόπιν εντολής του Πάπα Ιωάννη Α’ χρησιμοποιώντας τη λατινική συντομογραφία A.D. (στη λατινική, anno Domini, που σημαίνει στο έτος του Κυρίου [μας], το οποίο στην ελληνική γραμματεία αντιστοιχήθηκε με το «μ.Χ.», μετά Χριστόν) για τον προσδιορισμό των ετών. Τα στοιχεία δείχνουν ότι αυτοί οι όροι δεν χρησιμοποιήθηκαν ευρέως για αιώνες καθώς γύρω στον όγδοο αιώνα άρχισε η ευρύτερη χρήση τους. Ο πρώτος χρονικογράφος που χρησιμοποίησε τον όρο «A.D.» («μ.Χ.») ήταν ένας αφρικανός ιστορικός του έβδομου αιώνα. Λίγο αργότερα, ο αγγλοσάξωνας ιστορικός και θεολόγος Βέδας έκανε χρήση του λατινικού όρου «ante incarnationis dominicae» (που σημαίνει «πριν την ενσάρκωση του Κυρίου») η οποία αποτελεί αντίστοιχο αντίστοιχο του όρου B.C. (π.Χ.) για να προσδιορίσει τα έτη που προηγούνται του πρώτου έτους αυτής της περιόδου, στο έργο του Εκκλησιαστική Ιστορία του Αγγλικού Λαού. Ο όρος «κοινή χρονολογία/εποχή» αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο αναφοράς σε αυτή την χρονική περίοδο. Σύμφωνα με αυτή την ονοματολογική σύμβαση, η Γαλλική επανάσταση έγινε το έτος 1789, και ο άνθρωπος πάτησε στο Φεγγάρι το έτος 1969. Όσοι χρησιμοποιούν την ονοματολογία της «κοινής χρονολογίας» θεωρούν ότι αυτές είναι χρονολογίες «της κοινής [μας] χρονολογίας». Όταν χρησιμοποιείται ως αντικατάσταση της σήμανσης «π.Χ./μ.Χ», ο όρος «της κοινής [μας] χρονολογίας» συντομογραφείται ως «Κ.Χ.», και είναι το ακριβές αριθμητικό αντίστοιχο του «μ.Χ.» . Αντίστοιχα, η περίοδος πριν από την κοινή μας χρονολογία καλείται «Π.Κ.Χ.» (πριν την Κοινή [μας] Χρονολογία), και είναι το ακριβές αντίστοιχο του «π.Χ.» Και στις δύο περιπτώσεις, η συντομογραφία τοποθετείται μετά το έτος, οπότε γράφουμε πως ο Αριστοτέλης γεννήθηκε το 384 Π.Κ.Χ. (ή, 384 π.Χ.) και ότι η Ελληνική Επανάσταση ξεκίνησε το έτος 1821 Κ.Χ. (ή, 1821 μ.Χ.). Σε κάποιες (σπάνιες) περιπτώσεις [7], μπορεί κανείς να βρει τη συντομογραφία «e.v.» ή «EV» (Era Vulgaris) αντί του «Κ.Ε.», που σημαίνει «κοινή εποχή» στα λατινικά.
 8. 0
  0
  Βασικά έχω διαβάσει τα τις original μεταφράσεις των Σουμεριακών κείμενων τα οποία ο Σίτσιν σε καμία περίπτωση δεν είχε την τεχνογνωσία να μεταφράσει. Ξεκινάτε από εδώ και ψάξτε να βρείτε τις μαλακίες που λέει ο Σίτσιν και να τις διασταυρώσετε επί του προκείμενου στο θέμα του Νιμπίρου για να ξεκινήσετε από κάπου, καθώς έχει πει πολλές μαλακίες: http://etcsl.orinst.ox.ac.uk Ακόμα και η μετάφραση του όρου Ανουννάκι είναι άκυρη:
  Anunnaki
  Βασικά ΑνουνναΚΙ σημαίνει παιδιά του Anu/ΟυρΑνού και της Κι/Γαίας και άρα δεν μιλάμε για εξωγήινους αλλά για παιδιά της Γης και υλοποιήσεις κοσμικών δυνάμεων έτσι όπως διδάσκει και η Ινδουιστική παράδοση, καθώς και εμείς (οι άνθρωποι δηλαδή όχι τα υβρίδια) άλλωστε είμαστε υλοποιήσεις κοσμικών δυνάμεων σε χαμηλότερη κλίμακα και για αυτό κάποιοι λένε ότι οι θεοί είναι μέσα μας. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι αυτές οι κοσμικές/συμπαντικές δυνάμεις δεν σχετιζονται και με εξωγήινους. «Sitchin’s ideas have been rejected by scientists and academics, who dismiss his work as pseudoscience and pseudohistory. His work has been criticized for flawed methodology and mistranslations of ancient texts as well as for incorrect astronomical and scientific claims.» https://en.wikipedia.org/wiki/Zecharia_Sitchin Αυτό που προσπάθησε να κάνει επί της ουσίας ο Σίτσιν κατευθυνόμενος από την Ιουδαϊκή του θρησκεία και σε συνεργασία με το Βατικανό είναι να παρουσιάσει του Ανουννάκι ως τους Νεφελίμ και να αποκρύψει επί της ουσίας ότι οι Ανουννάκι είναι οι Ελ/θεοί του Φοινικικού πάνθεου που είναι και οι Ελοχίμ οι οποίοι αναφέρονται στην Βίβλο και πάνω στην βάση αυτής της απάτης το Ιουδαϊκό ιερατείο και το Χριστιανικό έχουν οικοδομήσει μια ολόκληρη άπατη που βασικά στοχεύει στον εκφοβισμό που θα διατηρήσει βασικά την Παπική εξουσία και θα κλείσει την πόρτα στους Ανουννάκι να επανέλθουν στην πραγματικότητα μας.
  • ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ 12 Ιουνίου 2016 @ 20:00
   0
   0
   σαλτα και κάνε κάνα κρύο μπάνιο να συνέλθεις – υπάρχει και το ηλεκτροσοκ αν δεν σου φτάσει το κρύο νερό ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΜΟΛΛΑΣ ΣΑΝ ΚΛΑΝΙΕΣ … είσαι ανίκανος να γραψεις μια πρόταση στα ελληνικά θέλεις να το παίξεις και μεταφραστής των Σουμεριακών κειμένων αμόρφωτη κατσίκα
 9. 0
  0
  Εδώ είναι μια επιστημονική ανάλυση με βάση τις πραγματικές μεταφράσεις των Σουμερικών κείμενων: http://www.sitchiniswrong.com/nibirunew.pdf Ασφαλώς η συντριπτική πλειοψηφία των προβάτων και των κατσικών που ψάχνουν για θεούς και εξωγήινους προγόνους δεν ενδιαφέρονται να μελετήσουν τις πραγματικές επιστημονικές έρευνες και να σχηματίσουν δική τους άποψη και καταλήγουν στις κωμικοτραγικές μαλακίες του Σίτσιν και από εκεί οδηγούν και κάποιους ηλίθιους στον Σατανισμό και όχι μόνο στον Crowley και πάνω σε αυτή την βάση των «έκπτωτων» προγόνων μας που επαναστάτησαν κατά του Γιαχβέ έχει στηθεί ολόκληρη προπαγάνδα από το μαύρο ιερατείο μέσα στα πλαίσια της τεχνητής πόλωσης που δημιούργησε το Βατικανό για αυτό και από την άλλη πλευρά έχουμε τον Leo Zagami να κατηγορεί δικαίως τους Illuminati ότι ασκούν μαύρη μαγεία και σχετιζονται με τους «έκπτωτους» δαίμονες-Νεφελίμ Ανουννάκι όμως κάτι τέτοιο συμβαίνει μόνο μέσα στην φαντασία τους και αν δηλαδή όλο αυτό το παραλήρημα με τους δαίμονες-Νεφελίμ που κάνουν πόλεμο με τους Ελοχίμ (που είναι οι Ανουννάκι που έκαναν και τον κατακλυσμό στοχεύοντας στον αφανισμοί των Γιγάντων κλπ) δεν είναι ένα μέρος της προπαγάνδας τους και δεν ξέρουν πραγματικά ποιοι είναι οι πρόγονοι και οι δημιουργοί μας βασικά που είναι Ανουννάκι-Ελ-Ελοχίμ και που είναι βασικά ο μεγαλύτερος τους εχθρός καθώς οι έκπτωτοι (Γίγαντες-Νεφελίμ κλπ) έγιναν αρχικά γνωστοί από την Σουμεριακή παράδοση ως IGIGI = 264 = DAMNED = BLIND = BELIAL και αυτοί φυσικά είναι τα αφεντικά τους και όχι οι εχθροί τους που είναι οι Ανουννάκι. Όλοι αυτοί οι απατεώνες με βασικό πρωταγωνιστή τον David Icke ειδικεύονται βασικά στο brain fucking για αυτό άμα δεν έχετε βαζελίνη πάρτε τουλάχιστον προφυλακτικά όταν διαβάζετε τις παπαριές του Μάγγου. Δυστυχώς σε αυτές τις περιπτώσεις η βλακεία μπορεί να αποβεί μοιραία για το είναι σας.
  • ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΑΝΘΟΤΥΡΟΕΛΛΗΝ 8 Ιουνίου 2016 @ 16:18
   0
   0
   Καθώς και σύμφωνα με την ανάδρομη σχέση του Teshub με τον Tammuz, που την διέπει η τεθλασμένη θεώρηση της κατάστασης από την οπτική γωνία του Marduk η οποία συναντά την κοσμοθεωρία του Apzu, Μαγκαβαντού ντούκε και ντούκε Asarluhi τσικιτάϊ αϊντι μάλε και τα κανίγκια μας όταν χορεύουν κουνούνε σώματα και τα μπιντέ τους, όπως κάθε σωστός Αιγύπτιος – γύπτιος – γύπτος – ΓΥΦΤΟΣ όπως εμείς οι Γκύμπριοιν απόγονοι των Βαβυλώνιων που από αυτούς ξεκίνησαν τα πάντα, με ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ τους Εβραίους που σαν λαός μας πηδούσαν από πάντα και μας έμαθαν να αξιολογούμε τις περιτομές, Crowley lol! Ξέρουμε στην Κύπρο από πούτσες εξάλλου, «άνδρες» και γυναίκες, Crowley lol! Υπερσούργελα, υπερκομπλεξικοι, υπερκατανάλωση, υπεραγορά, υπερωκεάνιο, Crowley lol! Δαιμονισμενες σαύρες, ιουδαιοχριστιανοι, πανάγαθος Γιαχβεδάρας που θα σας κάψει στον ύπνο σας, Crowley lol! Υπερπουστοκύπριακή κουράδα, δαιμονοιουδαιοκυπριος περιτομορουφηχτής, ιουδαιομεσανατολίτης εβραιοπρωκτογλύφτης, «Ταξιάρχης»… ΑΝΘΕΛΛΗΝ, Crowley lol καλέ lol, φτεράααα και πούπουλααα, Crowley lol!!! Τόσο ΕΛΛΗΝΙΚΑ και τόσο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ, Tammuz – Teshub – Apzu – Marduk – Asarluhi – Ishtar – Μαγκαβαντού – ΓΥΦΤΟΠΡΟΞΕΝΟΙ, Crowley lol καλέ lol!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ;;;;; ΠΟΣΑ copy paste ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΜΥΤΑΡΑΣ;;;;; Τα ριάλια πεζεβέγκη, η ΕΟΚΑ ο ΠΑΟΚα, πέτα μας ένα κεφτέ ήρθε η Άνοιξη!
   • 0
    0
    Πάλι δεν πήρες τα χάπια σου σήμερα. Συνέχισε να βασανίζεσαι παιδάκι μου για να συνηθίσεις το αιώνιο βασανιστήριο που σε περιμένει. Σε σχέση με το θέμα αυτές είναι οι δαιμονικές συχνότητες που σας έλεγα που στρέφονται από τους Σατανιστές κατά των θεών και των Αγγελικών ταγμάτων επί της ουσίας και αυτό το πρόβλημα βασικά έχει και ο Ίων Μάγγος.
 10. Γιώργος Μαγγας 8 Ιουνίου 2016 @ 15:54
  0
  0
  Ποιος ειναι αυτος ο ιον?
 11. 0
  0
  Οι δαιμονισμένες πρωκτέζες έχουν αυτό το πρόβλημα καθώς φοβούνται το Φως και τον Λόγο. Όταν βλέπουν Φως τρελαίνονται και είναι γνωστό άλλωστε ότι ασκητές από όλες τις παραδόσεις δέχονται επιθέσεις από δαίμονες που παίρνουν εντολή να μπλοκάρουν το Φως με κάθε τρόπο και για αυτό άλλωστε οι πλείστοι στις μέρες μας που έχουν εγκαταλείψει την πίστη και προσπαθούν να καταλάβουν έχουν γεμίσει το κεφάλι τους με αστρικά μικρόβια και άλλες όπως η συγκεκριμένη πρωκτέζα έχουν γεμίσει και τον ξεσκισμένο κώλο τους με δαιμονικές ψωλές για αυτό και έχουν χάσει κάθε επαφή με το λογικό τους καθώς διαλύονται στα Τάρταρα. Σε σχέση με το θέμα λοιπόν είναι ξεκάθαρο ότι οι Ανουννάκι είναι οι Ελοχίμ της Βίβλου άλλα και οι original Ολύμπιοι πριν τον εκφυλισμό τους από τους ανώμαλους και άμα κάποιος μπορεί να κάνει συζήτηση δεν έχω πρόβλημα να σας εξηγώ τα αυτονόητα.
 12. 0
  0
  Ερώτηση προς άθεους και ειδωλολάτρες που σύμφωνα με τον Alber Pike εκφράζουν το πνεύμα του Σατανά όπως αποδεικνύεται και στην πράξη. Αν το Εβραιοκρατούμενο Hollywood ήθελε να αρχίσετε να ψάχνετε για τους Anounnaki θα είχε λόγο να σαμποτάρει την μοναδική προσπάθεια που έγινε για να γίνει μια ταινία για αυτό το θέμα; http://www.exohuman.com/wordpress/2013/03/what-happened-to-the-anunnaki-movie-2/ Υπάρχει άραγε πιο ενδιαφέρον θέμα από την αναζήτηση της καταγωγής της ανθρωπότητας; Ποιοι πραγματικά κινδυνεύουν από την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ; Κινδυνεύει άραγε μόνο το Εβραϊκό ιερατείο η μήπως κινδυνεύει και το Χριστιανικό αλλά και το Ελληνικό και γιατί άραγε το Εβραιοκρατούμενο Hollywood έχει γαμηθεί να κάνει τεράστιες παραγωγές με Ελληνική θεματολογία; Ποιος πλήρωσε τους δυο μεθυσμένους να μας κάνουν πλάκα; Απλά αστειεύομαι σε σχέση με το συμπέρασμα της επιστήμης που και καλά δυο μεθυσμένοι έκαναν αγροφλυφικά για πλάκα. Τι πραγματικά συμβαίνει με αυτό το θέμα και γιατί το μαύρο ιερατείο που σήμερα εδρεύει στην Αμερική ψάχνει για καταφύγια; Πιστεύετε πραγματικά ότι ο Χριστός σας είπε ψέματα ότι θα επιστρέψει με τα στρατεύματα του; https://www.bibleonline.ru/bible/ell/66/19/ Πες αλεύρι κατσικάκι…το σύμπαν σε γυρεύει.
 13. 0
  0
  Κόκκινο Κουμπί. Βασικά υπάρχει Θεός και υπάρχουν και πολλοί θεοί και γνωρίζω τους περισσότερους για κακή τύχη του Ίων Μάγγου που μου επιτέθηκε μαζί με το επιτελείο με τις κατσίκες του γιατί σύμφωνα με την αρρωστημένη τους αντίληψη όσοι πιστεύουν στον Ιησού και γενικά στους θεούς είναι βλάκες. Ο τύπος είναι άρρωστος και σπέρνει μίσος και για κακή σας τύχη ο Θεός βλέπει κατσικάκια. Σε σχέση λοιπόν με την τεχνολογία των Ανουννάκι. Είναι γνωστό ότι η γνώση περί της Γεματρίας που έφερε ο Πυθαγόρας στους Έλληνες προέρχεται από τους Ανουννάκι. Θα αναφέρω απλά το θέμα του 888 για να δούμε πόσο «βλάκες» και πρόβατα είναι αυτοί που πιστεύουν σε έναν ANUNNAKI AVATAR = 888 σε αντιδιαστολή με τους «έξυπνους» που πιστεύουν στον αντίθεο Ίων Μάγγο. WHO IS JESUS = 888 888 = WHO IS JOSHUA 888 = WHO IS IHShVH 888 = WHO IS LUCIFER 888 = WHO IS THE KING 888 = MESSIAH JESUS 888 = MESSIAH JOSHUA 888 = MESSIAH Y’SHUA 888 = MESSIAH IHShVH 888 = THE KING JESUS 888 = THE KING JOSHUA 888 = THE KING Y’SHUA 888 = THE KING IHShVH 888 = THE KING MESSIAH 888 = THE JEWISH KING 888 = KING FROM HEAVEN 888 = JEWISH MESSIAH 888 = THE GREATER KING 888 = LORD GOD OF EARTH 888 = LORD MOST HIGH 888 = HOST COMMANDER 888 = KING OF THE SABBATH 888 = GOD IN MAN’S FORM 888 = THE LION OF JUDAH 888 = OMNIPRESENT 888 = WITHIN US ALL THE MASONIC LOCK = 888 888 = THE MASONIC KEY 888 = MASONIC CODE OF GOD 888 = CODE OF MASONIC GOD 888 = THE OCCULT LOCK 888 = THE OCCULT KEY 888 = OCCULT CODE OF GOD 888 = CODE OF OCCULT GOD 888 = CODE OF GOD JESUS 888 = CODE OF GOD JOSHUA 888 = CODE OF RULER GOD 888 = CODE OF GOD IHShVH 888 = CODE OF THE KING GOD 888 = CODE OF JEWISH GOD 888 = CODE OF GREATER GOD 888 = CODE OF PARENT GOD 888 = GEMATRIA CODE OF GOD 888 = THE GEMATRIA LOCK 888 = THE GEMATRIA KEY 888 = ENGLISH CODE OF GOD 888 = OCCULT CODE OF GOD 888 = MASONIC CODE OF GOD 888 = SIMPLE CODE OF GOD 888 = GREATER CODE OF GOD 888 = GOD’S NUMBERING 888 = TRIPLE EIGHTS 888 = THREE NUMBERS 888 = THE DIVINE CODING 1 Corinthians 3:10 According to the grace of God which was given to me, like a wise ARCHITECT I laid a foundation, and another is building on it. But each man must be careful how he builds on it. 888 = THE OCCULT KING 888 = THE OCCULT MESSIAH 888 = MASONIC MESSIAH 888 = THE MASONIC KING 888 = KING FROM HEAVEN 888 = QUANTUM KING 888 = QUANTUM MESSIAH 888 = HIS NAME IS MICHAEL 888 = HE IS THE MESSIAH Όλα αυτά φυσικά είναι παράγωγα του Anunnaki matrix που είναι βασικά το μέρος μέσα στο οποίο ζούμε το οποίο σύμφωνα και με τα Σουμεριακά κείμενα μπορεί να γεννήσει ακόμα και θεούς. Βασικά άμα νομίζετε ότι θα γλυτώσετε από το σύμπαν είσαστε πολύ γελασμένοι. Πολέμους δεν θέλατε;
 14. 0
  0
  Εδώ σχετικά με το Anunnaki Matrix των θεών φυσικά και όχι των Σιωνιστών που καμία σχέση δεν έχουν πλέον με τους θεούς και με τον βασιλέα της Σιών τον οποίον σταύρωσαν. THE ANUNNAKI MATRIX = 1218 192-209. “Sumer, great mountain, land of heaven and earth, trailing glory, bestowing powers on the people from sunrise to sunset: your powers are superior powers, untouchable, and your heart is complex and inscrutable. Like heaven itself, your just matrix, in which gods too can be born, is beyond reach. Giving birth to kings who put on the good diadem, giving birth to lords who wear the crown on their heads — your lord, the honoured lord, sits with An the king on An’s dais.” Quote from: http://etcsl.orinst.ox.ac.uk/cgi-bin/etcsl.cgi?text=t.1.1.3&display=Crit&charenc=gcirc&lineid=t113.p21#t113.p21 1218 = THE ORIGINAL MATRIX 1218 = THE HUMANOID MATRIX 1218 = THE ANUNNAKI CREATION 1218 = THE CREATION MATRIX 1218 = THE HUMANOID CREATION 1218 = MATRIX OF LEADERHSHIP 1218 = MATRIX OF CONTROL 1218 = MATRIX OF DIRECTION 1218 = THE MATRIX OF YHWH 1218 = THE MATRIX OF ZION 1218 = MATRIX OF THE AWAKENED 1218 = MATRIX OF THE CHOSEN Άπλα για να προσθέσω και λίγο κύρος σε αυτά που λέω άπλα θα αναφερθώ στον Manly Palmer Hall που είναι για μένα ο ανώτερος Χρισμένος από τους θεούς νεοπυθαγόρειος διδάσκαλος ο οποίος φυσικά και δεν έχει καμιά σχέση με την μαύρη αδελφότητα παρά το γεγονός ότι υπήρξε μασόνος 33ου βαθμού. Εδώ μια περιγραφή του video: Manly Palmer Hall confirms in his audio seminar about the Babylonian order of creation that Marduk is the Logos, the Universal Mind, and the mediator between chaos and order, the above and the below, and he holds in his hand the Excalibur sword. He explains that he is not the great creator because he does not make something out of nothing but recycles the materials around him to create. By Marduk slaying all evil beings in space he brought courage to humanity so that they were no longer afraid. He slayed all evil forms and images and the monsters of the mind and gave humanity reason and logic. The ancient Greeks split the aspects of the Goddess Inanna and gave these aspects different names. Athena is one of them which explains how Inanna (Ishtar) is the female Logos, Wisdom and the female mind. She is also the redeemer of souls who rescues the soul of man from materialism. Man must give his life to protect his ‘soul’ which is represented by Inanna who he can only be redeemed by. She is the one who redeems his soul in the abyss who brings him back by resurrecting him. The Babylonians believed that creation occurred on all levels; mentally, divinely and scientifically. Marduk, the First Logos, creates the planets and the heavens and the below with the body of the Mother Goddess. He then creates forms using pieces of her body which he then proceeds to cut off his own head to use his blood to complete these forms which links these forms to him and the gods spiritually and physically for eternity. The elder spirits of the gods then descend and enter these forms and these forms come to life and these forms become known as humans, inhabitants of the Earth. Marduk is sulfur and Inanna is salt and both are the messiahs of the mind, body and soul with Father Enki being quicksilver, Mercury, which helps this process to occur. Marduk sacrificed himself for mans power to become a creating psychic being capable of molding and regenerating its own nature. He sacrificed himself so that man could receive the divine spark within him. So because Marduk created the forms with the body of the Goddess and poured in his blood, the gods descended INTO these forms and Inanna breathed life into them so that man becomes the tomb, the sepulcher of this martyred god, Marduk. And this martyred god Marduk, buried in the tomb of the body of man, as Plato also described, becomes Tammuz, and is buried in the 7th dimension of the underworld where he must be rescued by Inanna. And through Inanna and her 7 arts, she is the bridge, ladder, which leads them back to their own spiritual origin; she is the light bringing them back to the light. The mind comes from Marduk, the soul comes from Inanna and the teaching comes from Enki. This means that they help humanity to understand wisdom with the mind, heart and soul. Psyche (soul) is also Inanna, and as the soul redeemer and the sacrificer of herself, braves to go down through the 7 levels of the underworld to redeem/rescue the soul of man from materialism. When man gives life he is acting as Marduk; he gives his life for the honour of Inanna, the soul. Marduk serves and honours his wife, Inanna. This means that the mind is not more powerful than the soul but they must work together. Man cannot see himself so he turns to idols of the gods to see inside of himself because the gods live within man, anyway, and this is perfectly fine because humans are living idols of the gods. The idols are a tool for reflection within ourselves and we look at the idols of the gods because we SEE ourselves in the gods, because they ARE humanity and the gods are entwined and merged as one and exist together. This is the Holy covenant between humanity and the gods, that they will be together for an eternity. Evolution is the power of mans soul over his environment. This is the slaying of the dragon and he can do this by learning the mysteries. THE EXCALIBUR SWORD = 1242 1242 = THE SWORD OF THE AKASHA 1242 = THE SWORD OF LUCIFER 1242 = THE SWORD OF JESUS So let’s remember what the Bible says about the sword of Jesus: “For the word of God is alive and active. Sharper than any double-edged sword, it penetrates even to dividing soul and spirit, joints and marrow; it judges the thoughts and attitudes of the heart.” – Hebrews 4:12 “To the angel of the church in Pergamum write: These are the words of him who has the sharp, double-edged sword.”- Revelation 2:12 “In his right hand he held seven stars, and coming out of his mouth was a sharp, double-edged sword. His face was like the sun shining in all its brilliance.” – Revelation 1:16 THE DOUBLE EDGED SWORD = 1176 1176 = THE WEAPON OF MARDUK “The gods have weapons forged for them and Merodach (the archangel Michael in Revelation) undertakes to lead the heavenly host against the dragons. The war, which is described with spirit, ends, of course, in the triumph of the principles of Good. . . . .” Quote from: http://www.theosociety.org/pasadena/sd/sd2-1-22.htm “It was said by the ancients that the Gods above were eternally battling with the dragons of darkness below. This great war is the Armageddon of Christian theology, the last great war that is said to end the eternal conflict of human emotions. The true student of occult philosophy knows that this battle must take place within himself when at last, with the sword of the spirit, he masters the dragon of passions, death, and degeneracy. Man has within himself all the principles he worships as gods outside his own being… When we are able to realize this we will have solved the mystery of the Great War, the war that every individual must fight out for himself, with the higher nature to guide him and aid in his choice.” – Manly Palmer Hall 1176 = THE LOGOS OF JESUS 1176 = THE SOPHIA OF JESUS 1176 = THE LOGOS OF LUCIFER 1176 = THE SOPHIA OF LUCIFER 1176 = THE LOGOS OF THE KING 1176 = THE SOPHIA OF THE KING 1176 = THE WEAPON OF LOGOS 1176 = THE WEAPON OF HELIOS 1176 = THE WEAPON OF AMUN RA 1176 = THE WEAPON OF SOPHIA 1176 = THE WEAPON OF EIN SOF 1176 = THE ENERGY OF LOGOS 1176 = THE ENERGY OF HELIOS 1176 = THE ENERGY OF AMUN RA 1176 = THE ENERGY OF SOPHIA 1176 = THE ENERGY OF SHAKTI 1176 = THE ENERGY OF EIN SOF 1176 = THE ENERGY OF MARDUK Απλά να πω ότι συμφωνώ με αυτό που ειπώθηκε. Ότι δίνεις παίρνεις από το σύμπαν.
 15. 0
  0
  Να πούμε λοιπόν λίγα πράγματα για τον Ίων Μάγγο. Θα κάνει πόλεμο λέει στους θεούς και όσοι πιστεύουν στους θεούς είναι βλάκες! Οι κατσίκες του γυρνάνε και προκαλούν σύμφωνα με συγκεκριμένες εντολές από τον «θεό» τους και όσοι διαφωνούν μαζί τους και ειδικά όσοι πιστεύουν στον Ιησού αποκαλούνται υποτιμητικά πρόβατα και δέχονται επιθέσεις όπως και στην δίκη μου περίπτωση καθώς τα όντα του σκότους παθαίνουν κάτι όταν προσπαθώ να τους προσεγγίσω. Όπως και όλοι οι δαιμονισμένοι έχουν αυτό το κόλλημα εναντίον των Χριστιανών. Ανέλαβε εργολαβία να χαλάσει το ΠΑΣΧΑ των Χριστιανών με ένα άρθρο γεμάτο ασυναρτησίες, ανοησίες και μίσος. Εδώ πέρα μας εξηγούν οι πεφωτισμένοι (εγκεφαλικά καμμένοι) την θετική πλευρά της παιδεραστίας:
  Η Θεοκτόνα Δύναμη του Ανδρόγυνου
  Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τον Μάγγο απλά τον θεωρώ πανίβλακα και αντίχριστο.
  • ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΑΝΘΟΤΥΡΟΕΛΛΗΝ 9 Ιουνίου 2016 @ 08:14
   0
   0
   Γέροντα δίδαξέ μας, πες για το Πεσάχ – Πάσχα, την γιορτή της ΕΞΟΔΟΥ των Εβραίων από την Αίγυπτο! Δείξε μας τον δρόμο για να γίνουμε ΣΩΣΤΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ γιατί αυτοί οι παγανιστές μας έχουν αποπροσανατολίσει! Τι άλλο προτείνεις να γιορτάζουμε; Μήπως με τον ΜΠΕΝ ΧΟΥΡ και τους ΕΠΤΑ ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΥΣ είμαστε καλά ή θα πρότεινες και κάτι άλλο; ΕΛΑ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ!!!
 16. 0
  1
  Όχι ότι έχετε τον ελάχιστο σεβασμό προς τον Λόγο και το Σύμπαν απλά να αναφέρω τα άκυρα σημεία του άρθρου σε σχέση φυσικά με αυτά που γνωρίζω και από αυτά που μου είπαν οι θεοί και σε σχέση με την μελέτη που έκανα στα αρχαία κείμενα αν και έστω και έτσι μέσα από τις παπαριές του Σίτσιν είναι θετικό που κάποιοι ψάχνουν την καταγωγή του Αδάμ πέρα από τις μπούρδες των Ελληνοκεντρικών οι οποίοι προσπαθούν να εγκλωβίσουν την συνείδηση σας μέσα σε μια εικονική και εγωκεντρική παραίσθηση η οποία σας οδηγεί στην αυτοκαστροφή και στην σύγκρουση επί της ουσίας με το σύμπαν. 1) «Όλοι μας έχουμε γίνει κοινωνοί του αποκαλούμενου «τέλος του κόσμου του ημερολογίου των Μάγιας» (21 Δεκεμβρίου 2012) να συνδέεται με την επιστροφή του Nibiru του Sitchen ή περίπου τον Nibiru των Σουμερίων. Σαν οι Σουμέριοι να γνώριζαν τους Μάγιας και να το είχαν προγραμματίσει. Είναι εύκολο να πέσει κανείς στην παγίδα όπως οι περισσότεροι συνάνθρωποι μας και το 2012 και ο φόβος με τα κομπιούτερ το 2000 ήρθαν και πέρασαν χωρίς να γίνει τίποτα, τουλάχιστον τίποτα δεν έγινε που το πεπερασμένο ανθρώπινο μυαλό να το καταλάβει. Ίσως όμως να υπάρχει κάτι μεγαλύτερο στον ορίζοντα, εάν μπορούμε να δούμε και να καταλάβουμε τα σημάδια. Θέλω να πω αν μπορούμε να δούμε με το “ΒΛΕΠΕΙΝ” κι όχι με τα μάτια μας.» — Αυτό δεν προκύπτει από πουθενά και μάλλον μιλάμε για μια τεχνητά κατασκευασμένης συνειδησιακή χρονοάγκυρα βασισμένη στο ημερολόγιο των Μάγια με ύποπτη μάλιστα στόχευση. Καταρχήν δεν υπάρχει στα Σουμεριακά κείμενα κανένας πλανήτης Νιμπίρου σαν αυτόν που περιγράφει ο Σίτσιν και φυσικά μιλάμε για προγραμματισμό από τους Sitchin freaks με στόχο ίσως το ενεργειακό μπλοκάρισμα της συγκεκριμένης μέρας μέσα από εκφοβισμό. 2) «Ο συγγραφέας Zecharia Sitchin αναφέρει ότι οι Σουμέριοι ανέπτυξαν τον πολιτισμό τους χάρις στους Anunnaki ή «με αυτούς που ήρθαν από τον ουρανό στην γη»» — Εδώ είναι το θέμα που ανέφερα που αναδεικνύει και την γελοιότητα της μετάφρασης του Σίτσιν καθώς ακόμα και το Anunnaki το μετέφρασε λάθος και ασφαλώς δεν σημαίνει αυτοί που ήρθαν από τον Ουρανό στην Γη και φυσικά δεν μιλάμε για τους Νεφελίμ σύμφωνα και με την στόχευση αυτής της εσκεμμένα λανθασμένης κατά την άποψη μου μετάφρασης, καθώς είναι και γελοίο να γράφεις ολόκληρα βιβλία για τους Anunnaki και να μεταφράζεις λανθασμένα την επικεφαλίδα του θέματος. 3) «Σύμφωνα με την ερμηνεία των αρχαίων κειμένων, η σοφία «κατέβηκε από τον ουρανό στην Γη» από εξωγήινους περίπου στο 3.760 πκε.» — Αυτό επίσης δεν προκύπτει από πουθενά καθώς μάλιστα σύγχρονοι αρχαιολόγοι μιλάνε για Σουμέριους που υπήρξαν από το 5 000 π.χ και άρα οι θεοί υπήρξαν πολύ παλαιότερα και δεν μπορεί να γίνει κάποιος χρονολογικός προσδιορισμός και μάλιστα τόσο μεγάλης ακρίβειας. Αυτό είναι ακόμα μια ένδειξη της τεράστιας βλάβης που είχε στον εγκέφαλο ο Σίτσιν όπως και ο Μάγγος κλπ. Επίσης σε σχέση με το πκε είναι προφανές ότι μιλάμε για φανατισμένα και γεμάτα μίσος άτομα και προσπαθούν να εκφράσουν το μίσος τους με κάθε τρόπο. 4) «Οι Σουμεριακοί θρύλοι αναφέρουν το πώς οι Anunnaki ήρθαν στην γη από τον Nibiru για να εξορύξουν χρυσό. Οι Anunnaki γρήγορα κουράστηκαν από την κοπιαστική εργασία. Η Ninharsag, η θεά της ιατρικής, συνδύασε τα γονίδια των Anunnaki με αυτά του πρωτόγονου πιθηκάνθρωπου και δημιούργησε ένα Lulu, έναν πρωτόγονο εργάτη για να ανακουφίσει τους Anunnaki από την δουλειά. Η Ninharsag, κατόπιν ονομάστηκε Ninti, ή «η κυρία που δίνει ζωή» κράτησε το πρωτότυπο υβρίδιο και φώναξε, «Τα Χέρια το φτιάξανε» Το Lulu έμοιαζε στους Anunnaki. Αντίθετα με τον τριχωτό προγονό μας, το υβρίδιο σύμφωνα με το κείμενο Atra Hasis. «είχε το δέρμα ενός Θεού»» Ούτε από τον Νιμπίρου ήρθαν ούτε για να εξορύξουν χρυσό και προκαλώ τον οποιονδήποτε να το διασταυρώσει αυτό με βάση τις αναγνωρισμένες μεταφράσεις των Σουμεριακών κειμένων. Εδώ απλά να αναφέρω ότι η Ελληνική λέξη μαμά προέρχεται από την παράδοση της μητέρας της ανθρωπότητας Ninharasag η οποία είχε επίσης τα ονόματα Μαμμά και Μαμι που μάλιστα σήμαινε μητέρα. «Nin-hursag means «lady of the sacred mountain» (from Sumerian NIN «lady» and ḪAR.SAG «sacred mountain, foothill»,[9] possibly a reference to the site of her temple, the E-Kur (House of mountain deeps) at Eridu. She had many names including Ninmah («Great Queen»);[9] Nintu («Lady of Birth»);[9] Mamma or Mami (mother);[9] Aruru,[9] Belet-Ili (lady of the gods, Akkadian)[9]» https://en.wikipedia.org/wiki/Ninhursag Να αναφέρω επίσης ότι το σύμβολο Ωμέγα που μετέπειτα εμφανίστηκε ως γραμμα στην Ελληνικό αλφάβητο και συμβολίζει βασικά την μήτρα και σχετίζεται με το THE OMEGA POINT = 888 = DIVINE MATRIX. http://www.mesopotamiangods.com/wp-content/uploads/2015/01/4-Ninhursags-symbol.jpg «Her hair is sometimes depicted in an omega shape, and she at times wears a horned head-dress and tiered skirt, often with bow cases at her shoulders, and not infrequently carries a mace or baton surmounted by an OMEGA motif or a derivation, sometimes accompanied by a lion cub on a leash.» «The omega symbol is associated with the Egyptian cow goddess Hathor, and may represent a stylized womb» https://en.wikipedia.org/wiki/Ninhursag https://en.wikipedia.org/wiki/Omega_Point Έχω πολλά να πω αλλά θα το αφήσω εδώ μήπως και καταλάβετε επιτέλους που ζείτε και ότι για να τα βάλετε με τον Ιησού Χριστό στον οποίο ανήκει αυτός ο κόσμος θα πρέπει να πάρετε πρώτα φόρα να κλάσετε τα αρχίδια στο σύμπαν. Άμα ψάχνετε για τους δημιουργούς και της ανθρωπότητας αλλά και του Ελληνισμού ρωτήστε έμενα και κάντε εξάσκηση στις υποκλίσεις, καθώς αρκετά έχετε ζαλίσει τα αρχίδια στο σύμπαν με την αλαζονεία σας. Έχετε πάντα φυσικά την επιλογή να βάλετε τον Αντίχριστο βρωμοοπουστάρα στον κώλο σας μαζί φυσικά με τα είδωλα σας.
 17. 1
  0
  Τι να κάνουμε η ανθρωπόμαζα προσκυνάει τους Θεούς και ειδικά τους εβραϊκούς θεούς της ερήμου (από Αβραάμ μέχρι Χριστό και την πόρνη της Βαβυλωνας Παναγία και τα υπόλοιπα κατακάθια) κι εμείς τους έχουμε σκλάβους και τους στέλνουμε για θελήματα, όσο τους διατηρούμε εν ζωή. Αλλωστε είναι γνωστό ότι 72 κατασκευαστές θρησκειών προτιμούν την χριστιανική πανούκλα. Να ‘στε καλά που υπάρχετε κι ακονίζουμε τα νύχια μας !!!!!
 18. 0
  0
  Ορίστε οι δαίμονες που λέγαμε που θέλουν και αγάπη από το σύμπαν. lol Εγώ μιλάω για το μέσα και για την αλήθεια των Ανουννάκι και του Χριστού και αυτοί μιλάνε για τον πολίτικο Χριστιανισμό και το έκτρωμα τον παπάδων και γίνονται οι κατσίκες του κάθε απατεώνα όπως ο Σίτσιν κλπ. Κάντε το ξεκάθαρο παιδιά μου ότι θα τα βάλετε με τους θεούς τους αγγέλους και τους δημιουργούς μας και τους εξωγήινους αλλά και με ολόκληρο το σύμπαν καθώς επίσης είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι οι Ανουννάκι είναι οι Ολύμπιοι και οι θεοί του Ινδουιστικού Πανθεου κλπ. lol Πάρτε φόρα να ξεφτιλιστείτε και να καείτε στα Τάρταρα μέσα στις παραισθήσεις σας.
  • 0
   0
   ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ … τους έχουμε τους ΘΕΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ… Όχι θα τα βάλουμε μαζί τους αλλά ΤΑ ΒΑΛΛΑΜΕ ΗΔΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΑΜΕ … είναι αστείοι κι ασήμαντοι ανάξιοι ύπαρξης και πρωτόγονοι. Να θεωρήσω ότι είναι κατανοητό τώρα!!! ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΟΥ-ΖΟΥ ΔΙΑ ΕΩΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ.
   • 0
    0
    Δεν ξέρετε τι σας γίνεται και απλά παραληρείτε μέσα στην απύθμενη ανοησία σας η οποία έχει ξεπεράσει κάθε όριο και από τα πολλά σκατά που βγάζει ο πρωκτός που έχετε για εγκέφαλο είναι φυσικό και επόμενο να πνιγείτε μέσα στα σκατά σας και δεν θα σας φταίει και κανένας που είσαστε σοφότεροι από τα ζώα και θέλετε να τα βάλετε με το σύμπαν. lol Δεν μου λες κάνετε και τίποτα Σατανιστικές τελετές; lol Έχετε ήδη χάσει και είσαστε όλοι κατεστραμμένοι και δεν έχετε κανένα μέλλον σε αυτό το σύμπαν ούτε και εσείς ούτε και τα αφεντικά σας της μαύρης αδελφότητας. Άπλα μαλακίζεστε με τα είδωλα και τις σκετομορφές και όταν έρθει η ώρα της αλήθειας δεν θα βρίσκεται τρύπα για να κρυφτείτε σε ολόκληρο το σύμπαν.
   • 0
    1
    Δεν ξέρω γιατί δεν ποσταρίστικε η απάντηση μου προς τα δαιμονισμένα και μανιακά παιδιά της καρπαζιάς που βρίζουν Χριστούς και Παναγίες αλλά μιας και έκανα ένα λάθος να το ποστάρω ξανά. Δεν ξέρετε τι σας γίνεται και απλά παραληρείτε μέσα στην απύθμενη ανοησία σας η οποία έχει ξεπεράσει κάθε όριο και από τα πολλά σκατά που βγάζει ο πρωκτός που έχετε για εγκέφαλο είναι φυσικό και επόμενο να πνιγείτε μέσα στα σκατά σας και δεν θα σας φταίει και κανένας που είσαστε ασοφότεροι από τα ζώα και θέλετε να τα βάλετε με το σύμπαν. lol Δεν μου λες κάνετε και τίποτα Σατανιστικές τελετές; lol Έχετε ήδη χάσει και είσαστε όλοι κατεστραμμένοι και δεν έχετε κανένα μέλλον σε αυτό το σύμπαν ούτε και εσείς ούτε και τα αφεντικά σας της μαύρης αδελφότητας. Άπλα μαλακίζεστε με τα είδωλα και τις σκετομορφές και όταν έρθει η ώρα της αλήθειας δεν θα βρίσκεται τρύπα για να κρυφτείτε σε ολόκληρο το σύμπαν.
 19. 0
  1
  Δεν χρειάζεται φυσικά μεγάλη προσπάθεια για να αποκαλυφθούν οι δαιμονισμένοι και τα όντα του σκότους που παριστάνουν τους πνευματικούς διδάσκαλους. Άπλα εσείς πρέπει να κόψετε την μαλακία προτού σας κάψουν όλους αν δηλαδή δεν έχετε καεί ήδη. 4 Συνέχεια > Ακόμα μια ανακρίβεια η οποία επί της ουσίας ταυτίζει τους «επαναστάτες» Igigi/έκπτωτους με τους Ανουννάκι καθώς σύμφωνα με το κείμενο του Athrahasis ισχύει αυτό: «Igigi was a term used to refer to the gods of heaven in Sumerian mythology. Though sometimes synonymous with the term «Annunaki,» in one myth the Igigi were the younger gods who were servants of the Annunaki, until they rebelled and were replaced by the creation of humans. The Igigi then rebel against the dictatorship of Enlil, setting fire to their tools and surrounding Enlil’s great house by night. On hearing that toil on the irrigation channel is the reason for the disquiet, the Anunnaki council decide to create man to carry out agricultural labour.» https://en.wikipedia.org/wiki/Igigi Φυσικά δεν μιλάμε μόνο για γεωργική εργασία καθώς επί της ουσίας μιλάμε για τους πρώτους μασόνους/builders που ήταν μυημένοι στα μυστήρια των θεών οι οποίοι επαναστάτησαν εναντίον των θεών και μέσα από την προσπάθεια τους να αντιστρέψουν τις θείες εκπορεύσεις μέσα στα πλαίσια της κοσμικής αρχής του Demon Est Deus Inversus και να «απελευθερωθούν» από τους θεούς δημιούργησαν αυτό που είναι γνωστό και ως η μαύρη αδελφότητα και για αυτό έχουν μια μανία να «απελευθερώσουν» το νοητικό τους πεδίο από την κοσμική τάξη και από κάθε έννοια θεού που δεν βρίσκεται μέσα στο δικό τους πεδίο νοητικού ελέγχου. Έχουν δηλαδή ένα σοβαρό πρόβλημα με το εγώ τους το οποίο δεν μπορεί να δεχθεί την κοσμική τάξη και την πνευματική ιεραρχία στο σύμπαν. Πάσχουν δηλαδή όλοι όπως και ο Μάγγος από αυτό που είναι γνωστό ως το tiny penis syndrome για αυτό και έχουν αυτή την ψύχωση με τους φαλλικούς συμβολισμούς. Φανταστείτε άμα μέσα σε ένα άρθρο έχει γράψει τόσες ανακρίβειες τι αξία θα έχει το βιβλίο του το οποίο πραγματεύεται αυτό το θέμα και σκεφτείτε επίσης τι μπορεί να εξυπηρετεί μέσα στις σκιές αυτή η κωμικοτραγική πεποίθηση που λέει ότι όλες αυτές οι ασυναρτησίες είναι η αλήθεια και μάλιστα ολοφάνερη.
  TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη
  Δεν μιλάμε για μια ερεύνα που βασίζετε σε κάποια πηγή γνώσης όπως για παράδειγμα τα αρχαία κείμενα η έστω κάποιου είδους πνευματική επικοινωνία με οντότητες που μπορεί να γνωρίζουν το θέμα. Μιλάμε για ένα σαχλό μπουρδούκλωμα που βασίζετε σε αδιευκρίνιστες πηγές και βασικά στην φαντασία του εν λόγω δαιμονισμένου ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του Σίτσιν που έκανε περίπου το ίδιο, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για ΚΑΤΑΛΗΨΗ από δαιμονικές συχνότητες που δημιουργούν την εντύπωση σε συνήθως αλαζόνες παπάρες, ότι τα σκατά που παράγει ο πρωκτός που έχουν για εγκέφαλο είναι «θεία φώτιση». lol Αυτό λοιπόν που προκύπτει είναι μια ΚΛΙΠΟΘΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑ που στόχο έχει να γαμήσει το μυαλό σου (για αυτό άλλωστε θα μπορούσαμε να μιλήσουμε και για τους πρωκτοκέφαλους) και να παρασύρει την σκέψη σου σε μια δίνη που είναι σαν κινούμενη άμμος η οποία σε κάποια φάση θα σε πνίξει καθώς είναι άπλα θέμα χρόνου να συναντήσεις το αδιέξοδο των empty shells δηλαδή των Κλιπόθ που είναι άπλα η σκιά των εκπορεύσεων του δέντρου της ζωής και της συμπαντικής μήτρας. Μέσα από αυτή την διαδικασία του νοητικού αυνανισμού δημιουργούνται και τα στοιχειακά που είναι γνωστά και ως incubus τα οποία ψάχνουν για πρωκτοεγκεφάλους για να τους πηδήξουν και να τους απορροφήσουν την ενεργεία και όπως καταλαβαίνετε (και καλά) τέτοια στοιχειακά υπήρχαν πάρα πολλά στην αρχαία Ελλάδα λόγω της αγωνιώδους προσπάθειας των αρχαίων να κατανοήσουν και να βρουν προσανατολισμό μέσα στο σύμπαν κάτι που οδήγησε και στην σεξουαλική ανωμαλία λόγω ανισορροπίας της Ταντρικής ενέργειας. —————————————————————————————— O Eliphas Levi έχει εξηγήσει τι συμβαίνει πραγματικά με τους αναποδογυρισμένους και τις κατσίκες του Μπαφομετ που άλλωστε παίρνει εντολές από μένα… είπε ο Τράγος των Αιγών και φυσικά η πόρνη που θα σας κάψει στα Τάρταρα είναι η Λιλίθ και όχι η Παναγία που θα μπορούσε να σας σώσει αν είχατε νοημοσύνη ανώτερη της κατσίκας και πραγματική γνώση που να αξίζει περισσότερο από την κουράδα ενός πρόβατου. lol The Pentagram, which in Gnostic schools is called the Blazing Star, is the sign of intellectual omnipotence and autocracy. It is the Star of the Magi; it is the sign of the Word made flesh; and, according to the direction of its points, this absolute magical symbol represents order or confusion, the Divine Lamb of Ormuz and St. John, or the accursed goat of Mendes. It is initiation or profanation; it is Lucifer or Vesper, the star of morning or evening. It is Mary or Lilith, victory or death, day or night. The Pentagram with two points in the ascendant represents Satan as the goat of the Sabbath; when one point is in the ascendant, it is the sign of the Saviour. The Pentagram is the figure of the human body, having the four limbs and a single point representing the head. A human figure head downwards naturally represents a demon that is, intellectual subversion, disorder or madness. Quote from: http://www.venerabilisopus.org/en/writing/eliphas-levi-the-blazing-pentagram http://www.guardiansofdarkness.com/GoD/god-coin1.JPG satanic pentagram http://img.csfd.cz/files/images/user/profile/160/039/160039553_2efac0.gif http://t9hesoterics.com/wp-content/uploads/2014/10/Pentagram-2.jpg https://threehundredandsixtysix.files.wordpress.com/2013/07/pentagramman.jpg Demon est Deus inversus. Maledictus es. Burn in hell. https://web.eecs.utk.edu/~mclennan/BA/PP.html The pentagram and hexagram were both used for protection in ancient Greece (V cent. BCE). In Babylon, five-, six- and seven-rayed stars were all used. The pentagram appears in the earliest writing of Mesopotamia (precuneiform pictographic writing), c. 3000 BCE, as the Sumerian sign UB. Its meaning in the cuneiform period (by 2600 BCE) seems to be a Heavenly Quarter and also the four directions (forward, backward, left, right); the fifth direction was «above.» The four directions corresponded to the planets Jupiter, Mercury, Mars and Saturn, with Venus the Queen of Heaven (Schekina) above. These are the «Smaller Planets» (omitting Sun and Moon). Ishtar (Venus) was represented by the Eight-rayed Star (Elam). See De Vogel (App. A) and Black & Green (s.v. Star). Pythagoras may have become acquainted with the Pentagram during his sojourns in Egypt and Babylon (perhaps 554-533 BCE). Demons are stupid. Demons are liars. Demons are lustful. Demons are maniacs. Demons are delutional. Demons are sealed. Demons could never win.
  • 1
   0
   Είδη προικός, μαξιλαροθήκες, ΣΕΝΤΟΝΙΑΑΑ, ο 33ας! Μόνο 888 το σετ, φτιαγμένα στο χέρι στο Τελ Αβίβ! Τίμιο ξύλο έχωωωω, κοκαλάκια αγίων, εικονίτσες που δακρύζουν και όλα τα καλά του Ισραήλ!
 20. 0
  1
  Είναι φυσικά πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι η μαύρη αδελφότητα και τα ερπετοειδή σας έχουν ξεσκίσει τους πρωκτοεγκεφάλους καθώς μετά με ποιοuς θα γέλαγε το σύμπαν άμα δεν υπήρχαν και αυτά τα τραγελαφικά φαινόμενα; lol Απλά να αναφέρω ακόμα μερικά ακόμα θέματα αυτού το κωμικοτραγικού άρθρου. «Ο Αδάμ ήταν φυλή αρσενικών εξωγήινων που μετά την μετάπτωση των πόλων της Γης εγκαταστάθηκε στη Γη. Η Εύα ήταν τα θηλυκά ανθρωποειδή που οι «Αδάμ» διασταυρώθηκαν μαζί, δίνοντας την ανθρώπινη φυλή.» Ποιος τα λέει αυτά που αυτός ο πρωκτοκέφαλος που διδάσκει τις κατσίκες του να βρίζουν τον Ιησού και την Παναγία προσπαθεί να σας περάσει ως δεδομένο; Από την μια ο δαιμονισμένος βλάκας λέει ότι οι Ανουννάκι δημιούργησαν τους πρώτους ανθρώπους και ότι για αυτό έχουν και θεϊκή υπόσταση και αυτό είναι το «μυστικό» που πρέπει να μάθουμε για να διεκδικήσουμε λέει τα δικαιώματα μας ως απόγονοι θεών και από την άλλη λένε ότι θα κάνουν πόλεμο με αυτό το θεϊκό στοιχείο που μας συνδέει με τους θεούς και την θεϊκή μήτρα/matrix (DIVINE MATRIX = 888). lol Μιλάμε φυσικά για μια εμφυτευμένη ΑΡΡΩΣΤΙΑ και το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι λόγω και της εστίασης τους στις συχνότητες των ερπετοειδων αυτοί είναι που τους έκαψαν τα μυαλά και αυτές τις συχνότητες είναι που υπηρετούν αυτά τα ζωντόβολα που παριστάνουν τους «πεφωτισμένους» και βρίζουν την Παναγιά τον Χριστό κλπ καθώς το pattern της κατσίκας του Μπαφομέτ που έχουν υιοθετήσει είναι πολύ συγκεκριμένο. Επί του θέματος λοιπόν του αρχάθρωπου Αδάμα/Αδάμ/Adapa τα Σουμερικά κείμενα μας λένε αυτό: http://www.sacred-texts.com/ane/adapa.htm Like «Adam,» its cognate in Hebrew, the Akkadian word «Adapa» means «man.» http://faculty.gvsu.edu/websterm/adapa.htm Άρα όταν μιλάμε για τον Adam μιλάμε για τον αρχέτυπο άνθρωπο (Adam Kadmon) και που αρχικά υπήρξε ημίθεος και άρα είναι ανάλογος των Bene elohim που αναφέρονται στην Π.Δ οι οποίοι στην Ελληνική μυθολογία παρουσιάζονται ως οι ήρωες και οι ημίθεοι και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για εξωγήινους σύμφωνα με τα αρχαία κείμενα. https://en.wikipedia.org/wiki/Sons_of_God Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Adapa ήταν εξορκιστής… Προσευχηθείτε στην Παναγία για να σώσει από της βρωμιά της Λιλίθ αν δηλαδή έχετε ακόμα ελπίδα.
 21. 0
  0
  «Πενήντα χρόνια έρευνας αυτών των αρχαίων έργων με πείθει ότι υπάρχουν ζωντανά όντα σε άλλους πλανήτες και ότι επισκέφθηκαν την γη πίσω στο 4.000 πκε. Υπάρχει ένας τεράστιος όγκος για ιπτάμενες μηχανές, φανταστικά όπλα επιστημονικής φαντασίας, που ανευρίσκονται σε μεταφράσεις των Βεδών, (γραφών) Ινδικά έπη κι άλλα αρχαία Σανκριτικά κείμενα» Λέει ο καθηγητής Sitchin Τα γραπτά της Mahabharata, αναφέρουν θεϊκά όπλα ακτινών και φωτός και ακόμη και ένα είδος υπνωτικού όπλου. Υπάρχει επίσης μια περιγραφή των Vimanas, ή ιπτάμενων μηχανών, που πετούσαν σε μεγάλα ύψη με την βοήθεια του υδράργυρου και με ένα μεγάλο προωθητικού ανέμου. Υπήρχαν διαστημικά οχήματα παρόμοια με τα UFO τα οποία αναφέρονται σε όλο τον κόσμο σήμερα. Η Ramayana ακόμη περιγράφει ένα όμορφο άρμα του ουρανού που «έφτασε λάμποντας, με ένα θαυμαστό θεϊκό άρμα που έτρεχε στον αέρα» Σε ένα άλλο εδάφιο, υπάρχει αναφορά για ένα άρμα «που πλέει από πάνω μας σαν την σελήνη» Οι αναφορές στην Mahabharata δεν είναι λιγότερο καταπληκτικοί. «Στην εντολή του Ράμα, το υπέροχο άρμα σηκώθηκε με ένα σύννεφο σαν βουνό με ένα τεράστιο ήχο» Σε ένα άλλο εδάφιο αναφέρεται: «O Bhima πέταξε με το Vimana σε μια τεράστια ακτίνα που ήταν λαμπρή όπως ο ήλιος και έκανε θόρυβο όπως ο κεραυνός σε μια καταιγίδα» Στο αρχαίο Vymanka-Shastra (η επιστήμη της αεροναυτικής), υπάρχει μια περιγραφή ενός Vimana: «Μία συσκευή που μπορεί να πετά με την δική της δύναμη, από μέρος σε μέρος η από σφαίρα σε σφαίρα» Ο Dr. Raghavan επισημαίνει ότι, «Οι αποκαλύψεις του κειμένου είναι ακόμη πιο εκπληκτικές. Τριάντα ένα εξαρτήματα από τα οποία αποτελείται η συσκευή περιγράφονται, περιλαμβάνοντας ένα φωτογραφικό καθρέπτη στο κάτω μέρος του. Το κείμενο επίσης μιλά για 16 είδη μετάλλων που χρειάζονται για να κατασκευαστεί το ιπτάμενο όχημα, αλλά μόνον τρία από αυτά μας είναι γνωστά σήμερα. Το υπόλοιπο παραμένει αμετάφραστο» Ένας άλλος ειδικός που συμφωνεί με τις εξηγήσεις του Dr. Raghavan είναι ο Dr.A.V. Krishna Murty, καθηγητής της αεροναυτικής στο Ινδικό Ινστιτούτο των επιστημών στην Bangalore. «Είναι αληθές, ότι οι αρχαίες Ινδικές Βέδες και άλλα κείμενα αναφέρονται στην αεροναυτική, σε διαστημόπλοια, ιπτάμενες μηχανές και ακόμη την αστροναυτική. Μία μελέτη των Σανσκριτικών κείμενων με έχει πείσει ότι οι αρχαίες Ινδίες γνώριζαν το μυστικό να κατασκευάζουν ιπτάμενες μηχανές κι ότι αυτές βασίζονταν σε μοντέλα από διαστημόπλοια που έρχονταν από άλλους πλανήτες» λέει ο Dr.Krishna Murty Εάν πρέπει να πιστέψουμε τις αρχαίες ιστορίες και τους θρύλους των προγόνων μας, οι άνθρωποι κατασκευάστηκαν αρχικά να είναι σκλάβοι των εξωγήινων επισκεπτών του πλανήτη μας. Χρησιμοποιώντας το γενετικό υλικό των πρώιμων ανθρωποειδών, οι επισκέπτες το συνδύασαν με τα δικά τους γονίδια για να δημιουργήσουν ένα νέο είδος, ένα είδος που ήταν ταυτόχρονα Θνητό και Θεϊκό. Το είδος αυτό το ξέρουμε σήμερα σαν Homo Sapiens. Τα αρχαία κείμενα δηλώνουν ότι στον άνθρωπο δόθηκε το δώρο της γνώσεως, κάνοντας τον άνθρωπο σαν τους Θεούς. Οι Θεοί πάντως αρνήθηκαν να μας δώσουν το δώρο της αθανασίας, γιατί αν οι άνθρωποι είχαν τα δώρα της αθανασίας και της γνώσεως θα ήταν όπως οι Θεοί. Θεοί = εξωγήινοι δηλ. ανώτερα πλάσματα απλώς και τίποτε παραπάνω.
  • 0
   1
   Επί της ουσίας ασφαλώς και δεν μπορείτε να απαντήσετε σε αυτά που λέω γιατί είσαστε πιστά κατσικάκια του Σατανά και του κάθε ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ και απλά βρίζετε Χριστούς και Παναγίες και παραληρείτε και όσοι διαφωνούν μαζί σας είναι αυτόματα πρόβατα. lol Σε σχέση με το θέμα ο θεωρούμενος και ως ο πατέρας του νεοελληνικού αποκρυφισμού Μικόλαος Μαργιώρης διαφώνησε με τις παπαριές του Έριχ φον Ντένικεν και μίλησε για υπεργήινους και θα συνεχίσω να απαντάω στα κατσικάκια του Μάγγου που θα κάνουν πόλεμο με το σύμπαν γιατί είναι διασκεδαστικό. lol
 22. ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ 10 Ιουνίου 2016 @ 14:56
  1
  0
  888 πρέπει να τραβάς μεγάλο ζόρι με τον Μαγγο, μάλλον καμιά γκόμενα είσαι με μεγάλο νταλκά για την πάρτη του και σ’ έχει κλασμένη. Παίζει όμως και να είσαι απλώς ψυχωτικός και ψώνιο άλλωστε και οι δύο εκδοχές ταιριάζουν με τις αεροπαπαριές που γράφεις και με την εμμονή σου με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις (Σίτσιν, Μάγγος κλπ) και σ’ έχουν γραμμένο στ’ άγραφα !!!! Συνέχισε τις αεροπαπαριές για να γελάμε … Κατοχικά ρισπέκτ που εγκρίνεις τα σχόλια από το ψώνιο, γιατί διασκεδάζει μεγάλη παρέα στην σχολή … Υστ. Δεν γνωρίζουμε κανέναν από τα ονόματα απλά μας κάνει εντύπωση το μένος ενός ψυχωτικού για άγνωστους του ανθρώπους !!!! και το σχολιάζουμε πίνοντας τις μπυρίτσες μας.
  • 0
   1
   Εσείς τραβάτε μεγάλο ζόρι θα ελεγα μάλιστα ΤΕΡΑΣΤΙΟ σε αυτή την Σατανιστική σέκτα ψυχοπαθών. Εγώ άπλα απαντάω στις βλακείες ενός μανιακού καραγκιόζη που δεν ξέρει τι του γίνεται και βάζει τις άρρωστες δαιμονισμένες κατσίκες τους να βρίζουν Χρίστους και Παναγίες. lol Εγώ απαντάω πολύ συγκεκριμένα στις παπαριές του Σίττιν και του ψυχωτικού καραγκιόζη του Μάγγου και εσείς παραληρείτε και βρίζετε Χριστούς και Παναγίες και προσπαθείτε να αποδείξετε αυτά που λέω ότι είσαστε ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ και νομίζετε ότι τα ασυνάρτητα σκατά που παράγει ο πρωκτός που έχετε για εγκέφαλο έχουν κάποια αξία. LOL
  • 0
   1
   Τι να γνωρίζω μωρέ βλακομαλάκα από τον πρωκτοκέφαλο αντίχριστο τον Μάγγο που βάζει τις κατσίκες του να βρίζουν Χριστούς και Παναγίες; lol Για τον Σίτσιν απλά λέω αυτά που λέει η επιστημονική κοινότητα που τον θεωρεί ψευδοεπιστήμονα και προσπαθώ να εξηγήσω αυτό το φαινόμενο με τους Sitchin freaks που όχι μόνο πιστεύουν τις ανοησίες του άλλα φτιάχνουν και ολόκληρες θρησκείες γύρω από τις ηλιθιότητες που παράγει ο πρωκτός που έχουν για εγκέφαλο και κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τον Μάγγο που θα γράψει και καλά βιβλίο για ένα θέμα το οποίο δεν γνωρίζει ούτε στο απειροελάχιστο, καθώς όπως φαίνεται ξεκάθαρα εδώ μέσα απλά δέχεται αμάσητη την οποιανδήποτε πληροφορία βολεύει την φαντασία του και προσπαθεί να την πασάρει σαν «αλήθεια». lol
 23. 0
  0
  Το μένος φυσικά εναντίον αγνώστων το έχουν τα ψυχωτικά ψωνισμένα μιάσματα του ψυχωτικού πρωκτοκέφαλου του Μάγγου που βάζει τις ψυχωτικές κατσίκες του να βρίζουν Χριστούς και Παναγίες. Αυτοί οι μανιακοί άρρωστοι πρωκτοκέφαλοι έχουν αυτό το μένος ενάντια στους θεούς λες και τους γνωρίζουν και κάτι δεν έχετε καταλάβει καλά γιατί με τον Έλιφα Λεβί δεν έχω πρόβλημα και άπλα εξηγώ πολύ συγκεκριμένα τις παπαριές του Σίτσιν στους κατά φαντασίαν «γνωστικούς» που γεμίζουν το κεφάλι τους με άχρηστες πληροφορίες και δεν μπορούν καν να ξεχωρίσουν το αριστερά με το δεξιά και νομίζουν ότι θα κάνουν πολέμους με τους θεούς και τους αγγέλους και τους εξωγήινους γιατί έμαθαν να μαλακίζονται με το κεφάλι τους και έχουν την αρρωστημένη εντύπωση ότι ρίχνουν φάπες στον Χριστό και γενικά στους θεούς γιατί έμαθαν να κλάνουν με τον πρωκτοεγκέφαλο τους. lol
 24. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 10 Ιουνίου 2016 @ 20:35
  0
  1
  Μιλάνε τα άσεβη ζωντόβολα για τον Πυθαγόρα που ήταν μυημένος στα μυστήρια των θεών στην Αίγυπτο και την Βαβυλώνα και προσπαθούν επί της ουσίας να καταργήσουν κάθε έννοια θεού μέσα από τις παπαριές του Έριχ φον Ντένικεν και του Σίτσιν. lol Προσπαθούν να καταργήσουν το ΜΕΣΑ που μας συνδέει με το σύμπαν και τις κοσμικές δυνάμεις-θεούς με το ΕΞΩ και έχουν την ασέβεια να πιστεύουν ότι θα μπορέσουν ποτέ να βρουν την εσωτερική πύλη που οδηγεί στα μυστήρια των θεών μέσα από την ΑΣΕΒΕΙΑ και τον νοητικό αυνανισμό με βάση τις δομές και τα είδωλα της επιφάνειας. lol Η Ελληνική γλώσσα που προφανέστατα και είναι ένα δώρο των θεών (Anunnaki) όπως λέει και το άρθρο μας λέει ότι το «άθεος» είναι συνώνυμο του άσεβης, καθώς επί της ουσίας αυτό που συμβαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση ο εν λόγω άθεος πλασάρετε ως θεός που θα τα βάλει με το σύμπαν (lol) γιατί έμαθε να κλάνει με το πρωκτοκεφάλι του και βλέπουμε πως οι κατσίκες του τρέχουν να υπερασπιστούν τον «θεό» τους χωρίς επί της ουσίας να έχουν δική τους άποψη και χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν την διαφωνία τους και απλά παραληρούν και βλέπουν στην απέναντι πλευρά πρόβατα γιατί αυτοί είναι κατσίκες. O Πυθαγόρας λοιπόν μας μίλησε για τους θεούς κοσμικές-δυνάμεις μέσα από την Ελληνική γλώσσα που βασίζετε άλλωστε στο Φοινικικό αλφάβητο το οποίο άλλωστε υπήρξε το πρώτο αλφάβητο στο οποίο εφαρμόστηκε η Γεμάτρια και μας δίδαξε επίσης την Γεματρία και την μαθηματική δομή του Αρχέτυπου. Για να καταλάβετε τα βασικά της θεολογίας του Πυθαγόρα και να ξεκολλήσετε το μυαλό σας από τα είδωλα μελετήστε αυτό και αρχικά ξεχάστε εντελώς την ιδέα «εξωγήινοι θεοί» και ότι μάλιστα έχετε έστω την ελάχιστη γνώση για τους θεούς με τους οποίους και καλά θα κάνετε πόλεμο (lol) χωρίς να ΚΑΨΕΤΕ το ΜΕΣΑ σας αλλιώς σας βλέπω να βυθίζεστε ανεπιστρεπτί μέσα στην σκιά. ============================================================================== The Monad and the Indefinite Dyad Many of the contrasts between the Monad and Indefinite Dyad were presented in the preceding parts («Theogony» and «The Indefinite Dyad») and will not be repeated here. However, we may add that ancient Pythagorean doctrine (coming perhaps from Zoroaster) associates the Monad with the Light (as opposed to Dark), Hot, Dry, Light (vs. Heavy), Swift, and Male; the Indefinite Dyad with the opposite qualities. Since Fire is Hot and Dry, we will see that the Monad and His Offspring are especially associated with Fire and the Sun. As mentioned in Part I («Theogony»), Aiôn (Eternity) is Time both Infinite and Indefinite. Time as we know it, Determinate Time is created by the Monad and Indefinite Dyad, for Rhea entices the unchanging, self-limiting Kronos to proceed out from Himself, and to become Khronos (Time). As explained in Part II («The Mother of the Gods»), Rhea creates Rhythm, and from the cyclic alternation of the opposites (Light/Dark, etc.), Determinate Time is born. Creation of the Demiurge According to Pythagorean doctrine, the Essence of Kronos is to Remain (or Abide), but Rhea has the Power to cause Him to Proceed beyond Himself. However, He must eventually Revert to His Essence to preserve His Identity. (See Part I on «Triadic Structure.») In this way the determining, form-imparting power of the Monad emanates outward to inform Matter, but it preserves its form by looking back toward its origin. For if this Procession were to continue without Limit, all Form would be lost in the dark abyss of indefinite chaotic Matter. Kronos’ essence is to remain Himself, but Rhea has the power to create another, and so from Them Zeus is born. Thus the three phases, Remaining, Proceeding, Reverting, create the Tridynamos, the Threefold Power of the Triune Godhead – Kronos, Rhea, and Zeus – and we read in the Chaldean Oracles (fr. 26): The World, which saw Thee, Threefold Monad, worshipped Thee. This means that the Monad contains the Triad of Father, Mother, and Son. The Ideas (Forms) exist in unity in the mind of Kronos, for He is the Monad, but Rhea has the power to multiply them, for She is the Indefinite Dyad. Therefore in the mind of Their Son Zeus the Ideas are distinctly articulated, and become the Logos by which He creates the world. The Forms or Ideas have their origin in Kronos, the Father; they multiply without bound by the power of Rhea, the Mother; and the Ideas become active in the Mind of Zeus the Son. Thus the Gods of the Tridynamos govern the three levels: Being (On), Life (Zôê), and Mind (Nous). Referring to the Monad, the Chaldean Oracles (fr. 4) say, For with Him is the Power, but from Him is the Nous. (The Indefinite Dyad is also called «Power»; see «Indefinite Dyad» in Part II.) https://web.eecs.utk.edu/~mclennan/BA/ETP/III.html#creationdemiurge
  • 1
   0
   ΑΠΛΆ ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΕΙΣΑΙ …. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
   • [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 12 Ιουνίου 2016 @ 11:47
    0
    0
    Είναι ξεκάθαρο ότι εσύ είσαι ξεσκισμένη και για αυτό έχεις αυτό το πρόβλημα με το αρχέτυπο της Παναγιάς και γενικά με την αγνότητα και φαντάζεσαι ότι και καλά ρίχνεις φάπες στον Χριστό τους θεούς και το σύμπαν καθώς καίγεσαι μέσα στις ενέργειες της Λιλίθ (το αντίθετο των πλανητικών εκπορεύσεων της Αφροδίτης MORNING STAR = 888) και μας αποχαιρετάς από αυτό το σύμπαν μαζί με τον πρωκτοκέφαλο (αντι)θεό σου και τα υπόλοιπα παράσιτα.
 25. 0
  0
  Οι αρχετυπικές δυνάμεις της Σκιάς Αυτή είναι η ψυχολογική πραγματική αιτία. Οι αρχετυπικές δυνάμεις της Σκιάς θα χρησιμοποιήσουν αυτόν τον τρόπο συμπεριφοράς, θα κινητοποιήσουν τέτοιον τρόπο σκέψης, για να πετύχουν τους δικούς τους στόχους. Ο παρασιτικός θα πειστεί μέσα στο μυαλό του πως, ακολουθώντας μια συγκεκριμένη πορεία δράσης μπορεί – σιγά σιγά – να εξαφανίσει την τρομακτική Σκιά που στοιχειώνει το μυαλό του. Και φυσικά, η Σκιά είναι «εκεί έξω». Είναι πάντα «έξω» από αυτόν. Αυτός είναι πάντα ο καλός, ο πνευματικός, αυτός που προσφέρει στους ανθρώπους αγάπη και λουλούδια και όλες αυτές τις μαλακίες που διαβάζουμε συχνά πυκνά από παρασιτικούς και οι άλλοι είναι που φταίνε για ότι του συμβαίνει, με χιλιάδες δικαιολογητικές συμπεριφορές –μια άλλη ονομασία στα πρώιμα στάδια του εκφυλισμού του παρασιτικού είναι και «Δικαιολογητικός» – θα προσπαθήσει να πείσει τον εαυτό του και τον περίγυρο του, ότι οι άλλοι οι κακοί είναι που τον πλήγωσαν που τον πρόδωσαν, που του έκαναν εκείνο ή το άλλο. Ούτε που του περνάει από το μυαλό του μέσα στα μαύρα σκοτάδια που ζει, ότι ο μόνος υπεύθυνος για την κατάσταση του είναι ο εαυτός του και το παράσιτο της Σκιάς μέσα του. Αυτό το παράσιτο της Σκιάς είναι που τον αποξενώνει από κάθε καλό και υγιή άνθρωπο. Άλλωστε κάθε υγιής άνθρωπος για να διατηρήσει την υγεία του γνωρίζει ότι πρέπει να κρατά μακριά του τους παρασιτικούς. Αυτή η αυταπάτη των «ευσεβών πόθων» του παρασιτικού γίνεται το εργαλείο του επικεφαλής Απαθή – θεου στην κορυφή της τροφικής πυραμίδας, για να ενισχυθούν οι πιθανότητες τροφής αφ’ ενός και να καταστραφεί κάθε απειλή στο κατεστημένο αφ’ ετέρου. Με απλά λόγια «αυξάνεσθε και πληθύνεσθε» για να ‘χουμε τροφή χριστιανικά προβατάκια.
 26. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 11 Ιουνίου 2016 @ 13:10
  0
  0
  Βασικά δυστυχώς δεν έχω χρόνο σήμερα να σπάσω πλάκα με την Σατανιστική σέκτα του πρωκοκέφαλου και των κατσίκων του αλλά το θέμα είναι τόσο διασκεδαστικό που δεν πρόκειται να χάσω την ευκαιρία μέσα στις επόμενες μέρες. Το θέμα λοιπόν είναι η σκιά. Θα επανέλθω λοιπόν σχετικά με τους κατειλημμένους από τις σκιές που δεν ξέρουν τι λένε και τι τους γίνεται και βρίσκουν μάλιστα και την θετική πλευρά της παιδεραστίας. lol Θα τα πούμε.
  • Konstantinos Fylaktos 11 Ιουνίου 2016 @ 19:40
   0
   0
   Ούτε που του περνάει από το μυαλό του μέσα στα μαύρα σκοτάδια που ζει, ότι ο μόνος υπεύθυνος για την κατάσταση του είναι ο εαυτός του και το παράσιτο της Σκιάς μέσα του. Αυτό το παράσιτο της Σκιάς είναι που τον αποξενώνει από κάθε καλό και υγιή άνθρωπο. Άλλωστε κάθε υγιής άνθρωπος για να διατηρήσει την υγεία του γνωρίζει ότι πρέπει να κρατά μακριά του τους παρασιτικούς. ΤΕΛΕΙΟ
   • [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 12 Ιουνίου 2016 @ 11:52
    0
    0
    Συμφωνώ τα δαιμονισμένα παράσιτα που βρίζουν Χριστούς και Παναγιές κλπ για να ταΐζουν την δαιμονική αρρώστια τους πρέπει να μπουν στην συμπαντική απομόνωση μετά που θα επιτελέσουν το έργο τους και θα ολοκληρώσουν την συμπαντική τους αποστολή που είναι να διασκεδάζουν το σύμπαν με την άπατη βλακεία τους και με τις παπαριές του κάθε απατεώνα τύπου Σίτσιν κλπ και νομίζουν ότι θα τους σώσουν από τον Λόγο οι πέτρες. lol
    • Konstantinos Fylaktos 12 Ιουνίου 2016 @ 13:24
     0
     0
     Αυτό που ΔΕΝ αντιλαμβάνεσαι (και πως θα μπορούσες άλλωστε) είναι πως το σχόλιο μου ταιριάζει γάντι σ’ εσένα και στα γραφόμενα σου. Πρέπει όμως να σε ευχαριστήσω γιατί από εσένα γνώρισα τον κύριο Ιων Μαγγο και αρκετούς φίλους του, όπως επίσης διάβασα τα βιβλία του κ. Ζεκάρια Σίτσιν «τα χρονικά της γης» αλλά κι άλλα φίλων του, πραγματικά σε ευγνωμονώ. Κάποιοι προβληματισμοί όχι για εσένα (δεν έχεις ούτε τον κατάλληλο νου ούτε την ηλικία -κακογερασμένος μοιάζεις- για να τις αντιληφθείς) αλλά για τους υπόλοιπους που μας διαβάζουν. Ο κ. Μάγγος, ο κ. Σίτσιν και οι υπόλοιποι γράφουν -ό,τι γράφουν- ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΙ ΕΠΩΝΥΜΑ, ενώ τα trolls σαν κι ελόγου σου γράφουν ασυναρτησίες ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ, στα υπόγεια και με γελοία ψευδώνυμα. Ουδέποτε βρίζουν χυδαία και σεξουαλικά ΟΥΔΕΠΟΤΕ … αν κι όποτε το κάνουν είναι πραγματικά Αριστοφανικά. Είναι γνωστό πως από τον τρόπο που θυμώνει και βρίζει κάποιος μπορείς να ξέρεις πολλά για τον χαρακτήρα του κι εσύ μας τον δίνεις στο πιάτο, δεν χρειάζεται καν να κουραστούμε για να αξιολογήσουμε. Όπως και να ‘χει σ’ ευχαριστώ και συνέχισε την καλή διαφήμιση που τους κάνεις.
     • [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 12 Ιουνίου 2016 @ 15:37
      0
      0
      Δεν αποκάλεσα εγώ την Παναγία πόρνη καλέ μου και δεν φαντάζομαι εγώ ότι ρίχνω σφαλιάρες στον Χριστό και στο σύμπαν κλπ. lol Σε σχέση με το θέμα αν διαφωνείς κάπου σε αυτά που λέω δεν έχω πρόβλημα να σε ακούσω.
     • [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 12 Ιουνίου 2016 @ 18:37
      0
      0
      Εγώ βασικά απαντάω στις προκλήσεις των μανιακών που έχουν διδαχθεί να βρίζουν Χριστούς και Παναγίες και να υποτιμούν και να προσβάλλουν όσους διαφωνούν με τις παπαριές τους με βάση τις εντολές που παίρνουν από τις σκιές. Πιστεύω να συμφωνείς ότι η Παναγιά είναι πόρνη και ότι η Σατανιστική σέκτα του Μάγγου ρίχνει σφαλιάρες στον Χριστό και απλά επιτρέπει στους Χριστιανούς να υπάρχουν μέχρι ίσως να τους σκοτώσουν or whatever. Απλά διαφώνησα σε ένα θέμα το οποίο γνωρίζω πολύ καλά και σίγουρα πολύ καλύτερα από τον Μάγγο και εκεί είναι τα θέματα για όσους νομίζουν ότι μπορούν να υπερασπιστούν τις ανοησίες του επί της ουσίας. Για αυτό λοιπόν οι ψυχωτικές κατσίκες του όπως κάνουν συνήθως με αποκάλεσαν υποτιμητικά πρόβατο κλπ και απλά απάντησα και εξήγησα τι πραγματικά συμβαίνει με αυτή την Σατανιστική σέκτα αυτών των μανιακών Αντίχριστων που είναι τυφλωμένοι από το μίσος και την είδαν «πεφωτισμένοι» και «ανώτεροι». lol Σε σχέση με την «διαφήμιση» που τους κάνω δεν έχω πρόβλημα. Μακάρι να βρίσκουν κατσικάκια τα παιδιά για να αποκτήσουν νόημα και οι θεωρίες που προβλέπουν την ανάγκη για depopulation καθώς με όλα αυτά που κυκλοφορούν είναι προφανές ότι δεν μας χωράει όλους ο πλανήτης.
 27. 1
  0
  Μην μασάτε από το λιμό! Ο 33 είναι ο ΜΑΤΣ, είναι ο παλιός ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, ο ΘΑΝΑΤΟΣ, ο παλιός ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ και πολλές άλλες μαλακίες!!! Λοιπόν αδέρφια, αυτός ο ΚΙΝΑΙΔΟΣ είναι ένας Κύπριος ΥΠΕΡΓΗΡΟΣ ο οποίος ΠΑΣΧΕΙ από ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΑ και ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ προβλήματα, όπως έχει ομολογήσει και ο ίδιος άλλωστε στο παρελθόν! Είναι λοιπόν κλεισμένος στο σπίτι του και όλη μέρα είναι στο διαδίκτυο! Σε κανένα site δεν ασχολούνται μαζί του πέρα από τον πρώτο μήνα που εμφανίζεται, για τί δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς το ΨΥΧΙΚΟ του ΝΟΣΗΜΑ, από τον τρόπο που γράφει! Ασχολείται με τον ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ και κάνει τον ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΗ! Ο συγκεκριμένος ΛΑΧΤΑΡΟΨΩΛΗΣ το… γυάλιζε το πόμολο από τα νιάτα του στο νησί! Ήταν πάντα ΔΕΙΛΟΣ κατα πρόσωπο και τώρα στα γεράματα βρήκε στο διαδίκτυο την υγειά του, γιατί κάνει πίσω από την οθόνη αυτό που ποτέ δεν μπορούσε στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ!!! Γουστάρει την πούτσα με ΠΕΡΙΤΟΜΗ και για αυτό τρελαίνετε για τους Εβραίους ο ΙΟΥΔΑΙΟΠΡΩΚΤΟΓΛΥΦΤΗΣ! Εμάς τους Έλληνες μας μισεί γιατί μας… ΦΟΒΑΤΑΙ, επειδή όποτε πήγε να πει τις μαλακίες του κάποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ του όρμηξαν και κλειστηκε στην ΠΟΝΤΙΚΟΤΡΥΠΑ που έχει για σπίτι! Ναι, είναι ΑΓΑΜΗΤΟΣ γιατί καταρχήν είναι ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ κατα δεύτερον ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ και τέλος γιατί έχουν ΨΟΦΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΤΟΥ και κανείς νέος ΜΠΙΝΕΣ δεν γαμάει τον ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΩΛΟ του ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥΣΤΟΚΥΠΡΙΟΥ ΛΑΧΤΑΡΟΨΩΛΗ!!! Βρίστε τον, ξεφτιλίστε τον, ξεχαρμανιάστε πάνω του, πρώτον γιατί το γουστάρει τρελλά και δεύτερον γιατί έστω και έτσι ασχολείστε μαζί του και τον βγάζετε από την ερημιά του, του δίνετε αξία, δεν του άνετε κακό! ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ!!! Ρε ΛΑΧΤΑΡΟΨΩΛΗ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΥΠΡΙΕ, πότε θα μου πεις ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που ασχολούμαι με τις ΚΛΑΝΙΕΣ που γράφεις;;; ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!! Μου θέλει και… LOL η ΠΑΣΤΟΓΡΙΑ!!!!
  • 0
   0
   Ο ρόλος του καρκινικού παρασιτικού τυπάκου «888 το μόνο που θυμάμαι» -για τον οποίον δεν έχουμε καμία απορία περί της χαρακτηροδομής του- είναι ότι ο άνθρωπος δεν είναι καν δούλος, πρόβατο, υπήκοος κάποιου θεού, αλλά ΠΡΑΓΜΑ. Όλοι οι παρασιτικοί και οι πανουκλιασμένοι είναι πράγματα, είναι καρκινώματα και μας το δείχνουν απόλυτα ξεκάθαρα. Έχω κρατήσει όλες τις κουτσουλιες του (δήθεν σχόλια) και θα τα παρουσιάσω σε διάλεξη σχετικά με την χριστιανική πανούκλα και τους άψυχους και πως συμπεριφέρονται σαν trolls στο διαδίκτυο, αυτός είναι κι ο μοναδικός λόγος που τον πρόγκιξα λίγο για να εκδηλωθεί. Αυτά τα πράγματα λοιπόν είναι χρήσιμα μόνο για να τα δείχνουμε σε σεμινάρια και διαλέξεις σαν υποδείγματα, όπως τα δύστυχα ζώα στα πανηγύρια και στο τσίρκο, που παρεμπίπτοντος ΔΕΝ είναι πράγματα. Αν καθόμουν να κάνω ανάλυση της χαρακτηροδομής του θα νόμιζες ότι τον βλέπω, ενώ φυσικά δεν τον γνωρίζω. Να είσαι καλά
   • [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 12 Ιουνίου 2016 @ 15:41
    0
    0
    Γύρισε ο τέντζερης και βρήκε και το καπάκι. lol Μιλάμε το αρχιτρόλ αυτός ο καμένος ψυχωτικός και μανιακός σχιζοφρενής που έχει βρομίσει το site και που υποστήριζε τους Σατανιστές και χαίρετε με την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζάμι είναι πραγματικά ο θεός που σας αξίζει δούλοι του σκότους και της μαλακίας. lol
 28. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 12 Ιουνίου 2016 @ 11:32
  0
  0
  Είναι φυσικά διασκεδαστικό το πως όλοι οι ψυχανώμαλοι σχηματίζουν ένα στρατόπεδο με σημαία τους την ανωμαλία και τον βρωμοπουστάρα Αντίχριστο και φαντάζονται μέσα στο παραλήρημα τους αυτά τα ξεσκισμένα αρρωστημένα σκατά της ύπαρξης ότι ρίχνουν φάπες στον Χριστό και στην Παναγία και στους θεούς. lol Μιλάμε δεν έχουν υπάρξει μεγαλύτερα και πιο άχρηστα βρωμοσούργελα στην ιστορία του πλανήτη. lol Βρήκανε λέει και την θετική πλευρά της παιδεραστίας οι αρρωστημένες πουτάνες του Σατάνα. lol Anyway θα επανέλθω επί της ουσίας του θέματος για να καταλάβουν καλύτερα αυτοί που ίσως έχουν ακόμα κάποια ελπίδα πόσο γελοίο είναι το θέμα με τους κατά φαντασίαν «Γνωστικούς» που γεμίζουν το κεφάλι τους με άχρηστες πληροφορίες για να παριστάνουν τις όμορφες πουτάνες της επιφάνειας, εκεί επί της ουσίας είναι απλά νοητικοί αυνανιστές που πάσχουν από το tiny penis syndrome και για αυτό ταΐζουν το εγώ και την αλαζονεία τους με ασυνάρτητα σκατά. Άμα καταλάβετε καλύτερα το συγκεκριμένο είδος κατεστραμμένων ανθρωποειδών θα καταλάβετε και τους «Illumminati» που πάσχουν και αυτοί από το ίδιο σύνδρομο και νομίζουν και αυτοί ότι είναι «Γνωστικοί» και βρήκανε και αυτοί την θετική πλευρά της παιδεραστίας. lol Μιλάμε για μια πολύ συγκεκριμένη αρρώστια των ξεσκισμένων πουτάνων του Μπαφομέτ που είναι ξεκάθαρα προερχόμενη από την μαύρη αδελφότητα.
 29. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 12 Ιουνίου 2016 @ 13:30
  0
  0
  Οι ψυχωτικές παρασιτικές κατσίκες του Σατανά που βουλιάζουν μέσα στην σκιά SHADE = 222 = ΗHADES = HELL = DEAD END έχουν ένα σοβαρό πρόβλημα με το σύμπαν και ούτε που περνάει από το άρρωστο και καμένο μυαλό τους ότι ο λόγος που έχουν αυτή την δαιμονική μανία είναι οι σκιές που τους έχουν ξεσκίσει του άρρωστους εγκεφάλους με ασυνάρτητες παπαριές. Αυτά τα δαιμονικά παράσιτα έχουν την αρρωστημένη εντύπωση ότι όλοι όσοι δέχονται την διδασκαλία του Ιησού είναι «κατώτεροι» όπως για παράδειγμα ο Έλιφας Λεβί που θεωρούσε ότι ο Ιησούς είναι ο βασιλέας των μάγων. lol Έτσι λοιπόν μέσα στο δαιμονικό τους παραλήρημα το οποίο βασικά στοχεύει στον πνευματικό βιασμό αθώων ανθρώπων με τις σκεπτομορφές που είναι παράγωγα της σκιάς έχουν δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι όχι μόνο γνωρίζουν τον Χριστό και τους θεούς αλλά και ότι τους ρίχνουν φάπες. lol Σε ότι με αφορά προσωπικά αυτά τα δαιμονισμένα παράσιτα του σύμπαντος απλά μου επιτέθηκαν γιατί διαφώνησα με την σχιζοφρένεια και την προκατάληψη τους που βασικά απευθύνεται σε διανοητικά καθυστερημένους όμως βασικά δεν είναι αυτό το θέμα καθώς επίσης δεν θεωρώ ότι οι άρρωστοι δαιμονισμένοι παρασιτικοί αξίζουν έστω τον αέρα που αναπνέουν. Εδώ μέσα το θέμα είναι οι Ανουννάκι και οι παπαριές του Σίτσιν και του Μάγγου που είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι στοχεύουν στο εγκεφαλικό βιασμό ηλίθιων και για αυτό άλλωστε επί της ουσίας του θέματος δεν υπάρχει καμία απάντηση πέρα από την στόχευση των σκιών που εξουσιάζουν αυτά τα ψυχωτικά άτομα που σε κάθε ευκαιρία πραγματοποιούν ψυχικές επιθέσεις ενάντια βασικά σε Χριστιανούς αλλά όχι μόνο με βάση την ψυχοπνευματική τους αρρώστια. Η Παναγία λοιπόν είναι πόρνη, οι Χριστιανοί αλλά και όσοι βλέπουν στο πρόσωπο του Ιησού ένα μεγάλο μύστη είναι ηλίθιοι και οι κατσίκες του Μάγγου είναι «πεφωτισμένες» και «ανώτερες» και ρίχνουν φάπες στον Χρίστο. lol Το πρόβλημα φυσικά είναι σεξουαλικής φύσεως και έχει να κάνει με την πρακτική του μαύρου Ταντρισμού που ταΐζει και αναπαράγει τα στοιχειακά που είναι γνωστά από την Βαβυλωνιακή παράδοση ως Lilitu και μέσα στα πλαίσια του Βαβυλωνιακού μυητικού συστήματος στο οποίο ήταν μυημένος και ο Πυθαγόρας τα Lillitu (συλλογικά Lilith) ήταν ο εχθρός της GODDESS ISHTAR = 888 = MORNING STAR που ήταν ταυτισμένη με τον πλανήτη Αφροδίτη και τις σχετικές πλανητικές εκπορεύσεις και φυσικά με την πεντάλφα η οποία και προέρχεται από την Βαβυλώνα. Ο λόγος προφανώς αυτής της ταύτισης είναι αυτός: Οι ενέργειες της Λιλίθ είναι βασικά τα παράγωγα της μαύρης μαγείας που αποτελούν την ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ και την διαστροφή των πλανητικών εκπορεύσεων της Αφροδίτης και ΕΙΝΑΙ βασικά η ΣΚΙΑ και για αυτό και τα όντα του σκότους και της ΣΚΙΑΣ που θα μπορούσαν και να θεωρηθούν ως παιδιά της Λιλίθ τα βλέπουν όλα ΑΝΑΠΟΔΑ καθώς τους καταπίνει η σκιά και οι ενέργειες της Λιλίθ και επιτελούν επί της ουσίας θείο έργο στην διαδικασία του καψίματος των κατσικών όταν ψάχνουν να βρουν τους ομοίους τους για να ξεβρομίσει το σύμπαν και για αυτό έχουν ένα πρόβλημα με τα πρόβατα του αγαθού και της αγνότητας. «Lilith (Hebrew: לִילִית‎‎ Lîlîṯ) is a figure in Jewish mythology, developed earliest in the Babylonian Talmud (3rd to 5th centuries CE). The character is generally thought to derive in part from a historically far earlier class of female demons (līlīṯu) in Mesopotamian religion, found in cuneiform texts of Sumer, Akkad, Assyria, and Babylonia.» https://en.wikipedia.org/wiki/Lilith Αυτό θα μπορούσε ίσως να σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι οι σκεπτομορφές και ο νοητικός αυνανισμός δεν πρόκειται να σας σώσει από την πραγματικότητα η οποία μάλιστα μέσα στο δαιμονικό σας παραλήρημα σας κάνει να βλέπετε την θετική πλευρά της παιδεραστίας: THE BLAZING STAR = 972 972 = THE HOLY GHOST 972 = MOTHER SHEKHINAH 972 = THE WOMB OF HEAVEN 972 = THE DEATH OF LILITH 972 = THE WAY BACK TO EDEN http://www.venerabilisopus.org/en/writing/eliphas-levi-the-blazing-pentagram O Eliphas Levi σας στέλνει χαιρετίσματα κατσικάκια του Σατανά αλλά και ο Crowley με τον οποίο και καλά θα κάνατε πόλεμο με τις κουράδες που παράγει το άρρωστο πρωκτοκεφάλι σας. lol
 30. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 12 Ιουνίου 2016 @ 14:51
  0
  0
  Ασφαλώς τα σύμβολα (όπως και οι πέτρες) μπορούν να φορτιστούν με τις ανάλογες ενέργειες και συχνότητες ανάλογα με την στόχευση για αυτό και ο Μπαφομέτ που είναι άλλωστε φορτισμένος με την ψυχή του Όσιρι (την ψυχή δηλαδή των μυημένων στα μυστήρια του Όσιρι) έχει διπλή υπόσταση και μπορεί είτε να σε στείλει προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω ανάλογα βασικά με το τι ψάχνεις μέσα στις σκιές και φυσικά δεν υπάρχει κανένας σοβαρός άνθρωπος που να λατρεύει αυτό το μίασμα. Όπως είπε και ο αξιοσέβαστος Albert Pike: “It is absurd to suppose that men of intellect adored a monstrous idol called Baphomet, or recognized Mahomet as an inspired prophet. Their symbolism, invented ages before, to conceal what it was dangerous to avow, was of course misunderstood by those who were not adepts, and to their enemies seemed to be pantheistic. The calf of gold, made by Aaron for the Israelites, was but one of the oxen under the layer of bronze, and the Karobim on the Propitiatory, misunderstood. The symbols of the wise always become the idols of the ignorant multitude. What the Chiefs of the Order really believed and taught, is indicated to the Adepts by the hints contained in the high Degrees of Free-Masonry, and by the symbols which only the Adepts understand.” Albert Pike Υπάρχουν όμως αυτοί που μπορούν να αντιληφθούν την χρησιμότητα του εν λόγω ειδώλου μέσα στα πλαίσια του Αλχημικού πλάνου του Έλιφα Λεβί που ήταν ο δημιουργός του ο οποίος άλλωστε προσπαθούσε να εξηγήσει το πως θα ενεργοποιηθεί το Αλχημικό πλάνο της Αποκάλυψης. Αυτός λοιπόν που έχει επί της ουσίας αποβάλει το θνητό κατώτερο του εγώ και την ταύτιση αυτού με τα είδωλα μπορεί να αντιληφθεί τι πραγματικά συμβαίνει με αυτό το θέμα και έπειτα μπορεί να βρει και τις πληροφορίες που να επιβεβαιώνουν την αντίληψη του και να μην χρειαστεί καν να περάσει μέσα από κάποιο κατασκευασμένο από ανθρώπους μυητιικό σύστημα για να αντιληφθεί την πραγματική έννοια κάποιας προβολής στο αστρικό μέσα στα πλαίσια της πραγματικότητας που λέει ότι ακόμα και ο μεγαλύτερος πλάνος μπορεί να είναι θύμα κάποιας εσωτερικής παρεμβολής καθώς είναι και ένα θέμα που εφάπτεται στην σοφία του καθενός το να αποδεχθεί ότι το σκότος μπορεί να κυριεύσει το φως, καθώς από την αρχή της ύπαρξης είναι το αντίθετο που συμβαίνει και η Παναγία Σοφία είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στα αριστερά (LEFT HAND PATH = 690 = OCCULTISM) και όχι φυσικά η Λιλίθ που αντιπροσωπεύει την διαστροφή της Έννοιας. https://en.wikipedia.org/wiki/Sophia_(Gnosticism)#The_Ennoia Κάποιος λοιπόν θα μπορούσε να δει την ανάποδη πεντάλφα και ως: http://40.media.tumblr.com/tumblr_m7zparsAZe1rcacrno1_1280.jpg?.jpg Και θα μπορούσε επίσης να δει τον Μπαφομέτ ως τον φύλακα των μυστηρίων της Σοφίας και για αυτό άλλωστε θα μπορούσε να θεωρηθεί ως η κυρίαρχη «θεότητα» των κατσικών της αριστερής ατραπού που ψάχνουν για σκατά μέσα στο σκότος για να ταΐσουν την εγωμανία και την αρρώστια τους όπως για παράδειγμα ο Μάγγος.
  • 0
   0
   Ο Μάγγος σαν σε μάγγωσε, Σου βούλωσε την τρύπα, Τον Ιουδαίο έδιωξε, Που του ‘παιρνες μια πίπα! Στο Ισραήλ σε ξέρουνε, Φοινίκη, Βαβυλωνα, ΛΑΧΤΑΡΟΨΩΛΗ σε καλούν, Στον πάτο σου κολώνα! Ο γλύφτης της ΠΕΡΙΤΟΜΗΣ, ήσουν από παιδί, Και των Εβραίων ρούφαγες, την μαύρη την ψωλή! Ξεφτίλα είσαι του νησιού, Και των γονιών ντροπή, Στον πάτο σου ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΕ, πάντα είχες ψωλή! ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ, ΒΡΏΜΑ, ΛΙΓΔΑ ΚΑΙ ΛΕΡΑ, ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΞΕΜΠΟΥΚΩΣΕ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΕΡΑ! Πάρτο αποφαση ΜΠΙΝΕ, άλλος δεν σε γαμεί, Το κρέας σου εσάπισε, Και δεν θα βρεις ψωλή! Το μόνο που σου έμεινε, Είναι να τρως βρισίδι, Και τ’ άρρωστό σου το μυαλό, Θαρρεί πως είσαι δεκαοχτώ, Και πάντα σαν βρωμόπυστας, Τον παίρνεις κι από γίδι, ΚΥΠΡΙΟ ΑΠΟΓΑΜΙΔΙ!!! Μέχρι και ποιήματα σου γράφω ΛΑΧΤΑΡΟΨΩΛΗ, τι άλλο θέλεις;
 31. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 12 Ιουνίου 2016 @ 17:10
  0
  0
  Βασικά όλοι θα πάρουν τον θεό που τους αξίζει μέσα από την αντανάκλαση του κοσμικού καθρέφτη. Άλλοι θα πάρουν τον μανιακό που διδάσκει τις κατσίκες του ότι η Παναγία είναι πόρνη, άλλοι θα πάρουν τον καταραμένο σχιζοφρενή που έχει χάσει κάθε επαφή με τα λογικά του και δεν ξέρει τι λέει και τι του γίνεται και υπερασπίζεται ακόμα και τους Σατανιστές και χαίρεται με την μετατροπή της Αγιάς Σοφίας σε τζαμί και τελικά όλες οι κατσίκες θα πάρουν από τον κώλο τον Μπαφομέτ. Όλοι θα πάρουν τον «θεό» που τους αξίζει και αυτό που πραγματικά θέλουν από το σύμπαν για αυτό και δεν βρίσκω κάποιο λάθος στο δημιούργημα του Έλιφα Λεβί. Σε σχέση με το θέμα του Μπαφομέτ λοιπόν ο Έλιφας Λεβί δίδασκε τα εξής: «The goat on the frontispiece carries the sign of the pentagram on the forehead, with one point at the top, a symbol of light, his two hands forming the sign of occultism, the one pointing up to the white moon of Chesed, the other pointing down to the black one of Geburah. This sign expresses the perfect harmony of mercy with justice. His one arm is female, the other male like the ones of the androgyne of Khunrath, the attributes of which we had to unite with those of our goat because he is one and the same symbol. The flame of intelligence shining between his horns is the magic light of the universal balance, the image of the soul elevated above matter, as the flame, whilst being tied to matter, shines above it. The beast’s head expresses the horror of the sinner, whose materially acting, solely responsible part has to bear the punishment exclusively; because the soul is insensitive according to its nature and can only suffer when it materializes. The rod standing instead of genitals symbolizes eternal life, the body covered with scales the water, the semi-circle above it the atmosphere, the feathers following above the volatile. Humanity is represented by the two breasts and the androgyne arms of this sphinx of the occult sciences.» https://en.wikipedia.org/wiki/Baphomet Και: “The triad, being the fundamental principle of the whole Kabalah, or Sacred Tradition of our fathers, was necessarily the fundamental dogma of Christianity, the apparent dualism of which it explains by the intervention of a harmonious and all-powerful unity. Christ did not put His teaching into writing, and only revealed it in secret to His favored disciple, the one Kabalist, and he a great Kabalist, among the apostles. So is the Apocalypse the book of the Gnosis or Secret Doctrine of the first Christians, and the key of this doctrine is indicated by an occult vesicle of the Lord’s Prayer, which the Vulgate leaves untranslated, while in the Greek Rite, the priests only are permitted to pronounce it. This vesicle, completely kabalistic, is found in the Greek text of the Gospel according to St Matthew, and in several Hebrew copies, as follows: Ὅτι σοῦ ἐστιν ἡ βασιλεία καὶ ἡ δύναμις καὶ ἡ δόξα εις τοὺς αἰῶνας. Ἀμήν. The sacred word MALKUTH substituted for KETER, which is its kabalistic correspondent, and the equipoise of GEBURAH and CHESED, repeating itself in the circles of heavens called eons by the Gnostics, provided the keystone of the whole Christian Temple in the occult vesicle. It has been retained by Protestants in their New Testament, but they have failed to discern its lofty and wonderful meaning, which would have unveiled to them all the Mysteries of the Apocalypse. There is, however, a tradition in the Church that the manifestation of these mysteries is reserved till the last times.”― Éliphas Lévi Μας λέει λοιπόν στα αριστερά Gebourah (wrath-judgment/οργή-κρίση) το χέρι του Μπαφομέτ που δείχνει προς τα κάτω και στα δεξιά Chesed (συμπόνια/συγχώρεση) το δεξί χέρι του Μπαφομέτ που δείχνει προς το πάνω. Έχουμε δηλαδή αυτό: http://www.orthodoxartsjournal.org/mercy-on-the-right-rigor-on-the-left/ http://www.orthodoxartsjournal.org/the-serpents-of-orthodoxy/ Το θέμα φυσικά δεν είναι τι θα πείτε εσείς για τον Λόγο τους θεούς και το σύμπαν. Το θέμα είναι τι θα πει για εσάς ο Λόγος οι θεοί και το σύμπαν. Επί της ουσίας φυσικά ποτέ δεν έχετε τίποτα να πείτε πέρα από εξυπνάδες και πουτανέματα και μετά απορείτε για την χρεοκοπία σε όλα τα επίπεδα και σε φταίνε για όλα οι «άλλοι» και το υπόλοιπο σύμπαν και οι θεοί κλπ. lol
 32. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 12 Ιουνίου 2016 @ 19:40
  0
  0
  Η SOPHIA = 408 = SHAKTI είναι μια ενέργεια και όσο νομίζεις ότι μπορείς να περιφρονήσεις αυτή την ενέργεια τόσο αυτή απομακρύνεται από σένα και σε ρίχνει μέσα στις σκιές. «In Hinduism, Shakti also spelled as Sakthi or Shakthi, meaning «power» or «empowerment,» is the primordial cosmic energy and represents the dynamic forces that are thought to move through the entire universe.» https://en.wikipedia.org/wiki/Shakti Για αυτό άλλωστε και η γνωστή σε όλους πλέον νεοελληνική κουτοπονηριά και εξυπνοβλακεία σας βουλιάζει μέσα στο σκότος και στην άβυσσο και πραγματικά σας το λέω ότι για αυτό δεν σας φταίει κανένας γιατί κανένας που δεν αξιζει αυτή την ενέργεια ανεξάρτητα με τις ταμπέλες δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κοινωνός της και επειδή εμείς τα παιδιά των θεών και της Σοφίας και οι θεοί σας ανεχόμαστε σας παρέχουμε την Ελπίδα και την Πίστη και την Αγάπη άμα φυσικά είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από το σύμπαν και δεν θέλετε για παράδειγμα να γίνεται η «Εωσφορική ελίτ» λόγω κάποιου κληρονομικού δικαιώματος η λόγω κάποιας ψυχοπνευματικής ανωμαλίας που σας οδηγεί στο να σκοτώνεστε μεταξύ σας και να ψάχνετε όλοι σαν Βρικόλακες ενέργεια από τους γύρω σας για να ταΐσετε την αρρώστια σας και επί του προκείμενου την σχιζοφρενική μανία εναντίον του Ιησού και των Χριστιανών που σας κάνει να νιώθετε «ανώτερες» πουτάνες, όπως άλλωστε συμβαίνει κατά κόρον με όλες τις δαιμονισμένες κλανιές του σύμπαντος που προσπαθούν να τραφούν από την Σοφία και την ψυχή του πλανήτη χωρίς να έχουν ούτε τον ελάχιστο σεβασμό προς το σύμπαν. Αγάπη, Πίστη και Σοφία λοιπόν είναι οι 3 κόρες της Σοφίας οι οποίες δολοφονήθηκαν όπως και η μητέρα τους από τους «ανώτερους» πρωκτοξεσκισμένους Εωσφοριστές της Ελληνορωμαϊκης ελίτ και όχι μόνο και ο Χρόνος-Αιώνας-Aeon κάνει κύκλους. http://www.saint.gr/2452/saint.aspx Δεν έχει φυσικά καμιά σημασία αν αυτή η ιστορία είναι πραγματική καθώς μιλάμε για την πραγματικότητα και την εσωτερική αλήθεια η οποία άλλωστε εκφράζεται παραδοσιακά μέσα από όλες τις παραδόσεις με έναν συμβολικό-αλληγορικό τρόπο.
 33. 0
  0
  Υπάρχει Νοημοσύνη στο Διάστημα Η τεράστια ποσότητα υλικού από το παρελθόν, σε όλες τις κατηγορίες, δείχνει σαφώς ότι υπάρχει νοημοσύνη στο διάστημα! Η «νοημοσύνη» είναι το ζητούμενο της ανάλυσής μας. Χωρίς αυτή, οι σκέψεις μας είναι χωρίς νόημα. Με αυτή, το αποτέλεσμα των διατυπώσεών μας είναι αυτόματο. Σε όλο αυτό το βιβλίο, έχουμε κάνει κάποιες μάλλον λεπτές διακρίσεις. Η διαφορά μεταξύ της βροχής και της «πτώσης του νερού» είναι μία. Για αντιλήψεις του διαστημικού μας περιβάλλοντος, πρέπει να κάνουμε μια παρόμοια διάκριση μεταξύ «μυαλού» και «νοημοσύνης» Το «μυαλό» για τους σκοπούς μας, είναι η λειτουργία σκέψης του εγκεφάλου του ανθρώπου, ή ίσως των κατώτερων ζώων. Με τον όρο «νοημοσύνη» πρέπει να συλλάβουμε ευρύτερα μία ικανότητα να σκεφτόμαστε, να κατασκευάσουμε, να κατευθυνόμαστε, να αναλύουμε, να σχεδιάζουμε, να πλοηγούμαστε, να γελάμε κλπ., τα οποία δεν είναι απαραίτητα ένα μέρος της, ή συνδέεται με τον σωματικό εγκέφαλο, εν ολίγοις, πρέπει να προσαρμόσουμε το εγώ μας στην πιθανότητα ότι υπάρχει νοημοσύνη στο διάστημα, ότι μπορεί να είναι, κατά πάσα πιθανότητα και ανώτερη από τη δική μας και ότι μπορεί να κατοικούν φυσικές οντότητες μίας ασώματης φύσεως, όπως οι νεφελώδεις ή σαν σύννεφα φορείς που παρατηρήθηκαν από τον Barnard. Καθ’ όλη τη διάρκεια, ψάχνουμε για αντικείμενα, φορείς, γεγονότα που έχουν γίνει, σχηματιστεί ή καθοδηγηθεί από δυνάμεις που προφανώς ελέγχονται από μία «νοημοσύνη» η οποία έχει την εξουσία λήψης αποφάσεων, σε αντίθεση με εκείνα, που απλώς έχουν δράσει πάνω στις δυνάμεις της «φυσικής» και τους νόμους της «φυσικής», όπως η βαρύτητα, και τους νόμους του Κέπλερ ή του Νεύτωνα. Μόνο έτσι μπορούμε να καθιερώσουμε τη «νοημοσύνη» ως ένα συνολικό συστατικό του γειτονικού διαστήματος. Κανείς δεν γνωρίζει την ακριβή φύση αυτής της διαστημικής νοημοσύνης, πολύ λιγότερο τη φύση του φυσικού σώματος εντός του οποίου κατοικεί. Αυτή η νοημοσύνη φαίνεται να εκδηλώνεται με πολλούς τρόπους. Η βασική σκέψη είναι ότι, ο άνθρωπος ζει σε έναν κόσμο στον οποίο δεν είναι ούτε ο απόλυτος κυρίαρχος, ούτε η ανώτερη πνευματική ύπαρξη. Υπάρχει μια διαμάχη που μαίνεται για πολλές γενιές μεταξύ των φίλο- Ατλάντων και των αντί-Ατλάντων όσον αφορά στην αρχαιότητα της πολιτισμένης ανθρωπότητας σε αυτόν τον πλανήτη. Τα αρχαιολογικά κατάλοιπα αυτών των πυρήνων πολιτισμών που έχουν, για 7.000 χρόνια ή περισσότερο, ανακάμψει από την ουράνια επίδραση που προκάλεσε την παραδοσιακή πλημμύρα, ανακατένειμαν την επιφάνεια του εδάφους της γης, κατέστρεψαν τις ηπείρους και προέβησαν σε νέες, βύθισαν την Ατλαντίδα και την Mu και ύψωσαν προεξοχές γενικά, είναι άμεσα διαθέσιμα σε μεγάλη ποσότητα. Προσφέρουν εύκολα υλικά για μελέτη
 34. 0
  0
  Οι μελέτες αυτές καταρρέουν ολοκληρωτικά, την αρχαιότητα των βιβλικών περίπου 7.000 χρόνων, οπότε και θα συναντηθούν με αυτό που ο μαθηματικός αποκαλεί ασυνέχεια. Πολλές από τις οάσεις πολιτισμού που μελετήθηκαν φαίνεται, ξαφνικά, σε τελική ανάλυση, ως συνεχιζόμενη δραστηριότητα, με ελάχιστη ένδειξη προώθησης της ανάπτυξης και σημαντική για να δείξει ότι, εκφύλισαν απομεινάρια από κάτι ήδη χαμένο πίσω από την ομιχλώδη κουρτίνα της αρχαιότητας. Είναι πεποίθησή μου ότι πρέπει να παραδεχτούμε τα «κατορθώματα» του ανθρώπου αιώνες πριν από τη σύγκρουση της Γης με ένα τεράστιο σύνολο μετεωρικού υλικού που έπληξε το δυτικό ημισφαίριο περίπου 10.000 έως 15.000 χρόνια πριν. Βιβλία έχουν γραφτεί, βιβλιοθήκες ολόκληρες, για να δείξουν αυτή την αρχαιότητα, αλλά δεν έχει ακόμη γίνει δεκτή, ούτε επί της αρχής, από κανένα κλάδο της επιστήμης. Η γεωλογία αντιτίθεται σε κάθε είδος κατακλυσμικής αλλαγής στη δομή της γης και θα φτάσει στα άκρα για να αποφύγει να ασχοληθεί με τους «αλλοπρόσαλλους». Ωστόσο, κάθε επιστήμη καταρρέει όταν αναγκάζεται να εξετάσει την προέλευση της πνευματικής ανάπτυξης του ανθρώπου. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ «αλλοπρόσαλλοι» σαν τον κ. Ιων Μάγγο και τον κ. Ζεκάρια Σίτσιν … ΕΥΤΥΧΩΣ
 35. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 12 Ιουνίου 2016 @ 21:14
  0
  0
  Γύρισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι και η πουτάνα Λιλίθ κάθισε πάνω στην αναπαυτική ψωλή του βρωμοπουστάρα Αντίχριστου και όλα βαίνουν καλώς σύμφωνα με το σχέδιο του Μπαφομέτ που δουλεύει για το σχέδιο του Έλιφα Λεφί και όλοι τελικά παίρνουν από το σύμπαν αυτό που πραγματικά τους αξιζει. Αλληλούια! lol WHO IS THE BEAST = 924 WHO IS BAPHOMET = 924 924 = THE ANTICHRIST THE BEAST = 480 480 = BAPHHOMET 480 = THE SHADOW LILITH = 420 420 = SHADOW
  • [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 13 Ιουνίου 2016 @ 10:30
   0
   0
   *Baphomet = 480 Θα μπορούσα να σας εξηγήσω πως λειτουργεί το μάτριξ των μαύρων μάγων και πως αυτό συνδέεται με το ενεργειακό πλέγμα γύρω από την γη αλλά δεν έχει πλέον και μεγάλη σημασία καθώς ο στρατός των θεών έχει περικυκλώσει τον πλανήτη και έχει μπει ήδη στην διαδικασία της καταστροφής του ενεργειακού πλέγματος για αυτό και οι δομές αυτού του τραβεστί πολιτισμού δεν πρόκειται να κρατήσουν για πολύ και πολλοί είναι που θα ξυπνήσουν μέσα σε ένα εφιάλτη δίχως τέλος σύμφωνα με τις επιλογές τους. Τώρα βρισκόμαστε στην φάση που οι «illuminati» και οι κατσίκες τους παίρνουν φόρα να κλάσουν τα @@ στο σύμπαν.
 36. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 13 Ιουνίου 2016 @ 07:33
  0
  0
  Προς το ανώνυμο που ρώτησε τι πιστεύω. Πιστεύω στην αλήθεια που επί του προκείμενου λέει ότι οι Ελοχίμ που αναφέρονται στην Βίβλο είναι οι Ελ-θεοί του Φοινικικού Πάνθεου που είναι οι Ανουννάκι. Πιστεύω στην αλήθεια που λέει ότι και η παράδοση των Ολύμπιων προέρχεται από την παράδοση των Ανουννάκι παρά τις προσπάθειες των δαιμονισμένων ειδωλολατρών να κρυφτούν από την αλήθεια. Πιστεύω στην αλήθεια που οι δαίμονες και οι κατσίκες τους είτε δεν θέλουν να μάθεις, είτε προσπαθούν να διαστρεβλώσουν πάνω στην βάση του πως τους συμφέρει να είναι τα πράγματα. Οι Εβραίοι δεν θέλουν να μάθεις την αλήθεια και αυτό που τους τρομάζει είναι οι Ανουννάκι γιατί ακριβώς τους φοβίζει η αλήθεια. Τα ιερατεία δεν θέλουν να μάθεις την αλήθεια. Οι ειδωλολάτρες αρχαιόπληκτοι δεν θέλουν να μάθεις την αλήθεια. Οι Sitchin freaks έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου και τοποθετήθηκαν εκεί για να σε αποτρέψουν από το να μάθεις την αλήθεια και να σε πείσουν μάλιστα ότι οι θεοί όχι μόνο είναι εξωγήινοι, αλλά ότι μάλιστα είναι ο εχθρός σου και φυσικά ο μεγαλύτερος σου εχθρός είναι ο Ιησούς, καθώς το λογικό θα ήταν για όσους έχουν την ελάχιστη κατανόηση σε αυτά τα θέματα και πιστεύουν στον Ιησού να θεωρήσουν ότι αυτός υπήρξε ένας αβάταρας των Ελοχίμ/Anunnaki όπως άλλωστε μας λένε οι εκπορεύσεις του Aρχέτυπου >> ΑNUNNAKI AVATAR = 888 Για καλύτερη κατανόηση του θέματος: «In Hinduism, an avatar means «descent», and colloquially refers to the appearance or incarnation of a deity on Earth.» https://en.wikipedia.org/wiki/Avatar Είναι φυσικά κωμικοτραγικό το πως οι απόγονοι των πιθήκων κάνουν τα πάντα για να κρυφτούν μέσα στο ψέμα τους και είναι ακόμα πιο κωμικοτραγικό να βλέπεις τους «διαφωτιστές» επί του θέματος να σου λένε ότι ο λόγος που σκέφτεσαι και που έχεις κάποια θέση στο σύμπαν είναι η θεϊκή ουσία των Ανουννάκι που σε κάνει απόγονο θεών και από την άλλη με το πρόσχημα ότι οι πρόγονοι σου επί της ουσίας είναι εξωγήινοι προσπαθούν να σε στρέψουν εναντίων τους για να υπηρετήσουν προφανώς το ψέμα. Όσο δεν γνωρίζεις η ευθύνη σου δεν είναι τόσο μεγάλη όσο όταν έχεις την ατυχία επί του προκείμενου να γνωρίσεις και αντί της αλήθειας επιλέγεις πλέον συνειδητά το ψέμα για να ταΐσεις την αρρώστια του κάθε απατεώνα και του κάθε σχιζοφρενή.
 37. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 13 Ιουνίου 2016 @ 08:58
  0
  0
  Τα χυδαία λοιπόν παρασιτικά ανθρωποειδή που βρομίζουν το σύμπαν και που διεκδικούν τα «δικαιώματα» τους πούλησαν τον κώλο τους στο σκότος και στο ψέμα και στον κάθε άρρωστο βρωμοπουστάρα που βρίζει τον Ιησού και στην κάθε άρρωστη βρωμοπουτάνα που βρίζει την Παναγιά. Πέρα λοιπόν από τις παπαριές του Σίτσιν και την μανία εναντίον του Ιησού και της Παναγίας από τους παραπληγικούς να αναφέρω και τα θετικά του άρθρου. Όπως ανέφερα και πιο πάνω είναι θετικό που κάποιοι ψάχνουν την καταγωγή του Αδάμ πέρα από τις παπαριές των Ελληνοκεντρικών απατεώνων αλλά και πέρα από την Ιουδαϊκή παράδοση. Είναι θετικό που το άρθρο αναγνωρίζει ότι το θεϊκό στοιχείο που επί της ουσίας μας κάνει έλλογα όντα το οφείλουμε στους Ανουννάκι-Ελοχίμ που μας δημιούργησαν κατ’ομοίωση τους και είναι θετικό που με βάση αυτή την αλήθεια γίνεται ένας διαχωρισμός ανάμεσα στους Ανουννάκι και τους Ερπετοειδείς (που ξεσκίζουν επί του προκείμενου τον κώλο του καταραμένου Αντίχριστου βρωμοπουστάρα) γιατί κυκλοφορεί και αυτή η αρρώστια μεταξύ άλλων. Είναι θετικό που έστω και έτσι αναγνωρίζονται τα δώρα των θεών εκεί όπου για παράδειγμα ο Σωκράτης μας είπε ότι υπάρχει μια παράδοση που λέει ότι το αλφάβητο είναι δώρο του Θεού Θώθ και είναι λογικό να θεωρήσει κάποιος ότι το αλφάβητο βασίζεται στα Αιγυπτιακά μυστήρια και ένα απλό παράδειγμα που έχω αναφέρει στο παρελθόν είναι το γραμμα Tet-Teth-Θήτα που βασίζεται στο σύμβολο του Ήλιου/Ρα και που στις τρεις περιπτώσεις έχει την αριθμολογία άξια 9. Μέσα στα θετικά επίσης θα τοποθετήσω το γεγονός ότι όλοι οι δαιμονισμένοι συσπειρώνονται γύρω από την ανωμαλία και την μιζέρια τους και παγιδεύονται μέσα στο ψέμα τους το οποίο προβλέπει την σύγκρουση τους όχι μόνο με τον Χριστό και την Παναγία αλλά και με τους αρχαίους θεούς και τους αρχαίους μύστες, καθώς τα μυστήρια του Όσιρι για παράδειγμα (όπως και του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού) προβλέπουν την αλχημική ένωση με τον θεό Όσιρι επί του προκείμενου και άρα μιλάμε για μια συλλογική οντότητα και για αυτό όταν αυτή η δαιμονισμένη και καταραμένη αντίχριστη βρωμοπουστάρα βρίζει τον Όσιρι (και υποστηρίζει μάλιστα τους Σατανιστές που επικαλούνται τον Τυφώνα/Απέπ/Σατανά και τις δυνάμεις του σκότους) βρίζει επί της ουσίας και τον Πυθαγόρα και όλους τους αρχαίους μύστες (ακόμα και τους παιδεραστές) που ήταν μυημένοι στα μυστήρια του Όσιρι και για αυτό άλλωστε η κάθε ονομασία ενός θεού και η κάθε παράδοση έχει αυτόνομη υπόσταση και την δική της ενεργειακή αξία που ασφαλώς όμως υπάγεται στην κοσμική τάξη.
 38. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 13 Ιουνίου 2016 @ 11:21
  0
  0
  Θα πρέπει λοιπόν να αποφασίσετε τι θέλετε από το σύμπαν. Θέλετε τον THE GOD OSIRIS = 888 η τον Απέπ/Τυφώνα/Σατανά; Θέλετε την Παναγία Σοφία η τη Πανπουτάνα Λιλίθ; Θέλετε την αλήθεια που θα σας ελευθερώσει η θέλετε το ψέμα; Θέλετε τον Χρίστο η τον Αντίχριστο; Αλήθεια σας λέω το σύμπαν απλά ανταποκρίνεται στην επιθυμία σας για αυτό και όλα πάνε σκατά και φυσικά και δεν ευθύνεται για αυτό μόνο η μαύρη αδελφότητα και οι θρησκείες. Όσο δηλαδή ανέχεστε τα δαιμονισμένα τρόλ που αναπαράγουν τις ενέργειες της Λιλίθ και γυρνάνε και βρίζουν και περιγελούν την αθωότητα την αγνότητα και την πίστη στο αγαθό είσαστε εγκλωβισμένοι μέσα σε μια πραγματικότητα που παράγει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα και φυσικά και είσαστε όλοι συνυπεύθυνοι. Να μην ξεχάσω επίσης να αναφέρω ότι: LILITH = 420 = CURSED.
 39. 0
  0
  Οι τρείς μονοθεϊστικές θρησκείες και το κακό συναπάντημα. Ο Χριστιανισμός του Βατικανού, Fleur De Lis, [ερπετοειδείς] Ισλάμ, Ιουδαϊσμός, το «καπέλο» του Dagon (είχαμε δεν είχαμε πάλι με τον Lovecraft μπλέξαμε) που φοράει ο Πάπας. Οι Επικυρίαρχοι πεθαίνουν στο γέλιο με τις μαϊμούδες της Ουτοπίας και κάνουν την δουλειά τους με εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς (μεγαθάνατοι) μέχρι σήμερα και με πέντε δισεκατομμύρια σύντομα με την εξαπόλυση του Γ’ Παγκόσμιου Πολέμου που σχεδιάζουν, σύμφωνα με τις εντολές που έχουν και βρίσκονται καταγεγραμμένες στις “Ταφόπλακες της Ανθρωπότητας”. Ας δούμε τι λέει ο Alberto Magno Romero Rivera (September 19, 1935 – June 20, 1997) ένας πρώην Ιησουίτης και κατόπιν φανατικός Προτεστάντης. Προσέξτε τι λέει χωρίς τους φανατ-Ισμούς, τις εμφυτεύσεις, τις προκαταλήψεις και τους δογματισμούς σας που μπλοκάρουν την Διάνοια, αν διαθέτετε φυσικά από αυτήν την Ουσία που διαφοροποιεί τον Ανθρωπο από το ανθρώπινο ζώο. Fleur De Lis και Baphometh σΎμβολα του χριστιανισμου Πίσω από το πέπλο όλων των ιερατικών και μυστικών αλληγοριών των αρχαίων δογμάτων, πίσω από το σκοτάδι και τις παράξενες δοκιμασίες όλων των μυήσεων, κάτω από τη σφραγίδα όλων των ιερών γραφών, στις καταστροφές Nineveh ή Thebes, στις θρυμματισμένες πέτρες των παλαιών ναών και στο μαυρισμένο visage του Assyrian ή του αιγυπτιακού sphinx, στα τερατώδη ή θαυμάσια έργα ζωγραφικής που ερμηνεύουν στον πιστό της Ινδίας τις εμπνευσμένες σελίδες των Vedas, στα αινιγματικά εμβλήματα των παλαιών βιβλίων, στην αλχημεία, στις τελετές που ασκούνται στην υποδοχή από όλες τις μυστικές εταιρίες, υπάρχουν σοβαρές και ιστορικές ενδείξεις, ενός δόγματος που είναι παντού ίδιο και παντού προσεκτικά κρυμμένο, σε ολοφάνερη θέα. Fleur De Lis: Πανάρχαιο καθολικό τεκτονικό σύμβολο, από την Αρχαία Σουμερία, Ινδία, Αίγυπτο, Νότιο Αμερική, (Λουιζιάνα), συνδέεται με τους βασιλείς Αγγλίας και Γαλλίας, την γραμμή αίματος τους και τον Καρλομάγνο. O Καρλομάγνος ή Κάρολος ο Μέγας (Charlemagne, 2 Απριλίου 742 – 28 Ιανουαρίου 814) ήταν βασιλιάς των Φράγκων από το 768, βασιλιάς της Ιταλίας από το 774 και από το 800 ο πρώτος αυτοκράτορας στη Δυτική Ευρώπη, μετά την κατάλυση της Δυτικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, πριν από τρεις αιώνες. Το εκτεταμένο Φραγκικό κράτος που ίδρυσε ονομάζεται Αυτοκρατορία των Καρολιδών (ή και Καρολίγγεια Αυτοκρατορία). Αποκαλούμενος “Πατέρας της Ευρώπης” (pater Europae), ο Καρλομάγνος ένωσε το μεγαλύτερο μέρος της Δυτικής Ευρώπης, για πρώτη φορά μετά τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Το κράτος του έδωσε ώθηση στην Καρολίγγεια Αναγέννηση, μια περίοδο πολιτιστικής και πνευματικής δραστηριότητας εντός της Καθολικής Εκκλησίας. Τόσο οι Γαλλικές όσο και οι Γερμανικές μοναρχίες θεωρούσαν τα βασίλειά τους απογόνους της αυτοκρατορίας του Καρλομάγνου. Το σύμβολο Fleur De Lis χρησιμοποιήθηκε από την Γαλλική βασιλική οικογένεια από το 1147, συνδέεται με την Baphometh (Baphomet) που φαίνεται να την λάτρευαν μυστικά οι Ναϊτες και τα σημερινά ρεύματα αποκρυφισμού και μυστικιστικής παράδοσης. Συνέχισαν να το χρησιμοποιούν οι χριστιανοί και το πρόσθεσαν στην θρησκεία τους ενώ είναι αρχαιότερο σύμβολο. Σαν φυτό κυριαρχεί στον πλανήτη με την σημαντική ιδιότητα να «κρύβεται σε κοινή θέα» και συνδέεται με το «δέντρο της ζωής» Βρίσκεται σε νεολιθικά μνημεία που χρονολογούνται πριν από το 5.000 π.κ.ε. Από το 1856, το όνομα Baphomet και το Fleur DeLis έχουν συνδεθεί με μια «Sabbatic Goat» εικόνα που έχει δημιουργηθεί από τον αποκρυφιστή Eliphas Levi το οποίο περιέχει δυαδικά στοιχεία που αντιπροσωπεύουν το «συνολικό άθροισμα του σύμπαντος» (π.χ. αρσενικό – θηλυκό, καλό – κακό, άσπρο – μαύρο κλπ) Η εικόνα Sabbatic Goat, δημιουργήθηκε από τον Eliphas Levi. Οι βραχίονες φέρουν τις Λατινικές λέξεις SOLVE (ξεχωριστά) και πηκτικών (ενώνονται), δηλαδή, η δύναμη του «δεσμείν και λύειν» σφετερίστηκε από τον Θεό, σύμφωνα με την καθολική παράδοση, από την εκκλησιαστική ιεραρχία που ενεργεί ως αντιπρόσωπος του Θεού στη Γη. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Κ. ΜΑΓΓΟΥ
  Έτσι ολοκλήρωσαν τη δυσφήμηση της χώρας
  • [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 13 Ιουνίου 2016 @ 14:10
   0
   0
   Ασφαλώς ο Έλιφας Λεβί προσπάθησε να παγιδεύσει τους μαύρους μάγους μέσα στην προβολή του καθώς αυτό είναι που κάνουμε εμείς που είμαστε στην απέναντι πλευρά από την αρχή της ύπαρξης και αυτό θα μπορούσε κάποιος σχετικός να το κατανοήσει και με βάση αυτά που παρέθεσα σε σχέση με την υλοποίηση της Αποκάλυψης που προβλέπει τον σφαγιασμό του θηρίου. Με βάση την κατηγορία ότι και καλά οι Knight Templars λάτρευαν κάποιο Baphomet που είχε και κάποια σχέση με τον Mahomet όπως έλεγαν τον Μωάμεθ το Βατικανό δίκασε και εκτέλεσε τους Knight Templars και προφανώς πάνω σε αυτή την φήμη ο Λεβί αποφάσισε να στήσει το παιχνίδι του καθώς άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι ο Πάνας (με την ενέργεια του οποίου ο Λεβί φόρτισε αυτό το είδωλο) πήδαγε τις κατσίκες. “Masonry, like all the Religions, all the Mysteries, Hermeticism, and Alchemy, conceals its secrets from all except the Adepts and Sages, or the Elect, and uses false explanations and misinterpretations of its symbols to mislead those who deserve only to be mislead; to conceal the Truth, which it calls light, and draw them away from it.” Albert Pike Ασφαλώς το είδωλο που και καλά λάτρευαν οι Knight Templars σύμφωνα με τις περιγραφές του Βατικανού και τις «μαρτυρίες» μετά από βασανιστήρια δεν έχει κάποια σχέση με το δημιούργημα του Λεβί καθώς σύμφωνα με τις σχετικές μαρτυρίες ο Baphomet των Knight Templars είχε βασικά κεφάλι γάτου. lol Εναπόκειται βασικά στην σοφία του καθενός να προσδιορίσει τι είναι αυτό το είδωλο για αυτό και η σιχαμερή του όψη θα έπρεπε να είναι αρκετή για τους άσχετους με αυτά τα θέματα όπως ο Μάγγος για να κρατηθούν μακριά και να μην κάνουν υποθέσεις και να μην αναπαράγουν υποθέσεις, ανάλογα και με την ψύχωση τους επί του προκείμενου, καθώς η αριστερή ατραπός και το παιχνίδι που παίζετε στην σκιά περιεχέι κίνδυνους, ειδικά για τους ηλίθιους και τις κατσίκες. https://en.wikipedia.org/wiki/Left-hand_path_and_right-hand_path Πρέπει επίσης να καταλάβετε ότι οι μαύροι μάγοι υπήρχαν πολύ πριν και από τον Baphomet και από τον Σατανά και από τον Απέπ και τον Τυφώνα.
 40. 0
  0
  Μπορείς να μάθεις συντακτικό στην κατσίκα; Γίνεται; Ρητορική η ερώτηση.
 41. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 13 Ιουνίου 2016 @ 22:10
  0
  0
  Τα καημένα τα παιδάκια που κάθε τους άρθρο είναι προσβολή και πρόκληση παριστάνουν τα αθώα θύματα και ακόμα και όλοι οι ανατολίτες γκουρού που αναγνωρίζουν τον Ιησού ως αβάταρα και όλοι οι μεγάλοι αλχημιστές Ροδόσταυροι κλπ και η σχολή του Βεόρ και όλοι οι Χριστιανοί αλλά και όλοι όσοι αποδέχονται τον Ιησού ως ένα μεγάλο μύστη είναι βλάκες και η Παναγία είναι πόρνη και ρίχνουν φάπες στον Χριστό και γενικά η δαιμονική αρρώστια τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο και αυτοί που ξεκίνησαν πόλεμο ενάντια στην ψυχή του όλου και παριστάνουν τους θεούς στην θέση των θεών έχουν ψυχή. lol Έγιναν και καλά Γνωστικοί που πιστεύουν στον Χριστό προ Χριστού που όμως φυσικά δεν σέβονται καμία παράδοση και έχουν φτιάξει μέσα στο κεφάλι τους μια ασυνάρτητη παπαριά που αποτελεί την πλήρη διαστροφή των Γνωστικών διδασκαλιών και ακόμα και των διδασκαλιών αυτών που δολοφονήθηκαν από το θρησκευτικό κατεστημένο όπως ο Σίμων ο μάγος και ακόμα και των διδασκαλιών των Οφίτων και του Βασιλείδη περί Αβράξα που άλλωστε έλεγε ότι υπήρξε μαθητής του Ματθαίου και επικαλείτο τους αρχαγγέλους και γενικά το μπέρδεμα που υπάρχει μέσα στο κεφάλι τους δεν έχει προηγούμενο. lol Το τι πραγματικά συμβαίνει με αυτό το φαινόμενο με αυτούς που επί της ουσίας διαστρέφουν τα Γνωστικά μυστήρια και είναι επί της ουσίας υποταγμένοι στην μαύρη αδελφότητα μας το έχει εξηγήσει ο Βεόρ: Η Ιερή Φωτιά Κατά τις στιγμές αυτές της παγκόσμιας κρίσης και της χρεωκοπίας όλων των ηθικών αρχών, οι γνωστικοί οφείλουν να παραμείνουν σε κατάσταση συναγερμού και άγρυπνοι όπως ο φρουρός σε καιρό πολέμου. Είναι ανάγκη να είμαστε πάντοτε επί ποδός για να προφυλαχτούμε κατά των εφόδων, οι οποίες μας έρχονται από παντού. Έτσι, υπάρχει στις ΗΠΑ μαύρη στοά μεταμφιεσμένη με τov τίτλο “Γνωστική Εκκλησία” και η οποία διδάσκει το τελείως αντίθετο αυτού του οποίου εμείς διδάσκουμε. Γνωρίζουμε καλά ότι ο Χριστός είναι η φωτιά της φωτιάς, η φλόγα της φλόγας, η αστρική υπογραφή της φωτιάς. Eν τούτοις, η στοά αυτή μισεί τη φωτιά και μας απεχθάνεται, χαρακτίρίζοvτάς μας μαύρους μάγους διότι εργαζόμαστε με τη Ιερή Φωτιά. Πάνω στο σταυρό του Λυτρωτή του κόσμου είναι γραμμένη η Ιερή λέξη ΙΝRΙ: IGNE NATURA RENOVATUR ΙΝTEGRAM = με τη φωτιά η φύση ανανεώνεται ολοκληρωτικά. ΙΝRΙ είναι η φωτιά, ΙΝRΙ είναι ο Koσμικός Χριστός ο ηλιακός Λόγος, τέλεια πολλαπλή Μονάδα. Αυτοί που ξεσηκώνονται εναντίον της λατρείας της φωτιάς, ξεσηκώνονται στην πραγματικότητα εναντίον του Koσμικoύ Χριστού. Κανένα αντικείμενο διαλογισμού δεν αναδεικνύεται τόσο ωφέλιμο στον αληθινό γνωστικό όσο αυτό της Ιερής Φωτιάς. Η Φωτιά μας περιτυλίγει και μας διαβρέχει από από παντού, μας έρχεται από τον αέρα, το νερό, και από την ίδια την γη, τα οποία είναι οι συντηρητές και διάφορα οχήματά του. Η γέννησή μας είναι το συγκεκριμένο και εξειδικευμένο αποτέλεσμα της επανεσάρκωσης του, ο θάνατός μας, μοιραία συνέπεια της απενσάρκωσής του. Ο Προμηθέας έκλεψε την φωτιά από τον ουρανό για να ζωοποιήσει τον άνθρωπο τον οποίο είχε σχηματίσει, σαν Θεός στην Βίβλο, με την λάσπη της γης. Ο Ήφαιστος δημιούργησε την Πανδώρα, την πρώτη γυναίκα, την οποία η Αθηνά προίκισε με κίνηση εμφυσώντας σ’ αυτήν πολύ επιτήδεια την ζωτική φωτιά. Ένας απλός θνητός, ο διάσημος γλύπτης Πυγμαλίων επιθυμώντας να παντρευτεί την Γαλάτεια, το έργο των ίδιων του των χεριών ικετεύει την Αφροδίτη να ζωοποιήσει, χάρη στην ουράνια φωτιά, το υπέροχο μαρμάρινο άγαλμά του. Το να προσπαθήσετε να βρείτε την φύση και την ουσία της φωτιάς είναι το ίδιο με το να προσπαθείτε να βρείτε τον Εσωτερικό Χριστό, του οποίου η πραγματική παρουσία εκδηλώνεται πάντοτε με διάπυρη μορφή. Η φλεγόμενη βάτος (Έξοδος 2-2) και η πυρκαγιά του Σινά την στιγμή κατά την οποία ο Θεός παρέδωσε στο Μωυσή τον Δεκάλογο (Έξοδος 19-18) είναι δύο διάπυρες εκδηλώσεις του Θείου. Στην Αποκάλυψη, ο Εσώτερος Θεός καθενός από μας εμφανίζεται με το πρόσωπο όντος από ίασπη και σαρδόνιο χρώματος φλόγας, καθισμένος πάνω σε διάπυρο και αστραποβόλο θρόνο (Αποκ. 4, 3-5). Το όραμα του Λόγου στην αρχή της Αποκάλυψης είναι επίσης πολύ κτυπητό. «Τα μάτια του είναι σαν διάπυρη φλόγα… και το πρόσωπό του είναι σαν τον Ήλιο που λάμπει με όλη του την λάμψη» (Αποκ. 1, 14-16). »Ο Θεός μας είναι Πυρ αναλίσκον» γράφει ο Παύλος ο Ταρσέας στην προς Εβραίους επιστολή του (12,29). Οι Πέρσες θεωρούσαν την φωτιά σαν την πιο τέλεια εικόνα του ηλιακού Λόγου. Ο Ζωροάστρης, παρ’ όλο που δεν εισήγαγε την λατρεία της φωτιάς κατά την διάρκεια της βασιλείας του Πέρση βασιλιά Ιστάπη, διεύρυνε κατά πολύ τις λειτουργείες της (τελετές της Φωτιάς). Ο Πρεταχέος των Ελλήνων ήταν μία αδιάκοπη Εστία. Στα ιερά, Eτpoύσκοι, Σαβίνοι και Ρωμαίοι αφιερωμένοι στην υπέροχη Βέστα Θεά της Εστίας, διατηρούσαν μία αδιάκοπη φωτιά. Οι διάφοροι αυτόχθονοι πολιτισμοί της προϊσπανικης Αμερικής απέδιδαν λατρεία στην φωτιά. Ο Μωυσής διατήρησε την πρακτική της διαρκούς φωτιάς στον Ιερό τόπο μεταξύ των εορτών τις οποίες παράγγειλε στους Ισραηλίτες και των οποίων καθόρισε με απόλυτη ακρίβεια τις λεπτομέρειες. Η Ιερή Φωτιά συνεχίζει να ακτινοβολεί ένδοξα πάνω στους χριστιανικούς βωμούς παρ’ όλο το μίσος το οποίον αισθάνονται οι σκοτεινοί κατά αυτής της λατρείας. ΙΝRΙ, η φωτιά δεν είναι ποτέ το αποτέλεσμα της καύσης αλλά η πρωταρχική του αιτία. Όταν η φωτιά αποδευσμεύεται από την ύλη, που τη κρατά κλεισμένη, εκδηλώνεται και τότε εμφανίζεται το γνωστό φαινόμενο με το όνομα καύση. Η καύση είναι διάπυρη εκπόρευση, ποτέ η πρωταρχική αιτία της φωτιάς, όπως το υποθέτουν οι μορφωμένοι αδαείς. Οι εχθροί της φωτιάς έχουν εγκατασταθεί παντού, και η απειλή που βαραίνει την στιγμή αυτή όλους μας καθιστά απαραίτητη την μεγαλύτερη δυνατή επαγρύπνηση εκ μέρους μας πάνω σε όλες τις περιστάσεις της ζωής. Σαμαέλ Αούv Βεόρ ———————————————– Ενάντια στον Κοσμικό Χριστό και ενάντια στο αρχέτυπο και εναντία στους θεούς και ενάντια στους εξωγήινους και ενάντια στο σύμπαν. Παρεμπίπτοντος: THE COSMIC CHRIST = 1032 1032 = THE DRAGON SLAYER 1032 = THE DEATH OF THE BEAST 1032 = THE DEATH OF BAPHOMET Ασφαλώς ο Κοσμικός Χριστός εκφράζει τον αρχετυπικό σφαγέα του Δράκου που είναι ο Όσιρις, ο Δίας, ο Μαρντούκ ο Μιχαήλ κλπ. Σε ότι αφορά τους Άτλαντες και τις σχετικές παραισθήσεις των υποταγμένων στο Ατλάντειο ιερατείο των έκπτωτων είναι γνωστό και μέσα από τα διάφορα channelings και θα μπορούσε να γίνει κατανοητό και μέσα από την μελέτη των διαφόρων παραδόσεων ότι οι θεοί που βύθισαν την Αταλαντίδα λόγω της εξάπλωσης της μαύρης μαγείας είναι οι Ανουννάκι. Λοιπόν τι γίνεται στην περίπτωση που θα βρεθείτε απέναντι από το σύμπαν και απέναντι από την ανώτερη αρχή στο σύμπαν; Θα πάρετε φόρα μαζί με τον αντίθεο σας κατσικάκια; lol
 42. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 13 Ιουνίου 2016 @ 23:48
  0
  0
  Σε σχέση με το Fleur DeLis να επιβεβαιώσω αυτά που λέει ο αντίθεος μέγας διδάσκαλος για την προέλευση του από τους Σουμέριους. http://www.mushroomstone.com/Mesopotamian%20ruler%20or%20deity%20crowned%20with%20Fleur%20de%20lis.png http://static1.squarespace.com/static/51ca804ce4b0ff1650b3d00a/t/530fe0fce4b0f38aa20db565/1393549572458/isis_fleur_de_lis.jpg Καθώς έψαχνα περισσότερες πληροφορίες βρήκα και αυτό: «Osiris became the Axis Munde around which the heavens appear to revolve; he became the World Pillar, the link between the terrestrial and celestial worlds.» http://ancientegypt.hypermart.net/treeoflife/ THE COSMIC AXIS = 888 888 = THE GOD OSIRIS Δεν μπορώ τώρα να βρω εκεί όπου λέει το ίδιο για τον Nibiru-Marduk που είναι εύκολο για κάποιον πραγματικό ερευνητή να καταλάβει ότι είναι ο Osiris και γενικά άμα σας ενδιαφέρει η αλήθεια μπορώ να αναπτύξω αυτά τα θέματα. Το μεγάλο αλχημικό έργο των αιώνων προβλέπει και τον THE NEW NIBIRU = 888 για αυτό άλλωστε και είναι ηλίθιοι αυτοί που νομίζουν ότι μπορούν να τα βάλουν με τον Χριστό. Καθώς άλλωστε ο Ιησούς είναι ο: THE AVATAR OF MARDUK = 1110 1110 = MESSIAH OF THE JEWS 1100 = THE KING OF THE JEWS 1110 = KING JESUS REJECTED 1110 = REJECTED BY HIS OWN 1110 = THE BETHLEHEM MESSIAH 1110 = TRUE MESSIAH OF GOD 1110 = GOD’S ONLY MESSIAH 1110 = CHRIST, THE LAMB OF GOD 1110 = THE SAVIOUR OF GOD 1110 = THE MESSIAH FROM GOD 1110 = ANOINTED OF THE LORD 1110 = MESSIAH NAMED JESUS 1110 = BEARER OF OUR SINS 1110 = A SHEPHERD OF THE FLOCK 1110 = LORD AND KING OF HEAVEN 1110 = ROD IN HIS RIGHT HAND 1110 = THE SACRIFICED LAMB OF GOD 1110 = THE MESSIAH CRUCIFIED 1110 = HE DIED ON BEHALF OF MANKIND 1110 = A LAMB SACRIFICED FOR US 1110 = A SACRIFICE FOR ALL TIME 1110 = PRICE OF SALVATION 1110 = THE ULTIMATE PRICE 1110 = RESURRECTED LORD 1110 = VICTOR OVER DEATH 1110 = VICTORIOUS ONE 1110 = THE TRIUMPH OF GOD 1110 = HE WHOM IS GLORIFIED 1110 = HAIL THE KING OF KINGS 1110 = PRAISE TO THE LORD 1110 = THE POWER OF LOVE 1110 = LOVE THY NEIGHBOR 1110 = OUR FATHER’S LOVE 1110 = THE LOVE OF CHRIST 1110 = SUN LIGHT OF LOVE 1110 = THE HEALING OF THE SICK 1110 = GOD’S MESSIAH SAVES 1110 = REPENT AND BE BORN AGAIN 1110 = OBEY THE DIVINE SELF 1110 = HAVE FAITH IN THE LORD 1110 = AN ETERNAL GIFT OF LIFE 1110 = A SALVATION BY FAITH 1110 = A REMISSION OF SIN 1110 = SAVED BY THE GOSPEL 1110 = SAVED BY THE CROSS 1110 = SAVED BY JESUS NAME 1110 = FREEDOM FROM ALL SIN 1110 = UNCHANGING TRUTH 1110 = THE ETERNAL CHRIST 1110 = THE LIGHT FOR ALL MEN 1110 = WONDROUS LIGHT 1110 = OMNIPRESENT BEING 1110 = PERFECT DIVINITY 1110 = FORETOLD BY THE BIBLE 1110 = GOD’S TESTIMONY 1110 = HOLY BOOK OF THE LAMB 1110 = HOLINESS OF THE BIBLE 1110 = HOLY BIBLE OF THE KING 1110 = BOOK OF REVELATION 1110 = JUDGEMENT WARNING 1110 = SATAN AND HELL ARE DEFEATED 1110 = SET FREE FROM SATAN 1110 = HELL IS VANQUISHED 1110 = THE VEIL BEING TORN 1110 = THUNDER OF JESUS 1110 = RESET THE MATRIX 1110 = IN THE NAME OF ISHTAR 1110 = THE WRATH OF THE LAMB 1110 = HE WILL BURN YOU 1110 = THE SEAL OF GOD MARDUK 1110 = SECRET OF GOD MARDUK 1110 = SHADOW OF GOD MARDUK 1110 = LEFT HAND OF GOD MARDUK 1110 = DESCENT OF GOD MARDUK 1110 = DUTY OF GOD MARDUK 1110 = PROOF OF GOD MARDUK 1110 = THE ROD OF GOD MARDUK 1110 = RETURN OF MARDUK 1110 = RETURN OF LOGOS 1110 = RETURN OF HELIOS 1110 = RETURN OF AMUN RA 1110 = RETURN OF EIN SOF Άλλωστε: MARDUK = AMUN RA = HELIOS = LOGOS = EIN SOF = GOODHOOD Αυτή είναι βασικά η μοναδική οδός προς την θέωση μέσα από την αλχημική ένωση με τον κοσμικό άξονα η αλλιώς τον εσωτερικό Χριστό.
 43. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 14 Ιουνίου 2016 @ 00:35
  0
  0
  Βρήκα και το σχετικό απόσπασμα από τα Σουμεριακά κείμενα που επιβεβαιώνει ότι ο Νιμπίρου δεν είναι πλανήτης αλλά το κέντρο του σύμπαντος και ο κοσμικός άξονας. “When he had marked the limits of the year, he gave them Nebiru, the pole of the universe, to hold their course, that never erring they should not stray through the sky. For the seasons of Ea and Enlil he drew the parallel.” http://www.usu.edu/markdamen/ane/enumaelish.htm Επιβεβαιώνετε επίσης η σχέση του Όσιρι με τον Μάρντουκ από τον οποίο μάλιστα πήρε το όνομα του καθώς ο Μάρντουκ είχε και το όνομα ASAR-LUHI = 534 = OSIRIS = PHALLUS και το όνομα του Όσιρι είναι Ασάρ και αυτό μπορώ να το αναπτύξω όπως και όλα όσα λέω. Μιλάμε ασφαλώς για τον Κοσμικό Χριστό και είναι απλά θέμα χρόνου η υλοποίηση του καθώς είναι βασικά ο θεός μεθ’ημών και κανένας άλλος θεός δεν υπάρχει πέραν αυτού καθώς όλοι οι υπόλοιποι θεοί όπως και οι Χρισμένοι διδάσκαλοι ακολουθούν αυτόν που είναι γνωστός και ως ο βοσκός των θεών και είναι βασικά ο κοσμικός άξονας.
 44. ΜΑΤΣ ΜΟΥΣ ΤΗΣ LOL(ΑΣ) 14 Ιουνίου 2016 @ 08:55
  1
  0
  Μαγκαβαντουουού – Μαγκαβαντουουού, Μαρντούκ – Μαρντούκ, Μαγκαβαντού!!!! Asarluhi τσικιτάϊ, τσίκι τσίκι τσικιτάϊ, άϊντι μάλε!!! Ανουνάκι – ανουνάκι και της θειάς σου το γουνάκι! Γκαζόζα ΑΠΕΠ, πρώτη σε πωλήσεις!!! Apzuuuu, φτερνίστικα!!! Ουστ από εδώ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΓΥΦΤΑΡΙΟ γαμώ το διαδίκτυο που σας έκαψε τα μυαλά, «επιστήμονες» και «φιλόσοφοι» του διαδικτύου, αμόρφωτοι που ότι διαβάζετε στα sites τα καταπίνετε αμάσητα, βλακόμουτρα που διαβάσατε πέντε ανατολίτικες ΜΑΛΑΚΙΕΣ και νομίσατε ότι πιάσατε τον Πάπα από τ’ αρχίδια ή ότι ανακαλύψατε την Αμερική! Άνοιξε καμιά σοβαρή βιβλιογραφία μωρη ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΤΙΣΑ ΓΥΦΤΙΣΑ, που έγινες ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ των βρωμιάρηδων γύφτωνγύφτων της ανατολής! Ουουουουστ ντροπή της Κύπρου και του Ελληνισμού, πνευματική πουτάνα και φιλοσοφικό έκτρωμα! Ψυχικός Εφιάλτης γεννήθηκες και ρουφιάνος του Ελληνισμού θα πεθάνεις, μωρή Ζιγκουάλα Γιαλαλαού Εφταλουτρού!!! ΟΥ ΣΙΧΑΜΑ, ΣΑΠΙΛΑ, ΧΟΛΕΡΑ, ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝ!!!
 45. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 14 Ιουνίου 2016 @ 11:45
  0
  0
  Αυτοί που φυσικά έχουν διάνοια και είναι έλλογα όντα και απόγονοι θεών και όχι κατσίκες του Μάγγου και του Σίτσιν και του David Icke και του Michael Tsarion και όλων των ηλιθίων αλλά φυσικά και του δαιμονισμένου σχιζοφρενή Αντίχριστου που διαλύετε στα Τάρταρα μέσα στην ασύλληπτη αρρώστια του, καθώς ξεσκίζει με τα πόδια του την ξεσκισμένη Λιλίθ που βρίζει την Παναγία, καθώς με το μικροσκοπικό πνευματικό γαριδάκι του μπορεί μόνο να κατουράει το μολυσματικό πύον που παράγει ο αρρωστημένος του πνευματικός οργανισμός, όταν τον ξεσκίζουν οι δαίμονες της κόλασης και του βάζουν μέσα στην ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα τους σπόρους τους για να τους γεννήσει από το στόμα του μέσα από το οποίο βγαίνουν μόνο σκατά και απόβλητα που μοναδικό στόχο έχουν να σας θάψουν μέσα στα δαιμονικά σκατά σας μέχρι να ψοφήσετε από ασφυξία και να ξεβρομίσει το σύμπαν. Δοξάστε τον αντίθεο σας. lol https://en.wikipedia.org/wiki/Axis_mundi
 46. 0
  0
  ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ !!! Μπορείς να μάθεις συντακτικό στην κατσίκα; Γίνεται; Ρητορική η ερώτηση.
 47. 0
  0
  «ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ»
 48. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 14 Ιουνίου 2016 @ 20:45
  0
  0
  Οι κατσίκες ασφαλώς ασχολούνται πάντα με το είδωλο και ποτέ με την ουσία. Επί της ουσίας έχετε κάτι να πείτε; Υπάρχει κάπου διαφωνία η την γλωσσά την έχετε μάθει μόνο για να προκαλείτε και να ζαλίζετε τα @@ στο σύμπαν; Θεωρείτε ότι έχετε εσείς το δικαίωμα άρρωστα κατισκάκια να προκαλείτε συνεχώς με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς αλλά δεν μπορεί να γίνει και το αντίθετο γιατί γνωρίζετε το συντακτικό αρρωστά κατσικάκια του ειδώλου και του Σατανά; lol Μπορείς σε παρακαλώ καλό μου κατισικάκι που γνωρίζεις συντακτικό και έχεις ένα πάθος με το είδωλο να μου πεις από που προκύπτουν οι παπαριές του Σίτσιν περί Νιμπίρου και που έχω λάθος πέρα από το να παραληρείς; lol
 49. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 14 Ιουνίου 2016 @ 22:51
  0
  0
  Πέρα λοιπόν από τις παπαριές του απατεώνα Σίτσιν και του φαντασιόπληκτου Μάγγου και γενικά των κατσικών του ειδώλου υπάρχει και η πνευματική διάσταση του θέματος που προβλέπει και την κοσμική πυραμίδα της δημιουργίας και την κοσμική τάξη ανεξάρτητα με το τι κυκλοφορεί στις μέρες μας μέσα στις στοές, καθώς όλα αυτά είναι πανάρχαια θέματα που μας αφορούν όλους γιατί όλοι από κάπου ήρθαμε και όλοι κάπου οδεύουμε είτε με τα μάτια κλειστά μέσα από την πίστη, είτε με τα μάτια ανοικτά μέσα από την γνώση. Η πλάκα είναι ότι το Βατικανό επί του προκείμενου έδωσε μια πολύ σωστή απάντηση στον Εβραίο κατισκογάμη Σιτσιν: «The Anunnaki and the Creation of Man Well then, I asked Msgr. Balducci, does it mean that my presentation was no great revelation to you? We appear to agree, I said, that more advanced extraterrestrials can exist, and I use science to evidence their coming to Earth …I then quote the Sumerian texts that say that the Anunnaki (“Those who from heaven to Earth came”) genetically improved an existing being on Earth to create the being that the Bible calls Adam. My conclusion regarding your presentation, Msgr. Balducci answered, is that more than anything else your whole approach is based on physical evidence, it concerns itself with matter, not with spirit. This is an important distinction, «because if this distinction is made, I can bring up the view of the great theologian, Professor Father Marakoff, who is still alive and is greatly respected by the Church. He formulated the hypothesis that when God created Man and put the soul into him, perhaps what is meant is not that Man was created from mud or lime, but from something pre-existing, even from a sentient being capable of feeling and perception. So the idea of taking a pre-man or hominid and creating someone who is aware of himself is something that Christianity is coming around to…The key is the distinction between the material body and the soul granted by God.» http://www.sitchin.com/vatican.htm Δεν απορρίπτει την ιδέα έστω των εξωγήινων δημιουργών και με βάση μάλιστα τα Σουμεριακά κείμενα τα οποία είναι και η πηγή της Ιουδαϊκής παράδοσης και της Ελληνικής κλπ. Απορρίπτει και λογικά και όπως θα έκανε το οποιοδήποτε έλλογο ον την προσέγγιση και την υλιστική ισοπέδωση που επιχειρείτε στο θέμα της δημιουργίας του ανθρώπου. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι οι ψυχωτικές κατσίκες του Μάγγου έχουν και μια ψύχωση με τον φονταμενταλιστή ιεράρχη του υλισμού και της αθεΐας τον άρρωστο ψυχασθενή τον Richard Dwakins που μεταξύ άλλων είπε και αυτήν την παπαριά: http://www.inquisitr.com/1499162/richard-dawkins-announces-that-aliens-probably-dont-have-sex-because-its-too-problematic-who-knew/ Και φυσικά ούτε και αυτός ο άρρωστος κατσσικογάμης μαλάκας δεν απέρριψε την πιθανότητα του intelligent design του ανθρώπου από εξωγήινους δημιουργούς.
 50. 0
  0
  Ε Κ Α Σ Προβολή λέγεται εκείνος ο μηχανισμός άμυνας κατά τον οποίο το άτομο μεταθέτει στους άλλους στοιχεία , ιδιότητες, συμπεριφορές που υπάρχουν μέσα του, προκειμένου να αποποιηθεί τις δικές του ευθύνες ή ενοχές. Ο μηχανισμός της προβολής διαλύει το σύνδεσμο ανάμεσα στις επικίνδυνες ενορμήσεις και το Εγώ και σ΄αυτό μοιάζει με την άμυνα της απώθησης. Δηλαδή το ασυνείδητο [Αυτό (id)] στην απώθηση όσο και το Εγώ στην προβολή εμποδίζουν τις απειλητικές ενορμήσεις να συνειδητοποιηθούν. Με την απώθηση η ανεπιθύμητη σκέψη απωθείται, καταχωνιάζεται στο ασυνείδητο, ενώ στην προβολή αποδίδεται στον έξω κόσμο. Η προβολή ανακουφίζει το άτομο ψυχικά, γιατί το απαλλάσσει από το δυσβάσταχτο φορτίο των ενοχών και των ευθυνών. άλλωστε, όπως έγραφε και ο Κ.Π.Καβάφης: Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις, αν δεν τους κουβανείς μες την ψυχή σου, αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου … βλέπουμε συνεχώς τον εαυτό μας. Δηλαδή προβάλλουμε τις δικές μας ποιότητες στους άλλους. Αλλά ποιόν εαυτό προβάλλουμε~ Τον ψευδαισθησιακό, τον κατακερματισμένο εαυτό, που είναι αποτέλεσμα ενδοβολής πολλαπλών εξωτερικών καθρεπτισμών των άλλων συνανθρώπων, που και αυτοί με τη σειρά τους προβάλλουν στον καθρέφτη της συνείδησής μας το δικό τους φαντασιακό εαυτό. Μοιάζει δηλαδή με το δωμάτιο των καθρεπτών με τα πολλαπλά είδωλα, που κατασκεύασε ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Ο Γκουρτζίεφ και στη συνέχεια ο Ουσπένσκυ υποστηρίζουν ότι το εγώ του ανθρώπου αποτελείται από πολυάριθμα διαφορετικά και συχνά αντιθετικά υπο-εγώ που εναλλάσσονται στο τιμόνι της συνειδητότητας, αλλά αγνοούν το ένα την παρουσία των άλλων, εξ αιτίας της ύπαρξης μονωτικών ψυχολογικών διαχωριστικών, που ονομάζουν αντικρουστήρες. Ο Ηράκλειτος δηλώνει χαρακτηριστικά «Ξεχνούν και δεν προσέχουν ότι συμβαίνει γύρω τους, στον ξύπνιο τους οι άνθρωποι όπως στον ύπνο τους. Οι ανόητοι, αν και ακούν είναι σαν τους κουφούς σ’ αυτούς ταιριάζει το γνωμικό πως και παρόντες απουσιάζουν. Δεν πρέπει να μιλά κανένας και να πράττει σαν να είναι κοιμισμένος. Ένας και κοινός είναι ο κόσμος για τους ξυπνητούς. Οι κοιμισμένοι ζουν ο καθένας στο δικό του κόσμο. Θάνατος είναι ότι βλέπουμε στον ξύπνιο μας κι όνειρα ότι βλέπουμε στον ύπνο μας» Αυτό το προσωπικό σύμπαν στο οποίο είναι καθηλωμένοι, δογματικοί, ασυνείδητοι και απομονωμένοι οι άνθρωποι, αντιστοιχεί στην κατάσταση του δεσμώτη στο βάθος του σπηλαίου του Πλάτωνα. Η έννοια του σπηλαίου προϋπάρχει στα Ορφικά κείμενα, όπου ο γήινος κόσμος απεικονίζεται στεγασμένος μέσα σε ένα σκοτεινό σπήλαιο. Στη σύγχρονη εποχή ο Μύθος του σπηλαίου έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλά λογοτεχνικά κείμενα και κινηματογραφικά έργα, όπως τον Γλάρο Ιωνάθαν και το Μάτριξ, για να αναφέρω τα πιο δημοφιλή. Δεν παρατηρούμε σχεδόν ποτέ την πραγματικότητα, μέχρι να μας συμβεί κάποια εκστατική εμπειρία. Βλέπουμε σκιές που προβάλλονται στον τοίχο του σπηλαίου (στην οθόνη του νου) μέχρις ότου κατορθώσουμε να ελευθερωθούμε από τις αλυσίδες. Σε περιπτώσεις μεγάλου κινδύνου, ξαφνιάσματος, έντονης φυσικής προσπάθειας ή βαθιάς χαλάρωσης μπορεί να σύννεφα των σκέψεων να αραιώσουν και να δούμε για λίγο καθαρά, χωρίς την παρεμβολή των νοητικών παραμορφώσεων. Ο Maslow τις ονομάζει «Κορυφαίες Εμπειρίες». Οι Ταοϊστές, σαρτόρι. Δυστυχώς αυτή η λάμψη που φωτίζει τα σκοτάδια διαρκεί ελάχιστα και συχνά την ξεχνάμε ή στην καλύτερη περίπτωση αποτελεί το πρώτο βήμα, την αρχή μιας επίπονης, και σταδιακής πορείας προς τη γνώση και την αλήθεια. Ελάχιστοι μεταξύ ελάχιστων το πετυχαίνουν αυτό και σίγουρα όποιοι στεκονται ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ
 51. 0
  0
  Και για να γινει ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ από τους ανθρώπους με ΝΟΥ. O X I Δεν μπορείς να μάθεις συντακτικό στην κατσίκα.-
 52. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 15 Ιουνίου 2016 @ 06:32
  0
  1
  Επίσης να πω: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΚΤΑ ΤΟΥ ΜΑΓΓΟΥ. Σώστε τον εαυτό σας από τους αρρωστημένους ψυχωτικούς πανίβλακες που είναι παγιδευμένοοι μέσα στην κοσμική αρχή του Demon Est Deus Inversus και που το μόνο που κάνουν είναι ΠΡΟΒΟΛΗ καθώς ποτέ δεν έχουν τίποτα να πουν επί της ουσίας και μιλάνε εναντίον των θρησκειών εκεί όπου επί της ουσίας έχουν φτιάξει την δίκη του βαλκοκθρησκεία η οποία θα συγκρουστεί με όλες τις υπόλοιπες και με το σύμπαν ακόμα. lol Σε ότι με αφορά εγώ δεν έχω κάποιο κόλλημα με κάποια συγκεκριμένη θρησκεία απλά έχω σιχαθεί τις άρρωστες ψυχωτικές κατσίκες που κάνουν συνεχώς ΠΡΟΒΟΛΗ στους Χριστιανούς άλλα και σε όλους τους υπόλοιπους τελικός πλην τους Σατανιστές ίσως και τους άθεους και απλά απαντάω ανάλογα στους άρρωστους μανιακούς που παριστάνουν τις πεφωτισμένες κλανιές. Επί της ουσίας λοιπόν του θέματος ΜΗΔΕΝ και ο κατισκογάμης θα γράψει και καλά βιβλίο για τους Ανουννάκι. lol
  • 1
   0
   Πωπωπω ρε ΛΑΧΤΑΡΟΨΩΛΗ, τι ζόρι τράβας με τον Μάγγο ρε γιδι; Πρέπει να χέζεσαι όταν ακούς για αυτόν για αυτό και έχεις τέτοια εμμονή! Από τώρα θα σου λέμε μόνο το όνομά του……. – Μάγγος! – Μπρρρρρρ! -Μάγγος! – Μπρρρρρρ! – Μαγγος! – Μπρρρρ και lol και Crowley και ανψυκτικά ΑΠΕΠ, και αλχημεία και μαλακία!!!
 53. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 15 Ιουνίου 2016 @ 06:55
  0
  0
  Σύμφωνα λοιπόν με την ζωολογία της Αποκάλυψης οι κατσίκες μπορούν να μάθουν και συντακτικό και αν τελικά διαφωνείτε ότι είσαστε κατσίκες γιατί αποκαλείτε υποτιμητικά όσους διαφωνούν μαζί σας πρόβατα πέρα δηλαδή από βλάκες κλπ; Η πεποίθηση σας λοιπόν είναι άκυρη σύμφωνα με την νοοτροπία σας καθώς είναι βέβαιο μέσα από αυτό το πρίσμα ότι οι κατσίκες μπορούν να μάθουν συντακτικό όπως και τα πρόβατα. Έτσι δεν είναι κατσικάκια του ειδώλου και του Σατανά; Καμιά άλλη εξυπνάδα έχετε η σας τελείωσαν; lol Επί του θέματος λοιπόν θα συνεχίσω να απαντάω στις παπαριές των κατσίκων που δεν έχουν ασφαλώς τίποτα να πουν επί της ουσίας.
 54. 0
  0
  Ένας άνθρωπος που διαθέτει Διανοητική υγεία είναι ένας ζωντανός άνθρωπος. Η πανουκλιασμένη αντιδραστική διάνοια, ταυτοποιεί και ομαδοποιεί γεγονότα και καταστάσεις, με αποτέλεσμα την ασθένεια, την συναισθηματική πανούκλα και την επίσπευση του νοητικού θανάτου, πολύ πριν επέλθει ο σωματικός. Η αλόγιστη χρήση της αντιδραστικής νόησης και της συναισθηματικής πανούκλας, είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να επιβιώνει κάποιος, τόσο όσο να σέρνεται από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, μέχρι να καταλήξει. Η αντιδραστική διάνοια είναι το πεδίο δράσης των Παρασιτικών, των Επιτυχημένων ψυχοπαθών, των ενεργειακών βαμπίρ πριν καταλήξουν σε Σκιάνθρωπους δηλ. σε Οργανικές Πύλες. Ο βασικότερος λόγος που βλέπουμε γύρω μας τόση παράνοια, σύγχυση και παραλογισμό, είναι η αναστολή της αναλυτικής διάνοιας [απουσία OR]και η επικράτηση της παρανοϊκής αντιδραστικής [συσσώρευση DOR] στην δεύτερη ανήκει καθ’ ολοκληρία η κατάσταση του «εγώ» Το να δώσει κάποιος ένα σαφή ορισμό της υγείας στο διανοητικό επίπεδο, δεν αποτελεί ιδιαίτερα δύσκολο έργο, απλά χρειάζεται ν’ αναγνωρίσει την ταυτότητα των πιο σημαντικών διανοητικών ιδιοτήτων, οι οποίες σε περίπτωση που διαταραχθούν τραυματίζουν σοβαρά κάθε διανοητική ισορροπία. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα, κατόπιν μακροχρόνιας Παρατήρησης του Ολοφάνερου, ότι η διανοητική ειρήνη επηρεάζεται πολύ δραστικά από τον εγωισμό, τη φιλαυτία και τον πόθο της ιδιοκτησίας. Όσο πιο εγωιστικό και φίλαυτο εμφανίζεται ένα όν, τόσο αυξάνουν οι πιθανότητες για την διανοητική του αποδιοργάνωση. Να επισημάνω πως και η μάζα –κάθε μάζα- βρίσκεται στην κατάσταση του εγώ, δηλ. το «εμείς» είναι πολλά «εγώ» μαζεμένα. Κάθε λαός αποτελείται από πολλά «εγώ». Το «εμείς» λανθασμένα αποδίδεται ως αντίθετο στην ασθένεια του «εγώ» στην πραγματικότητα είναι συνώνυμα κι όχι αντώνυμα. Είναι γνωστό, ότι ένας άνθρωπος που είναι πολύ εγωιστής, γίνετε έξω φρενών, όταν η ύπαρξη του, η εξουσία του, η γνώση του ή οι επιτεύξεις του προσβάλλονται ή τίθενται υπό αμφισβήτηση. Ένας δυνατός υγιής διανοητικά με επίγνωση άνθρωπος, αγνοεί την άδικη κριτική ή αντιδρά με μετριοπάθεια. Στην πραγματικότητα λαμβάνει υπόψη του την όποια θετική πλευρά της κριτικής και ανάλογα, δρα και διορθώνει τις πράξεις του ή αγνοεί παντελώς την κριτική. Το ίδιο έντονο ερέθισμα (σοκ) που αποδιοργανώνει και καταστρέψει κάποιον εγωιστή, αφήνει ανεπηρέαστο έναν υγιή επιγνωστικό άνθρωπο που ζει και κινείται στην κατάσταση του Ατμην ή αλλιώς στο μονοπάτι της Δύναμης. ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
 55. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ 15 Ιουνίου 2016 @ 11:45
  0
  0
  Πρόσφατα οι ερευνητές Konstantin Batygin και Mike Brown του, του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Καλιφόρνια (Cal Tech) βρήκαν αποδείξεις για την ύπαρξη ενός τεράστιου πλανήτη, που διανύει επιμήκη τροχιά στο εξωτερικό ηλιακό μας σύστημα. Τον πλανήτη αυτό που έχει μάζα 10 φορές μεγαλύτερη της Γης, τον ονόμασαν «ένατο πλανήτη». Οι υπολογισμοί τους έδειξαν, ότι κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον ήλιο σε διάστημα 10.000 με 20.000 χρόνια. Οι δύο επιστήμονες ανακάλυψαν την ύπαρξη αυτού του πλανήτη μέσα από μαθηματικά μοντέλα και προσομοιώσεις σε υπολογιστή, και συμπεραίνουν την ύπαρξή του, από την παράξενη συμπεριφορά των μικρότερων γειτονικών σωμάτων, χωρίς όμως να έχουν ανακαλύψει ακόμη το ίδιο το σώμα. Είναι όμως σίγουροι ότι μέσα τα επόμενα 5 χρόνια, θα τον έχουν εντοπίσει. Γι’ αυτό έχουν στρέψει στον ουρανό, ένα από τα μεγαλύτερα τηλεσκόπια του κόσμου, το Subaru στην Χαβάη, προκειμένου να δουν τον νέο κάτοικο του Ηλιακού μας συστήματος. Τα επιστημονικά αποτελέσματα αυτής της ανακάλυψης δημοσιεύτηκαν στην Αστρονομική Εφημερίδα. Σχετικά με αυτόν τον πλανήτη ―τον πέρα από τον Πλούτωνα― το πανεπιστήμιο Cornell αναφέρει: http://arxiv.org/abs/1406.0715 H ύπαρξη αυτού του πλανήτη, συζητείται από τους επιστημονικούς κύκλους πολλά χρόνια πριν. Συγκεκριμένα το 1988 δημοσιεύτηκε στην Αστρονομική Εφημερίδα, μελέτη του R. S. Harrington, με τίτλο «THE LOCATION OF PLANET X« (Η τοποθεσία του πλανήτη Χ). Το ερώτημα είναι γιατί αποφάσισαν σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, να κοινοποιήσουν δημόσια την ύπαρξη του πλανήτη Χ; Μήπως επειδή θα πρέπει να αρχίσουν να προετοιμάζουν την ανθρωπότητα πως ο πλανήτης αυτός βρίσκεται ήδη πολύ κοντά στη γειτονιά μας; Ο ένατος πλανήτης, είναι γνωστός με πολλά ονόματα, όπως: Nibiru, Πλανήτης X, Ερκόλουμπους, κόκκινος πλανήτης ή ένατος πλανήτης. Όσοι είναι εξοικειωμένοι με τα γραπτά του Ζαχαρία Σίτσιν σχετικά με την επιστροφή του Πλανήτη Χ, είναι εξοικειωμένοι και με το όνομα «Nibiru». Σύμφωνα με τον γλωσσολόγο Ζαχαρία Σίτσιν, οι Σουμέριοι γνώριζαν την ύπαρξη ενός επιπλέον πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος που βρίσκεται πέρα από τον Πλούτωνα, και τον οποίο αποκαλούσαν Nibiru. Ο Σίτσιν ισχυρίζεται ότι ο Nibiru περνά μέσα από το ηλιακό μας σύστημα κάθε 3.600 χρόνια. Οι κάτοικοι αυτού του πλανήτη είναι οι Ανουνάκι, από τους οποίους προέκυψε ο πολιτισμός των Σουμερίων. Οι Ανουνάκι έγιναν οι κύριοι θεοί στο πάνθεο των Σουμερίων. Ο ερευνητής και συγγραφέας James Gilliland σε μια συνέντευξή του, επιβεβαίωσε την πεποίθησή του ότι οι κυβερνήσεις του κόσμου, λειτουργούν υπό την σκιά των Ανουννάκι οι οποίοι δημιούργησαν τις θρησκείες του κόσμου, για να κρατούν την ανθρωπότητα σε υποταγή και συμμόρφωση. Ο Ιουδαϊσμός δέχθηκε βαθιές επιδράσεις από τις θρησκείες των λαών της Εγγύς Ανατολής και υπάρχουν αρκετές μαρτυρίες, ότι οι Εβραίοι δανείστηκαν τη θρησκεία τους, ακόμη και τον ίδιο τον Ιεχωβά, επηρεασμένοι από τους γειτονικούς λαούς της Μεσοποταμίας. Περιέργως, ακόμη και οι άγγελοι της Βίβλου έχουν πολλές ομοιότητες με τους Ανουνάκι!!
 56. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ 15 Ιουνίου 2016 @ 11:50
  0
  0
  Οι ερευνητές που ασχολούνται με τον Νιμπίρου, θεωρούν, ότι η επιστροφή αυτού του πλανήτη στο ηλιακό μας σύστημα, θα έχει καταστροφικές συνέπειες, και τη διατάραξη του κλίματος όχι μόνο της Γης, αλλά ολόκληρου του ηλιακού συστήματος. Ο πνευματιστής V. M Rabolu, ως ενορατικός, προέβλεψε την επερχόμενη καταστροφή της Γης και όλης της ανθρωπότητας, και λίγο καιρό πριν πεθάνει, θεώρησε ηθική του υποχρέωση να ενημερώσει γι’ αυτήν την απειλή τους ανθρώπους, γράφοντας ένα βιβλίο ―που κυκλοφορεί σε 80 χώρες. Η απειλή αυτή είναι η σύγκρουση της Γης με τον επερχόμενο πλανήτη, τον οποίο ο Rabolu αποκαλούσε «Ερκόλουμπους», όμως στην πραγματικότητα είναι ο ίδιος πλανήτης που ο Σίτσιν αποκαλεί «Νιμπίρου» και οι επιστήμονες ονομάζουν «ένατο πλανήτη». Ο Rabolu, έχοντας την δυνατότητα εξωσωματικών ταξιδιών, προ-είδε την ολοσχερή καταστροφή της Γης, μετά την σύγκρουσή της με αυτόν τον πλανήτη. Στο βιβλίο του «Ερκόλουμπους ή Κόκκινος Πλανήτης», γράφει: «Βλέποντας τον πλανήτη μας από άλλες ανώτερες διαστάσεις, εκεί αυτός έχει εξαφανιστεί. Αυτό που βλέπουμε είναι ένας βούρκος κίτρινου χώματος, όπως όταν βάζουμε να βράσουν σ’ ένα δοχείο λίγο χώμα με νερό. Δεν φαίνεται κανενός είδους ζωή, ούτε φυτική ούτε ζωική, ούτε ανθρώπινη. Όλα είναι νεκρά. Το γεγονός αυτό, μένει ν’ αποκρυσταλλωθεί στην τρίτη διάσταση ή φυσικό κόσμο, για ν’ αρχίσει να εξαφανίζεται απ’ τον χάρτη, επειδή όλα έρχονται από πάνω προς τα κάτω» Όλα τα γεγονότα του κόσμου μας, πριν συμβούν στο υλικό πεδίο, προ-συμβαίνουν σε αστροαιθερικό επίπεδο. Πάνω σ’ αυτή την ιδιαιτερότητα της ενεργειακής φύσης, στηρίζεται η προφητεία. Έτσι οι άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να μεταβαίνουν πνευματικά στα αστροαιθερικά πεδία ―εκεί όπου τα γεγονότα προηγούνται― έχουν το ταλέντο να προφητεύουν. Η ίδια κατάσταση συμβαίνει και με τα προφητικά όνειρα. Σύμφωνα με τον Σίτσιν, ο Νιμπίρου, πρόκειται να διασταυρωθεί με τις τροχιές της Γης και του Άρη στο πολύ κοντινό μέλλον. Κάποιες προφητείες δηλώνουν πως το τέλος του πλανήτη μας και το τέλος της ανθρωπότητας, θα προκύψει από σύγκρουση με ένα άλλο ουράνιο σώμα: «Και εσήκωσεν εις άγγελος ισχυρός λίθον, ως μυλόπετραν μεγάλην, και έρριψεν εις την θάλασσαν, λέγων· Ούτω με ορμήν θέλει ριφθή η Βαβυλών η μεγάλη πόλις, και δεν θέλει ευρεθή πλέον. [Αποκάλυψη ΙΗ:21]» «Εθεώρεις, εωσού απεκόβη λίθος άνευ χειρών, και εκτύπησε την εικόνα επί τους πόδας αυτής. Τους εκ σιδήρου και πηλού. Και κατεσύντριψεν αυτούς. Τότε, ο σίδηρος, ο πηλός, ο χαλκός, ο άργυρος και ο χρυσός (τα πέντε γένη της φυλής των ανθρώπων) κατεσυντρίφθησαν ομού και έγειναν ως λεπτόν άχυρον αλωνίου θερινού. Και ο άνεμος εσήκωσεν αυτά και ουδείς τόπος ηυρέθη αυτών. Ο δε λίθος, ο κτυπήσας την εικόνα, έγεινεν όρος μέγα και εγέμισεν όλην την γην [Δανιήλ Β:34-35]» Οι απόψεις και των επιστημόνων (για τον ένατο πλανήτη) και του Zecharia Sitchin (για τον Νιμπίρου), αλλά και του Rabolu (για τον Ερκόλουμπους), συμπίπτουν σχετικά με το μέγεθος αυτού του πλανήτη, θεωρώντας τον έναν τεράστιο πλανήτη· αφού άλλωστε πρόκειται για το ίδιο ουράνιο σώμα, με διαφορετικά ονόματα. Συγκεκριμένα ο Rabolu, λέει: «Ο Ερκόλουμπους ή κόκκινος πλανήτης, είναι 5 ή 6 φορές μεγαλύτερος από τον πλανήτη Δία. Είναι ένας γίγαντας· και δεν υπάρχει τίποτα να τον εμποδίσει ή να εκτρέψει την πορεία του προς τη Γη» Ο Σίτσιν πάλι, θεωρεί το μέγεθος του, να είναι περίπου όσο το μέγεθος του πλανήτη Δια. Οι επιστήμονες τον θεωρούν 10 φορές μεγαλύτερο από τη Γη. Είναι κοινή πεποίθηση ότι Nibiru είναι ένας κόκκινος πλανήτης με χρυσαφί απόχρωση, που συνοδεύεται από ένα φεγγάρι, το οποίο χρησιμεύει ως πηγή θερμότητας. Ο Σίτσιν ισχυρίζεται, ότι ο Νιμπίρου σε κάποια πολύ προγενέστερη είσοδό του στο ηλιακό μας σύστημα, έγινε η αίτια για τη συντριβή ενός αρχέγονου πλανήτη που βρισκόταν ανάμεσα στον Άρη και τον Δία. Τον πλανήτη αυτόν, ο Σίτσιν, τον ταύτιζε με την μυθολογική φιγούρα ―από το έπος της δημιουργίας των Ασσυροβαβυλωνίων― την Τιαμάτ. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι: Η τροχιά της Τιαμάτ «Όταν ο Nibiru, χτύπησε την Tiamat (που την ταυτίζει με έναν αρχέγονο πλανήτη) την χώρισε στα δύο. Στη συνέχεια σε ένα δεύτερο πέρασμά του την έπληξε ακόμη περισσότερο, διαλύοντας το ένα μισό της σε χιλιάδες θραύσματα και σχηματίζοντας την ζώνη των αστεροειδών που βρίσκεται σήμερα ανάμεσα στον Δία και τον Άρη. Το δεύτερο μισό εκείνου του πλανήτη (Tiamat) το χτύπησε ένα από τα φεγγάρια του Nibiru, ωθώντας το σε μια νέα τροχιά και μετατρέποντάς τον στη συνέχεια στον πλανήτη Γη» Βέβαια, το έργο του Σίτσιν έχει επικριθεί από πολλούς αδαείς. Στην περιγραφή του Νιμπίρου, όμως φαίνεται ότι περιγράφει απλώς την αλήθεια. Ο δήθεν πρόσφατα ανακαλυφθείς ένατος πλανήτης, δεν είναι άλλος από τον Νιμπίρου ή Ερκόλουμπους. Πολύ σωστά λοιπόν τα αναφέρει και το άρθρο, που έχετε ξεχάσει τι σχολιάζετε εδώ μέσα κι ότι το θέμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ!
 57. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 15 Ιουνίου 2016 @ 14:22
  0
  0
  Βασικά ο Βερο είχε πει κάποια σωστά πράγματα αλλά προφανώς ακόμα και αν υπάρχει Ερκολούμπους δεν μπορεί να έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τον Νιμπίρου των Σουμεριακών κειμένων και προκαλώ τον οποιονδήποτε να μου αιτιολογήσει όλα αυτά περί του πλανήτη Νιμπίρου που μάλιστα θα προκαλέσει καταστροφές κλπ να το αιτιολογήσει με βάση τα Σουμεριακά κείμενα και τις επίσημες μεταφράσεις όχι με βάση τις φαντασιώσεις του στην προσπάθεια του προφανώς να εκτονώσει την ασημαντότητα του. Η όλη φάση είναι βασικά κωμικοτραγική εκεί όπου μάλιστα συνδέονται ημερομηνίες που έχουν σχέση με το ημερολόγιο των Μάγια κλπ. lol
 58. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 15 Ιουνίου 2016 @ 15:14
  0
  0
  Είναι φυσικά ακόμα πιο γελοίο που κάποιοι οι οποίοι θεωρούν βλάκες όσους πιστεύουν στον Ιησού χρησιμοποιούν μια θεωρία του Βεόρ για να τεκμηριώσουν τις εξόφθαλμα ανυπόστατες παπαριές του Σίτσιν. Πως μπορεί να θεωρείται ως αξιόπιστη πηγή ένα πρόβατο και ένας «βλάκας» που πιστεύει ότι ο Ιησούς υπήρξε ο αβατάρας του προηγούμενου αιώνα/aeon και η ενσάρκωση του Κοσμικού Χριστού όπως άλλωστε και εγώ; Άμα σας ενδιαφέρον και οι Καμπαλιστικές διδασκαλίες του Βεόρ απλά να σας πληροφορήσω ότι συμφωνεί επί της ουσίας μαζί μου σε πολλά θέματα και ειδικά στο θέμα του Ιησού και φυσικά δεν ειρωνευόταν το Αρχέτυπο και τις εκπορεύσεις του δέντρου της ζωής καθώς επίσης είχε ασχοληθεί και με την Γεματρία η οποία όπως εξήγησε σχετίζετε άμεσα με τις εκπορεύσεις του δέντρου της ζωής. Η παράδοση φυσικά του δέντρου της ζωής φτάνει μέχρι τους Ανουννάκι και εδω βλέπουμε τον MARDUK = 408 ως το EIN SOF = 408 πάνω από το δέντροo της ζωής: http://earthacupuncture.info/ea-96.JPG https://en.wikipedia.org/wiki/Ein_Sof
 59. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 15 Ιουνίου 2016 @ 16:39
  0
  0
  Ασφαλώς όλα αυτά σε σχέση με τις παπαριές του Σίτσιν είναι ανάξια σχολιασμού. Ούτε πλανήτης Νιμπίρου σαν αυτόν που περιγράφει ο Σίτσιν υπάρχει ούτε φυσικά πλανήτης Τιαμάτ. https://en.wikipedia.org/wiki/Tiamat https://en.wikipedia.org/wiki/Nibiru_(Babylonian_astronomy) Δεν ξέρω σε τι ακριβώς αποσκοπεί όλη αυτή η παραπληροφόρηση αλλά προφανώς και το όλο θέμα είναι γελοίο και επί της ουσίας δεν μας επιτρέπει ούτε καν να ψάξουμε για το πιθανό νόημα αυτών των συμβολισμών και είναι ασφαλώς κωμικοτραγικό να βλέπεις αυτούς που έχουν βασικά ένα σοβαρό πρόβλημα με το δόγμα του Χριστιανισμού να προσπαθούν να περάσουν ένα μάλιστα ανυπόστατο δόγμα που βασίζετε στις φαντασιώσεις ενός είτε ηλίθιου φαντασιόπληκτου είτε συνειδητά απατεώνα. Όταν μιλάμε για τον Νιμπϊρου μιλάμε για το «crossing point» δηλαδή για την διασταύρωση που προφανώς συνδέεται με τον κοσμικό άξονα, εκεί δηλαδή όπου συναντιόνται οι τέσσερις κατευθύνσεις (δηλαδή πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά) και για το «point of transition» δηλαδή το σημείο της αλλαγής. O Νιμπίρου άλλωστε συνδέεται με τον σταυρό όπως και ο κοσμικός άξονας έτσι όπως λέει και ο σύνδεσμος που παρέθεσα πιο πάνω αν κάνατε τον κόπο να το ανοίξετε: http://www.bibliotecapleyades.net/imagenes_planetx/hercolobus60_14.jpg Εγώ θα έλεγα να περιμένετε κάτι τέτοιο: Άλλωστε είναι πολλές οι παραδόσεις που μας μιλάνε για την τελική κρίση. Άμα σώνει και καλά θέλετε κάποιο πλανήτη να σας βαρέσει στο κεφάλι φανταστείτε ότι ο Χριστός είναι ο Νιμπίρου και θα είσαστε μέσα σε σχέση με αυτό που πραγματικά θα σας συμβεί και που σας συμβαίνει ήδη δηλαδή καθώς εγώ είμαι κάπου εκεί κοντά στην διασταύρωση του νέου αιώνα-aeon και σας περιμένω να μου πείτε τις παπαριές για τα dor και τα or και τα προκτώρ κλπ και να μου εξηγήσετε πόσο βλάκες είναι αυτοί που πιστεύουν στον σταυρό που καίει τους δαίμονες.
 60. 0
  0
  O X I Δεν μπορείς να μάθεις ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ στην κατσίκα!
 61. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 15 Ιουνίου 2016 @ 21:18
  0
  0
  Υπάρχει φυσικά και μια θεωρία που λέει ότι η σκιά ταξιδεύει με την αντίθετη φορά προς την διασταύρωση και το φως καθώς επίσης υπάρχουν οι θεωρίες που λένε ότι οι δαίμονες είναι σφραγισμένοι κλπ και αν δηλαδή υποθέσουμε ότι ο Σίτσιν ήταν κατειλημμένος από κάποια σκιά και για αυτό έβγαζε αυτές τις παπαριές από το κεφάλι του σε σχέση με τον Νιμπίρου που ίσως να είναι κάτι εσωτερικό, το οποίο έρχεται με την αντίθετη φορά. Αριστερά-Δεξιά-Πάνω-Κάτω Όλα θα συναντηθούν στο crossing point και ακόμα και η εργασία του Crowley που είναι ξεκάθαρα μαύρη μαγεία η οποία προβλέπει και αυτό:
 62. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 16 Ιουνίου 2016 @ 00:11
  0
  1
  Βασικά δεν ξέρω τι μπορεί τελικά να μάθουν οι κατσίκες του Σίτσιν αλλά κάτι κατσίκες που κυκλοφορούν εδώ μέσα σίγουρα δεν μπορούν να μάθουν διαφοροποίηση, καθώς άλλωστε τσουβαλιάζουν ως βλάκες και πρόβατα ανθρώπους όλων των θρησκειών πλην της δικής τους και ακόμα και ανθρώπους χωρίς θρησκεία, που είτε αποδέχονται τον Ιησού, είτε κάποιον άλλο θεό. Η φάση είναι γενικά κωμικοτραγική. Το θέμα φυσικά με τις παπαριές του Σίτσιν είναι πολύ απλό, καθώς βασικά μιλάμε για έναν φαντασιόπληκτο ψευδοεπιστήμονα που έβγαζε πράγματα από το μυαλό του τα οποία πολύ απλά δεν υπάρχουν μέσα στα Σουμεριακά κείμενα.
 63. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 16 Ιουνίου 2016 @ 01:29
  0
  0
  Το όλο θέμα λοιπόν είναι το πόση αξία έχει τελικά το εγώ μιας κατσίκας καθώς περί αυτού πρόκειται. Πρόκειται για το εγώ του νοητικού αυνανιστή που έχει το θράσος και την αναίδεια να τοποθετεί τον εαυτό του στην θέση του κοσμικού άξονα γύρω από τον οποίο περιστρέφετε η κοσμική συνείδηση. Η όλη φάση μου θυμίζει αυτό εδώ: 49. I am in a secret fourfold word, the blasphemy against all gods of men. 50. Curse them! Curse them! Curse them! 51. With my Hawk’s head I peck at the eyes of Jesus as he hangs upon the cross. 52. I flap my wings in the face of Mohammed & blind him. 53. With my claws I tear out the flesh of the Indian and the Buddhist, Mongol and Din. 54. Bahlasti! Ompehda! I spit on your crapulous creeds. 55. Let Mary inviolate be torn upon wheels: for her sake let all chaste women be utterly despised among you! 56. Also for beauty’s sake and love’s! 57. Despise also all cowards; professional soldiers who dare not fight, but play; all fools despise! 58. But the keen and the proud, the royal and the lofty; ye are brothers! 59. As brothers fight ye! 60. There is no law beyond Do what thou wilt. http://www.sacred-texts.com/oto/engccxx.htm Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι οι «θεοί» αυτής της οργάνωσης συνομοσιολόγων ψυχοπαθών όπως ο Michael Tsarion και ο David Icke είναι θαυμαστές του Crowley. BELIEVE IN MAN = 666 https://www.biblegateway.com/passage/?search=Jeremiah%2017:5 FAVOUR MAN = 666 http://biblehub.com/psalms/118-8.htm FOLLOW MAN = 666 http://www.bible.ca/interactive/salvation-9-doing-gods-will.htm 666 = BLASPHEMED GOD 666 = CURSES GOD 666 = SATAN’S SEAL 666 = MARK OF BEAST 666 = SATANIC MARK 666 = FORHEAD SIGN
 64. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 16 Ιουνίου 2016 @ 02:54
  0
  0
  Μέσα στο δαιμονικό παραλήρημα του αδαή «διαφορετικού» προκύπτει και ένα άλλο θέμα που είναι η σύνδεση της παπαριάς του Σίτσιν με τα αποκαλυπτικά σενάρια που προέκυψε μέσα από channeling των Grays από την Nancy Lieder που μάλιστα έλεγε ότι μπορούσε να επικοινωνήσει με τους Gray από τον αστερισμό Zeta Reticuli με την βοήθεια ενός εμφυτεύματος στον εγκέφαλο! Σε κάθε περίπτωση λοιπόν μιλάμε για δαιμονικές συχνότητες, είτε η γυναίκα αυτή ήταν άρρωστη είτε όχι, καθώς αν όντος είχε επικοινωνία με αυτά τα όντα αυτό που γνωρίζουν όσοι έχουν ασχοληθεί με το θέμα είναι ότι οι Grays είναι κακόβουλοι. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Σίτσιν αρνήθηκε την οποιανδήποτε σχέση με αυτές τις θεωρίες και βρήκα και αυτό: Though Lieder herself has not specified a new date for the object’s return, many groups have taken up her idea and cited their own dates. One frequently cited date was December 21, 2012. This date had many apocalyptic associations, as it was the end of a cycle (baktun) in the long count in the Mayan calendar. Several writers published books connecting the encounter with 2012.[20] Despite that date having passed, many websites still contend that Nibiru/Planet X is en route to Earth.[21] https://en.wikipedia.org/wiki/Nibiru_cataclysm Άρα οι τραγελαφικές μαλακίες περί του ημερολογίου των Μάγια που μάλλον δημιούργησαν ένα ενεργειακό μπλοκάρισμα στην συγκεκριμένα μέρα προέρχονται από άλλους δαιμονισμένους που ακολούθησαν τις μαλακίες της Lieder που μιλούσε με τους Gray και που ακολούθησε τις μαλακίες του Σίτσιν! lol Μιλάμε βασικά για εγκεφαλικό βιασμό χωρίς έλεος από τον Μάγγο και τους ομοίους του. Αξίζει επίσης να σημειωθεί επίσης ότι οι καταστροφολογίες σχετικά με την συγκεκριμένη μέρα υπήρξαν όλες δημιουργήματα της φαντασίας, καθώς οι Μάγια δεν μίλησαν για καταστροφή του κόσμου. Η σύνδεση δε του Νιμπίρου με τον Ερκολούμπους είναι κάτι περισσότερο από γελοία και γενικά ολόκληρη αυτή η απάντηση που ήρθε από το τσίρκο του Μάγγου είναι μια δαιμονική παπαριά που μπορεί να σε συντονίσει ακόμα και με συχνότητες των Gray! Τον James Gilliland τον έχω συναντήσει στο fb μιλάμε για μεγάλο νούμερο ίσως να είναι πιο βλάκας και από τον Μάγγο.
 65. 0
  0
  Γράφει ο γνωστός συγγραφέας Σαράντος Ι. Καργάκος «Βρίζω, άρα … υπάρχω» [Ας μην εκπληττόμεθα. Οι ύβρεις έχουν γίνει τρόποι… ευγενείας! Είναι τα savoir vivre των σημερινών «Ελλήνων», που έχουν τόση πνευματική σχέση με την ελληνικότητα όσο και ο Ηρακλής με το χιτώνα του Νέσου. Όπως ξεσχίζονταν οι σάρκες του ήρωα, στην προσπάθειά του να αποκολλήσει από πάνω του το χιτώνα, όμοια ξεσχίζεται η καρδιά κάθε ευαίσθητου ανθρώπου, όταν ακούει στο τρένο, στο δρόμο αλλά και σε σαλόνια, το λεκτικό οχετό που αναπηδά από το «έρκος των οδόντων» όχι μόνο νέων, αλλά και ατόμων που, αν δεν είχε προοδεύσει η επιστήμη της οδοντιατρικής, θα ήταν άνευ οδόντων! Κατά τα τελευταία χρόνια η βρισιά -και μάλιστα η χυδαία βρισιά- θεωρείται επαναστατικό ενδόσημο, έμβλημα χειραφετήσεως. Βλέπεις χειλάκια σαν τριαντάφυλλα, που μόλις ανοίξουν θαρρείς πως άνοιξε οχετός. Δεν κατηγορώ τους νέους γι’ αυτό. Κατηγορώ τους γονείς τους. Η αναταραχή που υπήρχε κάποτε στα ακούρευτα μαλλιά τους μεταφέρθηκε στα ακατέργαστα μυαλά τους και ακολούθως στα ακαλλιέργητα παιδιά τους. Θαρρούν πως ένα ξέσπασμα βίας και υβρεολογίας είναι επανάσταση, ανατροπή. Απλώς, είναι «ξεσάλωμα» άλλης μορφής. Η επανάσταση θέλει διάβασμα. Και μάλιστα γερό διάβασμα και από γερά βιβλία που τα έχουν γράψει γεροί συγγραφείς. Όχι ψευδαπόστολοι μπαγιάτικων ιδεών, που πλασάρονται επιτηδείως σαν νέες. Οι αδιάβαστοι, όταν ξεσπούν -ακόμη και όταν δικαίως ξεσπούν- κτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο. Προς το παρόν, ας επαναστατήσουμε κατά του κακού εαυτού, κατά της χοντροκοπιάς, της άσεμνης και άπρεπης συμπεριφοράς, κατά της χυδαιολογίας και της χυδαιοπραξίας. Έχω το ελάττωμα στις μετακινήσεις μου να χρησιμοποιώ τον «Ηλεκτρικό». Δεν με πληγώνει το γεγονός ότι δύο φορές εσχάτως μού «ξαφρίσανε» το πορτοφόλι, όσο η προσφώνηση νέων παντός φύλου να χρησιμοποιούν αντί του φίλου, την λέξη με τα τρία άλφα, που τα κάνει σε ευρεία κλίμακα … συνονόματα. Αφήνω πια τα «ρε μαλάκα» και τα «μωρή» και τα περί συνουσίας σημαντικά. Κάποτε σ’ ένα βαγόνι είχαν στοιβαχτεί τόσοι μαθητές (σκασιαρχείο γαρ) που αντιμετωπίζαμε πρόβλημα πνιγμού όχι από το στρίμωγμα μόνο, αλλά και από τις λεκτικές αναθυμιάσεις. Κάποια στιγμή ένα θελκτικό κοριτσάκι -αν εξαιρέσει κανείς το γλυκό του στοματάκι- φαίνεται πως είχε χάσει τη στάση και με ρώτησε: «Πού βρισκόμαστε, κύριε;». «Σε βόθρο», της αποκρίθηκα κατά τρόπο λακωνικό. Αλλά δεν νομίζω ότι έγινε το λεχθέν κατανοητό.] Αρκεί κάποιος να είναι ΒΟΘΡΟΣ στις λέξεις του για να καταλάβουμε πόσο ΒΟΘΡΟΣ είναι μέσα στο κεφάλι του και η αξία των λεγόμενων του έχει τόσο όσοι και οι κάτοικοι ενός βόθρου.
 66. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 16 Ιουνίου 2016 @ 10:19
  0
  0
  Ασφαλώς όλη αυτή η μανία κατά του Ιησού Χριστού και των Χριστιανών είναι κάτι το δαιμονικό και η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Όσο ο Χριστιανικός κόσμος (δηλαδή η δύση) απομακρύνετε από τον εσωτερικό Χριστό (δηλαδή τον κοσμικό άξονα) μέσα από την εστίαση στις εξωτερικές δομές τόσο περισσότερο θα βουλιάζει μέσα στο χάος. Η ιδέα περί εξωγήινων θεών είναι άκυρη αλλά και επικίνδυνη γιατί επί της ουσίας οι θεοί και οι αβατάρες εκφράζουν κοσμικές δυνάμεις σύμφωνα και με την κίνηση των πλανητών μέσα στα πλαίσια ενός κοσμικού πλάνου που προβλέπει τους αστρολογικούς κύκλους. Ασφαλώς υπάρχουν παρεμβολές στο κοσμικό πλάνο από παρασιτικές υπάρξεις που ψάχνουν για ενεργειακή τροφή όπως για παράδειγμα οι Grays όμως υπάρχουν και οι δυνάμεις της κοσμικής τάξης που καθρεφτίζουν το πάνω στο κάτω και υλοποιούν το κοσμικό πλάνο των αιώνων και για αυτό αν και είναι λογικό να υποθέσει κάποιος ότι έχουν κάποια σχέση με όλα αυτά εξωγήινοι είναι λάθος να συνδέεις τις υλοποιήσεις-αβάταρες των κοσμικών δυνάμεων στην δίκη μας πραγματικότητα με κάτι που βρίσκεται έξω από εμάς. Με τα είδωλα και τις σκεποτομορφές ασφαλώς και μπορείτε να κάνετε πόλεμο όπως και ο κατσικογάμης Crowley άλλωστε όχι όμως με τους θεούς.
  • 0
   0
   Ο εσωτερικός Χριστός και ο εξωτερικός Ποπάϊ μπερδρεμένο βλακόμουτρο! Πάλι σε έξαρση είναι η εγκεφαλοπάθειά σου σίχαμα; Άξονα στον πάτο σου έχεις και δεν ξέρω αν είναι κοσμικός!
 67. [+] Μ.Α.Τ.Σ [+] 16 Ιουνίου 2016 @ 11:19
  0
  0
  Anyway καλή τύχη σας εύχομαι στο αγώνα σας κατά του σύμπαντος δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι άλλο να πούμε καθώς το θέμα πλέον είναι ξεκάθαρο. Η Παναγία είναι πόρνη ο Ιησούς είναι γιος μιας πόρνης που του ρίχνετε σφαλιάρες κλπ και ο Βεορ είναι βλάκας όπως και εγώ αλλά υπάρχει Ερκολούμπους και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Άντε γεια και καλή τύχη πραγματικά σας εύχομαι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί